icy20 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Νικο δεν καταλαβαινω πως καταφερνεις και εχεις 26 βαθμους μπαταρια! Κατω απο a/c το εχεις το κινητο? Οσα εχω δει ειναι πανω απο 30... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ρε παιδια ας μου καποιος πως μπορω να σβησω εναν φακελο στις φωτο που λεγεται instant upload ! Δε ξερω τι εκανα κ εμφανιστηκε ! Αλλα δν σβηνει με τον κλασσικο τροπο ! Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Δεν ξερω αν θα στο διορθωσει αλλα πατα το menu button στο gallery και πες του να εμφανιζει μονο τις φωτογραφιες που εχει μεσα το κινητο και τιποτα αλλο... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 μου ηρθε ενημερωση.. αν δω οτι κανει τα ιδια με την θερμοκρασία θα παρω την samsung αλλα για αντικατασταση δεν το κοβω απο κανεναν τους.. μακαρι να ειναι θεμα λογισμικου να γλιτωσουμε ολοι τις εγχειρήσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ποια ενημερωση λες την MDM? Εμενα να μη σου πω οτι μου τα χειροτερεψε σε σχεση με την MDE... Την samsung την πηρα και εγω σημερα. Εδωσα IMEI τα παντα και περιγραφη του προβληματος και μου ειπαν οτι θα με παρουν συντομα (αυριο ειπε ο τυπος) Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ρε παιδια ας μου καποιος πως μπορω να σβησω εναν φακελο στις φωτο που λεγεται instant upload ! Δε ξερω τι εκανα κ εμφανιστηκε ! Αλλα δν σβηνει με τον κλασσικο τροπο ! Ξετικαρε το συγχρονισμό στα "λευκώματα ιστού " και το google+ ,κανε μια εκκαθάριση δεδομένων στην gallery και δες αν έφυγε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ποια ενημερωση λες την MDM? Εμενα να μη σου πω οτι μου τα χειροτερεψε σε σχεση με την MDE... Την samsung την πηρα και εγω σημερα. Εδωσα IMEI τα παντα και περιγραφη του προβληματος και μου ειπαν οτι θα με παρουν συντομα (αυριο ειπε ο τυπος) Ναι αυτην.. σοβαρα μιλας? χειροτερεψε? δηλαδη εγω να προετοιμαστω με πυροσβεστηρα πρεπει.. α ρε samy μας πηδ..ες κανονικοτατα.. και ειπα να περιμενω κανα μηνα να φυγουν οι πρωτες παρτιδες αλλα εκει εγω δεν αντεξα ετρεξα και το πηρα. ηθελα να πιστευω οτι το επομενω galaxy λογω πωλησεων του αρχικου θα ειναι τελειο απο την αρχη αλλα αρχι.ια.. φιλε μου ποσες μερες το εχεις το κινητο και απο που το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ναι αυτην.. σοβαρα μιλας? χειροτερεψε? δηλαδη εγω να προετοιμαστω με πυροσβεστηρα πρεπει.. α ρε samy μας πηδ..ες κανονικοτατα.. και ειπα να περιμενω κανα μηνα να φυγουν οι πρωτες παρτιδες αλλα εκει εγω δεν αντεξα ετρεξα και το πηρα. ηθελα να πιστευω οτι το επομενω galaxy λογω πωλησεων του αρχικου θα ειναι τελειο απο την αρχη αλλα αρχι.ια.. φιλε μου ποσες μερες το εχεις το κινητο και απο που το πηρες? Απο την προηγουμενη Τριτη το εχω απο public... Μη σε παρω στο λαιμο μου για το αν εγινε χειροτερο σε θερμοκρασιες, ομως γιατι πριν απλα δεν το εψαχνα τοσο... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 μπαταρία oem έχει βρει κανείς στο ελαντα γιατί στο e-bay δεν παίζει τίποτα ! αα και μια χρήσιμη πληροφορία οθόνη παρέα με το διγιτιζερ 135 γιουρια 160 τοποθετημένη περίμενα πάνω από 200 :Dωωω ναι είμαι large και του έκανα crash test ,,,,,δεν το πέρασε :dizzy: απαίτησα βέβαια καλύτερη τιμή από την smartec λόγο παρθενίας :!:έχω ωραίο φελιζολ στην δουλειά όποιος θέλει ας περάσει για να μη τον τσούξει ......:!: εκτός αν είναι LARGE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrcivic Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Απο την προηγουμενη Τριτη το εχω απο public... Μη σε παρω στο λαιμο μου για το αν εγινε χειροτερο σε θερμοκρασιες, ομως γιατι πριν απλα δεν το εψαχνα τοσο... και εγω εκεινη τη μερα το πηρα.. δεν πηρες τηλ το καταστημα μηπως και στο αλλαζανε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Νικο δεν καταλαβαινω πως καταφερνεις και εχεις 26 βαθμους μπαταρια! Κατω απο a/c το εχεις το κινητο? Οσα εχω δει ειναι πανω απο 30... Βασικά σε καφέ κάθομαι και έκανα το τεστ που έβαλα... Τι να πω ρε αδερφέ... Μάλλον έπεσα σε καλό κομμάτι... Και ναι φανταστείς ότι το τηλέφωνο είναι ελληνικό, χθες του άλλαξα firmware και έβαλα το γαλλικό... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Γαλλικο? Αρα εχεις το MDN? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ναι... Το πέρασα χθες με Odin... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Αρα δεν ειναι 1:1 η συγκριση εντελως, δεν ξερουμε τι διαφορες εχει η Ν απο τη Μ... Κριμα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ρε παιδιά να κάνω μια βασική, για μένα, ερώτηση: το κινητό κάτω απο τον ήλιο πώς είναι??? Φαίνεται καθαρά η οθόνη του? Στο s3 mini που έχω δεν βλέπω τίποτα, γι' αυτό ρωτάω. Θα μου πεις άλλη η μία οθόνη, άλλη του s4. Εκτός απο το πλαίσιο που δίνει τους χάρτες ginius (τους έχω και στο s3 mini και είναι πολύ καλοί) δίνει κάποιο άλλο κατάστημα δωρεάν χάρτες? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 8, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Η οθόνη του ειναι καλύτερη από τις υπόλοιπες συσκευές με amoled αλλά εξακολουθεί να μην ειναι και ότι καλύτερο κάτω από τον ήλιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 (edited) Ξετικαρε το συγχρονισμό στα "λευκώματα ιστού " και το google+ ,κανε μια εκκαθάριση δεδομένων στην gallery και δες αν έφυγε . Δεν γινεται εκκαθαριση δεδομενων φιλε μου ειναι αχνη η επιλογη δεν πατιεται! και τα λευκωματα ιστου που την βρισκω την επιλογη ? Edited May 8, 2013 by bolek7 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ρε παιδιά να κάνω μια βασική, για μένα, ερώτηση: το κινητό κάτω απο τον ήλιο πώς είναι??? Φαίνεται καθαρά η οθόνη του? Στο s3 mini που έχω δεν βλέπω τίποτα, γι' αυτό ρωτάω. Θα μου πεις άλλη η μία οθόνη, άλλη του s4. Εκτός απο το πλαίσιο που δίνει τους χάρτες ginius (τους έχω και στο s3 mini και είναι πολύ καλοί) δίνει κάποιο άλλο κατάστημα δωρεάν χάρτες? Ουτε δω προκειται να δεις τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Ρε παιδιά να κάνω μια βασική, για μένα, ερώτηση: το κινητό κάτω απο τον ήλιο πώς είναι??? Φαίνεται καθαρά η οθόνη του? Στο s3 mini που έχω δεν βλέπω τίποτα, γι' αυτό ρωτάω. Θα μου πεις άλλη η μία οθόνη, άλλη του s4. Εκτός απο το πλαίσιο που δίνει τους χάρτες ginius (τους έχω και στο s3 mini και είναι πολύ καλοί) δίνει κάποιο άλλο κατάστημα δωρεάν χάρτες? Κλασικα mls destinator η vodafone Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 αν μπορει καποιος να μου λεισει μια απορια. πηρα χθες το s4 και εβαλα το λογαριασμο της google. μεχρι και το note 2 που ειχα στο συχρονισμο μου εκανε συχρονισμο τους σελιδοδεικτες που εχω στον υπολογιστη και τους εχω αποθηκευση στο λογαριασμο της google και περιοντουσαν κανονικα στο stock browser που εχει. στο s4 δεν το κανει αυτο και στο συχρονισμο δεν εμφανιζει καν την επιλογη για να συχρονισει το ιντερνετ οπως το εγραφε ( τους σελιδοδεικτες δηλαδη). εχει αλλαξει κατι στην 4.2.2 ή πρεπει να κανω κατι εγω? Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Αρα δεν ειναι 1:1 η συγκριση εντελως, δεν ξερουμε τι διαφορες εχει η Ν απο τη Μ... Κριμα... Καμια διαφορα εχουν το ιδιο change log Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Καμια διαφορα εχουν το ιδιο change log Δεν έχει σημασία το changelist μιας και το PDA είναι διαφορετικό. Η "Ν" είναι διαφορετική από την "M" και νεότερη. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Δεν έχει σημασία το changelist μιας και το PDA είναι διαφορετικό. Η "Ν" είναι διαφορετική από την "M" και νεότερη. Και εγω αυτο υπεθεσα αλλα ετσι και αλλιως απο οτι ειδα απο το τεστ που εκανα σημερα μαλλον δεν εχουν μεγαλες διαφορες τουλαχιστον στην υπερθερμανση που ηταν η πρωτη ερωτηση μου... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Νικο δεν καταλαβαινω πως καταφερνεις και εχεις 26 βαθμους μπαταρια! Κατω απο a/c το εχεις το κινητο? Οσα εχω δει ειναι πανω απο 30... Δεν είναι ο μόνος. Μετά την αναβάθμιση πάνω από 33 βαθμούς δύσκολα βλέπω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 (edited) μετέφερα το ερώτημά μου για το 4 στις βελτιώσεις, σόρυ mods! Edited May 9, 2013 by rebel1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts