fanatikos Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ, τον βρηκαμε τον ένοχο! Τσακωσες και εμένα, το ρουταρα για να αφαιρέσω bloatware, τον ήχο του "κλειστρου" της κάμερας, και να βάλω το sd fix. Από αφαιρέση bloatware έγινε η δουλειά αραγε? Όπως και να έχει θα μελετήσω σήμερα να βρω τη λύση για το modem. Thanks Όχι δεν είναι από την αφαίρεση του Bloatware. Είναι γνωστό το θέμα με το fast dormancy και γενικώς να μην σου κάτσει καλά το modem Ετσι ειναι! Παιζουν πολλα ρολο αλλα οχι το bloatware. Ακομη και ο πάροχος σου παιζει ρολο. Μπορει να αλλαξεις πάροχο και να εξαφανιστεί ως δια μαγιας το πρόβλημα. Σιγουρα μπορεις να το παρακάμψεις γυρνοντας το σε 2g αλλα δεν το λυνεις. Googlαρε και δες τι εχουν κανει γι' αυτό. Μια λυση ειναι να φλασαρεις με odin αλλο modem (μονον modem ομως) και να το παρακολουθεις μετά. Κατι αλλο ειναι και απο το store μια εφαρμογή αλλα νομιζω οτι δουλεύει στο 9500 και οχι στο 9505. Δεν ειμαι ομως απολυτα σίγουρος. Αν θελεις παντως ενημερωσε μας μολις το λυσεις. Ειναι πολυ χρησιμη πληροφορία. Edited April 23, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 (edited) Ετσι ειναι! Παιζουν πολλα ρολο αλλα οχι το bloatware. Ακομη και ο πάροχος σου παιζει ρολο. Μπορει να αλλαξεις πάροχο και να εξαφανιστεί ως δια μαγιας το πρόβλημα. Σιγουρα μπορεις να το παρακάμψεις γυρνοντας το σε 2g αλλα δεν το λυνεις. Googlαρε και δες τι εχουν κανει γι' αυτό. Μια λυση ειναι να φλασαρεις με odin αλλο modem (μονον modem ομως) και να το παρακολουθεις μετά. Κατι αλλο ειναι και απο το store μια εφαρμογή αλλα νομιζω οτι δουλεύει στο 9500 και οχι στο 9505. Δεν ειμαι ομως απολυτα σίγουρος. Αν θελεις παντως ενημερωσε μας μολις το λυσεις. Ειναι πολυ χρησιμη πληροφορία. Πολύ ενδιαφέρουσα φάση το fast dormancy. Σίγουρα στη wind που είμαι δε θα το υποστηρίζουν, άρα θα μπορούσε να προκαλέσει battery drain. Εδώ ο τύπος που ανέπτυξε την εφαρμογή που λύνει το πρόβλημα για S3 έκανε μια μια φοβερή ανάλυση: http://www.androidnz.net/2012/06/at-your-own-risk-how-to-disable-fast.html?m=1 Δυστυχώς όμως δε μπορεί να τρέξει το apk στο S4 μου, παρόλο που ένας άλλος χρήστης i9505 έγραψε ότι του δούλεψε, ίσως είχε παλαιότερη ρομ, οπότε μια και δεν τρέχει το apk έτσι ώστε να δω ότι το fast dormancy είναι on, δεν είμαι σίγουρος αν από το fd είναι το battery drain. Και το λέω αυτό γιατί ο τυπάς αναφέρει: "If you get BetterBatteryStats you can even see the Kernel Wakelock caused by a phone with Fast Dormancy enabled on a network that doesn't support it. This will be shown as secril_fd-interface and can cause your phone to be 'awake' for a much longer period than required - thus draining the battery." Σε εμένα δεν έβγαλε ένδειξη secril_fd-interface αλλά ril-fd. Είναι το ίδιο? Θα συνεχίσω το ψάξιμο για καμιά άλλη χειροκίνητη λύση με αλλαγή κώδικα, κάτι πήρε το μάτι μου, (τη δεύτερη λύση που προτείνει ο τύπος ούτε να τη διαβάσω μπόρεσα), αλλα μήπως έχετε κανά modem να προτείνετε? Το περνάω από το odin με το PDA όπως τις rom? Έχω 4.4.2 - Build number ΧΧUFNB8 - modem/board MSM8960 (τη σλοβενικη ρομ) Thanks!! Edit: Και άλλη ανάλυση, αλλά με *#9900# δε μπορούμε να δούμε την option του FD http://androidforums.com/samsung-galaxy-s2-international/674208-fast-dormancy-in-nutshell.html Edited April 23, 2014 by chrisdon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Για ρώτα καλύτερα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363547 μήπως το εχει αντιμετωπίσει κάποιος και έχει να σου προτείνει κάτι. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Βασικα εμενα μου την δινει που απο 100% , παιζεις λιγο μαζι του και παει σε χρονο τε τε στο 90% , μετα παει νορμαλ .πόσα λεπτά οθόνη έχεις στα 10% που χάνεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Νομιζω οτι ειναι στην μπαταρια αυτο. Μ' αυτην που εχω τωρα (δεν ειναι original), δεν κανει τετοια βουτιά! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Βασικα εμενα μου την δινει που απο 100% , παιζεις λιγο μαζι του και παει σε χρονο τε τε στο 90% , μετα παει νορμαλ . Το ίδιο κάνει και σε εμένα από τότε που έβαλα 4.4.2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 (edited) Το ίδιο κάνει και σε εμένα από τότε που έβαλα 4.4.2... Και εγώ το ίδιο -10% σε 15 λεπτά μέσα. Εκδοση 4.4.2 Το τηλέφωνο το έχω 3 εβδομάδες σχεδόν χρήση λίγο παραπάνω απο την κανονική αλλά σε 15 λεπτά στο 90% είναι κάπως. Επικοινώνησα με την Samsung και η απάντηση είναι αυτή: Αγαπητέ κύριε **** Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas. Σχετικά με το αίτημά σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η κατανάλωση της μπαταρίας στις συσκευές κατηγορίας ‘’Smartphone’’ όπως το μοντέλο Galaxy S 4 (GT-I9505) επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες όπως: το λειτουργικό σύστημα, η οθόνη και ο φωτισμός της, η χρήση ίντερνετ είτε μέσω 3G/4G είτε μέσω Wi-Fi, ο συγχρονισμός, η χρήση εφαρμογών, ο χρόνος ομιλίας, η κάλυψη δικτύου και η χρήση GPS, Bluetooth καθώς επίσης και άλλων λειτουργιών. Θα σας προτείναμε αρχικά να ελέγξετε την κατανάλωση της μπαταρίας σας ακολουθώντας τη διαδρομή: Εφαρμογές – Ρυθμίσεις – Γενικά – Μπαταρία όπου εκεί θα βρείτε μία αναλυτική παρουσίαση για την κατανάλωσή της από τις λειτουργίες και εφαρμογές της συσκευής. Στη συνέχεια, για τη βέλτιστη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, σας παραθέτουμε τα παρακάτω βήματα: 1) Παρακαλούμε ελέγξτε αν η συσκευή σας έχει κάνει την τελευταία αναβάθμιση λογισμικού, ακολουθώντας τα βήματα: Εφαρμογές - Ρυθμίσεις - Περισσότερα - Πληροφορίες συσκευής - Ενημέρωση λογισμικού – Έλεγχος για ενημερώσεις. 2) Κλείνετε πάντα τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο κρατώντας πατημένο το κεντρικό πλήκτρο (home button) και τις κλείνετε είτε μία-μία είτε όλες μαζί. 3) Ορίστε τη φωτεινότητα της οθόνης στο αυτόματο ακολουθώντας τη διαδρομή: Εφαρμογές – Ρυθμίσεις – Συσκευή – Εμφάνιση – Φωτεινότητα όπου ενεργοποιείτε το πεδίο Αυτόματη φωτεινότητα. 4) Αν κυλίσετε την οθόνη με 2 δάκτυλα από πάνω προς τα κάτω θα φανερωθεί ο πίνακας ειδοποιήσεων με όλες του τις επιλογές. Για την κατανάλωση της μπαταρίας, παίζουν πολύ σημαντικό οι εφαρμογές που είναι ενεργές όπως ο συγχρονισμός καθώς επίσης και η χρήση δεδομένων κινητού που αφορά τη σύνδεση μέσω του παρόχου κινητής τηλεφωνίας. Οποιαδήποτε εφαρμογή δε χρησιμοποιείτε, θα σας προτείναμε να την απενεργοποιείτε από τον πίνακα ειδοποιήσεων για να εξοικονομήσετε έτσι διάρκεια ζωής από τη μπαταρία της συσκευής σας. 5) Αν βρίσκεστε σε περιοχή με χαμηλό σήμα, επειδή η συσκευή κάνει συνεχώς αναζήτηση για καλύτερο σήμα, υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση ειδικότερα αν έχετε ενεργοποιημένη τη λειτουργία δικτύου σε 3G (WCDMA) ή αυτόματη. Θα σας προτείναμε σε μία τέτοια περίπτωση να ορίσετε τη λειτουργία δικτύου σε ‘’Μόνο GSM’’ ακολουθώντας τη διαδρομή: Εφαρμογές – Ρυθμίσεις – στην καρτέλα Συνδέσεις επιλέξτε Περισσότερα δίκτυα – Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας – Λειτουργία δικτύου και το ορίζετε σε ‘’Μόνο GSM’’. 6) Στην κατανάλωση της μπαταρίας βοηθάει επίσης σημαντικά η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας την οποία μπορείτε να ενεργοποιήσετε ακολουθώντας τη διαδρομή Εφαρμογές – Ρυθμίσεις – Γενικά – Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. 7) Τέλος, για να βεβαιωθείτε επίσης αν το θέμα οφείλεται σε κάποια τρίτη εφαρμογή, θα σας προτείναμε να βάλετε τη συσκευή σε ασφαλή λειτουργία, κατά την οποία απενεργοποιούνται χωρίς να χάνετε αρχεία, όλες οι τρίτες εφαρμογές και λειτουργεί η συσκευή με το λογισμικό της και τις εργοστασιακές εφαρμογές. Σε ασφαλή λειτουργία η συσκευή μπαίνει αν κρατήσετε πατημένο το πλήκτρο μείωσης έντασης ήχου όταν ενεργοποιείται, αφού εμφανιστεί στην οθόνη το μοντέλο. Από την ασφαλή λειτουργία βγαίνετε κάνοντας επανεκκίνηση. Εάν το θέμα δεν παρουσιάζεται σε ασφαλή λειτουργία, σημαίνει πως οφείλεται σε κάποια τρίτη εφαρμογή και θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε απεγκατάσταση εφαρμογών ακολουθώντας τη διαδρομή: Ρυθμίσεις – Γενικά - Διαχειριστής εφαρμογών και στην εφαρμογή που θέλετε να διαγράψετε επιλέγετε κατάργηση εγκατάστασης. Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια παρακαλούμε επικοινωνήστε πάλι με τη Samsung και θα είναι ευχαρίστηση μας να σας εξυπηρετήσουμε. Σας ευχόμαστε καλή σας ημέρα, Η υπηρεσία Εξυπηρέτησης πελατών Samsung Electronics Hellas. Αν έχετε επιπλέον απορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε και πάλι μαζί μας μέσω της πλατφόρμας του Cyber Service κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνίας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα επικοινωνίας της Samsung, κάνοντας κλικ εδώ: http://www.samsung.com/gr/info/contactus.html ...Τηλεφωνικώς από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα: -80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση) -210 6897691 (Από κινητό) Για την Κύπρο: 8009 4000, από όλα τα δίκτυα τηλεφωνίας. ...μέσω Live Chat χρησιμοποιώντας τον παρακάτω σύνδεσμο Για να διατηρηθεί και να βελτιωθεί η ποιότητα των υπηρεσιών μας, θα παρακολουθούμε και/ή θα καταγράφουμε τις τηλεφωνικές κλήσεις. Edited April 23, 2014 by pantierakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Παντος ειδα μεγαλη διαφορα στην μπαταρια , βαζοντας το WiFi απο "always on" σε "only when is connect" Καλημέρα .Πως το κανουμε αυτό ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Καλημέρα .Πως το κανουμε αυτό ? Στις ρυθμίσεις του wifi. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Προσωπικά δεν ήξερα την ασφαλή λειτουργία οπότε κάτι έμαθα από το mail αυτό.:lol: Έχω και εγώ μεγάλο drain στο android system 18% είναι μόνιμα παρόλο που έχω απένεργοποιήσει τα πάντα από τοποθεσία κτλ. Έχω και θέμα με τον πάροχο στο σπίτι μου.Έχω Cosmote και όταν μπαίνω στην μπαταρία να δώ τι παίζει με την κατανάλωση το γράφημα για το σήμα κινητής είναι στο 85% στο κίτρινο με κομμάτια κόκκινου (άνευ σήματος,εξού και οι χαμένες κλήσεις) και μόνο όταν είμαι στο γραφείο και έξω έχω πράσινο στο σημείο του γραφήματος. Μπορώ να βάλω ξανά το modem χωρίς να ανέβει ο knox?Έκανα μέσω ΟΤΑ την αναβάθμιση σε Ελληνικό S4 και παρόλο το factory reset πρίν και μετά,έχω θέμα με το σήμα και το wifi που απλά κλείνει σε ανύποπτη στιγμή όταν σερφάρω και δεν ανοίγει παρά μόνο μετά από κανένα 1-2 λεπτά από μόνο του η με επανεκκίνηση.:wacko: Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Καλημέρα .Πως το κανουμε αυτό ? Στις ρυθμίσεις του wifi. Πηγαινω Ρυθμισεις /Συνδεσεις /wifi αλλα μονο on και off βλεπω.και τα διαθέσιμα δικτυα Ευχαριστω Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Πηγαινω Ρυθμισεις /Συνδεσεις /wifi αλλα μονο on και off βλεπω.και τα διαθέσιμα δικτυα Ευχαριστω Εκεί πατάς το αριστερό πλήκτρο του μενού δίπλα στο home button ρυθμίσεις/για προχωρημένους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Εκεί πατάς το αριστερό πλήκτρο του μενού δίπλα στο home button ρυθμίσεις/για προχωρημένους Ευχαριστω πολύ .Το βρηκα Κανουμε οικονομια μπαταριας όταν ειμαστε σε χωρο wifi ( για μενα τα 4/5 του 24ωρου δουλεια και σπιτι ) και κλεινουμε το δικτυο μεσω κινητης ? Ή το αντιστροφο σε εξωτερικο χωρο να κλεινουμε το wifi ? Edited April 24, 2014 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Ε δεν χρειάζεται να στο πει κάποιος αυτό το πράγμα... Μην τρελαίνεστε έτσι ρε παιδιά. Ότι δεν χρησιμοποιείς εννοείται το κλείνεις. Πρέπει να στο πει κάποιος αυτό? Δηλαδή αν είχες βάλει screen timeout 30 λεπτά και δεν πάταγες το κουμπί να κλείσει η οθόνη, πρέπει να έρθει κάποιος να σου πει μείωσε αυτό το χρόνο για να μην καις μπαταρία? Όπου έχουμε wifi τότε αμέσως 2G. Γλιτώνεις πολύ μπαταρία. Όταν είσαι στο δρόμο προφανώς κλείνεις wifi. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khatzantonis Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Καλημερα σας. Δεν ξερω τι γινεται αλλα εδω και 3 μερες που εβαλα την κιτκατ και μετα απο 4 φορτισεις εχω δει μεγαλυτερη καταναλωση σε σχεση με 4,3. Ιδιο στησιμο τηλεφωνου και εκανα και καθαρη εγκατασταση. Στην χρηση της μπαταριας δεν μου βγαζει κατι διαφορετικο σε σχεση με πριν αλλα εκει που εβγαζα καθαρα 4 ωρες οθονης και κανενα 40 λεπτο κλησεις, χθες δεν ξερω γιατι αλλα εβγαλε μονο 2 ωρες και 45 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastm4n Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Εγω παντως μετα την αναβαθμιση εχω δει καλυτερη αυτονομια. Πριν την αναβαθμιση μου κρατουσε το πολυ 1 μερα. Μετα μου κραταει μεσο ορο 2 μερες. Παράθεση Samsung Galaxy Note 4 N910C Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dannyder Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Stock 4.4.2 rooted Περίπου 4 ωρες active Wifi. 70 εφαρμογές και καμιά 50ριά απενεργοποιημένες. Edited May 5, 2014 by dannyder . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Stock 4.4.2 rooted Περίπου 4.5 ωρες active Wifi. 70 εφαρμογές και καμιά 50ριά απενεργοποιημένες. 5 ημέρες με 1 ώρα κλήσεις και 4 ώρες οθόνης? Με στοκ μπαταρία? LOL Δώσε λίγο παραπάνω στοιχεία χρήσης. Τι δίκτυο, sync, mobile data και λοιπά. Push email, fb, viber, hangouts? Power saving mode on/off? Εγώ 4ώρες οθόνης έχω καταφέρει το πολύ σε 2 ημέρες. Εδώ μιλάμε για διπλάσιο+ χρόνο χωρίς φόρτιση Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dannyder Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Wind σε 2G εκτός όταν ανοίγω data οπότε γυρνάει σε H+. Δεν το χρησιμοποίησα όμως παρά ελάχιστα καθώς και το GPS. Greenfy αρκετές εφαρμογές και viber και skype. 2 email accounts with sync on αλλά όταν ανοίγει το wifi. Δεν έχω Fb και whatsup. Screen στο αυτόματο και εξοικονόμηση ενέργειας. Location on, google location reporting off. Xposed & XPrivacy. Stock battery. Α και S-View Flip Cover, κάνει δουλειά. Αυτά Edited May 5, 2014 by dannyder .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastm4n Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Τις τελευταιες μερες οταν παω ρυθμισεις/μπαταρια μου εχει πρωτο το com.android.systemui και μ καταναλωνει 55%.μπορει να μ πει κανεις τι ειναι και πως μπορω να το ελλατωσω?και παλια μ ειχε συμβει αλλα κραταγε για λιγο.δεν ειναι ροοτ το κινητο μ(αν παιζει καποιο ρολο). Παράθεση Samsung Galaxy Note 4 N910C Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Wind σε 2G εκτός όταν ανοίγω data οπότε γυρνάει σε H+. Δεν το χρησιμοποίησα όμως παρά ελάχιστα καθώς και το GPS. Greenfy αρκετές εφαρμογές και viber και skype. 2 email accounts with sync on αλλά όταν ανοίγει το wifi. Δεν έχω Fb και whatsup. Screen στο αυτόματο και εξοικονόμηση ενέργειας. Location on, google location reporting off. Xposed & XPrivacy. Stock battery. Α και S-View Flip Cover, κάνει δουλειά. Αυτά Ε εντάξει έτσι εξηγούνται όλα! Έτσι έχω πιάσει και εγώ τους χρόνους που λες. Αλλά μία τέτοια χρήση είναι αρκετά low usage. Ούτε καν medium δεν μπορεί να θεωρηθεί... Για μένα τα data/sync είναι πάντα απαραίτητα να είναι ανοιχτά συνέχεια, καθώς και καμία έκπτωση στην ήδη κατά δικά μου κριτήρια laggy απόδοση του TW(βέβαια τώρα είμαι με AOSP για αυτό το λόγο). Οπότε ούτε εξοικονόμηση ενέργειας μπορώ να βάλω. Βέβαια από πρώι σε βράδυ έχω 5+ ώρες οθόνης οπότε είναι αρκετά! Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dannyder Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ε εντάξει έτσι εξηγούνται όλα! Έτσι έχω πιάσει και εγώ τους χρόνους που λες. Αλλά μία τέτοια χρήση είναι αρκετά low usage. Ούτε καν medium δεν μπορεί να θεωρηθεί... Για μένα τα data/sync είναι πάντα απαραίτητα να είναι ανοιχτά συνέχεια, καθώς και καμία έκπτωση στην ήδη κατά δικά μου κριτήρια laggy απόδοση του TW(βέβαια τώρα είμαι με AOSP για αυτό το λόγο). Οπότε ούτε εξοικονόμηση ενέργειας μπορώ να βάλω. Βέβαια από πρώι σε βράδυ έχω 5+ ώρες οθόνης οπότε είναι αρκετά! Συμφωνώ μαζί σου και γενικά η συσκευή αν ρυθμιστεί σωστά για αρκετά προφίλ χρηστών δίνει επαρκή διάρκεια μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Rooted ή όχι έχει δει κανείς 5 ώρες οθόνης με σχετικά έντονη χρήση? Είμαι με 4 ώρες οθόνης με 5% υπόλοιπο (full sync, full Wi-Fi, κανένα 2ωρο data 2g, κανένα βίντεο σε YouTube, tapatalk, mails, καμιά ώρα gps). Edit: Και τώρα διάβασα τα posts πιο πάνω.. μάλλον πάω για μπαταρία σύντομα. Κρίμα που δεν βγαίνει κάτι σε περισσότερη χωρητικότητα αξιόλογο. Edited May 8, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Κρίμα που δεν βγαίνει κάτι σε περισσότερη χωρητικότητα αξιόλογο. Eαν εννοείς κάτι καλύτερο εκτός της στοκ μπαταρίας, εγώ έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος με τη Zerolemon 3000mAh η οποία μου βγάζει 6+ ώρες οθόνης.(κυρίως από διάβασμα epub,pdf). Επίσης το καλό είναι οτι δεν χρειάζεται άλλο καπάκι αν και ελάχιστα πιο χοντρή από τη στοκ, και το μείον είναι οτι δεν έχει nfc Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis12321 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Το nfc έχει σχέση με την μπαταρία ;από θέμα βάρους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts