dimitris15 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Δεν ειναι καλα 2 ωρες οθονη και 18%.κατι φταει . πως θα βρουμε τι φταιει? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Δεν ειναι καλα 2 ωρες οθονη και 18%.κατι φταει . Γιατι ντε και καλα να φταιει κατι? Αν μιλας οπως εγω απειρες ωρες την ημερα μια χαρα ειναι οι 2 ωρες ανοιχτη οθονη... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Αν μιλάς ναι,αν δεν μιλάς όχι...είναι τραγική η αυτονομία και κάτι κάνει drain. Από το δικό μου πάντως υπερευχαριστημενος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 δεν μιλαω πολυ... εκλεισα συγχρονισμους να δω πως θα τα παει Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Γιατι ντε και καλα να φταιει κατι? Αν μιλας οπως εγω απειρες ωρες την ημερα μια χαρα ειναι οι 2 ωρες ανοιχτη οθονη... Αν μιλουσε πολυ θα το εδειχναν τα ποσοστα.κατι αλλο των τρωει την μπαταρια . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 δεν μιλαω πολυ... εκλεισα συγχρονισμους να δω πως θα τα παει Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να φταίνε οι συγχρονισμόι .το πιο πιθανό είναι να φταίει κάποια εφαρμογή που έχεις βάλει. Επίσης να έχεις απενεργοποιημένο το GPS γιατί το ανοίγει από μόνο του πολλές φορές. Τέλος θα σου συνιστούσα να βάλεις την τελευταία nordic ME2 έχει μακράν την καλύτερη μπαταρία από όλες σε δίκτυο cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 εχω κλειστο gps εχω ενεργοποιημενο τον εντοπισμο θεση μεσω wifi Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Τι λέτε? Firmware: MDM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Mdm και εγω. 2μιση ωρες οθονη και 3 ωρες και 10 λεπτα ομιλια... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Και ένα έγκυρο συγκριτικό μεταξύ των i9500 - i9505 όπου φαίνεται πως οι χρήστες του i9505 μόλις βρήκαν ένα λόγο να μην στεναχωριούνται που δεν βρήκαν διαθέσιμο το i9500... link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Παιδιά αύριο θα πάρω το s4 ποια η διαδικασία για να στρώσω το κινητό η δεν χρειάζεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2013 Παιδιά αύριο θα πάρω το s4 ποια η διαδικασία για να στρώσω το κινητό η δεν χρειάζεται τίποτα. Kαλοροζικο το νεο σου κινητο. Κανε της 3 πρωτες φορτισεις σωστα και εισαι κομπλε. Αστο να γεμισει την πρωτη φορα και αστο να φτασει 15%, μετα ξαναφορτισε το φουλ. Αυτο θα κανεις επι 3 φορες για να στρωσει η μπαταρια του. Ισως σου ζητησει να κανεις και μερικα update. Θα κανεις και αυτα και εισαι οκ. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μπαταρία της συσκευής. Το φόρτισα Παρασκευή απόγευμα και τράβηξε μέχρι χθες το μεσημέρι με πλήρη χρήση βάση των αναγκών μου. Κι αυτός ήταν μόλις ο τρίτος κύκλος φόρτισης. ΜΕ2 και OMEGA 3.0... http://img841.imageshack.us/img841/3945/screenshot2013052715463.png Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Πόση ώρα ενεργή οθόνη; Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Κάτι μου απέσπασε την προσοχή εκείνη την ώρα και ξέχασα να το κοιτάξω.... :( Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 (edited) Κάτι μου απέσπασε την προσοχή εκείνη την ώρα και ξέχασα να το κοιτάξω.... :( Το βασικότερο....:( Αν το ξανακαταφέρεις τσέκαρε το τότε και πες μας. Εγώ κατεβάζω την bobcat rom να δοκιμάσω που την είχα σε note 2 και ήταν εξαιρετική και θα ενημερώσω. Πάντως η AME2 σαν βάση είναι πολύ καλή γενικότερα. Edited May 28, 2013 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2013 Βλέπω ότι το output του φορτιστή είναι στα 2Α. Σαν γρήγορα δεν φορτίζει το κινητό; Παίζει να επηρεάσει η γρήγορη φόρτιση την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Βλέπω ότι το output του φορτιστή είναι στα 2Α. Σαν γρήγορα δεν φορτίζει το κινητό; Παίζει να επηρεάσει η γρήγορη φόρτιση την μπαταρία; και το note2 εκει ειναι.δεν εχει καποιο προβλημα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoxa2 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Kαλησπερα..Σημερα παρελαβα το galaxy s4 αφου αποχωριστικα το Note 2 μου..Απιστευτο κινητο και η οθονη του δεν παιζεται.. Μια ερωτηση για τις πρωτες φορτισεις.. Κανουμε 2-3 πληρης φορτισεις-αποφορτισεις(δηλαδη σβηνει τελειως το κινητο και μετα το φορτιζω μεχρι το 100%).Μετα φορτιζω κανονικα και δεν αφηνω να πεσει κατω απο 16% η μπαταρια.Κανω επισης 1 πληρη φορτιση-εκφορτιση μια φορα το μηνα. Λεω κατι λαθος?? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 παιδιά εγκατέστησε κανείς άλλος το snapdragon gury?? εγώ το έχω, χωρίς όμως να ελέγχει το wi fi..και έχω δει αρκετή διαφορά με πριν.. μου κρατάει πλέον χαλαρά 2 μέρες με τη χρήση μου, ενώ πριν το εγκαταστήσω το απόγευμα της επομένης χρειαζόταν φόρτιση με την ίδια περίπου χρήση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Πριν είχα το S2 και τώρα το S4. Με ίδιες λειτουργίες, ίδια χρήση, ίδιες εφαρμογές, καταλήγω κατά 99% σε ίδια αυτονομία. Μεγάλο τίμημα η 5" οθόνη και οι 4 αχόρταγοι επεξεργαστές...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoufis89 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ποσες ωρες πρεπει αν ειναι η πρωτη φορτιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Ποσες ωρες πρεπει αν ειναι η πρωτη φορτιση? Το ανοιγεις,το λειτουργεις κανονικα μεχρι να φτασει γυρω στο 15%...Μετα το αφηνεις να φορτισει μεχρι το 100%.Ισως να διαβασεις "φτασε το μεχρι να κλεισει στη πρωτη φορτιση", "οι πρωτες φορτισεις κλειστο το κινητο" κτλ κτλ.Τιποτα απο αυτα δεν ακολουθω,ειδικα στα τηλεφωνα με android 4.0+ Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Πριν είχα το S2 και τώρα το S4. Με ίδιες λειτουργίες, ίδια χρήση, ίδιες εφαρμογές, καταλήγω κατά 99% σε ίδια αυτονομία. Μεγάλο τίμημα η 5" οθόνη και οι 4 αχόρταγοι επεξεργαστές...:rolleyes: Διαφωνώ.. Και εγώ το είχα το S2 δύο χρόνια, με την ίδια χρήση τουλάχιστον 30% καλύτερη αυτονομία το S4. Ειδικά σε αναμονή 50% καλύτερο το S4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Το S4 έχει πολύ καλύτερη διαχείριση ενέργειας από όλα τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς S. Κι αλίμονο να μην ήταν έτσι αφού έχει μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρία και προφανώς εξελίσσεται ανάλογα και το λειτουργικό. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts