Jump to content

[S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

battery s4  

1. 1. battery s4

• 1
      0
    • 2
      0
    • 3
      0
    • 4
      0

Recommended Posts

Ειναι η fake αυτη το ξερεις ετσι?

Μάριος...

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειναι η fake αυτη το ξερεις ετσι?

μηπως εννοει το πλαισιο? τελως παντων την παρασκευη εφτασε η πτηση Spigen. :D

Πολυ καλη εφαρμογη χωρις να μεγαλωνει το κινητο (πολυ) παρα μονο μερικα χιλιοστα, αρκετα δυστυχως ωστε να με κανουν να ψαχνω και αλλη θηκη, παλι Golla φυσικα.. με το χαρακα θα την βγαλω το σουκου..??? Απο βδομαδα κανω παραγγελια το.. μπαμπριζ και θα το κανω (τε)θωρακισμενο το s4 μου.. :happy:

http://s23.postimg.org/qmjba10vf/PA180068.jpg

Edited by jin_kazama

Εγω πήρα αυτη http://www.spigen.com/galaxy-s4-case-slim-armor-view.html

http://lghttp.16708.nexcesscdn.net/80849A/spigen/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/g/a/galaxy_s4_case_slim_armor_view_infinity_white_thumb_1.jpg

Πολυ καλή κατασκευή και προστασία.Κουμπωνει καλά (αν και θα μπορούσε το κουμπωμα να ειναι πιο ευκολο/μαλακό) και προστατέυει αψογα το κινητό , διατηρωντας και την ευχρηστία απο το παράθυρο επάνω (μιλάς με το κινητο κλειστο κτλ).

Προτείνεται ελεύθερα...

Edited by vadergr

Ειναι antifingerprint το παρμπριζ? Μπορει να μας πει καποιος που το εχει?

το έχω βάλει εγώ αυτό το...παρμπριτζ :lol:

Απίθανο τόσο σε αίσθηση χειρισμού όσο και ότι δν αφήνει δαχτυλιές με τίποτα, έχω περίπου 2 μήνες που την έχω βάλει και δει έχω καταφέρει να την λερώσω!

Την συστήνω ανεπιφύλακτα! είχα γράψει για αυτήν κάποιες σελίδες πιο πίσω αξίζει τα λεφτά της ως το τελευταίο σεντ, θα ξεχάσεις δια παντώς τις απαίσιες ζελατίνες που θέλουν καθε τρεις και λίγο είτε καλό καθάρισμα είτε αλλαγή λόγω γρατζουνιών. :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Έχετε να προτείνετε κάποια λεπτή και διάφανη θήκη;

κοιτα desmay.com

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

μου ειπαν οτι υπαρχει ζελατινα η οποια προστατευει απο τα αδιακριτα ματια...:O

δηλαδη δεν μπορει να δει κανεις την οθονη απο πλαγια παρα μονο απο ευθεια..ισχυει?? εχετε να προτεινετε τιποτα??

Υ.Γ. μου ηρθε και εμενα επιτελους η θηκη..πηρα την ιδια με τον vadergr την spigen..μπορεις ευκολα να την πεις θηκη του ρομποκοπ..:p

την προτεινω και εγω ανεπιφυλακτα!!

μου ειπαν οτι υπαρχει ζελατινα η οποια προστατευει απο τα αδιακριτα ματια...:O

δηλαδη δεν μπορει να δει κανεις την οθονη απο πλαγια παρα μονο απο ευθεια..ισχυει?? εχετε να προτεινετε τιποτα??

Υ.Γ. μου ηρθε και εμενα επιτελους η θηκη..πηρα την ιδια με τον vadergr την spigen..μπορεις ευκολα να την πεις θηκη του ρομποκοπ..:p

την προτεινω και εγω ανεπιφυλακτα!!

χαχααχαχ Καλοριζηκη, καλοφορετη,ΑΧΡΕΙΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!! :happy:

Απο μεγεθος? τι λεει παλικαρε? μεγαλωνει το κινητο?

χαχα ευχαριστω να'σαι καλα...

ναι το μεγαλωνει πολυ μπορω να πω...αλλα προσωπικα εμενα δεν με πειραζει....αξιζει και με το παραπανω...:)

Οσοι προμηθευτήκατε παραπλήσια αξεσουάρ με τα επίσημα, απ του χρόνου ξεχάστε τα!!ΜΟΝΟ επίσημα http://www.sammobile.com/2013/10/22/samsung-to-enforce-usage-of-official-accessories/

Παιδιά καλησπέρα σας παραθέτω 3 θήκες που είναι αδιάβροχες και θα ήθελα να μου πείτε μήπως έχει κανένας καμια από αυτές η να μου δώσετε για το ποια είναι ποιο καλή ευχαριστώ!!

1

http://www.lovemeicase.com/pro.asp?id=15

2

http://www.seidio.com/obex/

3

http://www.lifeproof.com/shop/us_en/samsung-galaxy-s4/

Είμαι ανάμεσα στην 2 και στην 3 αλλα ποιο πολύ στην 2 μου αρέσει γιατί είναι ποιο μαζεμένη!!!

Μανώλης

Αν ισχυει και αυτο και δεν ειναι απλα καμια φημη τοτε η samsung εχει βαλθει να ΧΑΣΕΙ το κοσμο που εχει αγορασει προιοντα της και κανει το οτιδηποτε για αυτο.

Αυτο δειχνει εναν τρομερο υπεροπτισμο απο μερια της και οτι εχει καβαλησει οχι μονο το καλαμι αλλα αστα να πανε.....

Πραγματικα πιστευει οτι κανοντας αυτου του ειδους τις κινησεις με τις εξτρα προστασιες(Knox, sim, accesories) θα κερδισει περισσοτερο κοινο ή θα χασει???

Εν ολιγης οταν θα βαζεις ενα ανεπισημο προιον σε καποιο κινητο της δεν θα το δεχεται απλα?

Τι να πω ενω συμπαθουσα απιστευτα την samsung σαν εταιρια γενικοτερα με ολες αυτες τις κινησεις που διαβαζω τελευταια θα το σκεφτω παρα πολυ να αγορασω καποιο προιον της και ειδικα το s4 που ηθελα να αγορασω.

Αν ισχυει και αυτο και δεν ειναι απλα καμια φημη τοτε η samsung εχει βαλθει να ΧΑΣΕΙ το κοσμο που εχει αγορασει προιοντα της και κανει το οτιδηποτε για αυτο.

Αυτο δειχνει εναν τρομερο υπεροπτισμο απο μερια της και οτι εχει καβαλησει οχι μονο το καλαμι αλλα αστα να πανε.....

Πραγματικα πιστευει οτι κανοντας αυτου του ειδους τις κινησεις με τις εξτρα προστασιες(Knox, sim, accesories) θα κερδισει περισσοτερο κοινο ή θα χασει???

Εν ολιγης οταν θα βαζεις ενα ανεπισημο προιον σε καποιο κινητο της δεν θα το δεχεται απλα?

Τι να πω ενω συμπαθουσα απιστευτα την samsung σαν εταιρια γενικοτερα με ολες αυτες τις κινησεις που διαβαζω τελευταια θα το σκεφτω παρα πολυ να αγορασω καποιο προιον της και ειδικα το s4 που ηθελα να αγορασω.

Εαν ήμουνα η samsung και έβαζες μια μπαταρία μαιμού 4000ma και το τηλεφωνο εσκαγε ή επιανε φωτιά, κανένας δεν θα ασχολιόταν με την μπαταρία αλλά ολοι οι τίτλοι θα εγραφαν ''smartphone samsung s4 π.χ επιασε φωτια ή εσκασε'' με αποτέλεσμα να πληγεί το ονομα το δικό μου! Εαν βάλεις μια s-view μαιμου και τα μαγνητάκια επηρεάζουν το σήμα, θα ψάχνεις να βρεις γιατι το προβληματικό τηλεφωνο που σου πούλησε η samsung δεν έχει σήμα ή χάνεται. Αρα πολύ καλα κάνει με όλα για μένα! Το region lock αφορα το 0,0001% ,πόσοι αληθεια αγοράζετε συσκευές απο αμερική ή ασία??:worry: .Οσον αφορά το knox, προσφέρει προστασία κι εμενα με ικανοποιεί. Για το root, απλα να πώ οτι δεν την ενδιαφέρει το root τη samsung, θέλει το δικό της συστημα πια!Δε θέλει να κρέμεται απ την google για το πότε θα βγάλει αναβάθμιση, οπότε θα πρέπει να γίνει κατανοητό οτι οποιος συνεχίσει να την ακολουθέι, δεν θα μπορει να κάνει οτι εκανε με το android γιατι θα έχει TIZEN!

Παιδιά καλησπέρα σας παραθέτω 3 θήκες που είναι αδιάβροχες και θα ήθελα να μου πείτε μήπως έχει κανένας καμια από αυτές η να μου δώσετε για το ποια είναι ποιο καλή ευχαριστώ!!

1

http://www.lovemeicase.com/pro.asp?id=15

2

http://www.seidio.com/obex/

3

http://www.lifeproof.com/shop/us_en/samsung-galaxy-s4/

Είμαι ανάμεσα στην 2 και στην 3 αλλα ποιο πολύ στην 2 μου αρέσει γιατί είναι ποιο μαζεμένη!!!

Την lifeproof την είχα στο iphone μου και είχε τραβήξει τις δοκιμασίες .Την συστήνω ανεπιφύλακτα ;-)

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

ΟΧΙ δεν παει ετσι φιλε μου.

Οταν βγει ενα προβλημα κοιτας ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Και μιας και λες για επισημα περιφερειακα το οτι δηλαδη οι μπαταριες που δινωνται με πολλα γερμανικα s4 φουσκωνουν με αποτελεσμα να προκαλουν θεματα στο κινητο τι εχεις να πεις???

Μηπως οτι δεν ειναι οι επισημες μπαταριες? Δεν νομιζω γιατι αυτες δινει η ιδια η samsung οποτε οπως καταλαβαινεις δεν ειναι απολυτο για ενα προβλημα να φταιει αν το περιφερειακο ειναι επισημο ή οχι....

Και στο κατω-κατω το οτι πολλα επισημα προιοντα απλα εχουν το σημα της εκαστοτε εταιριες και πολλες φορες ειναι χειροτερα ποιοτηκα απ' οτι τα μη επισημα το ξερεις?

Και οσο αφορα το αλλο με το android λειτουργικο που λες να σου πω οτι καποιος προτιμαει να παρει android κινητο εναντι αλλων οπως ios για τ οτι ειναι λειτουργηκο ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ και πολυ ποιο free απ' οτι τα αλλα.

Αν τωρα η samsung με τις εκαστοτε μλκιες που κανει προσπαθει να το αποκοψει αυτο να δει πως θα πεσουν και οι πωλησεις της και ο κοσμος θα παει σε αλλες εταριριες οπως htc, sony κ.τ.λ.

Και να δεις τοτε πως θα τα γυρναει ολα πισω για να ξανα-κερδιζει το κοσμο που εχασε....

Edited by fits13

ΟΧΙ δεν παει ετσι φιλε μου.

Οταν βγει ενα προβλημα κοιτας ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Και μιας και λες για επισημα περιφερειακα το οτι δηλαδη οι μπαταριες που δινωνται με πολλα γερμανικα s4 φουσκωνουν με αποτελεσμα να προκαλουν θεματα στο κινητο τι εχεις να πεις???

Μηπως οτι δεν ειναι οι επισημες μπαταριες? Δεν νομιζω γιατι αυτες δινει η ιδια η samsung οποτε οπως καταλαβαινεις δεν ειναι απολυτο για ενα προβλημα να φταιει αν το περιφερειακο ειναι επισημο ή οχι....

Και στο κατω-κατω το οτι πολλα επισημα προιοντα απλα εχουν το σημα της εκαστοτε εταιριες και πολλες φορες ειναι χειροτερα ποιοτηκα απ' οτι τα μη επισημα το ξερεις?

Και οσο αφορα το αλλο με το android λειτουργικο που λες να σου πω οτι καποιος προτιμαει να παρει android κινητο εναντι αλλων οπως ios για τ οτι ειναι λειτουργηκο ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ και πολυ ποιο free απ' οτι τα αλλα.

Αν τωρα η samsung με τις εκαστοτε μλκιες που κανει προσπαθει να το αποκοψει αυτο να δει πως θα πεσουν και οι πωλησεις της και ο κοσμος θα παει σε αλλες εταριριες οπως htc, sony κ.τ.λ.

Και να δεις τοτε πως θα τα γυρναει ολα πισω για να ξανα-κερδιζει το κοσμο που εχασε....

Άλλο να διαχειριστείς τα δικά σου προβλήματα π.χ. αντικατάσταση μπαταρίας στο S4, κι άλλο να έχεις να διαχειριστείς και τα προβλήματα που σου δημιουργούνται από τρίτους και ενώ δε φταις βρίζουν εσένα και δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις για το προϊόν σου.

Εκεί μπορείς να πάρεις μέτρα.

Μιλάμε για πράγματα τα οποία μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα.

Π.χ. φορτιστές, μπαταρίες.

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί όμως να είναι και θήκες ακόμα.

Δε μπορεί να βρίζεις τη Samsung γιατί έχει χάλια GPS το αβγ μοντέλο, επειδή πήγες και αγόρασες μεταλλική θήκη των 5 ευρώ από το ebay.

Σαφώς οικονομικά βγαίνει ζημιωμένος ο καταναλωτής, αλλά έχει και την ευθύνη για το τι συμβαίνει, επειδή αγοράζει τη σάρα και τι μάρα που βρίσκει μπροστά του και μετά του φταίει η κάθε Samsung.

Εσύ αν πούλαγες ένα προϊόν δηλαδή και ερχόταν ένας τρίτος και σου δημιουργούσε προβλήματα, θα του έλεγες μια χαρά τα πας συνέχισε;

Προστατεύεις το προϊόν σου.

Την lifeproof την είχα στο iphone μου και είχε τραβήξει τις δοκιμασίες .Την συστήνω ανεπιφύλακτα ;-)

ευχαρισττω!!!

Μανώλης

Άλλο να διαχειριστείς τα δικά σου προβλήματα π.χ. αντικατάσταση μπαταρίας στο S4, κι άλλο να έχεις να διαχειριστείς και τα προβλήματα που σου δημιουργούνται από τρίτους και ενώ δε φταις βρίζουν εσένα και δημιουργούνται αρνητικές εντυπώσεις για το προϊόν σου.

Εκεί μπορείς να πάρεις μέτρα.

Μιλάμε για πράγματα τα οποία μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα.

Π.χ. φορτιστές, μπαταρίες.

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί όμως να είναι και θήκες ακόμα.

Δε μπορεί να βρίζεις τη Samsung γιατί έχει χάλια GPS το αβγ μοντέλο, επειδή πήγες και αγόρασες μεταλλική θήκη των 5 ευρώ από το ebay.

Σαφώς οικονομικά βγαίνει ζημιωμένος ο καταναλωτής, αλλά έχει και την ευθύνη για το τι συμβαίνει, επειδή αγοράζει τη σάρα και τι μάρα που βρίσκει μπροστά του και μετά του φταίει η κάθε Samsung.

Εσύ αν πούλαγες ένα προϊόν δηλαδή και ερχόταν ένας τρίτος και σου δημιουργούσε προβλήματα, θα του έλεγες μια χαρά τα πας συνέχισε;

Προστατεύεις το προϊόν σου.

Παιδια κοιτατε το δεντρο και χανεται το δασος.

και εννοω με αυτο οτι αν υπαρξει καποιο προβλημα και φταιει καποιο ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ περιφερειακο τοτε ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΤΕ οτι εφταιγε το ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ SAMSUNG....

Τοσο απλα...

Αν τωρα ο οποιοσδηποτε δεν θελει ή δεν τον βολευει να καταλαβει οτι το προβλημα προκληθηκε απο το οποιο ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ προιον πηρε για το οποιο κινητο του δεν φταιει η οποια εταιρια.

Τελος αυτο με τα επισημα περιφερειακα που θα κανει τωρα η samsung πως ακριβως θα δουλευει?

Δηλαδη οσοι εχουν το οποιο ανεπισημο προιον απλα δεν θα το δεχεται το κινητο?

Π.χ. θα πρεπει υποχρεωτικα να αγοραζουμε ακομα και samsung bluetooth handsfree?

Αν αγορασουμε το π.χ. sony mw1 δεν θα δουλευει στο κινητο επειδη ειναι της sony?

Παιδια κοιτατε το δεντρο και χανεται το δασος.

και εννοω με αυτο οτι αν υπαρξει καποιο προβλημα και φταιει καποιο ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ περιφερειακο τοτε ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΤΕ οτι εφταιγε το ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ SAMSUNG....

Τοσο απλα...

Αν τωρα ο οποιοσδηποτε δεν θελει ή δεν τον βολευει να καταλαβει οτι το προβλημα προκληθηκε απο το οποιο ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ προιον πηρε για το οποιο κινητο του δεν φταιει η οποια εταιρια.

Τελος αυτο με τα επισημα περιφερειακα που θα κανει τωρα η samsung πως ακριβως θα δουλευει?

Δηλαδη οσοι εχουν το οποιο ανεπισημο προιον απλα δεν θα το δεχεται το κινητο?

Π.χ. θα πρεπει υποχρεωτικα να αγοραζουμε ακομα και samsung bluetooth handsfree?

Αν αγορασουμε το π.χ. sony mw1 δεν θα δουλευει στο κινητο επειδη ειναι της sony?

Οχι, θα περιοριστεί στις μπαταρίες, φορτιστές και ισως θήκες flip με μαγνητη τα οποια θα διαθέτουν id chip και θα αναγνωρίζονται απ τη συσκευή εφοσον είναι τα γνήσια, τα υπόλοιπα δεν θα λειτουργούν. Παρ οτι κατί τέτοιο, αποτελεί απλα φήμη, εχω την εντύπωση οτι συντομα θα επιβεβαιωθεί..

Καλημερα , μετα απο 3 χρονια με το S1 μετακομιζω κατα δωθε μερια περιμενοντας την Τριτη το S4. Διαβασα οτι το S4 περνει micro sim card και οτι πρεπει να παω σε ενα καταστημα Γερμανος να την κοψουν. Το ερωτημα μου ειναι , αν θελω να την χρησιμοποιω κατα διαστηματα στο S1 τι γινεται ? Υπαρχει ανταπτορας που μπορω να χρησιμοποιησω ? :worry:
ΓΙΑΝΝΗΣ

Καλημερα , μετα απο 3 χρονια με το S1 μετακομιζω κατα δωθε μερια περιμενοντας την Τριτη το S4. Διαβασα οτι το S4 περνει micro sim card και οτι πρεπει να παω σε ενα καταστημα Γερμανος να την κοψουν. Το ερωτημα μου ειναι , αν θελω να την χρησιμοποιω κατα διαστηματα στο S1 τι γινεται ? Υπαρχει ανταπτορας που μπορω να χρησιμοποιησω ? :worry:

Ναι υπάρχει πλαστικός αντάπτορας με κόστος 2 ευρά εγώ έχω κρατήσει το κομμάτι που κόπηκε και χρησιμοποιώ αυτό ( όχι δεν είμαι τσιγκούνης :p )

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Ναι υπάρχει πλαστικός αντάπτορας με κόστος 2 ευρά εγώ έχω κρατήσει το κομμάτι που κόπηκε και χρησιμοποιώ αυτό ( όχι δεν είμαι τσιγκούνης :p )[/QUO

Χαχαχαχα, οχι ενταξει για ενα διευρω δεν τιθεται θεμα . Ευχαριστω.

ΓΙΑΝΝΗΣ

• The title was changed to [S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)