Jump to content

[S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

battery s4  

1. 1. battery s4

• 1
      0
    • 2
      0
    • 3
      0
    • 4
      0

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, βλέπω όμως ότι κάνει επανάκληση με ένα μόνο κλικ. Θα ήθελα με διπλό γιατί το ένα είναι λίγο επιρρεπές σε λάθη. Αν δε βρω κάτι άλλο δεν είναι deal breaker αλλά θα προτιμούσα το διπλό κλικ. Ευχαριστώ και πάλι!

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο bluetooth; Έχω αυτή τη στιγμή ένα Plantronics Voyager που - θεωρητικά - είναι απ' τα καλύτερα αλλά τι να το κάνω το voice cancellation αν μου αποσυνδέεται στα μισά calls;

Για να μην τα πολυλογώ, αυτό που θέλω είναι: πρώτον και κύριον τέλειο connectivity, να ξέρω ότι δε θα έχω αποσυνδέσεις. Δεύτερον, το κουμπάκι του bluetooth να κάνει redial με διπλό κλικ. Με μονό έχεις πρόβλημα γιατί συχνά πατιέται κατά λάθος. Και τρίτον να έχει σχεδιασμό in ear, θέλω να πω το κλασικό bluetooth που κρέμεται απ' το αυτί, χωρίς καλώδια κτλ.

Δε μ' ενδιαφέρει ν' ακούω μουσική ή ραδιόφωνο απ' το bluetooth, το θέλω μόνο για κλήσεις. Εννοείται θέλω μια αξιοπρεπή ποιότητα ήχου αλλά δε με νοιάζει και να μιλάω μεσ' τον τυφώνα σα να είμαι στο δωμάτιό μου.

Έχετε κάτι να προτείνετε;

Ευχαριστώ!

Εχεις το καλυτερο που θα μπορουσες να παρεις και το πιο αξιοπιστο,(εχω το ιδιο και το προηγουμενο μοντελο και ειναι αψεγαδιαστο,καπου εχεις καποιο προβλημα ) το χρησιμοποιοω με playstation3-4, με galaxy s4 , με sony z3 ,με galaxy s3 και ειναι αψογο,δεν μπορεις να παρεις κατι καλυτερο

I'm not driving fast...just flying slow

Δεδομένης της επανεκκίνησης του τηλεφώνου για να επανασυνδεθει το Bluetooth σου πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάξεις προς το τηλέφωνο μεριά για πιθανό θέμα.

Αν τώρα θες να δεις καινούργιο δοκίμασε Jawbone Era η ακόμα και Icon (πιο παλιό μοντέλο της ίδιας εταιρίας). Το Icon μου κλείνει 3 χρόνια και τώρα άρχισε να έχει θέμα μπαταρίας και το era είναι απλά ότι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει.

Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιο bluetooth; Έχω αυτή τη στιγμή ένα Plantronics Voyager που - θεωρητικά - είναι απ' τα καλύτερα αλλά τι να το κάνω το voice cancellation αν μου αποσυνδέεται στα μισά calls;

Για να μην τα πολυλογώ, αυτό που θέλω είναι: πρώτον και κύριον τέλειο connectivity, να ξέρω ότι δε θα έχω αποσυνδέσεις. Δεύτερον, το κουμπάκι του bluetooth να κάνει redial με διπλό κλικ. Με μονό έχεις πρόβλημα γιατί συχνά πατιέται κατά λάθος. Και τρίτον να έχει σχεδιασμό in ear, θέλω να πω το κλασικό bluetooth που κρέμεται απ' το αυτί, χωρίς καλώδια κτλ.

Δε μ' ενδιαφέρει ν' ακούω μουσική ή ραδιόφωνο απ' το bluetooth, το θέλω μόνο για κλήσεις. Εννοείται θέλω μια αξιοπρεπή ποιότητα ήχου αλλά δε με νοιάζει και να μιλάω μεσ' τον τυφώνα σα να είμαι στο δωμάτιό μου.

Έχετε κάτι να προτείνετε;

Ευχαριστώ!

Αλέξανδρος

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, βλέπω όμως ότι κάνει επανάκληση με ένα μόνο κλικ. Θα ήθελα με διπλό γιατί το ένα είναι λίγο επιρρεπές σε λάθη. Αν δε βρω κάτι άλλο δεν είναι deal breaker αλλά θα προτιμούσα το διπλό κλικ. Ευχαριστώ και πάλι!

είμαι αρκετά σίγουρη ότι με ένα κλικ δεν κάνει επανάκληση.. στις οδηγίες λέει ότι κάνει με παρατεταμένο 1 κλικ δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, δεν το έχω δοκιμάσει για να δω κ πόσα δευτερόλεπτα θέλει πάτημα.. εγώ το χρησιμοποιώ με 2 κλικ!

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Παιδια καλησπερα. Εχει ενας φιλος το συγκεκριμενο κινητο και του έπαθε το εξης: Εβγαλε φωτογραφιες με τη καμερα και μετα ηθελε να τις στειλει απο το messenger. Ομως το κινητο τα επαιξε. Εκλεισε, εφυγαν οι επαφες, ουτε τηλ επαιρνε οταν κατορθωσε να το ανοιξει ουτε τιποτα. Μετα το εβαλε στη φορτιση και επανηλθε. Καθε φορα ομως που βγαζει αρκετες φωτο με τη καμερα και προσπαθει να τις στειλει τα ιδια.Το πηρα εγω, του εκανα επαναφορα και ολα μια χαρα. Ωστοστο κατα την επαναφορα εκλεισε 2 φορες. Το ανοιξα, ενω εκλεισε, και συνεχισε απο κει που ειχε μεινει. Εβγαζα φωτο και εστελνα σε φιλους πολλαπλες μεσα ομως απο το facebook στο οποια μπηκα απο τον browser (Internet) του κινητου και δεν ειχε το παραμικρο. Οταν ομως μπηκα στο playstore για να βαλω το gmail του φιλου μου ωστα να κατεβασω τον messenger, παπαλα! Παλι κλεισιμο και για να ανοιξει επρεπε να το βαλω στο φορτιστη! Τι φταιει; Ξερει κανεις; Να ναι στοιχειωμενο;;; :lol:

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Για μπαταρία zerolemon ακόμη δεν έχουμε βρει κάποιον πωλητή που να στέλνει Ελλάδα?

Το μόνο ψεγάδι που έχω βρει στη συσκευή είναι η μπαταρία της δυστυχώς..

Δυστυχως αυτο το "ψεγαδι" το εχουν ολα μα ολα τα νεα κινητα και ειδικα αν εχουν μεγαλη οθονη αστα να πανε.

Και σε αυτο δεν φταινε τοσο οι εταιριες των κινητων αλλα η τεχνολογια της μπαταριας που εδω και πολλες δεκαετιες εχει μεινει τρομερα πισω και δεν λεει να εξελιχθεί.

Παιδια καλησπερα. Εχει ενας φιλος το συγκεκριμενο κινητο και του έπαθε το εξης: Εβγαλε φωτογραφιες με τη καμερα και μετα ηθελε να τις στειλει απο το messenger. Ομως το κινητο τα επαιξε. Εκλεισε, εφυγαν οι επαφες, ουτε τηλ επαιρνε οταν κατορθωσε να το ανοιξει ουτε τιποτα. Μετα το εβαλε στη φορτιση και επανηλθε. Καθε φορα ομως που βγαζει αρκετες φωτο με τη καμερα και προσπαθει να τις στειλει τα ιδια.Το πηρα εγω, του εκανα επαναφορα και ολα μια χαρα. Ωστοστο κατα την επαναφορα εκλεισε 2 φορες. Το ανοιξα, ενω εκλεισε, και συνεχισε απο κει που ειχε μεινει. Εβγαζα φωτο και εστελνα σε φιλους πολλαπλες μεσα ομως απο το facebook στο οποια μπηκα απο τον browser (Internet) του κινητου και δεν ειχε το παραμικρο. Οταν ομως μπηκα στο playstore για να βαλω το gmail του φιλου μου ωστα να κατεβασω τον messenger, παπαλα! Παλι κλεισιμο και για να ανοιξει επρεπε να το βαλω στο φορτιστη! Τι φταιει; Ξερει κανεις; Να ναι στοιχειωμενο;;; :lol:

Ριξε μια ματιά στην μπαταρία του μηπως εχει φουσκώσει. Αν δεν εισαι σίγουρος, ακουμπησε την με την φαρδιά της επιφάνεια πανω σε ενα τραπέζι. Θα σου δείξει αμέσως εαν εχει πρόβλημα.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

είμαι αρκετά σίγουρη ότι με ένα κλικ δεν κάνει επανάκληση.. στις οδηγίες λέει ότι κάνει με παρατεταμένο 1 κλικ δεν ξέρω αν εννοείς αυτό, δεν το έχω δοκιμάσει για να δω κ πόσα δευτερόλεπτα θέλει πάτημα.. εγώ το χρησιμοποιώ με 2 κλικ!

Όχι δεν εννοώ παρατεταμένο κλικ (αυτό δε με πειράζει), απλά στα σχόλια του link που έστειλες έγραφαν ότι χρειάζεται μονό κλικ για επανάκληση, το οποίο θεωρούσαν μειονέκτημα (ορθώς). Αφού όμως λες ότι δεν κάνει τίποτα με απλό κλικ τότε μια χαρά φαίνεται, thanks!

Ριξε μια ματιά στην μπαταρία του μηπως εχει φουσκώσει. Αν δεν εισαι σίγουρος, ακουμπησε την με την φαρδιά της επιφάνεια πανω σε ενα τραπέζι. Θα σου δείξει αμέσως εαν εχει πρόβλημα.

Καλημερα φιλε μου. Την εβαλα σε ενα τραπεζι οπως ειπες και απο οτι φαινεται οταν τη παταω απο τη μια πλευρα της (την κατω εκει που δειχνει ενα σκουπιδοτενεκε με ενα "χ") η απο την αλλη (τη πανω, εκει που εχει το λογοτυπο της Samsung) ανασηκωνεται λιγο αλλα δε ξερω αν ειναι ετσι η κατασκευη της. Θα επρεπε να εφαπτεται πληρως του τραπεζιου; Κι αν οντως ειναι φουσκωμενη με αντικατασταση της θα στρωσειτο κινητο; Ευχαριστω

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Ναι πρέπει να εφάπτεται τελείως.

Εχει αρχίσει να φουσκώνει. Γι' αυτό παρουσιάζει την αστάθεια.

Πιστευω οτι ναι, θα φτιάξει με μια καινουργια μπαταρία. Και σ' αυτό συνηγορεί το ότι τα σβησηματα δεν στα κάνει σε συγκεκριμενη εργασία, (οποτε ενδέχεται περιπτωση καποιου bug) αλλά σε άσχετα σημεία που όμως είτε θελουν μπόλικο ρεύμα απο την μπαταρία είτε εχουν τραβήξει κάμποσο και ξαφνικα ζητάνε και αλλο..

Φθηνή ειναι. Skroutz it και θα βρεις με 10-11 ευρω.

EDIT: Εντελώς πληροφοριακά, αν ψαξεις στο νημα θα το βρεις, υπηρχε θεμα με μια ελαττωματική παρτιδα μπαταριών που φούσκωναν στην μεση, μετα απο καποιο χρονο χρήσης. Νομιζω ηταν "made in China".

Μάλλον και η δικιά σου θ' ανοίκει σ' αυτη την παρτιδα.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ναι πρέπει να εφάπτεται τελείως.

Εχει αρχίσει να φουσκώνει. Γι' αυτό παρουσιάζει την αστάθεια.

Πιστευω οτι ναι, θα φτιάξει με μια καινουργια μπαταρία. Και σ' αυτό συνηγορεί το ότι τα σβησηματα δεν στα κάνει σε συγκεκριμενη εργασία, (οποτε ενδέχεται περιπτωση καποιου bug) αλλά σε άσχετα σημεία που όμως είτε θελουν μπόλικο ρεύμα απο την μπαταρία είτε εχουν τραβήξει κάμποσο και ξαφνικα ζητάνε και αλλο..

Φθηνή ειναι. Skroutz it και θα βρεις με 10-11 ευρω.

EDIT: Εντελώς πληροφοριακά, αν ψαξεις στο νημα θα το βρεις, υπηρχε θεμα με μια ελαττωματική παρτιδα μπαταριών που φούσκωναν στην μεση, μετα απο καποιο χρονο χρήσης. Νομιζω ηταν "made in China".

Μάλλον και η δικιά σου θ' ανοίκει σ' αυτη την παρτιδα.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη σχολαστικη απάντηση! Ο κάτοχος πάντως του κινητού δεν μου είπε για κάποια επαφή με νερό ενώ το κινητό φορά θήκη που το καλύπτει πλήρως. Ευχαριστώ και πάλι. Καλο βραδυ :)

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Επαφη με νερό? Τι σχεση έχει?

Αν το συνδυάζεις με την φουσκωμένη μπαταρία, ειναι παντελώς άσχετο. Το συγκεκριμένο πρόβλημα (φούσκωμα) οφείλεται αποκλειστικά σε ελαττωματική παρτίδα μπαταριών. Αστοχία υλικου, δηλαδή.

Καλο σου βράδυ.

Επαφη με νερό? Τι σχεση έχει?

Αν το συνδυάζεις με την φουσκωμένη μπαταρία, ειναι παντελώς άσχετο. Το συγκεκριμένο πρόβλημα (φούσκωμα) οφείλεται αποκλειστικά σε ελαττωματική παρτίδα μπαταριών. Αστοχία υλικου, δηλαδή.

Καλο σου βράδυ.

Νόμιζα μην φούσκωσε λόγω υγρασίας κτλ. Λογικά με την εγγύηση θα του την αλλάξουν αλλα όπως είπες κι ΕΣΥ δεν ειναι ακριβή. Ευχαριστώ και πάλι!

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

παιδια γνωριζει καποιος οσον αφορα μια προστασια οθονης ,που στην ουσια ειναι ενα υγρο το οποιο παγωνει στην οθονη και γινεται ενα με την οθονη!δεν ξερω λεπτομερειες και γι αυτο σας ρωταω,αν χρησιμοποιειται απο καποιον,με ενημερωσε ενας γνωστος οτι ειναι παρα πολυ λεπτη και ειναι το ιδιο ανθεκτικη απο τις και καλα επωνυμες μαρκες!το μονο που βρηκα στο ιντερνετ που να σχετιζεται με κατι τετοιο,αν εψαξα καλα βεβαια,ειναι αυτο στο βιντεακι που σας παραθετω λινκ

οποιος γνωριζει ,ας μας πει τη γνωμη του για αντοχες,τιμες και απο που προεβη σε αγορα!ευχαριστω προκαταβολικα!

Νόμιζα μην φούσκωσε λόγω υγρασίας κτλ. Λογικά με την εγγύηση θα του την αλλάξουν αλλα όπως είπες κι ΕΣΥ δεν ειναι ακριβή. Ευχαριστώ και πάλι!

Προσωπικα εχω αγορασει και βαλει στο κινητο μου αυτη τη μπαταρια εδω και κανενα 6μηνο και ειμα υπερευχαριστημενος αφου και μια χαρα σαν την μαμα ειναι αλλα και κραταει μερικες ωρες περισσοτερο αφου ειναι κατα 1600mah περισσοτερα απο την μαμα μπαταρια που ειναι 1900mah.

παιδια γνωριζει καποιος οσον αφορα μια προστασια οθονης ,που στην ουσια ειναι ενα υγρο το οποιο παγωνει στην οθονη και γινεται ενα με την οθονη!δεν ξερω λεπτομερειες και γι αυτο σας ρωταω,αν χρησιμοποιειται απο καποιον,με ενημερωσε ενας γνωστος οτι ειναι παρα πολυ λεπτη και ειναι το ιδιο ανθεκτικη απο τις και καλα επωνυμες μαρκες!το μονο που βρηκα στο ιντερνετ που να σχετιζεται με κατι τετοιο,αν εψαξα καλα βεβαια,ειναι αυτο στο βιντεακι που σας παραθετω λινκ

οποιος γνωριζει ,ας μας πει τη γνωμη του για αντοχες,τιμες και απο που προεβη σε αγορα!ευχαριστω προκαταβολικα!

Το video φαίνεται αρκετά εντυπωσιακό αλλά θα σου πω τις ενστάσεις μου:

Καταρχήν εαν το υγρό αυτό παγώνει όπως λες πάνω στην οθόνη, τι γίνεται στην περίπτωση που το ρίξεις πάνω στην οθόνη και σε αυτή έχει μείνει κάποια τριχούλα ή χνουδάκι που δεν το πρόσεξες όταν καθάριζες την οθόνη;

Επίσης, εαν γίνεται ένα με την οθόνη, αυτόματα σημαίνει οτι οι όποιοι κραδασμοί σε περίπτωση πτώσης, μεταφέρονται άμεσα και στην οθόνη του κινητού με οτι αυτό συνεπάγεται.

3ον, στο video , στο 0:59 δεν παίζει αυτό που μας δείχνουν ούτε στο χειρότερο κινέζικο screen protector.Και από άποψη φυσαλίδων, και από άποψη θαμπάδας.Εαν σου δείξω στο δικό μου S4 το tempered glass που έχω βάλει και την καθαρότητα που έχει , θα νομίζεις οτι δεν έχω βάλει καν screen protector.

Γενικότερα δεν με πείθει το video αλλά εαν σε "γαργαλάει" :lol: θα ήθελα να το δοκιμάσεις να μας πεις και μας εντυπώσεις :p

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση φίλε tarantules! γενικά Μ αρεσει να ψάχνομαι αλλά δεν μπορείς να πεις τελευταία ότι με γαργαλιζει κιόλας! μετά το φιάσκο που έπαθα με τι nano slim της spigen και τα 40 ευρώ που έδωσα, όποιος παλιός παρακολουθεί το νήμα θα με θυμάται βέβαια, θέλω να πάρω μια καλή αντοχής που να κάνει τη δουλειά της και αν υπάρχει κιόλας περίπτωση να είναι όσο πιο λεπτή γίνεται τόσο το καλύτερο! αυτό είναι που με τρώει? εσύ ποια tempered Glass έχεις βάλει?

Τι ειδους νηλα επαθες με spigen case?

Εγω εχω την slim armor case για το s4 και επειδη απλα ξεφλουδισε η μαυρη θηκη τους εστειλα email με τα νουμερα που μου ειχαν στειλει και μου εστειλαν αλλη θηκη χωρις καθολου εξοδα απο την μερια μου.

Γιατι δεν δοκιμαζεις να τους στειλεις κι εσυ ενα μειλ μπορει να σε εκπληξουν με την υποστηριξη που θα σου προσφερουν.

φίλε μου καταρχήν είχα πάρει Screen Protector και έφαγα φόλα, όχι την θηκη! αυτήν τη στιγμή που μιλάμε και εγώ την slim armor φοράω και είμαι απόλυτα ικανοποιημενος! το ότι έφαγα φόλα με την προστασία οθόνης δεν σημαίνει ότι είναι χάλια σαν εταιρεία η spigen απλά εγώ χαλαστηκα για τα λεφτά που έδωσα! και μιλάμε πάντα αναλογικά! αν είχα δώσει ας πούμε 10 ευρώ, θα σου λεγα ότι πληρώνεις περνεις! ουτως ή άλλως τώρα έχει περάσει κάνα 3-4μηνο και πιστεύω ότι δεν αξίζει να το κυνηγισω!

Oταν λες εφαγες φολα τι ακριβως εννοεις?

Μηπως δεν εβαλες σωστα τη ζελατινα και πξρε αερα με αποτελεσμα να εχει φουσκαλιτσες?

Πρεπει να ξερεις να τοποθετησεις/βαλεις ενα screen protector στο κινητο αν δεν ξερεις τοτε το αποτελεσμα ειναι το ιδιο οποιασδηποτε μαρκας screen protector(Κοινως ζελατινα) και να παρεις δεν φταιει η spigen γι' αυτο.

σε ευχαριστώ για την ανταπόκριση φίλε tarantules! γενικά Μ αρεσει να ψάχνομαι αλλά δεν μπορείς να πεις τελευταία ότι με γαργαλιζει κιόλας! μετά το φιάσκο που έπαθα με τι nano slim της spigen και τα 40 ευρώ που έδωσα, όποιος παλιός παρακολουθεί το νήμα θα με θυμάται βέβαια, θέλω να πάρω μια καλή αντοχής που να κάνει τη δουλειά της και αν υπάρχει κιόλας περίπτωση να είναι όσο πιο λεπτή γίνεται τόσο το καλύτερο! αυτό είναι που με τρώει? εσύ ποια tempered Glass έχεις βάλει?

Ναι νομίζω σε θυμάμαι...Σου είχα πεί τότε να τους στείλεις ένα mail μήπως και σου στείλουν καινούρια λόγω αστοχίας υλικού αλλά εαν θυμάμαι καλά σου έδωσαν κάποιο εκπτωτικό κουπόνι ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.Τελικά δεν έβγαλες άκρη ε;

Εγώ έχω την iloome Galaxy S4 ScreenMate Flex 8Η.

Σαν αίσθηση και σαν καθαρότητα είμαι υπερ-υπερ ευχαριστημένος.Τώρα το εαν κάνει αυτά που λέει εαν σου πέσει κάτω, εύχομαι ποτέ να μην το μάθω αλλά εαν γίνει το κακό ελπίζω να μην το κλαίω το κινητάκι μου :)

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Εχει να μου προτεινει καποιος micro sd card 64gb απο ebay σε καλη τιμη που να μην εχω θεματα μελλοντικα.

Εχω διαβασει/ακουσει για πολλες micro sd cards που ενω αρχικα δουλευουν κανονικα μετα απο λιγο καιρο να χανουν δεδομενα και να μην αναγνωρίζονται σωστα και αυτα ακριβως τα προβληματα θελω να αποφυγω.

Τα "θεματακια" που ειχανε τα προγραμματα οπως το es explorer και δεν μπορουσες να κανεις ουτε μετονομασια πραγματα που εχεις στην καρτα μνημης micro sd διορθωθηκαν?

Το s4 μεχρι 64gb δεν σηκωνει?

Δεν μπορω δηλαδη να του βαλω μια micro sd card 128gb ακομα και με το νεοτερο android 4.4.2(Προς το παρον αφου ειμαστε σε αναμονη του νεοτερου 5.0) ετσι δεν ειναι?

Edited by adais

Καλημέρα παίδες. Ξέρετε αν υπάρχει θήκη να κρεμάω το κινητο απο το μπαρμπριζ ώστε να μπορω να χρησιμοποιώ το gps χωρίς να φοβάμαι μην τράκαρω;;;;;;;ευχαριστω.

Oταν λες εφαγες φολα τι ακριβως εννοεις?

Μηπως δεν εβαλες σωστα τη ζελατινα και πξρε αερα με αποτελεσμα να εχει φουσκαλιτσες?

Πρεπει να ξερεις να τοποθετησεις/βαλεις ενα screen protector στο κινητο αν δεν ξερεις τοτε το αποτελεσμα ειναι το ιδιο οποιασδηποτε μαρκας screen protector(Κοινως ζελατινα) και να παρεις δεν φταιει η spigen γι' αυτο.

φίλε adais την ζελατίνα την έβαλα μια χαρά... Δεν έβαλα για πρώτη φορά ζελατίνα, και αν έβαζα για πρώτη φορά και δεν είχε μπει καλά δεν θα έκανα τον κόπο να γράψω τίποτα εδώ! γιατί δόξα το θεό υπάρχουν άτομα σαν και εμάς εδώ μέσα που βοηθάμε ο ένας τον άλλον, συνεπώς αφού παρακολουθώ το τοπικ μαθαίνω κάποια πράματα! αν θυμάμαι καλά ούτε στον μήνα πάνω το είχα ρίξει από μικρό ύψος ή απ το κρεβάτι ή απ τον καναπέ, με αποτέλεσμα να αρχίσει να θρυματιζεται σιγά σιγά στις άκρες λες και είναι γυαλί! ΕΕΕ μετά από τόσο καιρό που την έχω έτσι, άρχισε από μόνη της να ξεκολλάει Σ αυτές τις άκρες! το ερώτημα μου ήταν το αν ισχυε 9H αντοχή που είχε?? τέλος πάντων, το ερώτημα μου ισχύει για όποιον έχει χρησιμοποιησει το υγρό προστασία οθόνης που παγώνει, ας μας βοηθήσει!

• The title was changed to [S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)