dp8 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 μια απλη θηκη σιλικονης θα του βαλω. για μεμβρανη προστασιας το σκεφτομαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) μια απλη θηκη σιλικονης θα του βαλω. για μεμβρανη προστασιας το σκεφτομαι.... Για σχετικά διακριτική απλή θήκη που να κάνει τη δουλειά της έχω ανεβάσει μερικές φωτογραφίες πιο πίσω. Τώρα σχετικά με τη μεμβράνη όπως βλέπεις οι απόψεις διίστανται.. Και εγώ δεν του φορούσα μέχρι που είδα σε τηλέφωνο φίλου που το πρόσεχε μικρά ψεγάδια σε διάφορα σημεία (που η αλήθεια είναι ότι φαίνονται κάτω από λάμπα!), αλλά σαν ψείρας που είμαι προτίμησα όπως προείπε ο συμφορουμήτης παραπάνω να βάζω "αηδίες" στο κινητό μου. Edited February 27, 2014 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 κι`εγω ψειρας ειμαι γι`αυτο σκεφτομαι να βαλω...:grin: σιλικονατη θα βαλω την samsung(κανα 12αρι ευρω βγαινει) απλα θελω μια καλη μεμβρανη,ωστε να μην μου χαλαει την εξαιρετικη οθονη του κινητου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Κοίτα, κακά τα ψέματα. Την αίσθηση και την καθαρότητα, του tempered glass, δεν την έχει καμία μεμβρανη Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 tempered glass ειδα στο iphone του αδερφου μου και οντως επαθα πλακα. ειναι παχυ βεβαια αλλα ειναι πεντακαθαρο..!! υπαρχει στην Ελλαδα tempered glass για το s4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Είμαι μεταξύ αυτών των 2 μπαταριών: http://www.ebay.com/itm/4380mAh-High-Capacity-Battery-Samsung-Galaxy-S4-i9500-5etc-UK-SELLER-FREE-P-P-/281275122677?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item417d4dc3f5 http://www.ebay.com/itm/ZeroLemon-Samsung-Galaxy-S4-3000mAh-Battery-Worlds-Highest-Capacity-/310881730284?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item4861febeec Είμαι γνώστης της ποιότητας των golden batteries... Είχα πάρει μία για το S2 μου η οποία αν και κρατούσε καλά μέχρι το 30% σε σχέση με τη μανίσια, μετά έκανε μια κατακόρυφη πτώση στο 1%! Από την άλλη η zerolemon έχει πολύ καλές κριτικές από πολλούς εδώ μέσα απλώς σκέφτομαι ότι τα 3000 Mah δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορά από τη μανίσια. Δεν έχω κόλλημα με τη μπαταρία όπως άλλοι και δεν έχω αυταπάτες ότι θα μου κρατάει μια βδομάδα, απλώς τώρα τελευταία δε μου φτάνει από τις 8:00 το πρωί που ξεκινάει η μέρα μου μέχρι το βράδυ και αυτό είναι πρόβλημα. Αν η zerolemon μπορεί να μου δώσει μια πλήρη μέρα τότε είμαι κομπλέ. Απ' την άλλη με τρώει το χέρι μου να δω τι σόι 4380Mah είναι αυτή η χρυσή!! Τι λέτε...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Εγω θα σου προτεινα να παρεις την zerolemon παρα την golden γιατι για τις golden εχω ακουσει τα χειροτερα λογια ενω σε αντιθεση για τις zerolemon τα καλυτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 tempered glass ειδα στο iphone του αδερφου μου και οντως επαθα πλακα. ειναι παχυ βεβαια αλλα ειναι πεντακαθαρο..!! υπαρχει στην Ελλαδα tempered glass για το s4? Υπάρχει και tempered glass λεπτό εαν θες.Στο δικό μου έχει πάχος 0,12mm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Είμαι μεταξύ αυτών των 2 μπαταριών: http://www.ebay.com/itm/4380mAh-High-Capacity-Battery-Samsung-Galaxy-S4-i9500-5etc-UK-SELLER-FREE-P-P-/281275122677?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item417d4dc3f5 http://www.ebay.com/itm/ZeroLemon-Samsung-Galaxy-S4-3000mAh-Battery-Worlds-Highest-Capacity-/310881730284?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&hash=item4861febeec Είμαι γνώστης της ποιότητας των golden batteries... Είχα πάρει μία για το S2 μου η οποία αν και κρατούσε καλά μέχρι το 30% σε σχέση με τη μανίσια, μετά έκανε μια κατακόρυφη πτώση στο 1%! Από την άλλη η zerolemon έχει πολύ καλές κριτικές από πολλούς εδώ μέσα απλώς σκέφτομαι ότι τα 3000 Mah δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορά από τη μανίσια. Δεν έχω κόλλημα με τη μπαταρία όπως άλλοι και δεν έχω αυταπάτες ότι θα μου κρατάει μια βδομάδα, απλώς τώρα τελευταία δε μου φτάνει από τις 8:00 το πρωί που ξεκινάει η μέρα μου μέχρι το βράδυ και αυτό είναι πρόβλημα. Αν η zerolemon μπορεί να μου δώσει μια πλήρη μέρα τότε είμαι κομπλέ. Απ' την άλλη με τρώει το χέρι μου να δω τι σόι 4380Mah είναι αυτή η χρυσή!! Τι λέτε...? Άσε την golden καλυτερα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς στο κινητό του αυτη την μπαταρία γιατί την παράγγειλα και την περιμένω αυτή την εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς στο κινητό του αυτη την μπαταρία γιατί την παράγγειλα και την περιμένω αυτή την εβδομάδα. εδω φιλε την δουλευω εδω και 3 μερες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363549&page=49 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδιά αυτές οι Zerolemon και οι MPJ υποστηρίζουν NFC ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Για τη Zerolemon έχω την εντύπωση οτι βγαίνει και σε έκδοση με NFC και χωρίς NFC.Αυτή με τα 3000mAh δεν έχει NFC.Έχει αυτή με τα λιγότερα mAh. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Για τη Zerolemon έχω την εντύπωση οτι βγαίνει και σε έκδοση με NFC και χωρίς NFC.Αυτή με τα 3000mAh δεν έχει NFC.Έχει αυτή με τα λιγότερα mAh. Ψάχνω εδώ και μερικές μέρες να βρω καμιά που να έχει πάρει καλές κριτικές. Βασικά δεν με ενδιαφέρει πόσα Mah θα είναι (σίγουρα περισσότερα από τη μανίσια). Απλώς θέλω να μου βγάζει μια γεμάτη μέρα (τύπου από τις 8:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ) με γεμάτη χρήση. Το αν πριν κοιμηθώ μου χει μείνει 1% ή 25% δεν με ενδιαφέρει γιατί όπως και να χει θα το βάλω να φορτίζει. Ήμουν έτοιμος να χτυπήσω την Zerolemon 3000 αλλά μετά σκέφτηκα τι θα γίνει με το NFC γιατί το χρησιμοποιώ αρκετά. Αν έχει αγοράσει κανείς καμιά καλή που να βγάζει μια μέρα και να έχει και NFC ας ρίξει μια γνώμη... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Zerolemon 2650mAh with NFC. Διάβαζα στο xda developers νομίζω, οτι ο χώρος της μπαταρίας από την απουσία του NFC αύξησε τη χωρητικότητα της zerolemon από 2650mAh σε 3000mAh και μου φαίνεται και λογικό. Τώρα κάτι άλλες μπαταρίες που κυκλοφορούν στο εμπόριο με εξωπραγματικές χωρητικότητες και NFC εγώ δεν τις πιστεύω.Με τη zerolemon θα βγάζεις άνετα μια μέρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Εαν ειναι να μου βγει 20ε γιατι να μην παρω μια γνησια? Το link ήταν απλά ενδεικτικό οτι υπάρχει και αυτή η επιλογή.Σε αυτή την τιμή ούτε εγώ θα την αγόραζα.Απλά εγώ πήρα αυτήν με τα 3000mAh μιας και το NFC δεν με ενδιαφέρει και εαν και όποτε το χρειαστώ το έχω ήδη ενσωματωμένο από τη stock μπαταρία Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Το link ήταν απλά ενδεικτικό οτι υπάρχει και αυτή η επιλογή.Σε αυτή την τιμή ούτε εγώ θα την αγόραζα.Απλά εγώ πήρα αυτήν με τα 3000mAh μιας και το NFC δεν με ενδιαφέρει και εαν και όποτε το χρειαστώ το έχω ήδη ενσωματωμένο από τη stock μπαταρία Το ζήτημα είναι ότι εμένα το NFC με ενδιαφέρει πολύ γιατί το χρησιμοποιώ και στη δουλειά για ευκολία. Τώρα σκέφτομαι μήπως πάρω μπαταρία χωρίς NFC και πάρω μια NFC antenna που μπαίνει πάνω από τη μπαταρία και κουμπώνει σε εκείνα τα πινάκια που είναι κάτω από τη κάμερα. Έχει δοκιμάσει κανείς τίποτα τέτοιο? Δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Δεν περνεις ενα τετοιο να ησυχασεις , μην κανεις πειραματα http://www.samsung.com/uk/consumer/mobile-devices/smartphones/smartphone-accessories/EB-K600BEWEGWW Τι να το κάνω αν είναι πάλι στα 2600Mah φίλε μου? Το θέμα μου είναι να μου βγάζει μια γεμάτη μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αν είναι το απόγευμα να χρειάζεται να βγάζω θήκες-καπάκια-μπαταρίες για να αλλάζω και το βράδυ να πρέπει να φορτίζω και τη μία και την άλλη... μάματα! Μου φαίνεται θα χτυπήσω αυτό που έχει παράλληλα και δέκτη για ασύρματη φόρτιση (για μελλοντική χρήση!) και λένε ότι έχει πιο ισχυρό σήμα για τα NFC tags. Χτυπάω και μια MPJ 3500mah και είμαι κομπλέ! Όταν παραλάβω με το καλό θα πω εντυπώσεις! Edited March 4, 2014 by super_f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physics Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Ναι αλλα για ασυρματη φορτισει δεν χρειαζεσαι και ειδικη βαση? Αν ειναι στο πακετο και η βαση τοτε ειναι εξαρτηματα εμπιστοσυνης κατι τετοιο ειδικα στη τιμη που το πουλαει. Edited March 4, 2014 by physics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 (edited) Ναι αλλα για ασυρματη φορτισει δεν χρειαζεσαι και ειδικη βαση? Αν ειναι στο πακετο και η βαση τοτε ειναι εξαρτηματα εμπιστοσυνης κατι τετοιο ειδικα στη τιμη που το πουλαει. Ναι προφανώς και χρειάζεται. Απλώς πουλιέται και χώρια. Αν ψάξεις για wireless charging pad στο ebay θα δεις ότι όλοι το δίνουν σαν πακέτο (receiver & pad) αλλά και χώρια. Πάντως δεν μπήκα στον κόπο τελικά γιατί όπως πήγαινα να παραγγείλω την MPJ από την δικιά τους σελίδα είδα ότι σου δίνει επιλογή για μπαταρία με NFC ή χωρίς με 2,5€ διαφορά. Τσεκάρετέ το όσοι ενδιαφέρεστε: http://www.mpjbattery.com/mpj-3500mah-haute-capacite-batterie-pour-samsung-galaxy-s4-siv-i9500-i9505.html κάτω απ' την τιμή υπάρχει επiλογή NFC or Not. Edited March 4, 2014 by super_f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά οι μπαταρίες που γράφουν πάνω εξωπραγματικά νούμερα με διαστάσεις stock μπαταρίας, κατά 99% είναι μούφες.Κρατάω μια επιφύλαξη για τη συγκεκριμένη μάρκα (MPJ) μιας και δεν την γνωρίζω. Είμαι παθών μιας και έχω στο συρτάρι 2 μπαταρίες gold για ένα Galaxy S που γράφανε κάτι τρελά mAh και δεν κράταγαν ούτε όσο η στοκ. Εαν με το καλό την πάρει κάποιος ας μας κάνει και ένα review... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά οι μπαταρίες που γράφουν πάνω εξωπραγματικά νούμερα με διαστάσεις stock μπαταρίας, κατά 99% είναι μούφες.Κρατάω μια επιφύλαξη για τη συγκεκριμένη μάρκα (MPJ) μιας και δεν την γνωρίζω. Είμαι παθών μιας και έχω στο συρτάρι 2 μπαταρίες gold για ένα Galaxy S που γράφανε κάτι τρελά mAh και δεν κράταγαν ούτε όσο η στοκ. Εαν με το καλό την πάρει κάποιος ας μας κάνει και ένα review... 3 μέρες με mpj 3500mah battery και βλεπω μια μικρή διαφορά σίγουρα δεν είναι χειρότερη απο την stock.Θα ανεβάσω και screen shots ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://www.dropbox.com/s/...2019.58.45.png https://www.dropbox.com/s/...2019.59.43.png ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η οθόνη στο αυτόματο και περίπου 10 λεπτα κλήσεις. Πειτε μου και εσεις τη γνωμη σας παιδια ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορειτε να δειτε στο θεμα μπαταρια και εμπειριες με το s4 τα screenshots δεν ξερω γιατι δεν τα βγαζει εδω.παντως βλεπω μια αυξηση περιπου 10-15% μου μοιαζει να ειναι η μπαταρια 2800-2900mah. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Εχω και γω εδω και 4 μερες με την ΜΡJ και βλεπω μια μικρη αυξηση της μπαταριας σε σχεση με την στοκ madi in china που ειχα.Φυσικα ειμαι στην 4η φορτιση και υποθετω οτι μπορει να δωση λιγη ακομα αναμονη. Με ολα ανοιχτα και χρηση περιπου 3 ωρες ομηλια παντα με bluetouth handsfree,με ανοιχτο μονιμα wifi και 4G με συνεχομενες εναλλαγες απο wifi σε 4G και το αντιστροφο και χρηση περιπου 4 ωρες σερφαρισματος η μπαταρια μου εβγαλε ολη τη μερα μεχρι της 21:00 το βραδυ. Οι υπολογισμοι μου σε χρηση ειναι στο περιπου...παντως υποθετω οτι εχει μια αυξηση γυρω στο 5 με 10% απο την στοκ.Επισης παρατηρησα οτι ο χρονος φορτισης ειναι μεγαλυτερος απο την στοκ. Θα περιμενω 1-2 φοτισης παραπανω γιατι νομιζω οτι εχει προοπτικη βελτιωσης λιγο ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 3500 mah και μόνο 5-10% αύξηση αυτονομίας.... Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 3500 mah και μόνο 5-10% αύξηση αυτονομίας.... Δεν είναι με τίποτα 3500mah έγραψα πιο πάνω μου μοιάζει να είναι 2800-2900mah. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts