notis144 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 καλημερα ... αγορασα προσφατα ενα ραδιο για το αυτοκινιτο https://www.skroutz.gr/s/6463649/Kenwood-KMM-101Y.html που συνδέεται το κινητο μεσω usb και ενω δοκιμασα κανα 2 αλλα και συνδεεται κανονικα το δικο μου δεν το βλεπει (για την ακριβεια το ειδε 1 φορα κ μετα το εχασε) ξερει κανεις γιατι μπορει να συμβαινει αυτο ? Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkiLopSaRo Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Καλησπερα παιδια, το S4 μου το Σεπτεμβρη θα κλεισει αισιως 3 χρονια. Οταν ειχε βγει η εκδοση 5 του android αν θυμαμαι καλα επρεπε να την περασεις αφου κανεις Factory Reset και επειδη δεν ηθελα να κανω reset στο τηλεφωνο εχω ξεμεινει με την 4.4.2. Ετσι, αφου παει καλα η συσκευη μεχρι τωρα και σκοπευω να την κρατησω σκεφτομαι να κανω τα εξης και θελω να μου πειτε την γνωμη σας: 1)Αγορα νεας μπαταριας και μιας 64GB καρτας SD 2) Να αναβαθμισω στην τελευταια δυνατη εκδοση android που μπορει να παρει το τηλεφωνο. Τωρα αφου δεν εχω πια εγγυηση και δεν με ενδιαφερει το counter, ελεγα να κανω και root, αλλα οσο κ αν εχω διαβασει τα σχετικα θεματα εδω περα, παντα χανομαι και δεν βγαζω ακρη. Μπορει καποιος να με κατατοπισει και να μου πει εαν αξιζει να αναβαθμισω, και αν ναι, πως να το κανω; Μπορω να σωσω επαφες, μηνυματα, εφαρμογες και τα λοιπα data του τηλεφωνου; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros88 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Μετά από αρκετό διάβασμα πέρασα την Kushan v.9.0 ultra lite http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop/touchwiz-lollipop-leaked-rom-i9505-t3027063 . Προς το παρόν δηλώνω χαρούμενος γιατί η τελευταία stock 5.0.1 που είχε η συσκευή είχε πολλή σαβούρα που ήθελα να διώξω και αυτό δεν είναι πάντα ακίνδυνο... Προς το παρόν την τεστάρω και δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο θέμα πλην της κάμερας, η οποία αρνείται να εστιάσει "με την πρώτη" όταν έχει χαμηλό φωτισμό, ενώ δεν έχει δυνατότητα βίντεο 640x480 και δεν τραβάει με φλας όταν η μπαταρία πέσει στο 15%. Μήπως έχετε κάποια πρόταση? Παράθεση SGS2 R.I.P. > SGS4 i9505 με Kushan ROM v.9.0 Ultra Lite > SGS6 flat με stock ROM ...και μάλλον τέλος από Samsung... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Για το φλάς και τη μπαταρία και στην στοκ το κάνει, από όσο θυμάμαι είναι 15% το λιμιτ για το φλας και το 5% για να τραβήξεις φωτό. Και η αδυναμία εστίασης σε κάποιες φάσεις είναι εμφανής, στην καλύτερη οφείλεται σε βρώμικο τζαμάκι της φωτογραφικής, ελαφρώς χειρότερα αν έχεις κάποια γρατζουνιά και τέλος αν η ρομ που πέρασες έχει θέμα με το camera app. Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaGeLaNoS Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Δε γνωριζω καν αν ειναι το σωστο section αλλα θα ηθελα μια μικρη βοηθεια. Το τηλεφωνο ειναι με android 5 και παρατηρησα απο χτες το εξης φαινομενο. Οταν το σβηνω για να το φορτισω παλιοτερα πατωντας ενα απο τα volume buttons εκανε wakeup η συσκευη κ εδειχνε το επιπεδο φορτισης της μπαταριας πχ 36% και συνεχιζε την φορτιση. Εχει απο χτες που ειναι νεκρο το volume button οταν ειναι σβηστο κ φορτιζει. Εχει συμβει κ σε κανεναν αλλο? Ειναι καποια εφαμοργη που το ενοχλει? Και γιατι να το κανει τωρα ετσι ξαφνικα. Το τηλ ειναι root stock android 5. Ευχαριστω! Παράθεση Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Μετά από αρκετό διάβασμα πέρασα την Kushan v.9.0 ultra lite http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop/touchwiz-lollipop-leaked-rom-i9505-t3027063 . Προς το παρόν δηλώνω χαρούμενος γιατί η τελευταία stock 5.0.1 που είχε η συσκευή είχε πολλή σαβούρα που ήθελα να διώξω και αυτό δεν είναι πάντα ακίνδυνο... Προς το παρόν την τεστάρω και δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο θέμα πλην της κάμερας, η οποία αρνείται να εστιάσει "με την πρώτη" όταν έχει χαμηλό φωτισμό, ενώ δεν έχει δυνατότητα βίντεο 640x480 και δεν τραβάει με φλας όταν η μπαταρία πέσει στο 15%. Μήπως έχετε κάποια πρόταση? Βρήκες άκρη με αυτό ? Επίσης, θα ήθελα να σε ρωτήσω πόσο χώρο σου άφησε διαθέσιμο αυτή η rom ? Δηλαδή σε σχέση με την original πόσο χώρο εξοικονόμησες ? Σκέφτομαι να την βάλω κι εγώ, αλλά η ρομ που θα προτιμήσω τελικά (έχω και την Thor και την Albe κατα νου) θα ήιελα να είναι xtra lite για να έχει ελέυθερο χώρο η συσκευή. Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 γιατι ασχολειστε ακομα με τη 5..γιατι το κανετε αυτο στον εαυτο σας?? :p μεχρι και η 7 εχει βγει για το κινητο μας..αν και ειναι beta ακομα http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/jdcteam-android-source-project-nrd90m-t3453084 εγω εδω και ποσους μηνες εχω την 6αρα και εχω βρει την υγεια μου...μια φορα το μηνα κανουν και update και οσο παει γινεται ολο και πιο τελεια.. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/jdcteam-android-source-project-mra58v-t3251663 μακρια απο touchwiz.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Καλησπέρα Άρη, με ενδιαφέρει κυρίως η σταθερότητα και από την ενασχόλησή μου με τις rom του S2/i9100 διαπίστωσα πώς όσο προχωρούσαν οι εκδόσεις τόσο περισσότερα ήταν τα θέματα. Κατέληξα βέβαια στην ressurection remix, αλλά σε φίλου η απλή Neatrom ήταν καταπληκτική. Στο θέμα ου S4 τώρα, η 7άρα και beta κιόλας, δεν με πολυενδιαφέρει μιας και δεν θέλω να γίνω ο ίδιος beta tester, είμαι ήδη σε αρκετά πράγματα στον ίδιο ρόλο και δεν θα ήθελα να προσθέσω κάτι ακόμα. Η 6άρα που έχεις φαίνεται πιο ελκυστική, θα τη μελετήσω κι εγώ, αλλά θα ήθελα να μου πείς τί χώρο σου έπιανε στο κινητό και αν η τελευταία έκδοση που φοράς τώρα έχει κάποιο θεμα. Ευχαριστώ Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 γιατι ασχολειστε ακομα με τη 5..γιατι το κανετε αυτο στον εαυτο σας?? :p μεχρι και η 7 εχει βγει για το κινητο μας..αν και ειναι beta ακομα http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/jdcteam-android-source-project-nrd90m-t3453084 εγω εδω και ποσους μηνες εχω την 6αρα και εχω βρει την υγεια μου...μια φορα το μηνα κανουν και update και οσο παει γινεται ολο και πιο τελεια.. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/jdcteam-android-source-project-mra58v-t3251663 μακρια απο touchwiz.. Γεια σου φιλε μου.Δωσε σε παρακαλω τα φωτα σου.Εχω το Ι9506,πως βαζω την ρομ,ποια συγκεκριμενα GApps package,ποιο ThemeReady GApps package for MM arm και τι ειναι το Optional: convert to F2FS. Ευχαριστω. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 χιλια συγνωμη αλλα ξεχνιεμαι να μπαινω στη σελιδα....:( @felix_w 9 γιγα εχω ελευθερη μνημη...και με το που ανοιγω το κινητο μετα το περασμα της ρομ εχω 1 γιγα ελευθερη ραμ..και το κινητο παει σφιαρα..το μονο θεμα που εχω ειναι με τη καμερα..μετα απο καποιες φωτο τρωει σφαλμα και καθαριζω cache και δεδομενα και επανερχεται....δε τη χρησιμοποιω πολυ οποτε δε με πολυνοιαζει...μονο αυτο το θεμα εχω εγω με την τελευταια εκδοση...θεμα που δεν εοχυν αλλοι χρηστες οποτε ισως συμβαινει μονο σε μενα... @gkpapad επειδη το δικο οσυ κινητο ειναι διαφορετικης εκδοσης δε ξερω αμα χρειαζεται καποια αλλη διαδικασια αν και δε νομιζω σε παραθετω στο σχετικο θεμα στο xda.. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9506-develop εδω εχει ρομ για τη δικια σου εκδοση...ρουτ ξερεις να κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpapad Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 χιλια συγνωμη αλλα ξεχνιεμαι να μπαινω στη σελιδα....:( @felix_w 9 γιγα εχω ελευθερη μνημη...και με το που ανοιγω το κινητο μετα το περασμα της ρομ εχω 1 γιγα ελευθερη ραμ..και το κινητο παει σφιαρα..το μονο θεμα που εχω ειναι με τη καμερα..μετα απο καποιες φωτο τρωει σφαλμα και καθαριζω cache και δεδομενα και επανερχεται....δε τη χρησιμοποιω πολυ οποτε δε με πολυνοιαζει...μονο αυτο το θεμα εχω εγω με την τελευταια εκδοση...θεμα που δεν εοχυν αλλοι χρηστες οποτε ισως συμβαινει μονο σε μενα... @gkpapad επειδη το δικο οσυ κινητο ειναι διαφορετικης εκδοσης δε ξερω αμα χρειαζεται καποια αλλη διαδικασια αν και δε νομιζω σε παραθετω στο σχετικο θεμα στο xda.. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9506-develop εδω εχει ρομ για τη δικια σου εκδοση...ρουτ ξερεις να κανεις? Καλημερα Αρη και ευχαριστω για την βοηθεια σου.Ναι του εκανα ρουτ,δεν ξερω ομως ποια ειναι η καλυτερη ρομ για το Ι 9506. Παράθεση Xiaomi Mi4c Huawei Honor 9 iPad mini 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 χμμμ θα σου προτεινα να αρχιζεις να δοκιμαζεις...γιατι δυστηχως η ομαδα που δουλευεις τις aosp για τη δικη μου εκδοση δυστηχως δεν δουελευι και για τη δικια σου.....πιο πολυ επισκεψιμοτητα παντως εχουν οι cyanogen...βαλε μια απο τις 2...καλυτερα αυτη που ειναι με βαση την εκδοση 6 android....η αλλη που εχιε για βαση την 7 εχει bugs..αυτη πρεπει να ναι η πιο ιδανικη..δοκιμασε και πες μοας εντυπωσεις...διαβασε προσεκτικα οδηγιες νομιζω εχει διαφορετικη διαδικασια απο τις aosp... http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9506-develop/rom-cyanogenmod-13-0-12-1-unofficial-t3264134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 χμμμ θα σου προτεινα να αρχιζεις να δοκιμαζεις...γιατι δυστηχως η ομαδα που δουλευεις τις aosp για τη δικη μου εκδοση δυστηχως δεν δουελευι και για τη δικια σου.....πιο πολυ επισκεψιμοτητα παντως εχουν οι cyanogen...βαλε μια απο τις 2...καλυτερα αυτη που ειναι με βαση την εκδοση 6 android....η αλλη που εχιε για βαση την 7 εχει bugs..αυτη πρεπει να ναι η πιο ιδανικη..δοκιμασε και πες μοας εντυπωσεις...διαβασε προσεκτικα οδηγιες νομιζω εχει διαφορετικη διαδικασια απο τις aosp... http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9506-develop/rom-cyanogenmod-13-0-12-1-unofficial-t3264134 Μετά από τόσο καιρό περίμενα να έχουν ωριμάσει αρκετά οι 7άρες. Πλέον διαβάζω τις JDC Optimized LineageOS 14.1, Ressurection Remix 5.8.2 και πιστεύω πως σε 1-2 μήνες θα είναι έτοιμες και χωρίς bugs. Βέβαια αυτά που διαβάζω μπορεί να οφείλονται σε dirty flash ή σε άλλες ενέργειες του κάθε χρήστη, αλλά ίσως πρέπει να περιμένω λίγο. Έχεις παρεμείνει στην 6άρα που είχες, ή δοκίμασες και κάποια άλλη να μας πείς τις εντυπώσεις σου ? Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 ακομα στην 6αρα ειμαι γιατι δεν εχει κανενα θεμα....θελω πολυ να δοκιμασω την 7αρα aosp απο jdc αλλα ειναι ακομα σε beta φαση εδω και πολυ καιρο γιατι διαβαζω οτι ο κυριως developer δεν εχει και πολυ χρονο οποτε αναμενω... resurection δεν ακουμπαω γιατι μαρεσουν οι aosp... την optimized cyanogen 14.1 τη παρακολουθω αλλα διαβαζω για πολλα bugs...ειναι σε beta 5..θα περιμενω να γινει stable και τοτε θα τη βαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Πηρα ενα S4 70 ευρω.Με tempered glass,θηκη.η κατασταση του ειναι αψογη εκτος 2-3 αμυχες περιμετρικα.ειναι το black mist με το δερμα πισω.Το τηλεφωνο παει δωρο σε φιλο που βασανιζεται με ενα S3.Και επιδει ειναι στριμωγμενος οικονομικα δεν μπορει να το αλλαξει. Πηρα και καινουργια γνησια μπαταρια 8 ευρω. Φοραει την 5. Το αφηνω οπως ειναι,η εχει νοημα να περασω μια custom rom? Yπαρχει πχ μια καθαρη official?To μονο που εκανα ειναι να απενεργοποιησω αχρηστες εφαρμογες. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Εγώ στις γυναίκας μου έχω βάλει την lollirom με imperium kernel που είναι η καλύτερη 5.0.1 με το ui και το tw του s7 εδώ και ένα χρόνο,το τηλέφωνο πάει τρένο με μπαταρία 3-3,5 ώρες shot και είναι απίστευτα smooth και γρήγορο για s4. Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 εμενα προσωπικα ου ειχε ''κατσει'' πολυ ασχημα η 5αρα..τραβουσε καθε λιγο και λιγακι επανεκινηση το κινητο....πες του να το δουλεψει λιγο ετσι οπως ειναι..αμα δεν εχει θεματα μη μπεις στο κοπο...θα χε διαφορα βεβαια αν του περασεις αλλη ρομ αλλα και παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Η στοκ 5αρα όντως ήταν πολύ χάλια Στάλθηκε από το GT-I8190 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Το παρακολουθω μια βδομαδα τωρα λειτουργει αψογα.καμμια επανεκινηση.το ρουταρα για να περασω adblock και αφαιρεσα σαβουρα(υπαρχει καμμια λιστα τι μπορω ακομα να διωξω?) Κατερβασα την Lollirom αλλα εκει που λεει "Update your Modem to HPA1 otherwhise your WIFi will not start!" δεν καταλαβα και τιποτα. αυτο που γινεται εγκατασταση?κατεβηκε ενα μικρο αρχειο αλλα νομιζω οτι εγκατεστησε διαφημιστικο στην μπαρα :lol: πως γινεται αυτο? κατεβασα την ρομ και twrp Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Θα βάλεις και τον imperium kernel και δεν θα έχεις θέμα με το WiFi Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 θα πιασει με το κερνελ η θελει να περασει ολο το modem απο την αρχη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Μια χαρά είναι με τον kernel απροβληματιστος συνδυασμός εδώ και ένα χρόνο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Μια χαρα ολα,ευχαριστω. Αλλά πως γίνεται με την εργοστασιακη 5 να εχει 1,2gb ram ελευθερα,ενω με την lillirom 850mb? Tο αντιστροφο θα ηταν λογικοτερο. Ενοειται και στις δυο περιπτώσεις ενα adblock εγκατασταθικε...... Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Δεν έχει σημασία η ελεύθερη ραμ φίλε η ρομ πάει τρένο Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 μολις σημερα βγηκαν νεες εκδοσεις 7αρες... μια cyanogen.. https://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/jdcteam-optimized-cyanogenmod-14-0-t3479888 και μια aosp https://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-orig-develop/jdcteam-android-source-project-nrd90m-t3453084 προσωπικα θα περασω την aosp...και οι 2 ειναι stable πλεον..καλα φλασαρισματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts