nikospavlidis63 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Λοιπον εκανα update το wanam xposed που ελεγε ο φιλος απο το play και δεν ειχα κανενα προβλημα με το root... Ως προς το απο που ρυθμιζεις για το backup στο mybackup pro οταν εισαι root σε ρωταει αν θες απλα τις εφαρμογες η και τα data τους μαζι... Κι απο μένα κανένα πρόβλημα με Wanam update,το μόνο θέμα που εχω με την Omega 13.1 ειναι πώς δεν εμφανίζεται το τηλέφωνο κι η εξωτερική κάρτα στον υπολογιστή αλλά μάλλον ειναι θέμα kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος σε stok firmware και χωρίς ρουτ να περάσω το transparrent της accuweather ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος σε stok firmware και χωρίς ρουτ να περάσω το transparrent της accuweather ; Δε γίνεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Της δοκίμασα όλες και τώρα παίζω με aosp Black box, από αύριο εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Απόδοση exhoe v5 + ausdim 4.3 v5 Σε χρηση μια ημερας(πρωί εως βραδυ) σταθερά 5ωρο+ Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Απόδοση exhoe v5 + ausdim 4.3 v5 Σε χρηση μια ημερας(πρωί εως βραδυ) σταθερά 5ωρο+ Δεν εχει καλο screen time η 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Δεν εχει καλο screen time η 4.3 Διαφωνώ κάθετα και από πάνω είναι η απόδειξη!!! Δηλαδή σε 2 μέρες παρά 4 ώρες και οθόνη 3 ώρες και 20 λεπτά και μία ώρα κλήσεις, τι άλλο θες? Και είπα επίσης, αν και δεν έβγαλα screenshot αλλά θα το θυμηθώ και θα βγάλω, ότι έχω σταθερά 5+ ώρες οθόνης σε 20 ώρες λειτουργίας(Πρωί με βράδυ-ξημερώματα). Αν πάμε δε για 16 ώρες σε μπαταρία τότε ξεπερνάω τις 5,5 ώρες. Πόσο πιάνεις εσύ? Γιατί έχεις φαγωθεί ότι δεν έχει καλό screen time. Για ανέβασε και εσύ τους χρόνους σου και φυσικά και άλλοι. Γιατί ή θα με τρελάνεις ή έχει πρόβλημα το κινητό μου και άμα είναι να το πάω στο service. Μιλάμε φυσικά για wifi,data,sync πάντα ανοιχτά και για όσο δεν υπάρχει wifi 3g ανοιχτό! Ανεβάστε να δούμε, να συγκρίνουμε, να ξέρουμε τι γίνεται! Και δείτε και 2 ποστ πριν και πείτε τη γνώμη σας, μήπως εγώ τελικά έχω χαμηλά στάνταρ για την απόδοση του κινητού. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Χτες εβγαλα την liquidsmooth γιατί ως 4.3 η μπαταρία της είναι χάλια και δοκιμασα την stable 4.2.2 CyanogenMod 10.1.3 Πραγματικά και χωρίς καμια δοση υπερβολής δεν έχω ξαναδεί τηλέφωνο τόσο γρήγορο. Πρεπει να δει κάποιος για να το πιστέψει. Και έχω δοκιμάσει πολλές aosp. Περιμένω να δω τώρα τι γίνεται και με μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Έχω περάσει την 4.3 Official γερμανική, το πρόβλημα μου είναι ότι το s4 δεν βλέπει τώρα τα apps που έχω περασμένα στην sd-card (τα δωρεάν δείχνει αχνά) ενώ στο files την βλέπω κανονικότατα, δηλαδή δεν μου την διαβάζει κατά την εκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Έχω περάσει την 4.3 Official γερμανική, το πρόβλημα μου είναι ότι το s4 δεν βλέπει τώρα τα apps που έχω περασμένα στην sd-card (τα δωρεάν δείχνει αχνά) ενώ στο files την βλέπω κανονικότατα, δηλαδή δεν μου την διαβάζει κατά την εκκίνηση. Wipe όλα και σετάρισμα από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Διαφωνώ κάθετα και από πάνω είναι η απόδειξη!!! Δηλαδή σε 2 μέρες παρά 4 ώρες και οθόνη 3 ώρες και 20 λεπτά και μία ώρα κλήσεις, τι άλλο θες? Και είπα επίσης, αν και δεν έβγαλα screenshot αλλά θα το θυμηθώ και θα βγάλω, ότι έχω σταθερά 5+ ώρες οθόνης σε 20 ώρες λειτουργίας(Πρωί με βράδυ-ξημερώματα). Αν πάμε δε για 16 ώρες σε μπαταρία τότε ξεπερνάω τις 5,5 ώρες. Πόσο πιάνεις εσύ? Γιατί έχεις φαγωθεί ότι δεν έχει καλό screen time. Για ανέβασε και εσύ τους χρόνους σου και φυσικά και άλλοι. Γιατί ή θα με τρελάνεις ή έχει πρόβλημα το κινητό μου και άμα είναι να το πάω στο service. Μιλάμε φυσικά για wifi,data,sync πάντα ανοιχτά και για όσο δεν υπάρχει wifi 3g ανοιχτό! Ανεβάστε να δούμε, να συγκρίνουμε, να ξέρουμε τι γίνεται! Και δείτε και 2 ποστ πριν και πείτε τη γνώμη σας, μήπως εγώ τελικά έχω χαμηλά στάνταρ για την απόδοση του κινητού. Εγω ξερω οτι με την 4.3 μολις συμπληρωνα 3 ωρες και κατι screen time ...το κινητο εσβηνε. γι αυτο το λογο ξαναγυρισα σε 4.2.2 οπου εχω 5 ωρες screen time οπως και παλια. για την χρηση που κανω εγω στο κινητο...το screen time μ ενδιαφερει περισσοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Εγω ξερω οτι με την 4.3 μολις συμπληρωνα 3 ωρες και κατι screen time ...το κινητο εσβηνε. γι αυτο το λογο ξαναγυρισα σε 4.2.2 οπου εχω 5 ωρες screen time οπως και παλια. για την χρηση που κανω εγω στο κινητο...το screen time μ ενδιαφερει περισσοτερο. 5 ωρες σε ποση ωρα χωρις φορτιση? Εγω μονο με την 4.3 ειδα τις 5... Με 4.2.2 εως 4,5 το πολυ!!! Και ειναι πολλοι που βλεπω στο xda που μιλανε για καλυτερη μπαταρια στην 4.3 και μαλιστα για 5+ παντα για χρηση πρωι εως βραδυ. Για λιγοτερο ακομα και 6+ ή 7 Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Κάποιος που χρησιμοποιεί τον Nova launcher μπορεί να μου πει αν βρήκε κάποιον άλλο τρόπο για να αλλάξει το wallpaper της lock screen εκτός από το να ακολουθήσει τον ... σιδηρόδρομο ... ρυθμίσεις/ η συσκευή μου/ εμφάνιση/ φόντο / κλείδωμα οθόνης. Ακόμα και με αυτόν τον τρόπο όμως χρειάζεται επανεκκίνηση η συσκευή για να αλλάξει το wallpaper? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 στην omega 4.3,δουλευουν ολα?την εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Την δοκίμασα και μου έκανε 4 - 5 fc στην omega 4.3,δουλευουν ολα?την εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Την δοκίμασα και μου έκανε 4 - 5 fc σε ποιες εφαρμογες?σε εμενα δεν εχει κανει,κανενα,καλη φαινετε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 σε ποιες εφαρμογες?σε εμενα δεν εχει κανει,κανενα,καλη φαινετε. στα καλα καθουμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Το πληκτρολόγιο υποστηρίζει smileys? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 γιατι κλειδωσανε την echoe? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Το πληκτρολόγιο υποστηρίζει smileys? ναι το samsung. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 γιατι κλειδωσανε την echoe? Flaming and lack of respect after several warnings.. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 παιζω με την pacman απο το μεσημερι και με εχει ενθουσιασει , θα σας πω λεπτομερειες αυριο ... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 ναι το samsung. Πώς τα βρίσκω/ενεργοποιώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabalos_1971 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Πώς τα βρίσκω/ενεργοποιώ? ρυθμισεις-η συσκευη μου-γλωσσα και εισαγωγη,πρεπει να κατεβασεις τα ελληνικα στο πληκτρολογιο σαμσουνγκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα. https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 ρυθμισεις-η συσκευη μου-γλωσσα και εισαγωγη,πρεπει να κατεβασεις τα ελληνικα στο πληκτρολογιο σαμσουνγκ. Τα ελληνικά τα έχω ήδη κατεβασμένα. Smileys δεν βλέπω πουθενά:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts