sarpan Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλησπερα παιδια. Λοιπον εχω δυο ερωτησεις: 1) Περασα την παρακατω ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2372286 Στο baseband version γραφει ακομα XXUGNH7 γιατι? 2) Εχει δοκιμασει κανενας να εγκαταστησει το xposed framework σε lollipop. Φλασαρω απο CWM το zip αλλα μετα το reboot κολλαει στο logo της Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos4evil Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλησπερα παιδια. Λοιπον εχω δυο ερωτησεις: 1) Περασα την παρακατω ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2372286 Στο baseband version γραφει ακομα XXUGNH7 γιατι? 2) Εχει δοκιμασει κανενας να εγκαταστησει το xposed framework σε lollipop. Φλασαρω απο CWM το zip αλλα μετα το reboot κολλαει στο logo της Samsung Νομιζω δεν δουλευει ακομα το xposed σε lollipop. θα βγει ποιο μετα η version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Καλησπερα παιδια. Λοιπον εχω δυο ερωτησεις: 1) Περασα την παρακατω ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2372286 Στο baseband version γραφει ακομα XXUGNH7 γιατι? 2) Εχει δοκιμασει κανενας να εγκαταστησει το xposed framework σε lollipop. Φλασαρω απο CWM το zip αλλα μετα το reboot κολλαει στο logo της Samsung Μάλλον δεν σου πέρασε το modem, δεν ξέρω αν είναι επίτηδες έτσι η ρομ του @friedrich420 ή απλά έτυχε αλλά αν δεν βλέπεις θέμα με το σήμα δεν χάνεις και κάτι. Όσον αφορά το xposed δεν έχει βγει ακόμα έκδοση που να υποστηρίζει lollipop στα Samsung, το γράφει με κόκκινα γράμματα στο ανάλογο θέμα στο xda πως Samsung Tw based Rom και xposed προκαλεί bootloops οπότε υπομονή.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Μάλλον δεν σου πέρασε το modem, δεν ξέρω αν είναι επίτηδες έτσι η ρομ του @friedrich420 ή απλά έτυχε αλλά αν δεν βλέπεις θέμα με το σήμα δεν χάνεις και κάτι.. Η rom από μόνη της δεν περνά modem. Πρέπει να το περάσεις μόνος σου χειροκίνητα μέσω odin. Πια πέρασες την 42 η την 43 ; Καλά είναι να το περάσεις Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Νομιζω δεν δουλευει ακομα το xposed σε lollipop. θα βγει ποιο μετα η version. Υπάρχει θέμα με xposed και samsung στην lollipop ελπίζουμε σύντομα να βρεθεί λύση . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Υπάρχει θέμα με xposed και samsung στην lollipop ελπίζουμε σύντομα να βρεθεί λύση . Έχει ήδη βγει δοκιμαστική έκδοση του xposed για lolipop. Συμβατή τουλάχιστον με AOSP based ROMs, που το έχω δοκιμάσει εγώ. Δεν είναι όλα τα plugins βέβαια συμβατά ακόμη. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπερα παιδια. Λοιπον εχω δυο ερωτησεις: 1) Περασα την παρακατω ROM http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2372286 Στο baseband version γραφει ακομα XXUGNH7 γιατι? 2) Εχει δοκιμασει κανενας να εγκαταστησει το xposed framework σε lollipop. Φλασαρω απο CWM το zip αλλα μετα το reboot κολλαει στο logo της Samsung Ακόμα δεν δουλεύει σε touchwiz roms. Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarpan Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Λοιπόν έπρεπε στο odin να ξετικαρω το auto reboot και να το κάνω εγώ manual. Τώρα είναι κομπλέ. Για το xposed έχετε δίκιο δεν το είχα προσέξει. Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Εδώ και 3-4 μέρες (2-3 CM12 nightlies) η οθόνη του S4 μου είχε γίνει τελείως θαμπή και η κάμερα τραγική. Φοβήθηκα ότι ήταν πρόβλημα του hardware. Έβαλα όμως nightly από 1 εβδομάδα πριν και είναι μια χαρά. Πως μπορεί να τους ξέφυγε έτσι; ΟΚ να έκαναν μια λάθος ρύθμιση σε μια nightly, αλλά 2 nightlies μετά να μην το έχουν διορθώσει; Εν τω μεταξύ δεν πρόσεξα πότε ακριβώς έγινε το κακό, γιατί το βασικό μου κινητό πλέον είναι το Z1 Compact. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2015 Εδώ και 3-4 μέρες (2-3 CM12 nightlies) η οθόνη του S4 μου είχε γίνει τελείως θαμπή και η κάμερα τραγική. Φοβήθηκα ότι ήταν πρόβλημα του hardware. Έβαλα όμως nightly από 1 εβδομάδα πριν και είναι μια χαρά. Πως μπορεί να τους ξέφυγε έτσι; ΟΚ να έκαναν μια λάθος ρύθμιση σε μια nightly, αλλά 2 nightlies μετά να μην το έχουν διορθώσει; Εν τω μεταξύ δεν πρόσεξα πότε ακριβώς έγινε το κακό, γιατί το βασικό μου κινητό πλέον είναι το Z1 Compact. Συμβαίνουν αρκετές φορές κάτι τέτοια στις nightlies. Κάποια στιγμή θα το διορθώσουν Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2015 Συμβαίνουν αρκετές φορές κάτι τέτοια στις nightlies. Κάποια στιγμή θα το διορθώσουν Αναρωτιέμαι αν πρέπει να το αναφέρω στο forum τους, αλλά δεν έχω χρόνο! :O Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denis_kos Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εδώ και 3-4 μέρες (2-3 CM12 nightlies) η οθόνη του S4 μου είχε γίνει τελείως θαμπή και η κάμερα τραγική. Φοβήθηκα ότι ήταν πρόβλημα του hardware. Έβαλα όμως nightly από 1 εβδομάδα πριν και είναι μια χαρά. Πως μπορεί να τους ξέφυγε έτσι; ΟΚ να έκαναν μια λάθος ρύθμιση σε μια nightly, αλλά 2 nightlies μετά να μην το έχουν διορθώσει; Εν τω μεταξύ δεν πρόσεξα πότε ακριβώς έγινε το κακό, γιατί το βασικό μου κινητό πλέον είναι το Z1 Compact. Δοκίμασες αυτό : Go to livedisplay in display settings and in colors set everything to 50℅ then press power button and turn it back on. ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Χαιρετώ σας είμαι με 4.4.2, rooted (με towelroot) και Knox:0x0. Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει lollipop με mobile odin έτσι ώστε και να διατηρήσει το root και το knox:0x0 ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Χαιρετώ σας είμαι με 4.4.2, rooted (με towelroot) και Knox:0x0. Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει lollipop με mobile odin έτσι ώστε και να διατηρήσει το root και το knox:0x0 ευχαριστώ προκαταβολικά Nαί το έκανα εγώ πρίν δύο μέρες και όντως έχεις knox 0x0 και root κανονικά.Συγκεκριμένα έβαλα αυτή την ρομ ακολουθώντας τις οδηγίες. http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/i9505-develop/rom-lollipop-ambasadii-t3055001 Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Παιδιά σκέφτομαι να ρουταρω το κινητό. .ποια ρομ θεωρείται η πιο σταθερή?ο πρώτος λόγος που θέλω ρουτ είναι να ξεφορτωθώ τις διαφημίσεις. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Παιδιά προτείνεται καμιά σταθερή χωρις bugs rom. .Έχω βάλει την Phoenix προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Χαιρετώ σας είμαι με 4.4.2, rooted (με towelroot) και Knox:0x0. Έχει δοκιμάσει κανείς να βάλει lollipop με mobile odin έτσι ώστε και να διατηρήσει το root και το knox:0x0 ευχαριστώ προκαταβολικά Αναλυτικός οδηγός στους οδηγούς.. :happy: @ioannis_m αυτά που γράφεις στο θέμα των επισήμων rom για τα προβλήματα που έχεις μόλις συνειδητοποίησα πως αφορούν τη rom του ambassadii, οπότε... δε γνωρίζω :P Edited March 22, 2015 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Αναλυτικός οδηγός στους οδηγούς.. :happy: @ioannis_m αυτά που γράφεις στο θέμα των επισήμων rom για τα προβλήματα που έχεις μόλις συνειδητοποίησα πως αφορούν τη rom του ambassadii, οπότε... δε γνωρίζω :P Άλεξ είναι φουλ στοκ η ρόμ μόνο ροοτ έχει γι'αυτό ρωτάω εκεί. ☺ Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Αφήνοντας πριν λίγο καιρό το S3 και πρόσφατα αποκτώντας το LG G3 μου έκατσε και ένα S4 οπότε ξεκινάω να το πειράζω. To root λίγο περίπλοκο σε σχέση με το s3 και το G3 αλλά το προχωράω. Από custom rom τι καλύτερο παίζει σε 4.4 και σε 5? Στο S3 είχα την Omega και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος. Υπάρχει κάτι άλλο σε καλύτερο και δοκιμασμένο? Και από Kernel εκτός του stock υπάχει και αξίζει να βάλω κάποιον άλλο? Α και custom recovery μετα το root παίζει? Edited March 24, 2015 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Φίλε εγώ που το ρουταρα πρόσφατα μαρεσε η phoenix 4.4.2 και τώρα είμαι με την carhd lollipop που προς το παρόν όλα κομπλε...είχα βάλει και την Google edition αλλά δεν μου δούλευε το led.. Αν βρεις κάτι καλό πες μου να το δοκιμάσω και εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καλησπέρα στη παρέα Έχω στο S4 μου τη CM11 και αναμένω τη snapshot CM12 για να την περάσω. Χθες έστησα για ένα φίλο ένα ZTE BLADE S6 , που τρέχει με Lollipop. Είναι το πρώτο κινητό με Lolipop μου περνάει από τα χέρια μου Είχα το sygic στην εξωτερική sd, το έκανε κανονικά εγκατάσταση αλλά δε μπορούσε να το τρέξει γιατί βλέπει την sd σα locked. Το έβαλα στη μνήμη του κινητού και έτρεξε κανονικά . Δηλαδή μου φάνηκε ότι είχε το ίδιο θέμα που είχε η κιτκατ, δεν αφήνει να τρέχουν προγράμματα από την sd. Στη κιτκατ το πρόβλημα αυτό λύθηκε με ρουτ και την εφαρμογή "sdfix". Αν θυμάμαι καλά η CM11 από default δεν είχε τέτοιο θέμα. Θέλω να ρωτήσω αν η Lollipop είναι έτσι, δε μπορείς να δουλέψεις δηλαδή από την sd εφαρμογές. Αν ναι η CM12 και οι άλλες custom roms το λύνουν αυτό το θέμα? Thanks in advance! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 (edited) Καμία custom 4.4 που να μην πειράζει το Knox? Ή 5? Edited March 27, 2015 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Καμία custom 4.4 που να μην πειράζει το Knox? Ή 5? Όλες δηλαδή πειράζουν το Knox? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
felix_w Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Όλες δηλαδή πειράζουν το Knox? Όχι, απλά 3-4 μηνύματα πρίν έχει απαντήσεις. Φιλικά στο γράφω, αν αντιμετωπίζουμε τα θέματα που συλλέγονται πληροφορίες ως εγκυκλοπαίδειες ή ώς ένα custom topic google, η δουλειά μας γίνεται, αρκεί να ψάξεις λίγο εντός του θέματος. Η ερώτηση αυτή ας πούμε έχει απάντηση ανα 2 σελίδες στις τελευταίες 50 σελίδες. Υπάρχει οδηγός για root χωρίς να πειράζει το knox για 6-7 Custom ROM και είναι αυτός εδώ. Παράλληλα υπάρχει οδηγός για Custom Rom Installation για άθικτο Knox, εδώ. Παράθεση Samsung i9100 - Ressurection Remix 5.5.7 [5.1.1] - LineageOS 17.1 [10.0.0] rINanDo Samsung i9505 - Stock [5.0.1][i9505XXUHOB8] - Root - Anker Battery - S-charger Back Cover Samsung G965F - Stock Samsung G781B - Stock Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Όχι, απλά 3-4 μηνύματα πρίν έχει απαντήσεις. Φιλικά στο γράφω, αν αντιμετωπίζουμε τα θέματα που συλλέγονται πληροφορίες ως εγκυκλοπαίδειες ή ώς ένα custom topic google, η δουλειά μας γίνεται, αρκεί να ψάξεις λίγο εντός του θέματος. Η ερώτηση αυτή ας πούμε έχει απάντηση ανα 2 σελίδες στις τελευταίες 50 σελίδες. Υπάρχει οδηγός για root χωρίς να πειράζει το knox για 6-7 Custom ROM και είναι αυτός εδώ. Παράλληλα υπάρχει οδηγός για Custom Rom Installation για άθικτο Knox, εδώ. Ευχαριστω για τον χρόνο σου. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts