Trendelenburg Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Πώς μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερες επιλογές από τις ήδη προτεινόμενες στα πολλαπλά παράθυρα; Ευχαριστώ! :) uuuup :lol: Επίσης κάτι άλλο που δεν κατάφερα να βρω... Πώς γίνεται να απενεργοποιήσω τον ήχο όταν βγάζει φωτογραφία; Ακόμα κι όταν το είχα στη δόνηση, άρχισε τα κλιτς κλατς :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_t Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Τελικά κατάφερα να φτιάξω τον bootloader για το firmware που είχα βάλει, να τον φλασαρω από πάνω όπως είναι τώρα ή να ξαναπεράσω την rom και μετά τον bootloader? Για να φλασαρω κάτι με odin απο το pc θα πρέπει να είμαι σε dowload mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yiorgos Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Παιδια ειμαι στην 4.2.2 ρουταρισμενος στοκ ρομ χωρις knox counter να αναβαθμισω η οχι? Παράθεση I'm not driving fast...just flying slow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πώς γίνεται να απενεργοποιήσω τον ήχο όταν βγάζει φωτογραφία; Ακόμα κι όταν το είχα στη δόνηση, άρχισε τα κλιτς κλατς :wacko: Αν είσαι root έχει οδηγίες στο πρώτο post αυτού του thread. Επίσης σήμερα δοκίμασα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2502522 , και στη custom rom μου απενεργοποίησε όλους τους ήχους από τις διάφορες εφαρμογές κάμερας που έχω, ίσως δουλεύει και σε stock rom χωρίς root, στη stock camera εφαρμογή της samsung. Γράφει ότι δε χρειάζεται root οπότε αν σου δουλέψει γράψε ένα feedback... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Παιδια την βοηθεια σας, εχετε δοκιμασει καποια απο τις παρακατω?μπορειτε να μου πειτε μια γνωμη Imperium Rom PhoeniX Rom CarHDRom Omega Rom Alliance Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Παιδια την βοηθεια σας, εχετε δοκιμασει καποια απο τις παρακατω?μπορειτε να μου πειτε μια γνωμη Imperium Rom PhoeniX Rom CarHDRom Omega Rom Alliance Rom Η imperium αρκετά καλή Αλλά με αρκετά bugs Ακόμα που ο dev σιγά σιγά φτιάχνει. Την phoenix την έχω απορρίψει λόγω μπαταρίας. Η omega αρκετά καλή αλλά έχω πολύ καιρό να την χρησιμοποιήσω. Τις άλλες δεν τις εδώ βάλλει Ακόμα. Εγώ τώρα χρησιμοποιώ την echoe Rom Η οποία έχει πάει στο δικό της site λόγω διαφωνιών με το xda και ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Και από μπαταρία και από smoothness. Αν μάλιστα βάλεις και τον τελευταίο κερνελ το ίδιου dev απογειώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Αν είσαι root έχει οδηγίες στο πρώτο post αυτού του thread. Επίσης σήμερα δοκίμασα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2502522 , και στη custom rom μου απενεργοποίησε όλους τους ήχους από τις διάφορες εφαρμογές κάμερας που έχω, ίσως δουλεύει και σε stock rom χωρίς root, στη stock camera εφαρμογή της samsung. Γράφει ότι δε χρειάζεται root οπότε αν σου δουλέψει γράψε ένα feedback... Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δε δουλεύει ούτε το ένα ούτε το άλλο :cry: Όχι μόνο αυτό, όταν το έχω στη δόνηση και βγάζω φώτο, απευθείας απενεργοποιείται η δόνηση :wacko: Πώς μπορούμε να προσθέσουμε περισσότερες επιλογές από τις ήδη προτεινόμενες στα πολλαπλά παράθυρα; Εδώ κάτι; Και κάτι ακόμα που τώρα το πήρα χαμπάρι και ζαλίστηκα... Δεν έχω περιστροφή οθόνης :mad::wacko: Δε θυμάμαι εάν είχα πριν την αναβάθμιση όμως. Τώρα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Η imperium αρκετά καλή Αλλά με αρκετά bugs Ακόμα που ο dev σιγά σιγά φτιάχνει. Την phoenix την έχω απορρίψει λόγω μπαταρίας. Η omega αρκετά καλή αλλά έχω πολύ καιρό να την χρησιμοποιήσω. Τις άλλες δεν τις εδώ βάλλει Ακόμα. Εγώ τώρα χρησιμοποιώ την echoe Rom Η οποία έχει πάει στο δικό της site λόγω διαφωνιών με το xda και ειμαι πολύ ικανοποιημένος. Και από μπαταρία και από smoothness. Αν μάλιστα βάλεις και τον τελευταίο κερνελ το ίδιου dev απογειώνεται. σε ευχαριστω, αρα αποριπτεται η phoenix, αν και εχει τα περισσοτερα καλουδια του S5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Εγώ από την άλλη με phoenix έχω να δηλώσω καλά στοιχεία μπαταρίας! Πραγματικά έχει να κάνει και με τη χρήση αλλά και με το πως θα κάτσει στη κάθε συσκευή.. ένα greenify χρειάστηκα για να κλείσω κάποιες εφαρμογές και είμαι ευχαριστημένος. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Εγώ από την άλλη με phoenix έχω να δηλώσω καλά στοιχεία μπαταρίας! Πραγματικά έχει να κάνει και με τη χρήση αλλά και με το πως θα κάτσει στη κάθε συσκευή.. ένα greenify χρειάστηκα για να κλείσω κάποιες εφαρμογές και είμαι ευχαριστημένος. ποιες εφαρμογες εκλεισες με το greenify? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 σε ευχαριστω, αρα αποριπτεται η phoenix, αν και εχει τα περισσοτερα καλουδια του S5 Δοκίμασε και την cardrom, αυτήν έχω, πάρα πολύ καλή και άριστη και στην μπαταρία με talexop kernel όπως και ότι είναι μακράν η ομορφότερη :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Cardrom? Δεν την έχω ακούσει... Έχεις λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Cardrom? Δεν την έχω ακούσει... Έχεις λινκ? Μάλλον carbon πρέπει να εννοεί . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Μάλλον carbon πρέπει να εννοεί . Οχι την CarHDrom εννοει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Οχι την CarHDrom εννοει. Καμία σχέση με αυτο που έγραψα εγώ :lol: αφού διευκρινιστικέ όλα καλά ,πάντως φαίνεται ωραία rom . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 ποιες εφαρμογες εκλεισες με το greenify? Ότι τρέχει από social τύπου viber/hangouts/whatsapp/messenger και διάφορες άγνωστες που έβλεπα να τρέχουν στο παρασκήνιο χωρίς να τις έχω ανοίξει προσωπικά. Μια εβδομάδα χρησιμοποιώ την Phoenix, μια την Slim βέβαια οπότε και ο κύκλος της μπαταρίας μου είναι και λίγο ότι να'ναι! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Ότι τρέχει από social τύπου viber/hangouts/whatsapp/messenger και διάφορες άγνωστες που έβλεπα να τρέχουν στο παρασκήνιο χωρίς να τις έχω ανοίξει προσωπικά. Μια εβδομάδα χρησιμοποιώ την Phoenix, μια την Slim βέβαια οπότε και ο κύκλος της μπαταρίας μου είναι και λίγο ότι να'ναι! τρωνε μπαταρια αυτες?νομιζω οτι ειναι ανενεργες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 τρωνε μπαταρια αυτες?νομιζω οτι ειναι ανενεργες Όχι δυστυχώς, συνδέονται κάθε τρεις και λίγο για να τσεκάρουν ποιες από τις επαφές σου βρίσκονται σε σύνδεση.... ----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οχι την CarHDrom εννοει. Σωστός ο παίκτης, αυτήν εννοούσα, (άτιμη βιασύνη....:p ) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msdxgr Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Εγώ με phoenix είμαι ευχαριστήμένος δεν έχω θέμα με την μπαταρία.Στην αρχή που την έβαλα είχα κάποια θέματα με εφαρμογές που είχα και έτρωγαν μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 μετα την phoenix να παω σε echo η carhdrom λετε, θα δω καμια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 μετα την phoenix να παω σε echo η carhdrom λετε, θα δω καμια διαφορα? Για μένα προσωπικά Η echoe είναι η πιο σταθερή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 echoe rom ή omega rom ; και ακομα με ποιον kernel να το συνδυασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 1μιση μέρα έχω echoe v29 (χωρίς τα s5 extra) με τον δικό της κερνελ και έχω να πω τα καλύτερα. Απόλυτα smooth και γρήγορη και όσο για την Μπαταρία αυτή τη στιγμή είμαι 60% 1d 4h με 45min οθόνη και φωτεινότητα σταθερά 70%(Όχι αυτόματη). Από αυτά σίγουρα 10 ώρες ήμουν με 3g. Προσωπικά είμαι ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Εγω μετα απο wanamlite,Echoe 29.1,echoe 29,phoenix rom 9.4 και Eudemony v4.2 και με συνδυασμο ολων με στοκ κερνελ,alucard,googy max,KT kernel και AEL kernel κατεληξα στον συνδυασμο Goldfinger slim 1.1 και googymax 1.1.6.Στο κινητο μου εκατσε καλα κι εχω την καλυτερη μπαταρια με μια καλη αποδοση χωρις κολληματακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratosmax Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Καλησπέρα σε όλους! Θελω να περάσω μια custom Rom στο Galaxy s4 και θελω λιγο να βεβαιωθώ οτι θα κανω σωστα ολα τα βήματα!! Διαβασα οτι πρεπει πρωτα να ειμαι Root, μετα να περάσω custom recovery και μετα να περάσω custom ROM. Σωστα!!?? :wacko: Ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts