Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

οκ ευχαριστώ για τις πληροφορίες..για ρουτ θα προτιμήσω την μέθοδο χωρίς ενεργοποίηση του knox, έτσι;

ξεκινάω το διάβασμα

Ναι αυτόν τον τρόπο χρειάζεσαι εφόσον είσαι στην 4.3. Διάβασε προσεχτικά και όλα θα πάνε καλά! :)

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά στο δικό μου λέει έκδοση φάσματος XXUEMKF και CSC ΧΧEMK3 μετά την αναβάθμησησε 4.3.

Πως καταλαβαίνω εαν είναι ελληνικό firmware ή άλλης χώρας; Που βρίσκω τους κωδικούς;

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Καλησπερα παιδια κ απο μενα να ρωτησω τι διαφορα εχουν το ι9500 με το ι9505 γτ σαν θεμα εδω βλεπω το 9500 οι ρομ στο φορουμ πιο αφορουν? επισεις το ροοτ το χει δοκιμασει κανεις στην αρχικη σελιδα η 2η μεθοδος , ολα καλα? Edited by junior7

Ναι αυτόν τον τρόπο χρειάζεσαι εφόσον είσαι στην 4.3. Διάβασε προσεχτικά και όλα θα πάνε καλά! :)

το έκανα..5 λεπτά υπόθεση ήταν, ολα πήγαν καλά. άψογος ο οδηγός σου!

και μια τελευταια απορία, τώρα που εχω root ξέρεις πως μπορώ να αφαιρέσω τις διαφημίσεις απο τα παιχνίδια;

Καλησπερα παιδια κ απο μενα να ρωτησω τι διαφορα εχουν το ι9500 με το ι9505 γτ σαν θεμα εδω βλεπω το 9500 οι ρομ στο φορουμ πιο αφορουν? επισεις το ροοτ το χει δοκιμασει κανεις στην αρχικη σελιδα η 2η μεθοδος , ολα καλα?

Το I9500 δεν έχει εγγύηση στη Ελλάδα .Samsung I9500 Galaxy S4 vs Samsung I9505 Galaxy S4

το έκανα..5 λεπτά υπόθεση ήταν, ολα πήγαν καλά. άψογος ο οδηγός σου!

και μια τελευταια απορία, τώρα που εχω root ξέρεις πως μπορώ να αφαιρέσω τις διαφημίσεις απο τα παιχνίδια;

Υπάρχουν διάφορα apps ( adaway - adfree) ,τα κατάλληλο θέμα για τέτοιες ερώτησης είναι : Android - Προτάσεις: Γενικές εφαρμογές II

Samsung galaxy s21+

Παιδιά ξέρει κανείς γιατί στην kit kat Omega v21.1 μετα το δεύτερο reboot δεν "παίζει" η περιστροφή της οθόνης?:(

Παιδιά έχει βρεθεί λύση για το ΚΝΟΧ ;

εδώ θα βρεις απαντήσεις..

Tι είναι το Samsung KNOX και γιατί μας νοιάζει;

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Καλησπέρα σε όλους! Ερωτώ τους γνώστες για να μην κανω τιποτα που θα μετανιώσω :worry:

Ειμαι στην 4.2.2 XXUBMGA στοκ αλλα routed.

Θέλω να πάω στην τελευταία στόκ, να κάνω ρουτ αλλα να μην γράψει και ο KNOX.

To ρουταρισμα εχει γίνει με CF-Autorout

Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω (π.χ. Triangle Away πρώτα και ποια ρομ μετά...)

Στο triangle away που μολις ετρεξα μου γράφει:

Counter 1

Bianry Custom

System Modified

Σε Download mode γραφει:

current binary Custom

System Status Custom

csb-config-lsb 0x30

write protection Enable

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλησπέρα σε όλους! Ερωτώ τους γνώστες για να μην κανω τιποτα που θα μετανιώσω :worry:

Ειμαι στην 4.2.2 XXUBMGA στοκ αλλα routed.

Θέλω να πάω στην τελευταία στόκ, να κάνω ρουτ αλλα να μην γράψει και ο KNOX.

To ρουταρισμα εχει γίνει με CF-Autorout

Ποια βήματα πρέπει να ακολουθήσω (π.χ. Triangle Away πρώτα και ποια ρομ μετά...)

Στο triangle away που μολις ετρεξα μου γράφει:

Counter 1

Bianry Custom

System Modified

Σε Download mode γραφει:

current binary Custom

System Status Custom

csb-config-lsb 0x30

write protection Enable

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλυτερα να βαλεις μια custome rom.μπορεις να κανεις ποιο πολλα τωρα.μετα θα εχεις να κανεις με τον κνοχ.

SAMSUNG NOTE 5

Το I9500 δεν έχει εγγύηση στη Ελλάδα

Γιατί δεν έχει? Νομίζα οτι τα κινητά της Sammy εχουν πανευρωπαϊκη εγγύηση ανεξάρτητα με το ανπωλείται το προϊον αυτό στη χωρα που κατοικείς.

Google Pixel 9 Pro XL

Γιατί δεν έχει? Νομίζα οτι τα κινητά της Sammy εχουν πανευρωπαϊκη εγγύηση ανεξάρτητα με το ανπωλείται το προϊον αυτό στη χωρα που κατοικείς.

Γιατί το 9500 δεν πωλείται επισήμως στην Ευρώπη.

Γιατί το 9500 δεν πωλείται επισήμως στην Ευρώπη.

Δεν ήξερα ότι δεν κυκλοφορεί ούτε στην Ευρώπη.

Google Pixel 9 Pro XL

Φλάσαρε κανείς την Omega v21.1 (4.4.2) ;

Εντυπώσεις;Διαφορές σε σχέση με την v19 (4.3);

Ειναι με την leaked 4.4 η 21.1. Εγω γιαυτο δεν εχω δοκιμασει. Οταν βγει κανονικη 4.4 τοτε θα δουμε...

Μάριος...

Την εχω περασει εγω αλλα εχει ακομα καποια ψιλοπροβληματακια λογω του ότι είναι η leaked, ελπιζω κι ευχομαι ο Γιάννης να τα ξεπερασει..... όπως ότι εάν κάνεις δευτερο reboot στο τηλεφωνο χανεται το rotation του τηλεφωνου κι αλλα μικρα bugs που αντιμετωπιζουν αλλοι χρηστες.Να επισημανω ότι είναι απ τις πιο σταθερες και πιο smooth rom που κυκλοφορουν στο XDA και πανω απ όλα ότι είναι δημιουργος της ενας Ελληνας!!!! Edited by nikospavlidis63

Και με το wi-Fi έχει κάποια θέματα σε εμένα. Μου ζητάει ξανά κωδικούς που έχω ήδη καταχωρίσει.

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Δεν την έχω βάλει γιατί δεν έχω όρεξη για κατέβασμα και πέρασμα πρώτα της official.

Δεν την έχω βάλει γιατί δεν έχω όρεξη για κατέβασμα και πέρασμα πρώτα της official.

Ακριβως αυτο ειναι το θεμα μου και εμενα γιαυτο δεν εχω βαλει την αντιστοιχη echoe...

Μάριος...

Ακριβως αυτο ειναι το θεμα μου και εμενα γιαυτο δεν εχω βαλει την αντιστοιχη echoe...

Εγώ λόγω ότι υπάρχουν ακόμα προβλήματα λόγω leaked... Όταν βγεί η επίσιμη σκέφτομαι πλέον να βάλω τον νέο bootloader και ας πειραχτεί ο knox.

Google Pixel 9 Pro XL

Την εχω περασει εγω αλλα εχει ακομα καποια ψιλοπροβληματακια λογω του ότι είναι η leaked, ελπιζω κι ευχομαι ο Γιάννης να τα ξεπερασει..... όπως ότι εάν κάνεις δευτερο reboot στο τηλεφωνο χανεται το rotation του τηλεφωνου κι αλλα μικρα bugs που αντιμετωπιζουν αλλοι χρηστες.Να επισημανω ότι είναι απ τις πιο σταθερες και πιο smooth rom που κυκλοφορουν στο XDA και πανω απ όλα ότι είναι δημιουργος της ενας Ελληνας!!!!

Έχω την v19 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!Συν οτι είναι έλληνας και θέλω να στηρίζω τέτοιες προσπάθειες:)

παιδια εβαλα την carhd rom και απο τοτε μολις κλειδωνει το τηλεφωνο χανεται το σημα...αυτο δεν γινεται μονο οταν επιλεγω να πιανει μονο to gsm...καμια ιδεα για το τι παιζει?Βασικα μου το εκανε και με την arrow rom Edited by Superuser

Kαλησπερα παιδια,εχω ενα s4 με 4.2.2 mga και θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να του βαλω ωστε να γινει ακομα πιο γρηγορο αλλα να μην εχω θεματα σταθεροτητας μιας και τωρα δν παρουσιαζει κανενα προβλημα σταθεροτητας!!!Επισης η 4.3 αξιζει σε σχεση με την 4.2.2 ή να περιμενω την 4.4?Ευχαριστω

Εγώ λόγω ότι υπάρχουν ακόμα προβλήματα λόγω leaked... Όταν βγεί η επίσιμη σκέφτομαι πλέον να βάλω τον νέο bootloader και ας πειραχτεί ο knox.

Για ποιο λογο να βαλεις το νεο? Υπαρχει κατι που δεν ξερω?

Μάριος...

Για ποιο λογο να βαλεις το νεο? Υπαρχει κατι που δεν ξερω?

Η 4.4 (kit kat) δεν λειτουργεί με τον παλιο....

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις