Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

ξερει καποιος πως θα λειτουργησουν οι αγαπημενες εφαρμογες για την οθονη κλειδωματος?ειμαι με ωμεγα 13

Ακολουθήστε τον οδηγό για να βάλετε τα shortcuts στην Lockscreen..

http://forum.xda-developer...postcount=6518

http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers

http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος

http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας.

talexop Kernel for Note4 910C

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ok! Αναμενω...

Εγω με v5 + ausdim το κινητο πεταει και η μπαταρια απιστευτη! Μονιμα πανω απο 4 ωρες οθονης ενω με 3.1 αντε να εφτανα καμια φορα πανω απο 3...

Ολα λειτουργουν τελεια! Τωρα night mode, smart, air κλπ δεν χρησιμοποιω οποτε δεν ξερω αν λειτουργουν και δε με ενδιαφερει κιολας

Χθες ειχα σε 22 ωρες μπαταρια, 4ω 48λ οθονη και 38λ κλησεις με 2g,data,sync,wifi on μονιμα και για κανα 3-4 ωρες 3g

Google Pixel 9 Pro XL

Εγω με v5 + ausdim το κινητο πεταει και η μπαταρια απιστευτη! Μονιμα πανω απο 4 ωρες οθονης ενω με 3.1 αντε να εφτανα καμια φορα πανω απο 3...

Ολα λειτουργουν τελεια! Τωρα night mode, smart, air κλπ δεν χρησιμοποιω οποτε δεν ξερω αν λειτουργουν και δε με ενδιαφερει κιολας

Χθες ειχα σε 22 ωρες μπαταρια, 4ω 48λ οθονη και 38λ κλησεις με 2g,data,sync,wifi on μονιμα και για κανα 3-4 ωρες 3g

χειροτερη μπαταρια κι απο στοκ,την εβγαλα γιατι μου εκανε και μια απροσμενη επανεκκινηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

χειροτερη μπαταρια κι απο στοκ,την εβγαλα γιατι μου εκανε και μια απροσμενη επανεκκινηση.

Δεν έχω δοκιμάσει στοκ γιατί δεν θέλω να βάλω το καινούριο bootloader αλλά δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη αυτονομία με 5 ώρες οθόνης. Στην καλύτερη η στοκ να έχει ίδια αν όχι χειρότερη.

Google Pixel 9 Pro XL

Xειροτερη οχι. στα ιδια ηταν.. και μενα μου εκανε επανεκκινηση αλλα δεν εδωσα βαρυτητα μεχρι που μου εκανε νουμερα με τον ηχο.. Οποτε ποδι..!

Ολα μια χαρα λειτουργουν πλην του night mode.. :ninja:

Αν δεν μου εκανε αυτα που ειπα πιο πανω & ηταν και οι εφαρμογες συμβατες με 4.3 θα την αφηνα, κανοντας την ξανα εγκατασταση.

την εχω standby αλλα θα περιμενω να βγει κατι πιο σταθερο...

Edited by jin_kazama

http://opensource.samsung.com/reception/receptionSub.do?method=search&searchValue=i9505

η samsung εδωσε τα kernel sources και... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46734685

ο νεος ausdim βασισμενος στον 4.3 ειναι γεγονος.....

Αντε τωρα να βγαλει και ο Adam να τελειωνουμε.

Καθε μερα μου τρωει 1 ευρω απο το ιντερνετ το οποιο το χρησιμοποιω μονο με wifi.

Ευτυχως το πηρα χαμπαρι συντομα πριν απο τρεις μερες και εχασα μονο 3 ευρω.

Τι μπορει να φταιει καμια εφαρμογη η κατι αλλο?

Καλησπέρα στην παρέα, μια ερώτηση για τους πιο ψαγμένους:

Είχα περάσει την MEGA πριν αρκετές μέρες για 0x0 κτλ

Τώρα Θέλω να περάσω Omega 13 αλλα με την MEGA έφυγε το TWRP που φλασαρες τις Custom.

Ξέρει κανεις τι πρέπει να κάνω και πως θα μπει η Omega χωρίς να ενεργοποιήσω την ασφάλεια?

Αν φλασαρω Stock 4.2 πάνω από MEGA θα τριπάρει 0x1?

Ολα μια χαρα λειτουργουν πλην του night mode.. :ninja:

Αν δεν μου εκανε αυτα που ειπα πιο πανω & ηταν και οι εφαρμογες συμβατες με 4.3 θα την αφηνα, κανοντας την ξανα εγκατασταση.

την εχω standby αλλα θα περιμενω να βγει κατι πιο σταθερο...

Μέχρι στιγμής όλα καλά, αλλά χωρίς πολλή χρήση σήμερα.Σταθερή σίγουρα, αλλά δε θα έλεγα πως είναι γρηγορότερη από την στοκ. Περισσότερο την έβαλα για να μου φύγει η "ιδέα" που μου καρφώθηκε να κάνω ροοτ και να φλασάρω άλλη ρομ.

Ποιες εφαρμογές δεν είναι συμβατές με 4.3? Προς το παρόν δεν εντόπισα κάποια

Καθε μερα μου τρωει 1 ευρω απο το ιντερνετ το οποιο το χρησιμοποιω μονο με wifi.

Ευτυχως το πηρα χαμπαρι συντομα πριν απο τρεις μερες και εχασα μονο 3 ευρω.

Τι μπορει να φταιει καμια εφαρμογη η κατι αλλο?

Πήγαινε στα settings στα Mobile networks και απενεργοποίησε τα Mobile data. Κάθε μέρα το βρίσκει ενεργό και θεωρεί ότι θέλεις ημερήσιο πακέτο ίντερνετ.

Καλησπέρα στην παρέα, μια ερώτηση για τους πιο ψαγμένους:

Είχα περάσει την MEGA πριν αρκετές μέρες για 0x0 κτλ

Τώρα Θέλω να περάσω Omega 13 αλλα με την MEGA έφυγε το TWRP που φλασαρες τις Custom.

Ξέρει κανεις τι πρέπει να κάνω και πως θα μπει η Omega χωρίς να ενεργοποιήσω την ασφάλεια?

Αν φλασαρω Stock 4.2 πάνω από MEGA θα τριπάρει 0x1?

Δε μπορείς να φλασάρεις custom recovery χωρίς να γράψει το Knox.

ακομα κι αν περασεις official 4.3....μπορεις να κανεις downgrade se 4.2.2

Με την official 4.3 δεν γίνεται αυτο ,δεν μπορείς να επιστρέψεις στην 4.2 .

Samsung galaxy s21+

Με την official 4.3 δεν γίνεται αυτο ,δεν μπορείς να επιστρέψεις στην 4.2 .

εισαι λαθος...εκανα εγω downgrade σε 4.2.2

Πέρασες official 4.2.2 με odin πάνω από την Γερμανική 4.3 (MJ5) η πάνω από κάποια BETA?

http://opensource.samsung.com/reception/receptionSub.do?method=search&searchValue=i9505

η samsung εδωσε τα kernel sources και... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=46734685

ο νεος ausdim βασισμενος στον 4.3 ειναι γεγονος.....

Αντε τωρα να βγαλει και ο Adam να τελειωνουμε.

Κάνει ο κερνελ αυτός για official 4.3?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

Εσύ αναφέρεσαι σε custom .

Samsung galaxy s21+

Πήγαινε στα settings στα Mobile networks και απενεργοποίησε τα Mobile data. Κάθε μέρα το βρίσκει ενεργό και θεωρεί ότι θέλεις ημερήσιο πακέτο ίντερνετ.

Που ειναι αυτο γιατι εμενα ειναι στα Ελληνικα και δεν βρισκω κατι.

Που ειναι αυτο γιατι εμενα ειναι στα Ελληνικα και δεν βρισκω κατι.

Ρυθμίσεις --> Ασύρματο και Δίκτυα -->Χρήση δεδομένων-->Περισσότερα...-->Δίκτυα κινητής τηλεφ , ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Δεδομένων

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Μου φαινεται δε καταλαβαινομαστε! Καθολου ομως... Λοιπον για να μην υπαρχει παραπληροφορηση!

Αν εχεις βαλει ΟΕΜ 4.3 δεν μπορεις να κανεις downgrade se ΟΕΜ 4.2.2 εξαιτιας του νεου bootloader! Τελος αυυο ειναι γεγονος και δεν αλλαζει.

Εσυ δεν εκαμες ακριβως downgrade απλως φλασαρες ρομ που ειναι 4.2.2 based. Αλλο αυτο, αλλο το downgrade. Αν δεις το baseband σου ειναι mj5(modem της 4.3) Επισης αν ειχες περασει την OEM 4.3, σημαινει οτι τωρα εχεις τριγγαρει την εγγυηση διοτι εχει γραψει ο knox counter.

Πέρασες official 4.2.2 με odin πάνω από την Γερμανική 4.3 (MJ5) η πάνω από κάποια BETA?

Δες απο πανω. Δεν περασε στοκ αρα ουσιαστικα δεν εκανε ολοκληρωτικο downgrade με στοκ ρομ. Απλα εβαλε μια αλλη custom. Καμια σχεση με το downgrade το οποιο αν εχεις βαλει στοκ 4.3 δεν γινεται!!!

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Μου φαινεται δε καταλαβαινομαστε! Καθολου ομως... Λοιπον για να μην υπαρχει παραπληροφορηση!

Αν εχεις βαλει ΟΕΜ 4.3 δεν μπορεις να κανεις downgrade se ΟΕΜ 4.2.2 εξαιτιας του νεου bootloader! Τελος αυυο ειναι γεγονος και δεν αλλαζει.

Εσυ δεν εκαμες ακριβως downgrade απλως φλασαρες ρομ που ειναι 4.2.2 based. Αλλο αυτο, αλλο το downgrade. Αν δεις το baseband σου ειναι mj5(modem της 4.3) Επισης αν ειχες περασει την OEM 4.3, σημαινει οτι τωρα εχεις τριγγαρει την εγγυηση διοτι εχει γραψει ο knox counter.

Δες απο πανω. Δεν περασε στοκ αρα ουσιαστικα δεν εκανε ολοκληρωτικο downgrade με στοκ ρομ. Απλα εβαλε μια αλλη custom. Καμια σχεση με το downgrade το οποιο αν εχεις βαλει στοκ 4.3 δεν γινεται!!!

Που ειναι αυτο το thanks button οταν το χρειάζεσαι? :)

Απο official stock 4.3 εκανα downgrade se custom 4.2.2.

Και το firmware της καμερας μου εγινε downgrade.Επανηλθε σε GE03.

αν δεν ειναι αυτο downgrade...τοτε ποιο ειναι?

Μέχρι στιγμής όλα καλά, αλλά χωρίς πολλή χρήση σήμερα.Σταθερή σίγουρα, αλλά δε θα έλεγα πως είναι γρηγορότερη από την στοκ. Περισσότερο την έβαλα για να μου φύγει η "ιδέα" που μου καρφώθηκε να κάνω ροοτ και να φλασάρω άλλη ρομ.

Ποιες εφαρμογές δεν είναι συμβατές με 4.3? Προς το παρόν δεν εντόπισα κάποια

Δυο που ειδα οτι δεν λειτουργουν..

αυτη και αυτη...

Πως σε φαινεται απο οικονομια μπαταριας? Αν δεν μου εκανε τα νουμερα δεν την εβγαζα.. Τωρα που φλασαρα ξανα στοκ θα την αφησω.. Βαριεμαι να ξανα περασω απο την αρχη.. Ας περιμενω λιγο. :)

Απο official stock 4.3 εκανα downgrade se custom 4.2.2.

Και το firmware της καμερας μου εγινε downgrade.Επανηλθε σε GE03.

αν δεν ειναι αυτο downgrade...τοτε ποιο ειναι?

Εδω νομιζω οτι εχεις ενα λαθακι. Εκτος αν δεν ισχυει αυτο που ειχα διαβασει το ποστ σου παλιοτερα. Ειχες περασει την leaked 4.3 οχι την official 4.3. Την MJ3 αν δεν κανω λαθος ειχες οχι την MJ5. Απο MJ3 γινοταν το downgrade. Απο την MJ5 οχι...

Μάριος...

Ρυθμίσεις --> Ασύρματο και Δίκτυα -->Χρήση δεδομένων-->Περισσότερα...-->Δίκτυα κινητής τηλεφ , ενεργοποίηση/απενεργοποίηση Δεδομένων

Ετσι ομως δεν απενεργοποιειται το 4G?

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις