Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μι διευκρίνηση. Ψάχνοντας βρήκα 2 kaizer.

http://www.kaizershop.gr/phones/Samsung-c/samsung_galaxy_s4_16_black_edition?sort=p.price&order=DESC

http://kaizer.gr/products/catalog/item/kinita-tilefona/12-kainoirgia-kinita/564-samsung-galaxy-s4-i9505-16gb-black-edition-eu.html

Ποιό απο τα δύο είναι αξιόπιστο; Βλέπω διαφορετικές τιμές

Απο το kaizershop εχω παρει παρα πολλα και δεν μου ετυχε καποιο προβλημα στα κινητα. Απο το δευτερο Kaiser εχω παρει παλι χωρις κανενα προβλημα αλλα απο το καταστημα που ειναι στην Πανεπιστημιου πριν φτασεις στην Ομονοια. Αυτο που ειναι Γ'Σεπτεμβριου που εχεις στο λινκ δεν εχω παει αλλα μπορει να ειναι η ιδια επιχειρηση με δυο καταστηματα.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είναι η γνώμη μου ή έχει κάνει τη βουτιά του αιώνα η τιμή του S4?..

Στα 346 πλέον!

Είναι η γνώμη μου ή έχει κάνει τη βουτιά του αιώνα η τιμή του S4?..

Στα 346 πλέον!

Φιλε μου ετσι ειναι οπως τα λες αλλα αν ψαξεις στο σκρουτζ στην ενοτητα samsung τα περισσοτερα μοντελα της εχουν κανει μεγαλη βουτια.

εαν συγκρινω,το οτι ειχα παρει τον Νοεμβρη του 2012,το s2(απο αλυσιδα καταστηματος) 400 ευρω

και πριν 10 ημερες πηρα,το s4 355 ευρω,η πτωση τιμης του,εγινε πολυ συντομη και μεγαλη..

καλο για εμας...

εαν συγκρινω,το οτι ειχα παρει τον Νοεμβρη του 2012,το s2(απο αλυσιδα καταστηματος) 400 ευρω

και πριν 10 ημερες πηρα,το s4 355 ευρω,η πτωση τιμης του,εγινε πολυ συντομη και μεγαλη..

καλο για εμας...

Απ την μια είναι καλό, απ την άλλη κακό. Το S4 το πήρα 520 τον Ιούλιο και τώρα είναι 200ευρώ κάτω σχεδόν. Αν βάλεις μια θήκη που είχα πάρει στα 50 κι άλλη μια μπαταρία γνήσια στα 30 βγαίνει σύνολο 600 ευρώ. Στη μεταπώληση χάνω τα μαλλιοκέφαλά μου αλλά απ την άλλη παίρνω το Note 3(αν το πάρω τελικά) στα 430. Πήρα το S2 plus τα χριστούγεννα απο σκρουτζ στην αδερφή μου στα 230. Τώρα είναι 165.

Ηθικό δίδαγμα: Αν παίρνεις android ναυαρχίδες day ή month one, το πληρώνεις ακριβά :lol: (κυριολεκτικά και μεταφορικά)

καλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα,την μεταπωληση ξεχασε την...καλυτερα χαρισε το...

εννοηται οτι ποτε δεν αγοραζω φρεσκα...περιμενω τουλαχιστον ενα χρονο μετα την κυκλοφορια τους...;)

Ηθικό δίδαγμα: Αν παίρνεις android ναυαρχίδες day ή month one, το πληρώνεις ακριβά :lol: (κυριολεκτικά και μεταφορικά)

Τώρα το κατάλαβες χαχα!!!

Δυστυχώς έχω χάσει αν και καν χρήμα πληρώνοντας τη τρέλα μου με αυτά αλλά πλέον όπως τα λες και εσύ ΠΌΤΕ ποια day 1 τέτοιες συσκευές, ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν τα χάσματα του παρελθόντος και ότι νέο βγαίνει είναι απλά ένα μικρό update από τα τρέχων μοντέλα.

Σσ

Δεν έχουν πέσει μόνο τα Samsung, δες τα LG G2 ή το nexus 5 οπότε είναι γενικό το κακό(καλό για άλλους)εκτός apple

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Τώρα το κατάλαβες χαχα!!!

Δυστυχώς έχω χάσει αν και καν χρήμα πληρώνοντας τη τρέλα μου με αυτά αλλά πλέον όπως τα λες και εσύ ΠΌΤΕ ποια day 1 τέτοιες συσκευές, ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν τα χάσματα του παρελθόντος και ότι νέο βγαίνει είναι απλά ένα μικρό update από τα τρέχων μοντέλα.

Σσ

Δεν έχουν πέσει μόνο τα Samsung, δες τα LG G2 ή το nexus 5 οπότε είναι γενικό το κακό(καλό για άλλους)εκτός apple

Αρκετά κρατήθηκα μέχρι τον ιούλιο για το S4 :lol: Δεν μπορούσα άλλο. Day one θα πάρω το gear 2 που δεν πρόκειται να πέσει για κανα 7μηνο, αλλά ναυαρχίδα ποτέ day one όσο καλή κι αν είναι.

Πολύ σωστά! Και δεν είναι μόνο το οικονομικό θέμα (διπλάσια τιμή από αυτή έναν χρόνο μετά), αλλά και το θέμα των προβλημάτων στις αρχικές παρτίδες. Έχω "καεί" άσχημα με το Note II, το οποίο όχι μόνο το πήρα 600+ €, αλλά μου ήρθε και με το προβληματικό eMMC chip (Sudden Death Syndrome). Αν το είχα πάρει 1-2 μήνες αργότερα θα το είχα πάρει φθηνότερα και δεν θα είχε το κουσούρι του SDS.

Από μένα ποτέ πια day-1 αγορές, εκτός αν είναι τόσο εντυπωσιακή η συσκευή που δεν θα μπορώ να αντισταθώ. Μέχρι στιγμής (φέτος) δεν βλέπω κάτι το αξιόλογο. Αν και το νέο HTC One δεν λέει πολλά πράγματα, θα πάρω το S4 και θα είναι η καλύτερη αγορά που θα έχω κάνει ποτέ στα ~330 € που θα κοστίζει στο τέλος του μήνα. ;)

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

καταρχην θα το καταλαβεις απο την τιμη.κοντα στα 500 παιζει το Ελληνικης εγγυησης,κοντα στα 350 ειναι το Ευρωπαικης.

βεβαια υπαρχουν και αλυσιδες ή παροχοι κινητης,που πουλανε το Ευρωπαικο οσο και το Ελληνικο.

αλλα και παλι θα ρωτησεις τι εγγυηση εχει το τηλεφωνο.εαν τωρα πεσεις σε ασχετο πωλητη,ή σε πωλητη που το..παιζει ασχετος,

αναγραφεται σε καποιο απο τα αυτοκολλητα η προελευση.

Πως θα καταλάβω από το κλειστό κουτί ότι η συσκευή που μου δίνουν έχει ευρωπαϊκή εγγύηση;

Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να μην εχει πανευρωπαική εγγύηση. Απ την στιγμή που είναι απο οποιαδήποτε χώρα της ευρώπης υπάρχει εγγύηση. Κανένα μαγαζι δεν φέρνει εκτός ευρώπης.

Διάβασα ότι το black edition δεν έχει τα ίδια προστατευτικά αυτοκόλλητα με το ελληνικό. Αληθεύει;

Ναι γιατι το πηρα εγω και δεν ειχε καθολου το κλασσικο μπροστινο αυτοκολλητο αλλα ειχε screen protector:D

Ναι γιατι το πηρα εγω και δεν ειχε καθολου το κλασσικο μπροστινο αυτοκολλητο αλλα ειχε screen protector:D

Από που το αγόρασες;

Kaizershop Ομονοια 398 ευρω πριν 2 εβδομαδες. Τωρα εχει νομιζω 368.

Εχω βρει τρια μαγαζιά kaizer. Ποιό είναι το πιό αξιόπιστο. Ένα στη Γ Σεπτμβρίου 1 ένα στο 35 και ένα στην Ακαδημίας

Εχω βρει τρια μαγαζιά kaizer. Ποιό είναι το πιό αξιόπιστο. Ένα στη Γ Σεπτμβρίου 1 ένα στο 35 και ένα στην Ακαδημίας

Γ Σεπτεμβριου 1 και Ακαδημιας εχω ψωνισει πολλες φορες. Το αλλο στη Γ Σεπτεμβριου 35 δεν εχω παει.

Από ποιό από τα 2 προτείνετε παιδιά:

http://galaxystore.gr/index.php?id_product=559&controller=product&id_lang=2

ή

http://www.kaizershop.gr/phones/Samsung-c/samsung_galaxy_s4_16_black_edition?sort=p.price&order=DESC

είναι Ευρωπαικα και τα 2?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ρε παιδια, μου ξεκαθαριζει καποιος λιγο τις....εκδοσεις του s4?

Ειμαστε σοβαροι με τη samsung, εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια. Βλεπω 9505, 9506, 9295, 9500, 9502?

Χονδρικα, τι αλλαζει στην καθε εκδοση. Αλλιως χαθηκα.

Ρε παιδια, μου ξεκαθαριζει καποιος λιγο τις....εκδοσεις του s4?

Ειμαστε σοβαροι με τη samsung, εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια. Βλεπω 9505, 9506, 9295, 9500, 9502?

Χονδρικα, τι αλλαζει στην καθε εκδοση. Αλλιως χαθηκα.

Σε ενδιαφέρει το 9505 που έρχεται στην χώρα μας. 9506 και 9500 δεν έρχονται Ελλάδα. Το 9295 είναι το active, αλλη συσκευή στην ουσία, ενώ η τελευταία που αναφέρεις δεν είναι S4 είναι άλλη συσκευή.

Εγω οσες φορες εχω παρει ηταν ολα ευρωπαικα και απ τα δυο καταστηματα. Το μονο που με παραξενευει ειναι οτι στο ενα μαγαζι (galaxy store) μερικα μοντελα ηταν με ναυλον συσκευασμενα οτι ειχα καποιο προβλημα αλλα λεμε τωρα!!!

Εγω οσες φορες εχω παρει ηταν ολα ευρωπαικα και απ τα δυο καταστηματα. Το μονο που με παραξενευει ειναι οτι στο ενα μαγαζι (galaxy store) μερικα μοντελα ηταν με ναυλον συσκευασμενα οτι ειχα καποιο προβλημα αλλα λεμε τωρα!!!

ναυλον??? δλδ???

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

ναυλον??? δλδ???

Τα περισσοτερα που παιρνω απο αλλα μαγαζια ειναι σκετο το κουτι με τις ταινιες μπροστα στο πλαι κ.λ.π. Αυτα απο το συγκεκριμενο καταστημα ειναι συσκευασμενα με ναυλον δηλαδη πως ειναι οταν παιρνεις καποιο cd μουσικης η παιχνιδι που σκιζεις πρωτα ενα ναυλον που εχουν για να το ανοιξεις; Ετσι ακριβως.

Τα περισσοτερα που παιρνω απο αλλα μαγαζια ειναι σκετο το κουτι με τις ταινιες μπροστα στο πλαι κ.λ.π. Αυτα απο το συγκεκριμενο καταστημα ειναι συσκευασμενα με ναυλον δηλαδη πως ειναι οταν παιρνεις καποιο cd μουσικης η παιχνιδι που σκιζεις πρωτα ενα ναυλον που εχουν για να το ανοιξεις; Ετσι ακριβως.

Δεν εχω ψωνισει απο το συγκεκριμένο κατάστημα αλλά μήπως πάνω από το κουτί υπάρχει Ελληνικό βιβλιαράκι οδηγιών και έχει το ναυλον για να το συγκρατεί?

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά