looperx Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Αν έχει όμως και 300 ευρώ διαφορά, ποιο θα προτιμηθεί; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
befos Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Samsung I9506 Galaxy S4 with Snapdragon 800 surfaces http://www.gsmarena.com/android_for_43_caught_in_the_wild_nexus_4_system_dump_available-news-6406.php Οπότε περιμένουμε μερικές μέρες. Όσοι το έχετε το i9505, έχει τόσο σοβαρά θέματα με την θερμοκρασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Ερωτηση. Αληθευει οτι το kaizerstore φερνει μονο γερμανικα τηλεφωνα; Θελω να παραγγειλω το blue arctic (γιατι εδωσα το λευκο που ειχα) και ειμαι αναμεσα σε αυτους κ στο birdphone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 Αν έχει όμως και 300 ευρώ διαφορά, ποιο θα προτιμηθεί; :confused: Ε δε νομίζω. Θα χει μια τιμή όπως το 9505 όταν πρωτοβγήκε και θα πέσει γρήγορα σε παρόμοια επίπεδα. Πάντως για να το ψάχνουνε στην Σαμσ με δυνατότερο επεξεργαστή είναι σαν να παραδέχονται και το βαρύ φορτίο που έχει σε λογισμικό κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 μάλλον για να συνεχίσουν οι πωλήσεις, μιάς και όλος ο ανταγωνισμός θα φοράει πλέον τον s800,ήταν η λογική επιλογή για να βγάλει την υπόλοιπη χρονιά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Παιδιά το παρακάτω μαγαζί ξέρετε αν είναι αξιόπιστο και τι προέλευσης είναι τα S4; https://www.ebw.gr/el/product/87564/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB-Black-Mayro-Smartphone-Kamera-13-MP-Othoni-1080-x-1920-pixels-5-inches-4G-GPS-Wi-Fi-Touchscreen-Bluetooth-Card-Slot-USB-Efarmoge%CF%82-Grafeioy-Leitoyrgiko-Systima-Android Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Αξιοπιστο ειναι προχωρα. Για προελευση δεν γνωριζω, αλλα πιστευω γερμανικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Οκ ευχαριστώ! Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Και εγω δεν πιστευα οτι θα το παρω τελικα, αλλα ετσι οπως πεφτει αρχιζω και ψηνομαι. 449 μου φαινεται θα το τσιμπησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Το πήρα κ εγω χτες σε μπλε απο kaizershop στα 471,Γερμανικο. Πολυ ωραιο χρωμα! Υ,Γ. Για τα ελληνικα στα μνμ πρεπει να κανω αναβαθμιση λογισμικου ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Το πήρα κ εγω χτες σε μπλε απο kaizershop στα 471,Γερμανικο. Πολυ ωραιο χρωμα! Υ,Γ. Για τα ελληνικα στα μνμ πρεπει να κανω αναβαθμιση λογισμικου ε? Θα κατεβασεις τη γλώσσα από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Παιδιά το παρακάτω μαγαζί ξέρετε αν είναι αξιόπιστο και τι προέλευσης είναι τα S4; https://www.ebw.gr/el/product/87564/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB-Black-Mayro-Smartphone-Kamera-13-MP-Othoni-1080-x-1920-pixels-5-inches-4G-GPS-Wi-Fi-Touchscreen-Bluetooth-Card-Slot-USB-Efarmoge%CF%82-Grafeioy-Leitoyrgiko-Systima-Android Εμένα ήταν από Ουγγαρία. Ότι και ναναι τι σε νοιάζει? Εγγύηση έχει και άμα θες του αλλάζεις csc για τα update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Πηρα και εγω σημερα.αλλα με προβληματιζει κατι.το κουτι ηταν σφραγισμενο.το ανοιξα ειχε μεσα ελληνικα βιβλιαρακια.με το που το ανοιξα και ζητησε γλωσα ηταν ελληνικα.ειδα απο τις ρυθμισεις του firmware ειναι ελληνικο .αλλα ο φορτιστης δεν κανει στις δικιες μας πριζες.ειναι μεγαλος με τετραγονες ακρες.τι πεζεται?θα βρω ανταπτορα? Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Πηρα και εγω σημερα.αλλα με προβληματιζει κατι.το κουτι ηταν σφραγισμενο.το ανοιξα ειχε μεσα ελληνικα βιβλιαρακια.με το που το ανοιξα και ζητησε γλωσα ηταν ελληνικα.ειδα απο τις ρυθμισεις του firmware ειναι ελληνικο .αλλα ο φορτιστης δεν κανει στις δικιες μας πριζες.ειναι μεγαλος με τετραγονες ακρες.τι πεζεται?θα βρω ανταπτορα? Θα βρεις πολύ εύκολα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά. Από που το πήρες και όταν το συνδέεις στο kies από ποια χώρα σου λέει ότι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJPolak Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Ενδιαφέρομαι να πάρω το S4,γιατί εχω μείνει στο S2 ακόμα...το εχω βρεί στο site tokinito.gr σε μπλε.είναι αξιόπιστοι σαν μαγαζί? THX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Εμενα DBT λεει....Γερμανια σημαινει?? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Εμενα DBT λεει....Γερμανια σημαινει?? Ναι. Κέντρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Το κεντρο τι σημαινει?... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Πηρα και εγω σημερα.αλλα με προβληματιζει κατι.το κουτι ηταν σφραγισμενο.το ανοιξα ειχε μεσα ελληνικα βιβλιαρακια.με το που το ανοιξα και ζητησε γλωσα ηταν ελληνικα.ειδα απο τις ρυθμισεις του firmware ειναι ελληνικο .αλλα ο φορτιστης δεν κανει στις δικιες μας πριζες.ειναι μεγαλος με τετραγονες ακρες.τι πεζεται?θα βρω ανταπτορα? Είναι από Αγγλία.. να ζητήσεις αντάπτορα από κει που το πήρες. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Το κεντρο τι σημαινει?... Σημαίνει ότι πέτυχες κέντρο. Όλοι γερμανικό θέλουν.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
befos Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 http://www.sammobile.com/2013/07/19/gt-i9506-confirmed-with-snapdragon-800-processor-sammobiles-advice-wait-or-skip-the-galaxy-s4/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cupraman21 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Την κατσαμε δηλαδη εμεις που πηραμε το S4 πριν 3 βδομαδες ε;Τωρα ανακοινωσαν το ι9506!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Την κατσαμε δηλαδη εμεις που πηραμε το S4 πριν 3 βδομαδες ε;Τωρα ανακοινωσαν το ι9506!! Μην βιάζεσαι...άσε να το δούμε πρώτα προς τα μέρη μας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Την κατσαμε δηλαδη εμεις που πηραμε το S4 πριν 3 βδομαδες ε;Τωρα ανακοινωσαν το ι9506!! Δυστηχώς :( Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Την κατσαμε δηλαδη εμεις που πηραμε το S4 πριν 3 βδομαδες ε;Τωρα ανακοινωσαν το ι9506!! Σίγουρα όχι. Το 9505 θα συνεχίσει να διατίθεται κανονικά. Το 9506 είναι άλλο προϊόν με άλλη τιμή. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts