alexgiak Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Πάρα πολύ καλή ευκαιρία και ελληνικό και 448! Καλομίλητο! Όπου να ναι σε κανά μήνα η τιμή του εκεί θα πάει πιστεύω και θα μείνει για κάποιο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Παρέλαβα τελικά χθες το κινητό μου απο birdphone καθώς και ένα ακόμη αργά το απόγευμα για έναν φίλο μου, αφού είδε το δικό "έπαθε" :lol: Ωφείλω να αναφέρω για τους φίλους που λέγανε σε προηγούμενα ποστ ότι το birdphone έχει χαλάσει...και ότι μάλλον δίνει κινητά που έχουν ήδη μπουταριστεί απο άλλον πριν το πάρουμε εμεις κλπ. κλπ. Κάτι τέτοιο απλά δεν ισχύει και μάλιστα είναι στην ευθύνη του αγοραστη που το παραλαμβάνει ανοιχτό και μη συσκευασμένο. Εγώ θα σας παραθέσω εικόνες όπως παρέλαβα το δικό μου κινητό ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Το κινητό απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Παρέλαβα τελικά χθες το κινητό μου απο birdphone καθώς και ένα ακόμη αργά το απόγευμα για έναν φίλο μου, αφού είδε το δικό "έπαθε" :lol: Ωφείλω να αναφέρω για τους φίλους που λέγανε σε προηγούμενα ποστ ότι το birdphone έχει χαλάσει...και ότι μάλλον δίνει κινητά που έχουν ήδη μπουταριστεί απο άλλον πριν το πάρουμε εμεις κλπ. κλπ. Κάτι τέτοιο απλά δεν ισχύει και μάλιστα είναι στην ευθύνη του αγοραστη που το παραλαμβάνει ανοιχτό και μη συσκευασμένο. Εγώ θα σας παραθέσω εικόνες όπως παρέλαβα το δικό μου κινητό ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Το κινητό απλά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!! Ακριβώς έτσι παρέλαβα και εγω.και ευτυχώς μέχρι τώρα όλα τζετ. Αντε καλοδουλευτο τώρα!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giw Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Πάρα πολύ καλή ευκαιρία και ελληνικό και 448! Καλομίλητο! Όπου να ναι σε κανά μήνα η τιμή του εκεί θα πάει πιστεύω και θα μείνει για κάποιο καιρό. Ευχαριστω πολυ:). Και εγω πιστευω οτι η τιμη του θα σταματησει γυρω στα 450 και θα γινει συντομα. Παντως ηδη η τιμη του επεσε πολυ γρηγορα απο τα 739 στα 477. θυμαμαι το s3 το αγορασα στα 485 στις αρχες Οκτωβριου περυσι. Και ειχε ξεκινησει απο τα 659 ευρω. Το πιο τραγικο ειναι οτι το s4 στα μεγαλα καταστηματα το πωλειται ακομα στα 739. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Το βασικο ειναι να εχει την ταινια ασφαλειας πανω στο κουτι και να μην εχει ανοιχτει εκει.Οχι η ζελατινα αυτη γινεται με μηχανη πλαστικοποιησης. Ετυχε σε 2-3 συσκευές από τις δεκάδες που δίνουν κάθε μέρα να εχουν παραβιασμενη ταινία ασφαλείας και το κάνατε ανατολικό ζήτημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να σας αρνηθούν αντικατάσταση του προϊόντος αν συμβεί κάτι τέτοιο.Οποτε μην επιμένετε σε αυτό και χαρείτε τις συσκευές σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 (edited) Το βασικο ειναι να εχει την ταινια ασφαλειας πανω στο κουτι και να μην εχει ανοιχτει εκει.Οχι η ζελατινα αυτη γινεται με μηχανη πλαστικοποιησης. Φυσικά και υπήρχε ταινία ασφαλείας. Δες παρακάτω: Νομίζω και πάντα καλοπροαίρετα ότι το θέμα παρακαλώ με τις ανοιχτές συσκευασίες του birdphone πρέπει να κλείσει εδώ. Κάνουμε κακό σε κατάστημα στο οποίο δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να συμβαίνει αυτό. Πρώτη φορά ψώνισα απο το συγκεκριμένο κατάστημα και έμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος. Μάλιστα έχω μάθει στη ζωή μου να μην ακούω τι λένε όλοι οι άλλοι, αλλά μόνο τον εαυτό μου. Υπάρχει ανταγωνισμός έξω στην αγορά και αυτό είναι γνωστό. Μάλιστα είναι και καλό αυτό να συμβαίνει για εμάς τους καταναλωτές. Ακριβώς έτσι παρέλαβα και εγω.και ευτυχώς μέχρι τώρα όλα τζετ. Αντε καλοδουλευτο τώρα!:cool: Να είσαι καλά ;) Το έχω ήδη ξεσκίσει...χαχαχα :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited July 13, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 Νομίζω και πάντα καλοπροαίρετα ότι το θέμα παρακαλώ με τις ανοιχτές συσκευασίες του birdphone πρέπει να κλείσει εδώ. Κάνουμε κακό σε κατάστημα στο οποίο δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να συμβαίνει αυτό. Πρώτη φορά ψώνισα απο το συγκεκριμένο κατάστημα και έμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημένος. Μάλιστα έχω μάθει στη ζωή μου να μην ακούω τι λένε όλοι οι άλλοι, αλλά μόνο τον εαυτό μου. Υπάρχει ανταγωνισμός έξω στην αγορά και αυτό είναι γνωστό. Μάλιστα είναι και καλό αυτό να συμβαίνει για εμάς τους καταναλωτές. Κι εγω χθες το αγορασα απο birdphone.Κλειστη συσκευασια εννοειται.Ειχα λιγο τις αμφιβολιες μου για αυτα που ακουγα,μην μου κατσει τιποτα τετοιο,αλλα ολα καλα!Πρωτη φορα αγορασα απο εκει κι εμεινα ευχαριστημενος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkarabas Δημ. July 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2013 (edited) Κι εγω χθες το αγορασα απο birdphone.Κλειστη συσκευασια εννοειται.Ειχα λιγο τις αμφιβολιες μου για αυτα που ακουγα,μην μου κατσει τιποτα τετοιο,αλλα ολα καλα!Πρωτη φορα αγορασα απο εκει κι εμεινα ευχαριστημενος! Καλορίζικο φίλε μου. Διάβασα ότι είναι Γερμανικό το δικό μου είναι Γαλλικό. Όλα καλά μέχρι τώρα. Edited July 13, 2013 by jkarabas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookaki Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 και εμένα πάντως παιδιά η συσκευή μια χαρά ήταν και εγώ την είχα αγοράσει απο birdphone, κλειστή σφραγισμένη. Το κατάστημα σε όσες παραγγελίες έχω κάνει δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, εκτός από μία καθυστέρηση μίας ημέρας εξαιτίας της μεταφορικής. Να τα χαίρεσται όλοι, τις κινητάρες σας. Εγώ πριν 1 μήνα το είχα "χρησοπληρώσει" 555 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Λοιπον μολις πουλησα το S3 και παρηγγειλα το S4 ιντερνετικα απο το bird...τελευταια ευκαιρια παιδες :)...να προσεξω κατι?? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konsniper Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Χωρίς να το ανοίξουμε, απο το κουτί του -αυτα που γραφει, αριθμούς κτλ- μπορεί να φανεί απο ποια χώρα είναι εισαγωγη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Οχι δεν υπαρχει Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Χωρίς να το ανοίξουμε, απο το κουτί του -αυτα που γραφει, αριθμούς κτλ- μπορεί να φανεί απο ποια χώρα είναι εισαγωγη? Με λίγα λόγια παίρνεις γουρούνΙ στο σακί που λένε,και ψέμματα μπορούν να σου που από κατάστημα,Για να πουλήσουν,και να είναι από εκτός Ε.Ε Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Με λίγα λόγια παίρνεις γουρούνΙ στο σακί που λένε,και ψέμματα μπορούν να σου που από κατάστημα,Για να πουλήσουν,και να είναι από εκτός Ε.Ε Δεν ισχύει αυτό σε καμία περίπτωση! Μπορείς εύκολα με το ΙΜΕΙ της συσκευής είτε μέσω του kies, είτε με ένα τηλέφωνο στη Samsung να μάθεις χώρα προέλευσης.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Ετυχε σε 2-3 συσκευές από τις δεκάδες που δίνουν κάθε μέρα να εχουν παραβιασμενη ταινία ασφαλείας και το κάνατε ανατολικό ζήτημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να σας αρνηθούν αντικατάσταση του προϊόντος αν συμβεί κάτι τέτοιο.Οποτε μην επιμένετε σε αυτό και χαρείτε τις συσκευές σας. οταν σου ερθει σπιτι πως μετα θα τους πεισεις οτι δεν το παραβιασες εσυ? το doa νομιζω ισχυει οταν δεν εχεις αγγιξει τη συσκευασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaell Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) οταν σου ερθει σπιτι πως μετα θα τους πεισεις οτι δεν το παραβιασες εσυ? το doa νομιζω ισχυει οταν δεν εχεις αγγιξει τη συσκευασια Οχι βεβαια..το doa ισχυει οταν το ανοιξεις και παθει κατι μεσα σε 7 ημερες... Edited July 15, 2013 by michaell Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Οχι βεβαια..το doa ισχυει οταν το ανοιξεις και παθει κατι μεσα σε 7 ημερες...αλλα δε μπορω να εμπιστευτω εδω μεσα τον καθε ασχετο που γραφει κριτικες στο birdphone, στο kaizer λεγοντας απλα ''σφραγισμενο με ζελατινες''...''ολα τελεια''...μου απαντησαν σε mail απο kaizershop οτι ολες τους λεει οι συσκευες εχουν λεει προεγκατεστημενες γλωσσες απ το την εκαστοτε χωρα που ερχονται, τραγικο!!!και ολοι γραφουν για το kaizer τα καλυτερα ενω τρωνε στη μαπα το ανοιγμενο κινητο με την προεγκατεστημενη γλωσσα...ελεος, σταματηστε να γραφετε οι ασχετοι κριτικες και να δινετε 5 αστερια εκει που δε πρεπει.. Άλλο προεγκατεστημενες, άλλο προεπιλεγμενες. Προεγκατεστημενες γλώσσες όλων των χωρών έχουν όλες οι συσκευές της Samsung μετά τη gb εποχή. Καλά τα λένε.. Τώρα εάν είναι και ήδη προεπιλεγμένη κάποια γλώσσα, τότε ναι, έχει ανοιχτεί. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dejan457 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) Οχι βεβαια..το doa ισχυει οταν το ανοιξεις και παθει κατι μεσα σε 7 ημερες.. ΟΚ δηλαδη αν καταταλαβα καλα οπως το γραφεις ισχυει οταν αποδεδειγμενα εχει ενα ελλατωμα, το οποίο αν δεν ειναι καραεμφανες ειναι σε θεση να το αναγνωρισει το καταστημα? Άλλο προεγκατεστημενες, άλλο προεπιλεγμενες. Προεγκατεστημενες γλώσσες όλων των χωρών έχουν όλες οι συσκευές της Samsung μετά τη gb εποχή. Καλά τα λένε.. Τώρα εάν είναι και ήδη προεπιλεγμένη κάποια γλώσσα, τότε ναι, έχει ανοιχτεί. αφου λες οτι ειναι προεγκατεστημενες οι γλωσσες σε ολες τις συσκευες, τοτε για ποιο λογο ανοιγεται η συσκευη? -για ελεγχους γραφτηκε πιο πριν (....) για να βοηθησει το χρηστη σε κατι τοσο γελοιο? αφου και μονος του μπορει αν ολες οι γλωσσες ειναι προφορτομενες οπως λες να διαλεξει τη δικια του //κατα λαθος διπλο ποστ! Edited July 15, 2013 by m7ixalis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaell Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Άλλο προεγκατεστημενες, άλλο προεπιλεγμενες. Προεγκατεστημενες γλώσσες όλων των χωρών έχουν όλες οι συσκευές της Samsung μετά τη gb εποχή. Καλά τα λένε.. Τώρα εάν είναι και ήδη προεπιλεγμένη κάποια γλώσσα, τότε ναι, έχει ανοιχτεί. Ναι μπερδευτηκα...αυτο εννοω..πρεοπιλεγμενη Edit: Sorry για το kaizer , εγινε μπερδεμα με προεπιλεγμενη και προεγκατεστημενη..λαθος μου !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 ΟΚ δηλαδη αν καταταλβα καλα οπως το γραφεις ισχυει οταν αποδεδειγμενα εχει ενα ελλατωμα, το οποίο αν δεν ειναι καραεμφανες ειναι σε θεση να το αναγνωρισει το καταστημα? Ακόμη και αν ανοίξεις τη συσκευή, εάν υπάρχει ελάττωμα (hardware/software) και σου προσφέρει DOA έχεις δικαίωμα επιστροφής και αντικατάστασης και μπορείς να τους κόψεις το **** εάν δεν στο δεχτούν. αφου λες οτι ειναι προεγκατεστημενες οι γλωσσες σε ολες τις συσκευες, τοτε για ποιο λογο ανοιγεται η συσκευη? για να βοηθησει το χρηστη σε κατι τοσο γελοιο? αφου και μονος του μπορει αν ολες οι γλωσσες ειναι προφορτομενες οπως λες να διαλεξει τη δικια του //κατα λαθος διπλο ποστ! Πολύ σωστά το έθεσες. Και γι'αυτό όταν είναι ήδη ανοιγμένο προσωπικά το βρίσκω ύποπτο αλλά φυσικά από τη στιγμή που το τηλέφωνο λειτουργεί σωστά μικρό το κακό. Προσωπικά όμως θα μου κακοφαινοταν. Μπορεί άλλος να το γύρισε με DOA, να του έκαναν αναβάθμιση λογισμικού πχ και να το ξαναπλασαρουν σε άλλον :-P Βάζω φυτιλια τώρα και δεν κάνει! Όπως και να έχει αυτό με τις προεγκατεστημενες γλώσσες ισχύει. Και όσοι πετύχατε κινητό με ήδη επιλεγμένη γλώσσα.. αν δουλεύει ρε παιδιά ευχαριστηθείτε το, μην χαλιέστε τζάμπα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaell Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 ΟΚ δηλαδη αν καταταλαβα καλα οπως το γραφεις ισχυει οταν αποδεδειγμενα εχει ενα ελλατωμα, το οποίο αν δεν ειναι καραεμφανες ειναι σε θεση να το αναγνωρισει το καταστημα? Π.χ αν αγορασεις το κινητο και αρχισει να κανει διαφορα περιεργα, κοινως εχει προβλημα, ειναι υποχρεωμενοι να στο αλλαξουν, εαν επισης το ανοιξεις και αντι να κανεις εσυ το πρωτο boot αλλα σε παει κατευεθειαν στον launcher παλι στο αλλαζουν ...αλλα πρεπει να ρωτησεις ποια απ τα ιντερνετικα καταστηματα εχουν doa.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 (edited) Προσωπικά το DOA το θεωρώ μεγάλη υπόθεση πάντως. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα σεβαστό ποσό και ηλεκτρονική συσκευή που πάντα παίζουν και "περίεργες" παρτίδες κτλ. Edited July 15, 2013 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Ακόμη και αν ανοίξεις τη συσκευή, εάν υπάρχει ελάττωμα (hardware/software) και σου προσφέρει DOA έχεις δικαίωμα επιστροφής και αντικατάστασης και μπορείς να τους κόψεις το **** εάν δεν στο δεχτούν. Πολύ σωστά το έθεσες. Και γι'αυτό όταν είναι ήδη ανοιγμένο προσωπικά το βρίσκω ύποπτο αλλά φυσικά από τη στιγμή που το τηλέφωνο λειτουργεί σωστά μικρό το κακό. Προσωπικά όμως θα μου κακοφαινοταν. Μπορεί άλλος να το γύρισε με DOA, να του έκαναν αναβάθμιση λογισμικού πχ και να το ξαναπλασαρουν σε άλλον :-P Βάζω φυτιλια τώρα και δεν κάνει! Όπως και να έχει αυτό με τις προεγκατεστημενες γλώσσες ισχύει. Και όσοι πετύχατε κινητό με ήδη επιλεγμένη γλώσσα.. αν δουλεύει ρε παιδιά ευχαριστηθείτε το, μην χαλιέστε τζάμπα. Ναι αλλά προτιμώ να δώσω 100-150 ευρΩ που άμα το πάρεις με δόσεις,βγαίνει λιγότερη η διαφορά,εγώ πχ,η διαφορά μου ήταν 100 ευρώ,είναι ελληνικό,και το ξεπαρθενιασα εγΩ,ούτε ανοιχτά κουτί,ούτε κινητά rebursing,ούτε με το άγχος αν το δεκτη η αντιπροσωπεία αν πάθει κάτι,διότι τα σκρουτζομαγαζα για να στο πασάρουν,θα που είναι από Ε.Ε ενώ μπορεί να ειναι από εκτός και ο μη γενειτο,πάθει κάτι πας αντιπροσωπεία και μένεις κάγκελο,όταν το ακούσεις..... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Βγήκε και το Ζουμ στα 589. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 Άντε να έρθει και το lte a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts