Jump to content

spookaki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by spookaki

  1. και εμένα πάντως παιδιά η συσκευή μια χαρά ήταν και εγώ την είχα αγοράσει απο birdphone, κλειστή σφραγισμένη. Το κατάστημα σε όσες παραγγελίες έχω κάνει δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, εκτός από μία καθυστέρηση μίας ημέρας εξαιτίας της μεταφορικής. Να τα χαίρεσται όλοι, τις κινητάρες σας. Εγώ πριν 1 μήνα το είχα "χρησοπληρώσει" 555 ευρώ.
  2. Σήμερα παρέλαβα την συσκευή απο birdphone. Είναι γερμανικής προέλευσης βαση του firmware, έκανε και 2 updates , μόλις ανοιξε. Αγοράστηκε στα 548.9 απο birdphone... 544.9 atm... :rolleyes:
  3. Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά. Καλοδούλευτο όποιος το πάρει, εγώ είμαι τόσο άτυχος που δεν πρόκειται :) :)
  4. Σε ευχαριστώ. Θα πάω μία βόλτα από την samsung να δω τι θα μου πουν και ανάλογα μετά θα επικοινωνήσω ο ίδιος. παιδιά στα 170 ευρώ μου είπαν ότι έχει για να το στείλω smartec και να μου το αλλάξουν. ευτυχώς βρήκα μία άκρη και με 100 ευρώ θα αγοράσω δικιά μου και θα την αλλάξει ένας γνωστός μου τεχνικός τηλεφώνων.
  5. Πολυ καλά, εσυ άλλαξες οθόνη και digitizer? Εγώ που είμαι από Λάρισα θα πάω στο κατάστημα samsung της πόλης μου και αυτοί θα το στείλουν εκεί η να μιλήσω κατευθείαν με smartek?
  6. Η smartek είναι το service της samsung η πιστοποιημένο κατάστημα service όπως πχ ο γερμανός?
  7. Καλησπέρα στην παρέα. Σήμερα έσπασε η οθόνη του S iii μετά από πέσιμο ύψους περίπου 1m. Η οθόνη κάθε τόσο αλλάζει τα χρώματα που μπορεί να προβάλει, π.χ. στην αρχή ρόζιζε τώρα είναι μπλε και έχει αρχίσει να καίγονται τα pixel από το σημείο που έσπασε και προς τα πάνω. Υπάρχει κάποια λογική τιμή που έχετε βρει για αλλαγή οθόνης και digitizer;
×
×
  • Create New...