Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια πηγα να κανω κρατηση στο Kaiser Store και δεν δεχεται πιστωτικη καρτα. Οποιος θελει ας δοκιμασει. Ξερει κανεις ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο online store σε θεματα Aftersales? Δδλ σε DOA, εγγύηση και αντιπροσωπία ?αλλοι λενε το birdfphone αλλοι το Kaisershop αλλα νομιζω οτι μπερδευτηκα λιγο.. Ευχαριστω!

Υ.Γ. το blue S4 ειναι υπεροχο!

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Eχετε ακουσει ποτε βγαινει το s4 zoom? Μαλλον τελικα προς εκει προσανατολιζομαι για αντικαταστατη του pixon 12.Θελω να γινεται η νυχτα μερα με το xenon φλασ!:lol:

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

εχω ενα προβλημα... το κινητο το πηρα και ειναι τουμπανο αλλα βαζω το imei σε μια σελιδα να δω τι παιζει και δεν το αναγνωριζει... τι γινεται με αυτο τωρα; με εχει ανχωσει ...

εχω ενα προβλημα... το κινητο το πηρα και ειναι τουμπανο αλλα βαζω το imei σε μια σελιδα να δω τι παιζει και δεν το αναγνωριζει... τι γινεται με αυτο τωρα; με εχει ανχωσει ...

απο που το πηρες?

απο που το πηρες?

kaizershop... τι μπορεί να παίζει τώρα με αυτό; Σε μερικές σελίδες μου το βγάζει κανονικά σαν s4, σε άλλες δεν το διαβαζει καν και σε άλλες το βγάζει σαν Huawei.. Το κινητό δεν παίζει να είναι fake πάντως αλλά τι μπορεί να συμβαίνει;

Edited by Sol_Ballads
greeklish

Παιδια πηγα να κανω κρατηση στο Kaiser Store και δεν δεχεται πιστωτικη καρτα. Οποιος θελει ας δοκιμασει. Ξερει κανεις ποιο ειναι το πιο αξιοπιστο online store σε θεματα Aftersales? Δδλ σε DOA, εγγύηση και αντιπροσωπία ?αλλοι λενε το birdfphone αλλοι το Kaisershop αλλα νομιζω οτι μπερδευτηκα λιγο.. Ευχαριστω!

Υ.Γ. το blue S4 ειναι υπεροχο!

Είσαι σίγουρος ότι πήγες στο kaizerstore και όχι kaizershop; Μιλάω για το κατάστημα πανεπιστημίου 56. Το λέω γιατί ξέρω ότι τουλάχιστον μέχρι πριν κανα μήνα που είχα πάει για βόλτα από κει, δεχόταν κάρτες αλλά νομίζω ότι δεν κάνει άτοκες, δεν έχω πιστωτική για να μαι σίγουρος

edit πανεπιστημίου 67

Edited by alexgiak
διόρθωση

Είσαι σίγουρος ότι πήγες στο kaizerstore και όχι kaizershop; Μιλάω για το κατάστημα πανεπιστημίου 56. Το λέω γιατί ξέρω ότι τουλάχιστον μέχρι πριν κανα μήνα που είχα πάει για βόλτα από κει, δεχόταν κάρτες αλλά νομίζω ότι δεν κάνει άτοκες, δεν έχω πιστωτική για να μαι σίγουρος

edit πανεπιστημίου 67

σιγουροτατος. Πηγα να κανω την κρατηση online.

kaizershop... τι μπορεί να παίζει τώρα με αυτό; Σε μερικές σελίδες μου το βγάζει κανονικά σαν s4, σε άλλες δεν το διαβαζει καν και σε άλλες το βγάζει σαν Huawei.. Το κινητό δεν παίζει να είναι fake πάντως αλλά τι μπορεί να συμβαίνει;

Παρε τους τηλεφωνο για αυτο. Εαν δε σε βοηθησουν ενημερωσε εδω και αξιολογησε τους στο σκρουτζ. Πιστευω οτι θα σε βοηθησουν.

Tα σχολια στο σκουτζ τα αρνητικα,ο καταστηματαρχης δεν εχει την δυνατοτητα να τα σβησει? ειναι δλδ σαν τα ξενοδοχεια που καθε τι μενει και σε στιγματιζει?

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Πάρε τηλέφωνο και ενημερωσέ μας..εχει ενδιαφέρον...

ποιος σου ειπε να βαζεις τα ιμει σε αυτες τις σελιδες??!??!?!!?σου πε καποιος οτι ειναι επισημες?

εγω ανετα θα σου λεγα οτι μαζευουν ιμει για να τα κλονοποιουν σε τιποτα χωρες(uk) που οι εταιρειες κινητης μπλοκαρουν τα κλεμενα ιμει!

μ αρεσει που ο αλλος σου λεει παρτους τηλ.και ριξτους αρνητικη..

-------------------

για ανοιγμενα κινητα-birdphone ktl

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4795218#post4795218

Edited by kage

ποιος σου ειπε να βαζεις τα ιμει σε αυτες τις σελιδες??!??!?!!?σου πε καποιος οτι ειναι επισημες?

εγω ανετα θα σου λεγα οτι μαζευουν ιμει για να τα κλονοποιουν σε τιποτα χωρες που οι εταιρειες κινητης μπλοκαρουν τα κλεμενα ιμει!

Βασικά και εγώ ήθελα να ρωτήσω σε τι σόι σελίδες βάζει το ιμει αλλά δεν ρώτησα. Το ιμει νομίζω το λέμε μόνο στη samsung για να μας δώσει τις πληροφορίες που θέλουμε..

kountouraN

Πάρτε το από σοβαρά καταστήματα να τελειώνετε. Μόνο γαλλικά και γερμανικά έχει το συγκεκριμένο.

http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-S4-i9505-16gb-EU-DE-black.853302.html

Μα το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες και προβληματιζόμαστε ΔΕΝ είναι η χώρα προορισμού της συσκευής(Γερμανία,Γαλλία,Ρουμανία,κτλ κτλ) αλλά το ΑΝ ανοίγονται οι συσκευασίες πριν παραδοθούν στον πελάτη...

εγω ανετα θα σου λεγα οτι μαζευουν ιμει για να τα κλονοποιουν σε τιποτα χωρες(uk) που οι εταιρειες κινητης μπλοκαρουν τα κλεμενα ιμει!

-------------------

για ανοιγμενα κινητα-birdphone ktl

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4795218#post4795218

Ακριβως... δηλαδη σε ποιες σελιδες εβαζες το ΙΜΕΙ σου;;;

Ειναι σελιδες επισημες της Samsung?

Βάλε στο kies το serial number και εκεί θα δεις τι παίζει. Η αλλιώς πάρε την Samsung τηλέφωνο.

@nectargeorge1 Είναι οτι τα ανοίγουν νωριτερα!χαχα

Τελικά οι φίλοι που πήραν τελευταίες μερές απο birdphone, kaizer κτλ..τι εγινε?

Αυτό ακριβώς έγραψα κι εγώ. Δεν θα υπήρχε κάποιο θέμα αν κάποιος έπαιρνε το κινητό από το κατάστημα που παράθεσα!! Είναι εγγύηση!!! Όπως και άλλα πολλά. Προσωπικά,αν κάποιο κατάστημα δεν το ξέρω,πηγαίνω εκεί να δω τι παίζει. Για μένα η χώρα παίζει ρόλο,ιδιαίτερα στις πιο γρήγορες αναβαθμίσεις.

Εννοείται...

Εφόσον γνωρίζεις από πρώτο χέρι ότι δεν ανοίγονται οι συσκευές, σαφώς είναι αξιόπιστο κατάστημα...

@nectargeorge1 Είναι οτι τα ανοίγουν νωριτερα!χαχα

Τελικά οι φίλοι που πήραν τελευταίες μερές απο birdphone, kaizer κτλ..τι εγινε?

Στην προηγουμενη σελιδα υπαρχουν απαντησεις! ;)

Πάρε τηλέφωνο και ενημερωσέ μας..εχει ενδιαφέρον...

Πηρα τηλεφωνο στην samsung και τους ειπα το imei , ολα κομπλεε.... παλι καλα γτ ειχα ξενερωσει...

τελικα ολα καλα με το kaizershop, αν εξερεσουμε την λαθος διευθυνση...το κουτι ηταν σφραγισμενο..!!! Το εστειλαν ηρακλειο κρητης λιγοτερο απο 24 ωρο απο την ωρα που το παραγγειλα... :) :) :)

Συγνωμη επειδη βλεπω μονο λετε για kaiser και bird.,,,,,Δηλαδη τα υπολοιπα ιντερνετομαγαζα δε λεει να αγορασουμε απο κει??

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Συγνωμη επειδη βλεπω μονο λετε για kaiser και bird.,,,,,Δηλαδη τα υπολοιπα ιντερνετομαγαζα δε λεει να αγορασουμε απο κει??

Εγώ αγόρασα από easy buy world και ήταν άψογοι σε όλα. Και σφραγισμένο και στην καλύτερη τιμή (448).

Εγώ αγόρασα από easy buy world και ήταν άψογοι σε όλα. Και σφραγισμένο και στην καλύτερη τιμή (448).

448 ?Πως ρε φιλε αφου το εχει 479?

http://www.ebw.gr/el/product/87564/Samsung-Galaxy-S4-i9505-16GB-Black-Mayro-Smartphone-Kamera-13-MP-Othoni-1080-x-1920-pixels-5-inches-4G-GPS-Wi-Fi-Touchscreen-Bluetooth-Card-Slot-USB-Efarmoge%CF%82-Grafeioy-Leitoyrgiko-Systima-Android:blink:

Αν κοιτάξεις μερικά ποστ πάρα πίσω θα δεις Ότι το είχε για κάποιες ώρες στα 448 πριν δύο βδομάδες περίπου.

Σήμερα αγόρασα το S4 από το birdphone σε λευκό και είναι γερμανικό. Κλειστή συσκευασία και όλα καλά προς το παρόν, αν και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ και πολύ!

Την Τριτη παρελαβα απο το ebw το s4 σε λευκο χρωμα. Αψογη εξυπηρέτηση και εκτιμησα το οτι κρατησαν την τιμη με την οποια το παρήγγειλα, δηλαδη 448 ευρω, η οποια οφείλεται σε λάθος τους μου ειπαν. Και μαλιστα το τηλεφωνο ειναι Ελληνικης αντιπροσωπιας (EUR).

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά