Allphone Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 (edited) Το kaizerstore (οχι shop) με ελληνικης αντιπροσωπειας πλεον. Αμα κρατησει την τιμη θα τους κλεισει τους αλλους. Μπαινω στον πειρασμο... ;) Το s4 mini κυκλοφόρησε στα 430€. Με λίγα λόγια δεν αξίζει να πάρει κανείς το mini με την καμία. Αν δεν πάει 250 δεν αξίζει. Edited July 3, 2013 by Allphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Παιδια ενας φιλος θα πάει Αμερική μέσα στον Άυγουστο και σκέφτεται να πάρει το SIV απο κει αν το βρει σε καλή τιμή. Ξέρει κανείς αν εκει θα βρει το τετραπυρηνο η το octa η υπαρχουν και τα δυο; και κατι αλλο; σε περιπτωση που το παρει, θα μπορει να το χρησιμοποιησει κανονικα εδω σωστα; και να του βαλει και ο, τι θελει βεβαια. και τα δυο υπαρχουν και θα δουλεουν ολα κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Τελος και το kaizershop? Ξεμενουμε παιδες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Αυτο ειδα και εγω σημερα...στο τσακ το πηρα :) Α και νομιζω μολις σκασουν οι νεες παραλαβες θα συνεχιστει η πτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1984 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) Απο birdhphone s4 T-mobile. http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i9505-Galaxy-S4-LTE-16GB-Black-Mist-T-Mobile.aspx Εχει τπτ διαφορετικο που πρεπει να προσεξω η να το παραγγειλω αμεσως? ( αναλογα με τιν απαντιση το κλεινω κατευθειαν ^^) EDIT: Κολλησε το σαιτ για λιγο και ανεβηκαν ελληνικα s4 στα 495 ^^. Παραγγειλα ηδη ενα ελληνικο :) Edited July 4, 2013 by nikos1984 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Απο birdhphone s4 T-mobile. http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i9505-Galaxy-S4-LTE-16GB-Black-Mist-T-Mobile.aspx Εχει τπτ διαφορετικο που πρεπει να προσεξω η να το παραγγειλω αμεσως? ( αναλογα με τιν απαντιση το κλεινω κατευθειαν ^^) και γιατί όχι αυτό στα ίδια λεφτά???????????????? http://www.birdphone.gr/gr/prdid/8c41cd45aaf64684a256886729757415/productinfo.aspx (ελληνικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1984 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 και γιατί όχι αυτό στα ίδια λεφτά???????????????? http://www.birdphone.gr/gr/prdid/8c41cd45aaf64684a256886729757415/productinfo.aspx (ελληνικό) Οταν εγραψα το μυνημα δεν υπηρχε :ninja:. Μετα το ειδα και μαλλον τσιμπισα το πρωτο μαυρο ^^. Τωρα με πηραν απο το καταστημα και θα το στειλουν αυριο και θα το παραλαβω σαββατο ^:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panraf Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Παιδιά, που οφείλεται αυτή η συνεχή πτώση της τιμής του κινητού; Σε κάθε search έχει χάσει και λίγο. Νομίζω πως έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Παιδιά, που οφείλεται αυτή η συνεχή πτώση της τιμής του κινητού; Σε κάθε search έχει χάσει και λίγο. Νομίζω πως έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση πάντως. Στο οτι το Σεπτεμβρη θα φερουν το LTE-A με τα 32gb και το snap 800. Oπως καταλαβαινεις δεν μπορει να ειναι 100 ευρω η διαφορα τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Στο οτι το Σεπτεμβρη θα φερουν το LTE-A με τα 32gb και το snap 800. Oπως καταλαβαινεις δεν μπορει να ειναι 100 ευρω η διαφορα τους... Το LTE-A τι διαφορά έχει ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Το LTE-A τι διαφορά έχει ; Για τα δικα μας δικτυα καμια. (ακομα) Η διαφορα ειναι σε επεξεργαστη (snap 800), εσωτερικη μνημη (32gb το βασικο μοντελο) και σε αισθητηρα καμερας (exmor rs) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Για τα δικα μας δικτυα καμια. (ακομα) Η διαφορα ειναι σε επεξεργαστη (snap 800), εσωτερικη μνημη (32gb το βασικο μοντελο) και σε αισθητηρα καμερας (exmor rs) O αισθητήρας για εμένα πιο σημαντικός. Μάλλον θα περιμένω. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Παιδιά, που οφείλεται αυτή η συνεχή πτώση της τιμής του κινητού; Σε κάθε search έχει χάσει και λίγο. Νομίζω πως έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση πάντως. Στο οτι το Σεπτεμβρη θα φερουν το LTE-A με τα 32gb και το snap 800. Oπως καταλαβαινεις δεν μπορει να ειναι 100 ευρω η διαφορα τους... Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγαλαμε.Κατσε να ρθει πρώτα,και αν έρθει και μετά βλέπουμε...:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilli Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Ξερεις κανεις αν αγορασω ενα galaxy s4 κλειδωμενο στο δικτυο της vodafone για παραδειγμα μπορω να το ξεκλειδωσω για αν δουλευει και στα υπολοιπα δικτυα ευκολα ? Αν του περασω μεσω odin μια ελληνικη rom θα ξεκλειδωσει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον εβγαλαμε.Κατσε να ρθει πρώτα,και αν έρθει και μετά βλέπουμε...:cool: Έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι θα έρθει.:rolleyes: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι θα έρθει.:rolleyes: Οτι θα έρθει ή ότι δεν θα έρθει?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Οτι θα έρθει ή ότι δεν θα έρθει?:lol: Ότι θα έρθει. Η σημερινή τιμή των 493 Ελληνικής αντιπροσωπίας, αυτό λέει.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Ότι θα έρθει. Η σημερινή τιμή των 493 Ελληνικής αντιπροσωπίας, αυτό λέει.:) Θα δείξει.Μεγαλη μπουκιά θα φάω μεγάλη κουβέντα δεν θα πω. Το ζήτημα ειναι ότι χαιρόμαστε τη συσκευή τώρα.Εως το Σεπτέμβρη έχουμε...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Μπλέξαμε... Το S4 που μου ηρθε ειναι απο Ελβετία τελικα (AUT) . LTE ουτε για αστείο σαν επιλογη. Εχω vodafone sim, και ενεργο το 4G μετα απο το sms ενεργοποιησης. Τελικά κατάλαβα οτι πρεπει να περιμένω πότε η samsung θα ενεργοποιήσει τα συγκεκριμένα ελβετικά κινητα για 4G με το αναλογο update, η να μπω στην διακιασια root + patch, πράγμα που δεν θελω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Ρε παιδια το λογικο ειναι να περιμενουμε να βγει το αλλο μπας και πεσει και αλλο η τιμη αυτου και καταφερουμε και το παρουμε. Οχι να περιμενουμε ποτε θα βγει το πιο ακριβο (που και σιγα τα λαχανα παραπανω που εχει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Ρε παιδια το λογικο ειναι να περιμενουμε να βγει το αλλο μπας και πεσει και αλλο η τιμη αυτου και καταφερουμε και το παρουμε. Οχι να περιμενουμε ποτε θα βγει το πιο ακριβο (που και σιγα τα λαχανα παραπανω που εχει) Snap 800 vs 600?Ε οχι και σιγα τα λάχανα.Άλλο που εσυ το θεωρεις λάχανα :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Ρε παιδια το λογικο ειναι να περιμενουμε να βγει το αλλο μπας και πεσει και αλλο η τιμη αυτου και καταφερουμε και το παρουμε. Οχι να περιμενουμε ποτε θα βγει το πιο ακριβο (που και σιγα τα λαχανα παραπανω που εχει) Ως αστείο παίρνω το μήνυμα σου φιλε μου καθώς ο 800 Σκοτώνει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Εγώ νομίζω ότι είναι πιο καλη αγορά να πάρεις το i9505 που έχει ίδιο hardware με το google edition που σημαίνει συνεχή και άμεση υποστήριξη στο hardware τουλάχιστον σε stock android. Οντως ο snapdragon 800 τα σπάει αλλά θα κινδυνευεις να μείνεις στην 4.3 μέχρι του χρόνου γιατί θα τρομπαρει η Samsung όπως κάνει με το s3 αυτή την στιγμή. Νομίζω τα updates που θα παίρνει το i9505 είναι ανεκτίμητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Δεν λεω το αντιθετο, ομως ενας πανω ακομα απο κοινος χρηστης που υπαρχει περιπτωση να δει τη διαφορα; Η εφαρμογη θα ανοιγει 5ms γρηγοροτερα; Υ.Γ: Δεν ειμαι κανενας powerful user, οποτε μην παιρνετε τοις μετρητοις αυτα που λεω, απλα το εχω απορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Δεν λεω το αντιθετο, ομως ενας πανω ακομα απο κοινος χρηστης που υπαρχει περιπτωση να δει τη διαφορα; Η εφαρμογη θα ανοιγει 5ms γρηγοροτερα; Υ.Γ: Δεν ειμαι κανενας powerful user, οποτε μην παιρνετε τοις μετρητοις αυτα που λεω, απλα το εχω απορια. Εγω παντως δεν παρεξηγουμαι :D:D:D:D Για κινητα μιλαμε!! Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts