Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην αγχώνεστε, kaizershop.gr συνέχεια πρώτο στη χαμηλότερη τιμή και αξιόπιστο. Δεν νομίζω να μας αφήσει. Όσο για το birdphone θα ξαναμπεί σίγουρα από στιγμή σε στιγμή.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι μονο το kaizer απ τα εναπομειναντα...

το cityshop μια χαρα αξιολογησεισ εχει κ δινει κ δωρο μια καρτουλα 16αρα, ;) εχω φαει εν το μεταξυ τον κοσμο στα σαιτ του εξωτερικου να το βρω πιο φθηνΑ αλλα τζιφοσ.

δεν αναφερει στημ συσκευασια ακουστικα.λετε να μην εχει η συσκευασια?

Edited by paternalistis

Αν ασχολείστε με το στοίχημα , μπείτε στην παρέα μας . :)

http://whitefenix.co/captainbook/

το cityshop μια χαρα αξιολογησεισ εχει κ δινει κ δωρο μια καρτουλα 16αρα, ;) εχω φαει εν το μεταξυ τον κοσμο στα σαιτ του εξωτερικου να το βρω πιο φθηνΑ αλλα τζιφοσ.

δεν αναφερει στημ συσκευασια ακουστικα.λετε να μην εχει η συσκευασια?

Έχει ακουστικά και μάλιστα κάποιοι λένε ότι είναι αρκετά καλά!

Απο open365 πηρα το δικο μου, αρχες Ιουνιου, λευκο, γερμανικο. Δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα. Τους προτεινω.

Με ενθουσιαζει και το open365.gr εχει κανεις εμπειρια απ το συγκεκριμενο καταστημα??

Ναι εγω έχω αγοράσει 3 φωρες και ήταν όλα άψογα και Γερμανικά τηλέφωνα

Παιδιά έχει κανείς εμπειρία από το Stechi??? Είναι αξιόπιστο??? Λέω να το πάρω από εκεί μίας και μένω δίπλα....

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Εγώ τους πήρα τηλέφωνο κα μου είχαν ότι θα μου το στείλουν με την τιμή που το έκλεισα (448).

Τώρα μένει να δώσω το 32gb s3! Ξέρει κανείς σε τι τιμή παίζει γιατί δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τις αγοραπωλησίες. 32gb s3 + 3000 mah μπαταρία αυθεντική.

Και σε μενα ολα φαινονται να κυλουν ομαλα με την παραγγελια. Σου ειπαν ποτε περιπου θα γινει παραλαβη;

Με ενθουσιαζει και το open365.gr εχει κανεις εμπειρια απ το συγκεκριμενο καταστημα??

Απο εκει πηρα το δικο μου φιλε.

Κανενα προβλημα ως τωρα.

Ειναι εκ βουλγαριας η συσκευη.

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Παιδια ενας φιλος θα πάει Αμερική μέσα στον Άυγουστο και σκέφτεται να πάρει το SIV απο κει αν το βρει σε καλή τιμή. Ξέρει κανείς αν εκει θα βρει το τετραπυρηνο η το octa η υπαρχουν και τα δυο; και κατι αλλο; σε περιπτωση που το παρει, θα μπορει να το χρησιμοποιησει κανονικα εδω σωστα; και να του βαλει και ο, τι θελει βεβαια.

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Μολις μου ηρθε και μενα, αγορασμενο απο το cityshop (η επιλογη εγινε λογω των 3 ατοκων δοσεων με χρηση πιστωτικης). Αν και καθυστερησε λιγο (1 εβδομαδα ακριβως), η συσκευασια μια χαρα και το κινητακι γερμανικο, χωρις να τους εχω ενοχλησει με ερωτησεις για την χωρα προελευσης. Edited by giorgiosimeoni

509,90 ευρωπουλακια στο e-shop λέει ετοιμοπαράδοτο..... :D:D

Τι προέλευσης είναι;

Φιλικά Γιώργος

Και σε μενα ολα φαινονται να κυλουν ομαλα με την παραγγελια. Σου ειπαν ποτε περιπου θα γινει παραλαβη;

Μου το έστειλαν σήμερα από ebw. 448 + μεταφορικά και αντικαταβολη. Χρειάζεται να προσεξω κάτι μιας και δεν έχω ψωνίσει από το συγκεκριμένο μαγαζί;

καλησπερα ! Απο Kaizershop εχει παρει καποιος ;

Μην αγχωνεσαι για την αγορα σου, ειδα οτι ανησυχουσες σε ενα αλλο ποστ...ηρεμησε και απολαυσε το κινητο που θα παραλαβεις...και κατι αλλο ,ολα εχουν DOA

Ηρθε το δικο μου σημερα απο birdphone. Γερμανικο . Μια χαρα ολα . Ομολογω τα εχω λιγο χαμενα, καθως ειναι ταυτοχρονα το πρωτο μου touch κινητο και το πρωτο μου droid. Quantum leap μιλαμε :P

Μετα απο λιγες ωρες ψαξιματος, καλα παμε , συνηθεια ειναι.

Έχει πέσει και ποιο κάτω...;-)

Link

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Εισαι πολυ τυχερος φιλε. Ποσο σου χρεωσαν μεταφορικα/αντικαταβολη; Ειναι εμπιστο απο οσο ξερω, δες τι προελευσης ειναι :)

453 έδωσα με μεταφορικά. Είναι Ουγγαρίας το κινητό. Μέχρι τώρα άψογο από οτι βλέπω. Μην το ματιασω κιόλας

Edited by lympero

Αρχοντας ;) Εμεις θα πρεπει να περιμενουμε για να βρουμε τετοια τιμη. Στα 495 τωρα.

Και ελληνικης αντιπροσωπείας κιόλας.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Αρχοντας ;) Εμεις θα πρεπει να περιμενουμε για να βρουμε τετοια τιμη. Στα 495 τωρα.

δε νομίζω να περιμένεις πολύ...

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά