jpcupra Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Αρχιζω κ νιωθω πολυ ασχημα που εχω βουλγαρικο κινητο Tken... :o:o Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Ρε παιδιά σιγά το πράγμα, δηλαδή άμα παίρνετε λίγες μέρες αργότερα τα update τι έγινε; Είναι η ψυχολογία μάλλον :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Έκλεισε με 502 και 525 το Ελληνικό. Καλά είναι. Από βδομάδα κάτω από 500! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1984 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 ΜΕ το καλο κατω απο τα 500 μεχρι στις 6 του ιουλη που πληρωνομαι. :)(αν φτασει το ελλινικο κοντα 500 μπορει να το παρω αυτο ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Έκλεισε με 502 και 525 το Ελληνικό. Καλά είναι. Από βδομάδα κάτω από 500! πεφτει ασταματητα χωρις ελεος Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Με ολη αυτη την πτωση παντως πιστευω οτι αξιζει να αγοραστει καινουργιο,γιατι η διαφορα με τα used εναι 20-30 ευρω πλεον,το σκεφτομουνα αλλα μαλλον θα παω για καινουργιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Αρχιζω κ νιωθω πολυ ασχημα που εχω βουλγαρικο κινητο Tken... :o:o Καλά και εγω αν έχω βουλγαρικό δεν θα πείσω και σε κατάθλιψη.:lol: Εντωμεταξυ μόλις έφυγε το δέμα από Κοζάνη.Ελπιζω να το δώ Θεσσαλονίκη αύριο και όχι σε καμία Βέροια...:cool::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. June 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2013 Με ολη αυτη την πτωση παντως πιστευω οτι αξιζει να αγοραστει καινουργιο,γιατι η διαφορα με τα used εναι 20-30 ευρω πλεον,το σκεφτομουνα αλλα μαλλον θα παω για καινουργιο Καλα ναι αυτοι που τα πουλανε ειναι ακομα στην κοσμαρα τους...! Στα 430 πρεπει να το ριξουν για να το σπρωξουν...και το ωραιο ειναι οτι οσο καθε μερα δεν ριχνουν τις τιμες τοσο χανουν κι αυτοι 4-5 ευρω καθε μερα που περναει! Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Εμένα δεν με προβληματίζει τόσο η τιμή που θέλουν (δικαίωμά τους είναι) αλλά το γιατί το πουλάνε τόσο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Το χω στα χερια μου!Καλα η χαρα δεν περιγραφεται!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Το χω στα χερια μου!Καλα η χαρα δεν περιγραφεται!:D Με γεια! Τι προέλευσης είναι τελικά; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 (edited) Guys thanks a lot...:D Γερμανικο ειναι...;) Θα ανεβασω και unboxing...;) Βtw εχει τρελαθει να κατεβαζει updates.Ειμαι στο 6ο μεχρι στιγμης...:P Edited June 29, 2013 by Tken Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Guys thanks a lot...:D Γερμανικο ειναι...;) Θα ανεβασω και unboxing...;) Βtw εχει τρελαθει να κατεβαζει updates.Ειμαι στο 6ο μεχρι στιγμης...:P Μεγειές...είδες που στο είπα ότι θα ήταν γερμανικό??:D άντε άντε να το χαρείς και ξεκίνα να του αλλάζεις και εσύ τα φώτα :p Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Μαλλον κι εγω θα δώσω παραγγελία σε birdphone για το S4!Απο τις αναρήσεις φίλων θεωρώ οτι ειναι αξιοπιστο & έχει καλη υποστήριξη. Επειδή θα είναι ετη φωτός προόδου σε σχέση με αυτό που έχω τώρα (νοκια Ν85..) και θέλω να το προσέχω μην πάθει το παραμικρό, τι μου προτείνετε να πάρω σαν εξτρά απο ζελατίνες/θηκες κλπ? Ειναι απαραίτητα και τα δυο? Θα μεταφέρεται κυρίως μέσα σε τσαντάκι , οπότε υποθέτω θήκη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Μεγειές...είδες που στο είπα ότι θα ήταν γερμανικό??:D άντε άντε να το χαρείς και ξεκίνα να του αλλάζεις και εσύ τα φώτα :p Thanks a lot my dear! Θα το ξεζουμισω!:lol: Καλησπέρα σε όλους! Μαλλον κι εγω θα δώσω παραγγελία σε birdphone για το S4!Απο τις αναρήσεις φίλων θεωρώ οτι ειναι αξιοπιστο & έχει καλη υποστήριξη. Επειδή θα είναι ετη φωτός προόδου σε σχέση με αυτό που έχω τώρα (νοκια Ν85..) και θέλω να το προσέχω μην πάθει το παραμικρό, τι μου προτείνετε να πάρω σαν εξτρά απο ζελατίνες/θηκες κλπ? Ειναι απαραίτητα και τα δυο? Θα μεταφέρεται κυρίως μέσα σε τσαντάκι , οπότε υποθέτω θήκη! Για θηκη πιστευω πως ειναι καθαρα θεμα γουστου.Θες κατι σε σκληρο,κατι σε μαλακο.Πες μας και θα σου προτεινουμε.Οσο για προσατευτικο καλου κακου παρε ενα αν και το Gorilla Glass 3 ειναι αρκετα σκληρο για να πεθανει!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Καλησπέρα σε όλους! Μαλλον κι εγω θα δώσω παραγγελία σε birdphone για το S4!Απο τις αναρήσεις φίλων θεωρώ οτι ειναι αξιοπιστο & έχει καλη υποστήριξη. Επειδή θα είναι ετη φωτός προόδου σε σχέση με αυτό που έχω τώρα (νοκια Ν85..) και θέλω να το προσέχω μην πάθει το παραμικρό, τι μου προτείνετε να πάρω σαν εξτρά απο ζελατίνες/θηκες κλπ? Ειναι απαραίτητα και τα δυο? Θα μεταφέρεται κυρίως μέσα σε τσαντάκι , οπότε υποθέτω θήκη! Τίποτα απολύτως. Να το χαρείς γυμνό. Εγώ έχω το S2 2 χρόνια στο τσαντάκι, και δεν έπαθε τίποτα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Συμφωνω ενα pouch ειναι αρκετο,ζελατινα εχω να βαλω απο εποχη diamond. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Το χω στα χερια μου!Καλα η χαρα δεν περιγραφεται!:D Τέτοια χαρά είχα και εγώ όταν το έπιασα στα χέρια μου πρώτη φορά... Καλορίζικο φίλε μου! Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Τέτοια χαρά είχα και εγώ όταν το έπιασα στα χέρια μου πρώτη φορά... Καλορίζικο φίλε μου! Ευχαριστω πολυ φιλε μου!:D Τελικα να κανω μια διορθωση.Απο τη χαρα μου επειδη ειδα Γερμανικα πρωτη γλωσσα νομιζα ηταν Γερμανικο.Τελικα ειναι ΕΛΒΕΤΙΚΟ.(AUT) Αρκετα πιο first class χωρα απο ΡουμανοΒουλγαροΠολωνιες...:lol: Σε κανα μισαωρο ποσταρω και το βιντεο με το unboxing.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ευχαριστω πολυ φιλε μου!:D Τελικα να κανω μια διορθωση.Απο τη χαρα μου επειδη ειδα Γερμανικα πρωτη γλωσσα νομιζα ηταν Γερμανικο.Τελικα ειναι ΕΛΒΕΤΙΚΟ.(AUT) Αρκετα πιο first class χωρα απο ΡουμανοΒουλγαροΠολωνιες...:lol: Σε κανα μισαωρο ποσταρω και το βιντεο με το unboxing.:D Ε τώρα γιατί το λες έτσι να μη νιώθουμε καλά εμείς που έχουμε Ρουμανίας? Πλάκα κάνω. ΈχωρΡουμανίας αλλά θα προτιμούσα γερμανικό έτσι όπως γίνεται με τις αναβαθμίσεις.. Αντε περιμένουμε unboxing. :D Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tken Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Ε τώρα γιατί το λες έτσι να μη νιώθουμε καλά εμείς που έχουμε Ρουμανίας? Πλάκα κάνω. ΈχωρΡουμανίας αλλά θα προτιμούσα γερμανικό έτσι όπως γίνεται με τις αναβαθμίσεις.. Αντε περιμένουμε unboxing. :D Here we are...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Here we are...:D Επειδή σε αυτό το χωριό που είμαι τώρα δεν έχω ίντερνετ αλλά "υποψία ίντερνετ" δεν μπορώ να δω το βιντεο unboxing. Όταν βρω αληθινό ίντερνετ θα το δω... :lol: Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Here we are...:D ωραίο το βιντεάκι,έχω να πω ότι σου αντιστάθηκε σθεναρά στο να το ανοίξεις ο Ελβετός σου φίλος :p και επίσης,πέρα-δωθε,πάνω-κάτω,μου'ρθε μια ζαλάδα χιχιχι και πάλι καλορίζικο :) και μην πτοείσαι με την θερμοκρασία,συμβαδίζει με την εποχή :p πέραν της πλάκας,μόνο με την pure google δεν είδα ανέβασμα θερμοκρασίας! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Μήπως είναι Αυστριακό, το AUT είναι σύμφωνα με το iso, η Αυστρία σαν χώρα. Ότι και να είναι πάντως και πάλι καλορίζικο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2013 Εσπασε το φράγμα των 500€ http://www.skroutz.gr/s/3034682/Samsung-Galaxy-S4-I9505-16GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts