goldbird Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Πολυ καλα εκανες, ετσι δεν θα χασεις τα λεφτα σου.. Μετα απο τοσες μερες χωρις "ενεργο" trucking number" εχεις καθε δικαιωμα να ζητησεις refund. Μετά από 2 μέρες μου έκανε refund το paypal τελικά!!! Οι απατεώνες στο yoymart ήθελαν να περιμένω άδικα 45 μέρες και μετά ποιός ξέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 29, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Παρελαβα το κινητο πριν κανα 20 ημερο δεν ξερω αν παιζει ρολο. Ακομα περασα την official rom και δυστηχως και οι 2 καμερες μπρος πισω δεν δουλευουν. Μολις ανοιξω την φωτογραφικη απλα κολλαει και με αλλη εφαρμογη καμερας. Με εναν αλλο launcher το κινητο τρεχει πολλη γρηγορα και με την official rom. Θα περασω την coinicity v1 και βλεπω. Εξαρχής δεν σου δούλευαν οι κάμερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anabolic Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Στην αρχη το κινητο μου ηρθε σπιτι root και με google store ολα δουλευανε κανονηκα. Την επομενη μερα περασα flash tools και εγκατεστησα την πρωτη rom που για καποιο λογο δεν μου εκανε boot δεν ειχα καλο σημα σε wi-fi και τηλεφωνου. Μετα περασα την coincity v2.0 που αμεσως δεν μου δουλευε η μπροστα camera (μικρη). Τωρα περασα την official rooted και παλι η μπροστα camera δεν δουλευε. Μετα απο μια μερα κολησαν και οι 2 cameres. Τωρα η μεγαλη camera ξεκολησε και δουλευει κανονηκα ενω η μπροστα δεν δουλευει. Περιεργα πραματα παντως θα δοκιμασω και αλλες rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Μετά από 2 μέρες μου έκανε refund το paypal τελικά!!! Οι απατεώνες στο yoymart ήθελαν να περιμένω άδικα 45 μέρες και μετά ποιός ξέρει... Καποιο λακο ειχε η φαβα, σιγουρα, και αυτες οι 45 μερες που ειπαν να περιμενεις, βρωμουσαν απο μακρυα. Και τα λεφτακια σου πηρες και εγκαιρως, ωστε να κινηθεις γι αλλου.. Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsmvii Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Στην αρχη το κινητο μου ηρθε σπιτι root και με google store ολα δουλευανε κανονηκα. Την επομενη μερα περασα flash tools και εγκατεστησα την πρωτη rom που για καποιο λογο δεν μου εκανε boot δεν ειχα καλο σημα σε wi-fi και τηλεφωνου. Μετα περασα την coincity v2.0 που αμεσως δεν μου δουλευε η μπροστα camera (μικρη). Τωρα περασα την official rooted και παλι η μπροστα camera δεν δουλευε. Μετα απο μια μερα κολησαν και οι 2 cameres. Τωρα η μεγαλη camera ξεκολησε και δουλευει κανονηκα ενω η μπροστα δεν δουλευει. Περιεργα πραματα παντως θα δοκιμασω και αλλες rom. Εμενα παντως μου φαινεται οτι φλασαρεις την λαθος ρομ, δοκιμασες να φλαρασεις για το premium v1.1 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anabolic Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 http://www.needrom.com/mobile/neo-n003-premium/ Αυτη ηταν η πρωτη rom που περασα. Ειχε 2 εκδοσεις κατεβασα αυτην που εγραφε fixed. Τελικα με αυτην για καποιο λογο ειχα τα περισσοτερα προβληματα. Θα την ξαναπερασω απο περιεργεια να δω μηπως και εκανα κατι λαθος στην αρχη. Τωρα ειμαι με stock rom και nova launcher και το κινητο δουλευει μια χαρα. Το gps στο google maps μου τρεχει με μεγαλη ακριβεια σε σχεση με το star s5 που ειχα πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_N30 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Το κινητο με την stock rom δεν ειναι κομπλέ? Ρωτάω επειδή δεν τα πάω και πολύ καλα με τις μοντίφες και δεν έχω σκοπό να το πειράξω. Υπάρχουν τπτ μεγάλες διαφορές στην αλλαγή rom ή απλά πειραματίζεστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anabolic Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Σε προηγουμενη εμπειρια με αλλο κινητο 4 πυρηνο αφου βγηκαν μπολικες rom εβαλα μια η οποια πετουσε λες και ειχα αλλο κινητο στα χερια μου. Ακομα για το neo δεν εχουν βγαλει κατι τετοιο γνωμη μου. Ασε την stock rom και βαλε nova launcher μια χαρα θα σου τρεχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Καλησπέρα, 2 ερωτήσεις για το κινητό 1. Πώς είναι το gps (πόσο γρήγορα κλειδώνει και αν χάνει ή όχι εύκολα το σήμα σε πλοήγηση) 2. στα specs βλέπω ότι το κινητό έχει βάρος 224γρ! έτσι είναι? είναι όντως τόσο βαρύ? Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsmvii Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Καλησπέρα, 2 ερωτήσεις για το κινητό 1. Πώς είναι το gps (πόσο γρήγορα κλειδώνει και αν χάνει ή όχι εύκολα το σήμα σε πλοήγηση) 2. στα specs βλέπω ότι το κινητό έχει βάρος 224γρ! έτσι είναι? είναι όντως τόσο βαρύ? To gps ειναι οπως ολα τα mtk σχεδον ( με καποιες τροποποιησεις και με data on μου κλειδωνει μεσα σε 5") οσο για το βαρος ενταξει δεν το λες ελαφρυ αλλα καθεται καλα στο χερι δεν θα σε ενοχλησει πιστευω, ενας λογος που ειναι λιγο βαρυ ειναι και η μεγαλη του μπαταρια που ειναι στα + της συσκευης...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anabolic Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Το gps στο neo μου φαινετε πολλη καλο πιανει γρηγορα και δουλευει με ακριβεια. Εχω ενεργοποιησει A-GPS και gps test για να βρει δορυφορους. Ακομα μια προσφατη rom λενε ειναι η καλυτερη μεχρι στιγμης. http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1489716046&uk=1946350701 Παταμε πανω δεξια το κουμπι με το 277.24mb και μολις βγαλει κατι κινεζικα παταμε το δεξι κουμπι για download. Μολις την τεσταρω θα πω εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idemis Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Δυστυχως απο προχθες το κινητο πνεει τα ολισθια. (2/32) Δεν ανταποκρινεται ολη η οθονη στην επαφη με το δαχτυλο...το δεξι μερος δεν δουλευει ενω το αριστερο μερος ανταποκρινεται κανονικα με αποτελεσμα το κινητο να ειναι πλεον αχρηστο. Ειχε κανενας σας τετοιο θεμα? Κι ακομα περιμενω τη flip case θηκη του :( (μαλλον θα παει για πουλημα) Παράθεση Diligentia, Vis, Celeritas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Καλησπερα, Πήρε το κινητό μια φίλη μου. Εχω κάνει τις ρυθμίσεις για το GPS (με το EPO) έχω βάλει το better GPS και δεν κλειδώνει με τίποτα! Μηπως εχει προβλημα? Ή κανω κατι λαθος εγω? Επισης νομιζω οτι εχει θεμα με τον αισθητηρα για το φως. Τα τρια πληκτρα κατω δεν φωτιζουν στο σκοταδι. Μονο αν τα αγγιξω, αλλιως παραμενουν νεκρα. EDIT: Ολα οκ με το gps Edited December 4, 2013 by afrodith2 Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_N30 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) Παρέλαβα κι εγώ σήμερα επιτέλους (μετά απο 17 μέρες απο to2c.com) ΑΛΛΑ: Το κινητο (ας υποθέσουμε) ότι το κινητό ήρθε εντελώς αφόρτιστο. 2 κουμπιά έχει όλα κι όλα, τα πάταγα τα ξαναπάταγα και τπτ. Έστω. Το πάω σπίτι το βάζω για φόρτιση με μπρίζα. Με το που το βάζω ανάβει ένα κόκκινο λεντάκι και ξανασβήνει μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα. Επειδή ήμουν βιαστικός, λέω άστο και θα το δω όταν γυρίσω. μπορει και να φορτίζει έτσι στην τελική υπέθεσα. Γυρνάω μετα απο 3:30 ώρες και το κινητό νεκρό. Το βγάζω απο την μπρίζα, το βάζω πάνω στο λαπτοπ με usb να φορτίσει και γίνεται το ίδιο σκηνικό. Ανάβει το λεντάκι 2-3 δευτερόλεπτα, ξανασβήνει. Λες και δεν κάνει καλη επαφή ένα πράμα. Κοιτάω τις συνδέσεις κι όμως κομπλέ. Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται γιατι κοντεύω να τρελαθώ??? EDIT : Εάν είναι ποτέ δυνατόν! Οι τύποι έχουν ανοίξει το κινητό, έχουν περάσει την μπαταρία να φαίνεται έτοιμο κομπλέ και έχουν αφήσει μια μικροσκοπική ζελατίνα πάνω στους πόλους της μπαταρίας! Έλεος! Τώρα φαίνεται κομπλέ! Πειράζει να τ' ανοίξω πανω στην πρώτη του φόρτιση ή να τ'αφήσω κλειστό? Και πόσες ώρες θέλει η πρώτη φόρτιση? Edited December 6, 2013 by Kostas_N30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα επιτέλους (μετά απο 17 μέρες απο to2c.com) ΑΛΛΑ: Το κινητο (ας υποθέσουμε) ότι το κινητό ήρθε εντελώς αφόρτιστο. 2 κουμπιά έχει όλα κι όλα, τα πάταγα τα ξαναπάταγα και τπτ. Έστω. Το πάω σπίτι το βάζω για φόρτιση με μπρίζα. Με το που το βάζω ανάβει ένα κόκκινο λεντάκι και ξανασβήνει μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα. Επειδή ήμουν βιαστικός, λέω άστο και θα το δω όταν γυρίσω. μπορει και να φορτίζει έτσι στην τελική υπέθεσα. Γυρνάω μετα απο 3:30 ώρες και το κινητό νεκρό. Το βγάζω απο την μπρίζα, το βάζω πάνω στο λαπτοπ με usb να φορτίσει και γίνεται το ίδιο σκηνικό. Ανάβει το λεντάκι 2-3 δευτερόλεπτα, ξανασβήνει. Λες και δεν κάνει καλη επαφή ένα πράμα. Κοιτάω τις συνδέσεις κι όμως κομπλέ. Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται γιατι κοντεύω να τρελαθώ??? EDIT : Εάν είναι ποτέ δυνατόν! Οι τύποι έχουν ανοίξει το κινητό, έχουν περάσει την μπαταρία να φαίνεται έτοιμο κομπλέ και έχουν αφήσει μια μικροσκοπική ζελατίνα πάνω στους πόλους της μπαταρίας! Έλεος! Τώρα φαίνεται κομπλέ! Πειράζει να τ' ανοίξω πανω στην πρώτη του φόρτιση ή να τ'αφήσω κλειστό? Και πόσες ώρες θέλει η πρώτη φόρτιση? το ιδιο μου ειχαν κανει και μενα με αλλο κινητο,και δεν στο λενε και σε τρελαινουν,εγω τ αφησα την πρωτη φορα μεχρι ν δειξει οτι φορτισε 100% ενας του to2c που διαβασα προχθες ελεγε 10 ωρες την πρωτη φορα,σιγουρος δεν ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_N30 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 (edited) εγω με την πρωτη φόρτιση πάντως τα θαλάσσωσα για τα καλά. Αφού βρήκα επιτέλους τι έφταιγε το ξαναβαλα στο λαπτοπ για φόρτισμα. μετα απο 2 λεπτά σκέφτηκα ποιος ο λόγος να το χω στο λαπτοπ ας το βάλω στην μπρίζα. και πριν το βάλω στην μπρίζα λέω ας δω πόση μπαταρία έχει και να το πειράξω λίγο. Εν ολίγης.. πρώτη φόρτιση.... 5 ΛΕΠΤΑ!!! Ας είναι.. δεν μπορούσα με τπτ να μην κάτσω να το σκαλίσω! Όσο σκέφτομαι πάντως ρε φίλε ότι πήγα σε 2(!) καφετέρειες κι είχα το κινητό στ'αμάξι κλειστό χωρίς να το σκαλίζω, παίζουν τα νεύρα μου! Τεςπα. με παρηγορεί το γεγονός βέβαια ότι 3 άτομα το πιασαν στα χέρια τους και παλεύαν να το ανοίξουν και κανείς δεν σκέφτηκε να κοιτάξει τους πόλους της μπαταρίας. Παρεπιμπτόντως το κινητό είναι root! :D Edited December 6, 2013 by Kostas_N30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα επιτέλους (μετά απο 17 μέρες απο to2c.com) ΑΛΛΑ: Το κινητο (ας υποθέσουμε) ότι το κινητό ήρθε εντελώς αφόρτιστο. 2 κουμπιά έχει όλα κι όλα, τα πάταγα τα ξαναπάταγα και τπτ. Έστω. Το πάω σπίτι το βάζω για φόρτιση με μπρίζα. Με το που το βάζω ανάβει ένα κόκκινο λεντάκι και ξανασβήνει μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα. Επειδή ήμουν βιαστικός, λέω άστο και θα το δω όταν γυρίσω. μπορει και να φορτίζει έτσι στην τελική υπέθεσα. Γυρνάω μετα απο 3:30 ώρες και το κινητό νεκρό. Το βγάζω απο την μπρίζα, το βάζω πάνω στο λαπτοπ με usb να φορτίσει και γίνεται το ίδιο σκηνικό. Ανάβει το λεντάκι 2-3 δευτερόλεπτα, ξανασβήνει. Λες και δεν κάνει καλη επαφή ένα πράμα. Κοιτάω τις συνδέσεις κι όμως κομπλέ. Μπορεί να μου πει κάποιος τι γίνεται γιατι κοντεύω να τρελαθώ??? EDIT : Εάν είναι ποτέ δυνατόν! Οι τύποι έχουν ανοίξει το κινητό, έχουν περάσει την μπαταρία να φαίνεται έτοιμο κομπλέ και έχουν αφήσει μια μικροσκοπική ζελατίνα πάνω στους πόλους της μπαταρίας! Έλεος! Τώρα φαίνεται κομπλέ! Πειράζει να τ' ανοίξω πάνω στην πρώτη του φόρτιση ή να τ' αφήσω κλειστό? Και πόσες ώρες θέλει η πρώτη φόρτιση? Το ίδιο έπαθα και εγώ αλλά το κατάλαβα γρήγορα αν και μέχρι να το καταλάβω πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη. Εκτός αυτού είμαι πολύ ευχαριστημένος με το τηλέφωνο αλλά έχω μια απορία. Υπάρχει δυνατότητα να μειωθεί ο χρόνος που ανάβει το κινητό όταν το τραβάς από το αυτί σου γιατί είναι αρκετά πιο μεγάλος από τον αντίστοιχο χρόνο που μου κάνει το άλλο μου τηλέφωνο(Huawei Ascend P1); Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 πληκτρολόγιο τι βάζουμε? για να μπορώ να στέλνω μηνύματα με 160 χαρακτήρες Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 πληκτρολόγιο τι βάζουμε? για να μπορώ να στέλνω μηνύματα με 160 χαρακτήρες https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard&hl=en Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard&hl=en ευχαριστώ ;-) Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 EDIT : Εάν είναι ποτέ δυνατόν! Οι τύποι έχουν ανοίξει το κινητό, έχουν περάσει την μπαταρία να φαίνεται έτοιμο κομπλέ και έχουν αφήσει μια μικροσκοπική ζελατίνα πάνω στους πόλους της μπαταρίας! Έλεος! Φυσικό είναι αφού ζητάμε root , ελέγχους για καμμένα pixels κ.α. και επίσης λόγω του περιορισμού που έχουν για να μην στέλνουν 2η μπαταρία 5/5 συσκευές που παρέλαβα για συναδέρφους ήρθαν ακριβώς έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_N30 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Προφανώς και δεν εννοούσα γιατί ανοίχτηκε το κινητό.. αλλά γιατί έβαλαν στην μπαταρία αυτή την μικροσκοπική ζελατίνα πάνω στους πόλους της. anyway Εγώ έχω σκαλώσει τώρα με το θέμα multitasking. Στην πρώτη επαφή με το κινητό (και χωρίς να εχω περασει εφαρμογές) είδα ότι μέσα απο fb μου άνοιγε videakia του youtube σε δεύτερη καρτέλα και παίζοντας τα στο background :S Μετά απο κάμποσες εφαρμογές (συν του youtube) που πέρασα, αυτό χάθηκε και δεν μπορώ με τπτ να ανοίξω τα videakia να παίζουν στο background. Πως το επαναφέρω αυτό? Αφαίρεσα την εφαρμογή του youtube και πάλι τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Προφανώς και δεν εννοούσα γιατί ανοίχτηκε το κινητό.. αλλά γιατί έβαλαν στην μπαταρία αυτή την μικροσκοπική ζελατίνα πάνω στους πόλους της. anyway Για να μην κάνει επαφή και "καταναλωθεί" η μπαταρία μέχρι να πάει στον νέο της κάτοχο (μάλλον) ,συμβαίνει και σε άλλες συσκευές (πχ τηλεκοντρόλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) Ρε μάγκες... Το παρήγγειλα και εγώ για ένα φίλο από to2c και δε μπορώ να βγάλω άκρη... Μου έστειλαν το σχετικό email και έχει δύο επιλογές Shipped by ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Tracking Number ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Και τα δύο έχουν μορφή tracking number Όταν βάζω το "Tracking Number", στο 17track βγάζει unable to track Όταν βάζω το "Shipped by", λέει Destination France Ποιο είναι από τα 2? Όσες φορές παρήγγειλα από geekbuying δεν είχα αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο Edited December 8, 2013 by christoforas Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Θεωρητικα στο shipped by επρεπε να σου λεει Singapore post, DHL, κλπ, αυτο δηλαδη που επελεξες σαν τροπο αποστολης. Στειλε τους ενα μηνυμα να το ξεκαθαρισεις λιγο. Ρε μάγκες... Το παρήγγειλα και εγώ για ένα φίλο από to2c και δε μπορώ να βγάλω άκρη... Μου έστειλαν το σχετικό email και έχει δύο επιλογές Shipped by ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Tracking Number ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ Και τα δύο έχουν μορφή tracking number Όταν βάζω το "Tracking Number", στο 17track βγάζει unable to track Όταν βάζω το "Shipped by", λέει Destination France Ποιο είναι από τα 2? Όσες φορές παρήγγειλα από geekbuying δεν είχα αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο Παράθεση Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts