Jump to content

goldbird

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by goldbird

  1. Αν λειτουργει εντάξει και δεν σου κολλάει δεν υπάρχει λογος. Το κινητό είναι "σκυλί"!
  2. Το κινητό 9 μηνες τώρα δουλεύει άψογα. Μερικα κολληματακια που μου εκανε με την original rom ,εξαλείφθηκαν με μια custom που πέρασα πριν 4-5 μηνες.(magarto v1 beta4) Αυτο θα πει Value for money !!!!
  3. Αν δεν κάνω λάθος η κάθε έκδοση παίρνει τις δικιές της ROM, οπότε μπορείς να βάλεις τις ROM που φτιάχτηκαν για την έκδοση "s" , μόνο Γι'αυτό μάλλο αντιμετωπίζουν πολλοί διαφορα προβλήματα όταν κανουν update (δεν δουλεύει η μπροστινή κάμερα κτλ) Πάντως για πιο σίγουρα αποτελέσματα, συστήνω update με το flash tool(πρόγραμμα στον υπολογιστή και καλώδιο) και όχι απευθείας εγκατάσταση της ROM από την SD.
  4. Συνήθως κάτω απο την μπαταρία έχει αυτοκόλλητο που γράφει την έκδοση
  5. Για το neo 1/4gb δεν μπορω να εκφέρω γνώμη. Για το 2/32gb μπορώ να πω τα εξής: Υπάρχουν 2 εκδόσεις, μια με την παλιά μητρική (N18) και μία έκδοση N18s. Η καινούργια μητρική παίρνει όλες τις επίσημες καινούργιες εκδόσεις λογισμικού (w1.0, w1.1, v01 κτλ) που όμως δεν μπορούν να εγκατασταθούν στην παλιά. Το κινητό από την έκδοση w1.1 και πάνω δουλεύει απίστευτα γρήγορα, ακόμα και με τον stock launcher (που παραπονούνται μερικοί ότι τους κολλάει) Για το πρόβλημα που είχα αναφέρει σχετικά με αισθητήρα φωτός: Το κάνει σε όλα τα κινητά με την καινούργια μητρική και δεν έχει σχέση με το λογισμικό. Και στα δύο κινητά που αγόρασα ο αισθητήρας συμπεριφέρεται ακριβώς το ίδιο(πρέπει να πέσει κάθετα μέσα το φως για να συγκινηθεί. Αν έχει το φως από το πλάι δεν συγκινείται...Σαν να είναι πολύ "χωμένος" μέσα και δεν αντιδράει σωστά. Κατόπιν αναβάθμισης του λογισμικού με επίσημη έκδοση αντιπροσωπίας δεν είχε καμία διαφορά. Κανείς στο forum δεν έχει βάλει το κινητό του στο autobrightness??? Για το πρόβλημα με την φωτεινότητα στις φωτογραφίες: Στις ιδιότητες εικόνας: Ευκρίνια-Υψηλή και Φωτεινότητα-Υψηλή και θα δείτε μεγάλη διαφορά!
  6. εν είναι η πρώτη φορά που ψωνίζω από Κίνα. Τα περισσότερα e-shops έχουν ένα στοιχειώδες After Sales Service. Οι συγκεκριμένοι κάνουνε στην κυριολεξία τον Κινέζο!!! Τάχα μου δεν πήρανε την φωτογραφία που τους έστειλα, μετά ζητήσανε βίντεο αλλά δεν μπορούν να το ανοίξουν, τους το έστειλα σε άλλο format αλλά τίποτα, το έκανα upload σε site για να το κατεβάσουν, μετά μου λέγανε ότι δεν βλέπουν το πρόβλημα με κάτι ακαταλαβίστικα κινεζο-αγγλικά, μετά να ξαναστείλω άλλο βίντεο που να δείχνει το ίδιο πράγμα , μετά θα ειδοποιούσανε το service για να μου δώσουν απάντηση, αλλά απάντηση καμία. Ξανά e-mail , ξανά να στείλω βίντεο γιατί δεν το γνώριζε το θέμα , ξανά δεν ανοίγει το βίντεο κτλ κτλ. Κάνουν τα πάντα για να σε κουράσουν και να τα παρατήσεις... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ , αλλά δεν είναι όμως όλοι έτσι.Υπάρχουν και μαγαζιά που λειτουργούν όπως θα έπρεπε.Δεν είναι σωστό να τα ισωπεδώνουμε όλα γιατί έτσι δεν θα μπορούμε να ξεχωρίζουμε τα σωστά e-shop.
  7. Προσευχήσου να μην βγάλει πρόβλημα το κινητό γιατί με αυτό το κατάστημα δεν θα βγαλεις ακρη... (Παθών)
  8. Hardware έκδοση εννοώ(διαφορετικές στην μητρική του τηλεφώνου). Βλέπεις ποιά έκδοση έχεις στο: Ρυθμίσεις συστήματος/Σχετικά με το τηλέφωνο/Αριθμός έκδοσης
  9. Εμένα πάντως βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες το βράδυ.(Ανάφεραν κάποιο ότι δεν ήταν ευχαριστημένοι) Υπάρχουν αρκετές εκδόσεις του Ν003. Από ότι ξέρω υπάρχει το 1080p_n003_t13 με την παλιά μητρική, το 1080p_n003_v1.0 , το 1080p_n003_v1.1_w1.1(το δικό μου) και αν δεν κάνω λάθος βγήκε και v1.2. Eσείς που δεν είστε ευχαριστημένοι με τις βραδυνές φωτογραφίες ποιά έκδοση έχετε;
  10. Εμένα μου εκαθιστά όλες τις εφαρμογές αυτόματα στην 32άρα ROM...(Και εγώ από το to2c το πήρα) Δοκίμασες το app mover?
  11. Καλά ξεμπερδέματα με αυτούς... Προτιμάνε να τους κοπεί το χέρι παρά να παραδεχτούν ότι το κινητό έχει πρόβλημα και να το γυρίσεις πισω! Άνοιξε claim στο paypal και να δεις πως θα σου βρούνε λύση!
  12. Μια φορά που μου το έκανε το άφησα ξεφόρτισε (κάτω από 50%) , εβγαλα την μπαταρία για 10 λεπτά , και μετά το φόρτισα (με τον δικό του φορτιστή). Φόρτισε 100% Έχει παραλάβει κανείς από Θεσσαλονίκη αυτό το κινητό ; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  13. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Εμένα δεν μου βγάζει τετοια ρύθμιση στην εφαρμογή της κάμερας (Δεν έχω αλλάξει rom)
  14. Από όσους έχουν πάρει το κινητό, είστε ευχαριστημένοι με την (μέγιστη) φωτεινότητα; Εγώ μάλλον μέτριο το βρίσκω...
  15. Επιτέλους παρέλαβα το τηλ από το to2c! Από ότι βλέπω η αυτόματη φωτεινότητα δεν δουλεύει.(όταν το βάζω στο auto η φωτεινότητα μειώνεται στο τέρμα) Αλλά και στο 100% δεν είναι πάρα πολύ φωτεινή η οθόνη. Είναι θέμα rom λέτε ή έχει κάποιο πρόβλημα το κινητό;
  16. Μετά από 2 μέρες μου έκανε refund το paypal τελικά!!! Οι απατεώνες στο yoymart ήθελαν να περιμένω άδικα 45 μέρες και μετά ποιός ξέρει...
  17. Dispute έκανα την Τρίτη, και τότε μου είπαν ότι πρέπει να περιμένω 45 ημέρες από την ημερομηνία αποστολής. Claim έκανα πριν από λίγο, λέγοντας ότι στην ουσία δεν υπάρχει ημερομηνία αποστολής αφού στο tracking γράφει μονο ότι λάβανε εντολή ότι θα σταλεί ένα πακέτο, χώρις όμως στην ουσία να έχουν παραλάβει το πακέτο.
  18. Εγώ δυστυχώς το παράγειλα από το yoymart...Tο πλήρωσα στις 28-10 , 3 μέρες μετά στις 1-11 το tracking number που μου δώσανε μού έβγαλε: Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) και από τότε μέχρι σήμερα καμία αλλαγή στο status, δηλαδή να δείξει ότι Dispached to Overseas. Μετά από πολλά e-mail όπου μου λέγανε περίμενε και περίμενε, παραδέχτηκαν ότι δεν είναι φυσιολογικό και θα ρωτούσανε στο ταχυδρομείο τι έγινε με το πακέτο. (ακόμα ρωτάνε!). Τελικά μου είπανε ότι πρέπει να περιμένω 45 μέρες (από τις 1-11) και αν δεν παραλάβω μέχρι τότε το πακέτο(Το οποίο πακέτο δεν έφυγε ποτέ από Κίνα!!!) ΤΟΤΕ θα με αποζημιώσουνε.Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν το παραδώσανε ποτέ στο ταχυδρομείο...
  19. Το n003 2BG/23GB υπάρχει από το τέλος Οκτωβρίου στο yoymart σε ΟΛΑ τα χρώματα (και σε άσπρο) : http://www.yoymart.com/en/smart-phone-tablet-pc/smart-phone/neo/neo-n003-android-smart-phone.html Σε καμιά βδομάδα λογικά θα μου έρθει και θα παροπλίσω το Samsung S2 και το LG O2X.
  20. Πόσα mA φορτιστή χρησιμοποιείς; Είναι και λίγο γαιδούρι η μπαταρία του εδώ που τα λέμε! Πόση ώρα σου κάνει;
  21. Δεν έβαλα insurance γιατί το πλήρωσα μέσω paypal. Δεν υπάρχει καλύτερη ασφάλεια Θήκη είχε μέσα;
  22. Μόλις παράγγειλα το ΝΕΟ μου τηλέφωνο από το yoymart.com σε ΑΣΠΡΟ χρώμα μπρος-πίσω!!! Τους έγραψα ότι το minideal δίνει OTG και MHL καλώδιο , καθώς και θήκη και ακουστικά για δώρο στα μέλη του myphone.gr και πήρα την εξής απάντηση: Sure we can offer the gift for our customer who bought the phone from us.Your can choose one gift from here: http://www.yoymart.com/en/goods/search?goodscateid=428&goodsname=N003 Τελικά πήρα σε άσπρη την Intelligent Waking Up Phone Case που την έχουν 16,60$. Ξέρει κανείς αν το minideal δίνει τέτοια θήκη ή την απλή;
  23. Οι "επώνυμες" εταιρίες τα έχουν κάνει πλακάκια με τις εταιρίες κινητής τηλ και ενώ η τεχνολογία έχει προχωρήσει μας κρατάνε ακόμα στην μια κάρτα sim. Να ζήσουν οι κινέζοι με τα δίκαρτα και τρίκαρτα(!) κινητά τους που "αναγκάζουν" τις μεγάλες εταιρίες να βγάζουν ΚΑΠΟΙΑ μοντέλα (όχι τα high-end!!!) με 2 κάρτες. Και λίγο ανταγωνισμός δεν βλάπτει... Κάποιος ανάφερε ότι τα κινέζικα είναι φτηνά γιατι δεν έχουν ΦΠΑ... Ίσως και να ισχύει αυτό,ισως και όχι. Μήπως τα κινέζικα δεν είναι ιδιαίτερα φτηνά αλλά τα επώνυμα ιδιαίτερα ακριβά;;; Μήπως λέω όταν μια μεγάλη εταιρία βγάζει σε μαζική παραγωγή εκατομμύρια κινητά στην τελική το κόστος παραγωγής τους βγαίνει πιο φτηνά από μια μικρή εταιρία που βγάζει μερικές χιλιάδες κομμάτια; Και ρωτάω εγώ ο αφελής, πως γίνεται το samsung s3 που όταν βγήκε το πουλούσαν 600 ευρώ και τώρα έπεσε στα 280;;; Φτήνυναν τα υλικά του;;; Η μήπως επειδή έπεσε η ζήτηση του άρχισε η τιμή του να προσγειώνεται εκεί που το προμηθεύονταν αρχικά οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας;;; Δυστυχώς ή ευτυχώς ,για εμένα που χρειάζομαι παραπάνω από μια SIM, τα δίκαρτα κινητά όπως το n003 είναι μονόδρομος. Sorry αν βγήκα λίγο off topic
  24. Πες μας και άλλα!!! Αν θεωρείται αρνητικό ότι δεν έχει προεγκατεστημένο browser και πρέπει να τον βάλεις εσύ, τί να πω... Βρήκα το επόμενο δώρο μου!!!
×
×
  • Create New...