TakisAth16 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Με αφησε τελικα μετα απο λιγα λεπτα να μπω στο recovery και ξανα εκανα εγκατασταση της ρομ! Αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_gardiki Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 7μηνες κινητο και τα 2 προβληματα μου ειναι το κολλημα στην ληψη φωτογραφιας και καποιες φορες κλειδωνει μονο του ενω το δουλευω. εννοειτε κανω συνεχεια restart. πως διορθωνονται ; υπαρχει λυση; Παράθεση ΝΕΟ N003 (1080P), Asus ZenFone 5 ( T00J A501CG ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_gardiki Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 (edited) εγω εχω την εκδοση 1080P_N003_V1.1_W1.1 με android 4.2.1. μπορω να κανω αναβαθμιση η δεν χρειαζεται; Edited January 7, 2015 by batman_gardiki Παράθεση ΝΕΟ N003 (1080P), Asus ZenFone 5 ( T00J A501CG ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldbird Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Αν λειτουργει εντάξει και δεν σου κολλάει δεν υπάρχει λογος. Το κινητό είναι "σκυλί"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 εγω εχω την εκδοση 1080P_N003_V1.1_W1.1 με android 4.2.1. μπορω να κανω αναβαθμιση η δεν χρειαζεται; Μετά από 14 μήνες χρήσης και μηδενικά προβλήματα, θα σου έλεγα το κλασσικό. Ότι δουλεύει σωστά δεν το πειράζεις;) Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Φίλος και κατοχος (1 χρονο) του κινητου, μου παραπονιοταν για συνεχη κωλύματα (5-6) την ημερα οποτε και αναγκαζοταν να αφαιρει μπαταρια. Το πηρα για λιγο, αφαιρεσα καποιες ασχετες εφαρμογες του, και στις ρυθμισεις του ειδα επιλεγμενη την γρηγορη εκκίνηση. Επειδη απο το νημα του δικου μου (ΖΤΕ 967) ξερω οτι αυτο μπορει να εθυνεται για τα κωλύματα, το ξετικαρισα. Το εχω κρατησει για λιγες μερες. του κανω τα πανδεινα, κατεβασα και παιζω βαρια παιγνιδια αλλα κώλυμα πλεον ΚΑΝΕΝΑ. Το εχει προσεξει αλλος αυτο? Λετε να το πετυχα? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Εμεινα απο μπαταρια. Οπου και να κοιταξα δεν βρηκα να αγορασω. Εχει καποιος φιλος κανενα χαλασμενο η καμια επιπλεον μπαταρια να με εξυπηρετησει? Γνωριζει καποιος εστω αν ταιριαζε απο αλλο κινητο? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_gardiki Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 (edited) δυστυχώς έσπασα την οθόνη!!! 2 χρόνια ''σκυλί'' και το χάλασα!!! ξέρει κανείς για ανταλακτικά!!! το πουλάει κανείς που να μην το θέλει; Edited March 2, 2016 by batman_gardiki Παράθεση ΝΕΟ N003 (1080P), Asus ZenFone 5 ( T00J A501CG ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan_styl Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Καλημέρα!! εχω σπασμένη οθόνη εδώ και αρκετό καιρό, παρόλα αυτά σχεδόν λειτουργούσε. Απο σήμερα όμως το πρωί δυστυχως έπεσε ξανα και καταστραφηκε εντελώς η οθόνη. μήπως κάποιος απο εσας δίνει το δικό του?? Περιμένω απάντηση σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armada Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Με ενδιαφέρει η προοπτική να δώσω το δικό μου. Neo N003 2/32 λειτουργεί άψογα, η μπαταρία φυσάει. Απροβλημάτιστα. Αν κάποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ. Γεώργιος Παράθεση .....απλά Γεώργιος..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltre Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 καλησπερα σενα σημειο δε πιανει το touch της οθονης,γνωριζει κανεις που μπορω να βρω ανταλλακτικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts