Jump to content

Neo N003

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 510
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.ibuygou.com ειναι ακριβο ομως
εχω παραγγειλει εδω και μια εβδομαδα το zopo 2/32 980 και τωρα ειδα για το ΝΕΟ αλλα και το χιαομι!μπλεχτηκα!βασικα η μπαταρια του ειναι καλυτερη αλλα δεν ξερω αν τα 3000 ειναι πραγματικα καλυτερα απο τα 2000 ως προς την διαχειρηση τους απο την καθε συσκευη!

Το περιμένω. Χθες πήρα track code από Singapore Post. Δεν έχω δει κάποιος άλλος από το thread να έχει παραγγείλει. Είδα μερικά video στο Youtube και φαίνεται ότι το πρόβλημα στο screeb slide δεν υπάρχει (δείτε το review του gizchina). Για όσους το παραγγείλουν άσπρο που είναι μόνο διαθέσιμο υπάρχει και η παρακάτω λύση που σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις μαύρο και να έχεις και προστασία στην οθόνη:

http://www.aliexpress.com/item/Original-Smart-cover-case-Pu-Leather-Flip-Case-auto-sleep-with-magnet-contral-for-NEO-N003/1205539712.html

Υπάρχει και στο chinapadmall και σύμφωνα με τα πιστοποιητικά από κάτω το μαγαζί είναι πιστοποιημένο από την NEO. Στο συγκεκριμένο site φαίνεται να υπάρχει και σε μαύρο. ΝΕΟ Ν003

Γνωρίζει κάποιος αν έρχεται rootαρισμένο ή όχι, και αν έχει ελληνικά προεγκατεστημένα ;

Ψήνομαι και θα ήθελα να ξέρω.

Edited by ambientc

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

Μεγάλο δεν είναι? 77 πλάτος και 10,2 θα είναι λίγο σαν ρακέτα! :p

152 x 77 x 10.2mm

http://www.to2c.com/neo-n003-2g-32g-smart-phone-mtk6589t-quad-core-1-5ghz-13mp-camera-5-0inch-ips-hd-ogs-screen.html

Αν ισχύουν αυτές οι διαστάσεις είναι τραγικά μεγάλο για 5αρι κινητό και φτάνει σε διαστάσεις 5,5" ειδικά στο ύψος.Ενδεικτικά αναφέρω ότι το 5.5" note 2 έχει διαστάσεις 151.2*80.5*9.4 και το note 3 με 5.7" 151.2*79.2*8.3mm

Τη στιγμή που άλλα 5" κινητά π.χ. lenovo p780 με τεράστια μπαταρία ειναι 143*73*9.9 και το zopo zp980 143.3*70*8.5

Μεγάλο δεν είναι? 77 πλάτος και 10,2 θα είναι λίγο σαν ρακέτα! :p

152 x 77 x 10.2mm

http://www.to2c.com/neo-n003-2g-32g-smart-phone-mtk6589t-quad-core-1-5ghz-13mp-camera-5-0inch-ips-hd-ogs-screen.html

Οι διαστάσεις που αναφέρονται στο chinapadmall είναι πολύ πιο φυσιολογικές: 142,5x71x10,5 mm http://www.chinapadmall.com/neo-n003-basice

Οι διαστάσεις που αναφέρονται στο chinapadmall είναι πολύ πιο φυσιολογικές: 142,5x71x10,5 mm http://www.chinapadmall.com/neo-n003-basice

Όντως αυτές είναι οι σωστές διαστάσεις. Κι από το επίσημο site της Neo: http://www.neomobile.com.cn/goods.php?id=56

There are 10 kinds of people: Those who can read binary and those who can't...

Υπάρχει και στο chinapadmall και σύμφωνα με τα πιστοποιητικά από κάτω το μαγαζί είναι πιστοποιημένο από την NEO. Στο συγκεκριμένο site φαίνεται να υπάρχει και σε μαύρο. ΝΕΟ Ν003

Γνωρίζει κάποιος αν έρχεται rootαρισμένο ή όχι, και αν έχει ελληνικά προεγκατεστημένα ;

Ψήνομαι και θα ήθελα να ξέρω.

Αυτό που αναφέρεις εδώ είναι το 1/4GB....Ελπίζω να το είδες έτσι?

Απ' όσο έχω καταλάβει-διαβάσει-...κλπ.....το 1/4GB οι κινέζοι δεν το τιμήσανε ιδιαιτέρως....Το 2/32GB το έκαναν ανάρπαστο....εμάς θα περιμένανε ? :p

.....απλά Γεώργιος.....

Οποιος το βρει σε μαυρο χρωμα απο αξιοπιστο μαγαζι παρακαλω λινκ!! Παντως οσον αφορα το μεγεθος οντως μοιαζει να ειναι πιο μεγαλο απο αλλα 5αρια αλλα αν ειναι εργονομικο στο χερι κ καθεται καλα τοτε νομιζω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα.. Θα μας πουν τα παιδια που θα το εχουν παραγγειλει.. Edited by johnickz1

Απο to2c αποκλείεται να έρθει λάθος 1/4 στα 260$ που πληρώσαμε. Γι' αυτούς που χαλιούνται με το άσπρο παιδιά ξεκολλήστε και παραγγείλετε το. Ο χρωματισμός είναι ίδιος μπροστά και το μόνο που αλλά ζει είναι το καπάκι πίσω. Θα γεμίσει ο τόπος στο ebay με δαύτα και ελπίζω και κάνα κοκκινάκι που γουστάρω. MHL είναι το ζητούμενο και το αγοράζουμε σε πολύ καλή τιμή. Οι διαστάσεις είναι νορμάλ για 5αρι. Τώρα όσοι το παραγγείλαμε και είναι στο δρόμο (το track no που μου έστειλαν είναι έγκυρο) δεν μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη πια οπότε αρχίζει η αναζήτηση των πραγμάτων που πρέπει να έχουμε στο tread. Δηλ info για root, custom roms, accessories κλπ. Ιδιαιτερα το root είναι κύριας σημασίας γιατί χρειάζεται αν δεν κάνω λάθος για να γίνει το GPS fix που απαιτείται από τα κινέζικα κινητά με ΜΤΚ6589....

Απο to2c αποκλείεται να έρθει λάθος 1/4 στα 260$ που πληρώσαμε. Γι' αυτούς που χαλιούνται με το άσπρο παιδιά ξεκολλήστε και παραγγείλετε το. Ο χρωματισμός είναι ίδιος μπροστά και το μόνο που αλλά ζει είναι το καπάκι πίσω. Θα γεμίσει ο τόπος στο ebay με δαύτα και ελπίζω και κάνα κοκκινάκι που γουστάρω. MHL είναι το ζητούμενο και το αγοράζουμε σε πολύ καλή τιμή. Οι διαστάσεις είναι νορμάλ για 5αρι. Τώρα όσοι το παραγγείλαμε και είναι στο δρόμο (το track no που μου έστειλαν είναι έγκυρο) δεν μπορούμε να αλλάξουμε γνώμη πια οπότε αρχίζει η αναζήτηση των πραγμάτων που πρέπει να έχουμε στο tread. Δηλ info για root, custom roms, accessories κλπ. Ιδιαιτερα το root είναι κύριας σημασίας γιατί χρειάζεται αν δεν κάνω λάθος για να γίνει το GPS fix που απαιτείται από τα κινέζικα κινητά με ΜΤΚ6589....

Δεν εννοούσα το κατάστημα που αγοράσατε. Ο φίλος ambientc στο μήνυμά του έδινε λινκ από Chinapadmall..... Προσωπικά σε αυτό αναφέρθηκα.....Έχουν σε stock το 1/4 και το 2/32 είναι ακόμη pre-order σε αυτούς. Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση. Και όταν το λάβετε το δικό σας με το καλό να βρεθούμε να το εξετάσουμε κι από κοντά...:lol:

.....απλά Γεώργιος.....

Δεν εννοούσα το κατάστημα που αγοράσατε. Ο φίλος ambientc στο μήνυμά του έδινε λινκ από Chinapadmall..... Προσωπικά σε αυτό αναφέρθηκα.....Έχουν σε stock το 1/4 και το 2/32 είναι ακόμη pre-order σε αυτούς. Φιλικά και χωρίς παρεξήγηση. Και όταν το λάβετε το δικό σας με το καλό να βρεθούμε να το εξετάσουμε κι από κοντά...:lol:

Ήρθε:) . Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Άδραξε τη μέρα

Ναι κ επισης αμα μπειτε στο σαιτ λενε οτι το παραγγελνεις, μπαινεις στην ουρα κ αμα εισαι τυχερος σου στελνουν αλλιως πρεπει να περιμενεις την επομενη σειρα που θα ερθει.. Λεει οτι αν παρουμε τρια ισχυει χαλημοτερη τιμη, ειστε να παραγγειλουμε τρια κ να πληρωσουμε 189ε ο καθενας?? Edited by johnickz1

από to2c,

Έγραφε προ-παραγγελεία για 16 sep τo white+black, και μου έχει έρθει ήδη tracking number.

Από ότι φένεται τελείωσαν τα black + white και τώρα έβγαλαν pre-order τα full black.

Προσέξτε τα μοντέλα και τις τιμές γιατί κάποια site έβγαλαν την 2GB έκδοση αλλά με MTK6589 CPU και είναι λίγο φθηνότερο. η διαφορά ειναι -20 ευρώ περίπου.

από to2c,

Έγραφε προ-παραγγελεία για 16 sep τo white+black, και μου έχει έρθει ήδη tracking number.

Από ότι φένεται τελείωσαν τα black + white και τώρα έβγαλαν pre-order τα full black.

Προσέξτε τα μοντέλα και τις τιμές γιατί κάποια site έβγαλαν την 2GB έκδοση αλλά με MTK6589 CPU και είναι λίγο φθηνότερο. η διαφορά ειναι -20 ευρώ περίπου.

Το συγκεκριμένο κατάστημα (to2c) είναι αξιόπιστο; Επίσης με singapore post δίνουν tracking number;

Άδραξε τη μέρα

Νεο με ΜΤΚ6589 οχι Τ δεν βγαίνει νομίζω οπότε όποιος λέει οτι το πουλάει έτσι ή ανέβασε λάθος specs ή κάτι παίζει. Το to2c μου έστειλε αμέσως και το track no valid. Πρώτη φορά αγοράζω από αυτούς οπότε η νεκροψία θα δείξει όταν το λάβω. Ναι singapore δίνει track no.

Πριν κανα 10λεπτο παραγγειλα ενα ΝΕΟ Ν003 2/32 με ΕMS

Ακομα δεν εχω track #....

Eν αναμονη λοιπον

Diligentia, Vis, Celeritas

Πριν κανα 10λεπτο παραγγειλα ενα ΝΕΟ Ν003 2/32 με ΕMS

Ακομα δεν εχω track #....

Eν αναμονη λοιπον

Από που το πήρες; Όσο αφορά το τελωνείο τους ζήτησες να σου το στείλουν σαν δώρο ή να σου βάλουν χαμηλότερη τιμή; Το mail για την επιλογή γλώσσας ή τη χαμηλότερη τιμή-δώρο το στέλνεις στο mail τους μετά την παραγγελία;

Άδραξε τη μέρα

το αγορασα απο το to2c.com

τους εστειλα pm απο εδω μεσα αλλα και στο mail του site...λεγοντας του ολα αυτα και μου απαντησε και στα 2 .... οτι θα το κανει.

Ακομα ομως δεν εχω λαβει καποιο track #

Diligentia, Vis, Celeritas

το αγορασα απο το to2c.com

τους εστειλα pm απο εδω μεσα αλλα και στο mail του site...λεγοντας του ολα αυτα και μου απαντησε και στα 2 .... οτι θα το κανει.

Ακομα ομως δεν εχω λαβει καποιο track #

παιδια εκει ειναι ξημερωμα τωρα,ποτε θα παει στο ταχυδρομειο?υπομονη

Να και η πρώτη ROM (Official) στο needrom

http://www.needrom.com/mobile/n003-premium/

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=672537

Οδηγίες για εγκατάσταση Αγγλικού CWM στο neo n003 στα Ισπανικά....

GPS Fix για το neo n003

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=673324

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Χθες το βράδυ έκανα παραγγελία το 2/32 από το to2c σε μαύρο. Πήρα εκτός από τα δώρα και MHL connector. Όποιος παραλάβει πρώτος ας postαρει. Με το καλό να μας έρθει.:) Edited by ambientc

Άδραξε τη μέρα

Καλά ρε παίδες κανένας δε το έχει πάρει στα χέρια του ακόμα να μας πει εντυπώσεις;
Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol: