Jump to content

myphone VERSUS: Samsung Galaxy S4 vs HTC One

DJDB
 Κοινοποίηση

Samsung Galaxy S4 vs HTC One  

1.116 members have voted

1. 1. Samsung Galaxy S4 vs HTC One

• Samsung Galaxy S4
      546
    • HTC One
      570

Recommended Posts

Άδικη η σύγκριση πιστεύω. Το S4 με το xperia Z πρέπει να συγκριθεί...

Nαι, και για μένα αυτή θα έπρεπε να είναι η σύγκριση... και δε θα διάλεγα ούτε τη γκομενάρα ούτε τη νοικοκυρά.... αλλά τη γειτόνισσα (Sony) που μπορεί να παίζεις τένις με τα κεφτεδάκια της και να μη μοιάζει στην Ούμα Θερμαν αλλά όταν βγαίνει με το νυχτικό στο μπαλκόνι οι καμπύλες δεν υπάρχουν, κρατιέσαι από τα κάγκελα :p

• Απαντήσεις 744
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πιστευω οτι ειναι πολυ νωρις για να μπορουμε να επιλεξουμε. Σε ενα μηνα που θα εχουν χρησιμοποιηθει και τα 2 απο πολυ κοσμο και θα εχουν βγει τα οποια προβληματα μπορει να εχουν τοτε θα μπορουμε να εχουμε μια ολοκληρωμενη εικονα.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

HTC ONE πολυ πιο ομορφο και για τα specs αυτα που ακουω βλακιες για μενα και τα 2 ειναι ιδια ισως σ καποια λιγο καλυτερο το s4 γιατι βγηκε και ενα μηνα σχεδον αργοτερα!!

Καλά τα video και τα reviews, αλλά οι περισσότεροι εδώ δεν έχουν πιάσει στα χέρια τους καν και τις 2 συσκευές (εγώ δεν έχω δει ακόμη το One). Το versus θα είχε νόημα αργότερα.

Σαν συνολο οπως ειναι λογικο, το s4 ειναι υπερπληρες σε σχεση με το one για 1000 λογους.

Μονο την μπαταρια του Htc να βαλεις απο αυτους, την 4,7" οθονη, τον κλειδωμενο bootloader και το αθλιο service φτανει (οταν χρειαστειτε service θα καταλαβετε ποσο σοβαρη υποθεση ειναι).

Τωρα τι θα δειξει η πορεια τους, δεν ξερουμε.

Αν γινει οτι και περυσι με το hox, one ολοι στην αρχη και μετα το 90% παει στο s4.

Δεν ψηφισα κανενα απο τα δυο και δεν θα παρω κανενα φετος. Ισως μονο για δοκιμη.

Βαλτε και μια ακομα επιλογη "Παιζει να παρω καποιο απο τα δυο η και τα δυο μεχρι να βγει ΤΟ κινητο (note 3)" :cool:

HTC και από εμένα, γιατί το θεωρώ κάτι διαφορετικό, και ας υπερέχει το S4 στα σημεία!

Άσε που οι μεταλλικές είναι πιο ευπαθείς σε γρατζουνιές, σπασίματα.

Λάθος που αποδείχτηκε περίτρανα από τα 2 χρόνια στα οποία ήμουν κάτοχος N8... δεν είχε ούτε μια γρατζουνιά! Βέβαια, μέταλλο με μέταλλο μπορεί να διαφέρει σε κάθε κινητό, αλλά αυτό έλλειπε να σπάει πιο εύκολα από το πλαστικό!! Το μόνο θετικό στο πλαστικό για εμένα είναι ότι μπορείς να το αλλάξεις εύκολα, ενώ η unibody κατασκευή θέλει αλλαγή όλο το σώμα! Αλλά αν κάποιος φτάσει σε σημείο που θα καταφέρει να σπάσει κινητό όπως το One, εντάξει...καλύτερα να μην παίρνει τέτοιας αξίας συσκευές!

Ψηφιζω HTC One μονο και μονο επειδη εχει ραδιοφωνο.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Αρχικα αν ηταν η εμφανιση ολοι θα ειχαν το τηλεφωνο φρουτο ονομασε με Απλ, αλλα τελικα υπαρχει ενα αρκετο ποσοστο που καταληγει σε Αντροιντ και ποσο μαλλον σε Σαμμυ..Και τελικα θα δουμε τις πωλησεις. Κατι προσθετο, τιποτα πιο εντυπωσιακό απο μια 5αρα οθονη με πολυ ωραια χρωματα και να μην χρειαζεται να την αγγιξεις εστω και για εφε..Κατι που το χανεις με το Οne..Και εφαγα τρελη ξενερα γιατι μολις ηρθα απο Ταιβαν και ολοι κρατουσαν S4 και λεω μα καλα τι περιμενουν να το φερουν σε μας..Εψαχνα να βρω ανθρωπο να εχει αγορασει το One και δεν εβρισκα και μιλαμε για την Ταιβαν ετσι...

Από τα δύο, το Xperia Z :lol:

Δεν του λείπει τίποτα. Για τα άλλα δύο κάτι θα βρεις να γκρινιάξεις (υλικά/εμφάνιση/ράδιο το S4, κάμερα/microSD/bootloader το Οne κοκ.)

Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X

Ως συσκευή το HTC είναι υπέροχο και συνδυάζει πολλά καλά - μάλλον πιο επιτυχημένα από το S4 που υστερεί ξεκάθαρα σε θέμα design.

Όμως η HTC δεν με πείθει σε θέμα υποστήριξης μελλοντικών εκδόσεων λογισμικού (το αντίθετο βάσει προϊστορίας). Από αυτό και μόνο για μένα κόβεται...

Μάλλον δεν είναι έχεις τσεκάρει την ψηφοφορία καθόλου, γιατί αλλιώς θα είχες καταλάβει πως εδώ μέσα θέλουμε την γκομεναρα όπως φαίνεται.

Ευτυχώς ή δυστυχώς όμως τα μέλη του myphone δεν καθορίζουν τις τάσεις της αγοράς και σε αυτό αναφερόμουν. Και κατά τα τέλη του καλοκαιριού θα αποδειχθεί, κατά τη γνώμη μου, ότι το s4 θα κάνει πολλαπλάσιες πωλήσεις από το one. Το πιο από τα δύο κινητά είναι το καλύτερο θα αποδειχθεί και αυτό συνολικά μετά από μήνες κυκλοφορίας, όχι προκαταβολικά από τα ψυχρά specs τους αλλά από την εμπειρία χρήσης που θα προσφέρουν.

Μάκης

Αν κρίνουμε με βάση το design και τα υλικά εννοείται οτι θα προτιμήσουμε το HTC One.

Ομως υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που θα κρίνουν ποιά απο τις δύο συσκευές είναι καλύτερη γενικώς.

Πιστευω οτι είναι πολύ νωρίς ακόμα. Αν δεν τις πάρουν στα χέρια τους πολλοί συμφορουμίτες ωστε να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα δεν μπορούμε να ξέρουμε που υπερτερεί το ενα και πού το άλλο.

Για τον λόγο αυτό δεν θα ψηφίσω στην παρούσα φάση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ψηφισα htc one γιατι ειναι κοσμημα και γιατι χωρις ανταγωνισμο ειμαστε ολοι μας χαμενοι και θα τρωμε πολυ πλαστικουρα και ιδιο σχεδιο απο τη samsung για πολλα χρονια ακομα.

Φυσικα και πιστευω οτι το s4 υπερτερει στα σημεια και η παραμετροποιησημη φιλοσοφια του εκφραζει τους περισσοτερους μεσα σε αυτους και εμενα.

LG G4 H815

Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated

Kernel: LG stock

Recovery: Twrp 3.1.1.1

S4 Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης...Σε καθε τομεα εναν προς εναν ειναι ενα βημα μπροστα τουλαχιστον.

Μονο στο υποκειμενικο θεμα της εμφανισης μπορει καποιος να πει οτι υπερτερει το One.

Galaxy Nexus 4.1.2 JB

Galaxy Note 4 910F

Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3

Με το σκεπτικό κάποιων εδώ.. Θα ψήφιζα το ONE γιατί μ'αρέσουν οι Metallica, αλλά επιλέγω το S4 γιατί είμαι περισσότερο fan της Audi.

Τελικά Galaxy S4 γιατί φαίνεται πιο σίγουρη allaround επιλογή, αλλά μέχρι 550 ευρώ!

Memento Mori

Ένα ωραίο βιντεακι σχετικό με το θέμα μας.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

One

Υλικά, ήχος, στρωτή λειτουργία, εικόνα, interface που είναι consistent (δε μου έρχεται η λέξη), all around φωτογραφική για τηλέφωνο (auto shoot μόνο), ποιότητα κλήσεων (Τηλέφωνα είναι...), ραδιόφωνο.

Galaxy s4

Αποσπώμενη μπαταρία, micro sd (που την πληρώνεις με μειωμένο βασικό χώρο τον οποίο αντικαθιστάς με μνήμη μέτριας ταχύτητας), καλύτερο notification led, καλύτερη απόδοση σε φωτογραφίες ημέρας, λειτουργία multiwindow.

Τα air gestures και eye tracking είναι σκουπίδια. Δεν έχω άλλη λέξη στο μυαλό. Είναι άχρηστα σκουπίδια που υπολειτουργούν.

Για μένα οποίο και να πάρει κανείς θα του λείπει κάτι από το άλλο. Αλλά σαν σύνολο πιστεύω το one είναι ένα βήμα μπροστά στην ουσία κι ένα πίσω στον "αέρα" (τον κοπανιστό...). One από μένα αλλά μου λείπουν το καλό led και η αποσπώμενη μπαταρία (για τη στιγμή που θα νιώσω ότι έπεσε νερό και θέλω να "τραβήξω την πρίζα")

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Για μένα HTC ONE, είναι απλά πανέμορφο και όταν πέσει με το καλό και η τιμή ειδικά για την έκδοση με τα 64GB είναι μονόδρομος. Οι έξτρα λειτουργίες που δίνει το S4 δε με εντυπωσιάζουν, έτσι κι αλλιώς δε μου φάνηκαν χρήσιμες στο S3 και δόξα το Θεό το android έχει εφαρμογές για τα πάντα. Τέλος το τελευταίο συν του S4 που είναι η εύκολη εναλλαγή μπαταρίας επίσης δε μου λεει κάτι καθώς δεν αγόρασα και ποτέ έξτρα μπαταρία σε κινητό μου, όπως άλλωστε και η πλειοψηφία των χρηστών.
Nickolas

Galaxy s2 κ ξερό ψωμί! :)

πες τα ρε φώτη. s2 για άλλο ένα χρόνο σίγουρα.

κανένα από τα δύο δεν με ικανοποίησε πλήρως.

το ένα είναι τούμπανο και κακάσχημο.

το άλλο πανέμορφο αλλά με μικρότερα bezels και χωρίς αποσπώμενη μπαταρία.

του χρόνου ίσως...

Αν κρατήσεις και τα δύο τηλέφωνα στο χέρι σου τότε μόνο θα καταλάβεις!!!

Δεν υπάρχει ακόμα συσκευή στην αγορά που να μπορεί να συγκριθεί με το HTC ONE!!!

http://www.androidpolice.com/2013/03/17/weekend-poll-htc-one-or-galaxy-s4/

Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες, οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα, οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους!!!

Αν και δεν θα παρω κανενα (για διαφορους λογους)

θα προτιμουσα το s4. με χαλαει που δεν εχει ραδιο αλλα μου φαινεται πιο ρε παιδι μου,δεν ξερω γιατι