Jump to content

myphone VERSUS: Samsung Galaxy S4 vs HTC One


DJDB
 Κοινοποίηση

Samsung Galaxy S4 vs HTC One  

1.116 members have voted

  1. 1. Samsung Galaxy S4 vs HTC One

    • Samsung Galaxy S4
      546
    • HTC One
      570


Recommended Posts

Τα 2 κινητα αυτα για μενα ειναι ισοδυναμα. Καπου χανει το ενα καπου το αλλο. Περσυ στο αντιστοιχο VS ειχα αγορασει το ONE X. Φετος για 2-3 λογους θα παω στο 4.

 

1. Arvato μεγαλο μειον στο σερβις του ΟΝΕ - Service one το θεωρω συν για το s4

2. Το κινητο οποιο και απο τα 2 θα επαιρνα θα εμπαινε σε θηκη. Αρα χανεται το οπτικο και αισθητικο πλεονεκτημα του ΟΝΕ αφου παλι σιλικονη θα πιανω και οχι αλουμινιο.

3. Προτιμω μη unibody συσκευες γενικα. Ενος φιλου του το εδωσαν πισω το ONE X και ετριζε μετα απο το σερβις.

4. Καλυτερα να εχεις αποσπωμενη μπαταρια παρα να μην εχεις.

5. Εχω μια 32αρα microsd class10 και δεν εχω τι να την κανω...

6. Ραδιοφωνο εχω στο bluetooth μου.

 

 

1. service OK είναι μην σου τύχει σε κάθε εταιρία, αλλά και να σου τύχει απαιτείς αντικατάσταση σε οποιοδήποτε σημείο χρονικό της 2αιτής εγγύησης και τελειώνει η ιστορία(είναι αναφαίρετο δικαίωμα , ευρωπαϊκό, και αν δεν συμμορφώνονται τηλεφωνικά με το καλό, υπάρχουν και άλλοι τρόποι.

2. σε θηκη είναι απαράδεκτο να βάζει κανείς το κινητό, σε πουγκί είναι πολυ καλύτερα αφού και προστατευεται και το ΝΙΟΘΕΙΣ όταν το χρησιμοποιείς.

3. εγώ προτιμώ unibody . τα περιτριξίματως τι να πω μπορεί να έκαναν κακή δουλειά στο σερβις αλλά η φυσική μας λέει , λιγότερα κομμάτια που ανοίγουν σε ένα αντικείμενο πιο στηβαρή και ακαμψία (βλέπε σύγκριση σπόρ 3 πορτών αυτοκινήτων με 5θυρα)

4. είχα χροοονια ολόκληρα αποσπόμενες μπαταρίες ... Όλοι μας... εγώ προσωπικά ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποίησα δευτερη.

5. πούλα την

 

1) Το service (htc) Ελλαδα ειναι απαραδεκτο :mad: ! Και αν εισαι απο αυτους που την ταλαιπωρεις την συσκευη και την παρα-πειραζεις :!: ,θα σου τυχει σε ποσοστο πανω απο 60% (το κατι της..).

2) Μηπως αντι για πουγκι που φαινεται μεσα σε αυτο και η ομορφια του,να παρω σακουλα :lol: ? Να κανω και γρηγορα οταν το βγαζω ;)!

3) Οταν μιλαμε κυριως ειδικα για συκευες/smartphones,η φυσικη δεν σου λεει οτι το plastic,εχει πολυ καλυτερη συμπεριφορα απο το metallic,στο θεμα που αναλυεις ?

4) Παντα εισαι κοντα σε πριζες ? Δεν σου ετυχε ποτε να τρεχεις και να μην φτανεις ? Θαλασσα,βουνα,λαγκαδια ? Εγω εχω 2 μπαταριες και μου εχει τυχει να τις ρουφηξω και τις δυο,σε ενα 3ημερο camping/party που ειχα παει και ακουγαμε λιγη μουσικουλα και βγαζαμε κατι photos/videakia και utube και παρε και εσυ με bt εκεινο και παρε εσυ και το αλλο.. Και δωσε να μιλησει και εκεινος (που το unibody htc /apple του τα επαιξε) και παιξε και λιγο με το gps σε εκεινο το μονοπατι για τον καταρακτη και παει λεγοντας και..και..και..

Και 2300mAh το ΟΝΕ και 2600mAh το S4 !

 

5) Ρε φιλε πλακα μας κανεις ? Να πουλησει την καρτα και να παιζει με cloud,3g,wifi και να μην εχει και δευτερη μπαταρια ???????? :lol:

 

Τιποτα αλλο εχεις να μας προτεινεις η να παω στον τσαγκαρακη να παρω κανα κοσμημα ?

 

υγ / Φιλε μου μην τα βαλεις με το υφος μου :bow:.. Επειδη το θεμα ειναι VS :chair: ,ειπα να παιξουμε λιγο ξυλο,για να κανουμε και χαβαλε και να ακουστει και καμια αληθεια,γιατι στα αντιστοιχα τοπικ των συσκευων εχουν αρχισει τα πηγαινε ελα απο τους fans,με τα αρνητικα θετικα σχολια ! Και εδω περα η ΟΔ μας εχει ανοιξει το καταλληλο θεμα και δεν διαβαζω τα ενθεν και ενθεν πικροχολα σχολια τους :!:. Με χιουμορ παντα και με σεβασμο !

Edited by Galactic
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 744
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αν μπορούσα να αγοράσω κάποιο θα προτιμούσα την καλύτερη συσκευή.Άρα απο έμενα το 4αρι...Με εχυνος όμως.Τα περί πρεμιουμ τα ακούω βερεσέ μια και όλοι τους αγοράζουν το "πρεμιουμ" και τρέχουν αμέσως να το βάλουν σε ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ θηκες για να μην γίνει το αλουμίνιο σαν τις μαιμους....μετα απο λιγο καιρο,και αποχτήσει ΜΟΝΙΜΑ παρασημα.Ε δεν είναι λιγάκι για γελια?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif
Link to comment
Share on other sites

HTC One Φυσικά
Η μεγάλη ανανέωση του κόσμου δεν θα έρθει τη στιγμή που οι φτωχοί θα συμβιβαστούν με τη μοίρα τους, αλλά τη στιγμή που οι πλούσιοι θ' αρχίσουν να έχουν ηθικούς δισταγμούς για τη δική τους μοίρα!
Link to comment
Share on other sites

Αποκλειστικά όμως με κλειστά τα μάτια :lol:

 

χαχαχαχα ήθελα να το γράψω ρε φίλε αλλά λέω άσε πρωι πρωι δεν έχω όρεξη για τσακωμούς :lol:

Link to comment
Share on other sites

Ψηφίζω one γιατί τώρα τελευταία δεν μου αρέσει η πολιτική της Samsung.(Ανακοίνωση με octa κ μετά ήρθε με τον 600, μη ύπαρξη ράδιο,κ γενικά μια τάση appl(e)οποιησης, Αν κ μέσα μου ξέρω ότι σε λίγους μήνες θα έχουμε το one+ οπότε μια από τα ίδια από εκεί. Τελικά είναι θέμα γούστου κ πολύ περισσότερο θέμα HYPE.
Link to comment
Share on other sites

εγω παρολο που ημουν κοντα στο One τελικα θα διαλεξω το s4 λογω του κλειδωμενου bootloader του one.
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X
Link to comment
Share on other sites

Θα ξεκινησω με το ONE,ενα ποιοτηκα κορυφαιο κινητο,με απιστευτα ηχεια,ωραιο interface sense,και το μονο που θα μπορουσε να συγκριθει με το iphone.Δεν ειναι μυστικο εξαλου οτι η HTC ξερει να βγαζει ομορφα κινητα.Με το ONE ελπιζω η HTC να εχει μια ευκαιρια να ανακαμψη και να αλλαξει τις τυχες τις,γιατι το μελλον της ειναι ακομα ασαφης,+να επιδιορθωσει ενα μεγαλο μειον που ακουει στο ονομα service.

 

Το S4 απο την αλλη μερια ειναι ενα τουμπανιασμενο κινητο,πολυ δημοφιλης,με πολλα νεα specs,μερικα χρησιμα,ενω μερικα αλλα απλα αχρηστα,δλδ ενα εξελιγμενο προηγουμενο μοντελο,που βασικα θα μπορουσαν να το ονομασουν ανετα S3s.Πραγματικα θα ηθελα τα μισα απο αυτα που δινει,και να προσθετε ποιοτηκα υλικα.Απο την αλλη οποιος θελει τηλεφωνο με τις καλυτερες επιδοσεις και μονο,τοτε το S4 ειναι μονοδρομος.

Eγω παντως ψηφισα το ΟNE.

 

Y.Γ. Μα βαλανε μπαρομετρο και δεν βαλανε radio?:cry:

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.
Link to comment
Share on other sites

Πόσο δίκιο ειχα οταν ειχα πει πως για να μην μετανιωσεις οταν παρεις το ενα και αφησεις το αλλο Πρεπει να τα πάρεις και τα δυο!!!

Και επιμένω σε αυτό!!!

Πρεπει λοιπόν αγαπητοί moderation να βάλετε και αυτήν την επιλογή

Οπως καταλάβατε εγω την κουρτίνα 3 θα ψήφιζα αν μου έδιναν την επιλογή...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Link to comment
Share on other sites

Πόσο δίκιο ειχα οταν ειχα πει πως για να μην μετανιωσεις οταν παρεις το ενα και αφησεις το αλλο Πρεπει να τα πάρεις και τα δυο!!!

Και επιμένω σε αυτό!!!

Πρεπει λοιπόν αγαπητοί moderation να βάλετε και αυτήν την επιλογή

Οπως καταλάβατε εγω την κουρτίνα 3 θα ψήφιζα αν μου έδιναν την επιλογή...

 

Και η τεταρτη κουρτινα να ειναι,πουλαω και τα 2 σε 6 μηνες και παιρνω ξανα το NoteIII και το παντρευομαι για το υπολοιπο !:lol::rotfl:

 

Πανω απο 90% θα ειχε αυτη την επιλογη ! Τι ψηφισες λεεεεγεεεεε....

Edited by Galactic
Link to comment
Share on other sites

Για μένα η σαμμυ είναι πολύ πιο μπροστά από την HTC σε πολλούς τομείς .

 

S4 από μένα γιατί είναι πιο κοντά στα γούστα μου και στα θέλω μου !

Θοδωρης
Link to comment
Share on other sites

και τα 2 θα περάσουν από τα χέρια μου,αλλά ως συνήθως θα καταλήξω στο Galaxy,γιατί κάποια χαρακτηριστικά που διαθέτει με κερδίζουν περισσότερο,γιατί το πίσω καπάκι έπαθε κάτι,ε και??θα πάρω άλλο,κάρτα μνήμης διαθέτω και δεν με ενδιαφέρει το ραδιόφωνο!!!

στέρεο ηχεία δεν βλέπω πρώτη φορά σε κινητό,κάποτε η Nokia είχε βγάλει το πρώτο και έτσι δεν με εντυπωσιάζει...αρκεί να ακούγεται δυνατά,έτσι και αλλιώς,στο κινητό μου παίζουν metal κομμάτια οπότε ότι ήχο και να έχει τα μπάσα πάντα θα χάνουν :p

και βεβαίως last but not least,υποστήριξη.service klp τα οποία είναι κάτι το βασικό..

S4 για'μενα αλλά η HTC έκανε καλή δουλειά και ας συνεχίσει έτσι για να υπάρχει ο ανταγωνισμός και να βλέπουμε καλύτερα ακόμη στο πέρασμα του χρόνου...πόσο καλύτερα θα μου πείτε..ο χρόνος θα δείξει :)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder
Link to comment
Share on other sites

Η δική μου επιλογή είναι το ONE, πιστεύω οτι η HTC έχει κάνει πολύ καλή δουλειά φέτος με το τηλέφωνο αυτό.
Link to comment
Share on other sites

Galaxy S4. Για επιδόσεις, για την μεγαλύτερη μπαταρία, την οθόνη, την κάμερα και την δυνατότητα micro sd. Δεν θα έβαζα αυτά στην άκρη απλά για ένα design

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Link to comment
Share on other sites

One και απο εμενα. Αν και η amoled εχει αλλη ομορφια o ηχος ειναι κατι που χρησιμοποιώ πολυ περισσότερο και εκει εχει να δωσει η HTC. Οσο αναφορα το S4, το επιασα λιγο και εχει και αυτο το laggaκι του οπως φανταζομαι θα εχει και το HTC, αλλα τουλαχιστον στο HTC εχουμε ενα πολυ ποιο προσεγμένο UI art. Της Samsung το βαρεθηκα, πρεπει να κανουν καμια αλλαγη στο UI
Link to comment
Share on other sites

Το αιώνιο δίλημμα: την γκομενάρα ή την νοικοκυρά;

 

Όλοι θα ήθελαν να κυκλοφορήσουν την γκομενάρα αλλά τελικά όλοι παντρεύονται την νοικοκυρά...

Μάκης
Link to comment
Share on other sites

Και τα 2 έχουν πολύ καλά χαρακτηριστηκά αλλά Htc one από μένα για 2 βασικούς λόγους. 1ον το ραδιόφωνο και μη μου πει κανείς να πάρω bluetooth με ράδιο και 2ον και σημαντικότερο όπως έχω ξαναπεί μετά τη αγορά του S2 δεν ξαναπαίρνω τηλέφωνο με άθλια ποιότητα υλικών. Προσοχή δε βάζω ποτέ θήκες, σιλικόνες TPU και άλλα τέτοια, θέλω να πιάνω τη συσκευή μου και να την χαίρομαι.

Για την ώρα θα μείνω με το one s μου (τουλάχιστoν 1 χρόνο ακόμα) που τα πάει υπέροχα και δε με έχει προδώσει ποτέ. Ίσως βάλει του χρόνου μυαλό η sammy και βγάλει κάτι πιο premium+ράδιο και την τιμήσω.

Link to comment
Share on other sites

εγω παρολο που ημουν κοντα στο One τελικα θα διαλεξω το s4 λογω του κλειδωμενου bootloader του one.

 

Χρήστο απλά για την ιστορία.Η HTC μέσα από το site της,σου δίνει επιλογή για unlock.Έρχεται με κλειδωμένο bootloader αλλά επίσημα σου δίνει τη δυνατότητα unlock.

 

Για το vs?

Για normal ανθρώπους προτείνω το one

Για "ψυχάκηδες" (βάζω μέσα και τον ευατό μου) προτείνω το s4

 

Με το πιστόλι στο κρόταφο, να διαλέξω ένα? S4 (To one είναι στο δρόμο) :lol: :lol:

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Link to comment
Share on other sites

One από μένα.

Tα benchmarks μου είναι αδιάφορα, το ίδιο και η SD.

Η 2η μπαταρία είναι αρνητικό, αλλά το ραδιόφωνο θετικό.

Η κάμερα σε ότι έχω δει μου άρεσε περισσότερο (σε συνθήκες που πραγματικά θα μου χρειαστεί), η οθόνη από ότι διαβάζω είναι καταπληκτική και φυσικά σε εξωτερική εμφάνιση δεν τίθεται σύγκριση.

Τώρα να ήταν και κομματάκι πιο φτηνό...

Link to comment
Share on other sites

επειδή το έπιασα στην παρουσίαση που έκαναν στο i-bank store@the mall , αν και το s3 με έχει βολέψει απίστευτα, έβαλα το One γιατί όντως είναι κουκλί και η οθόνη του φοβερή. Φωτογραφίες δεν με απασχολούν ιδιαίτερα, και μου αρέσει το κολπάκι με τις υπέρυθρες γιατί ο γιός μου έχει κάνει τα τηλεκοντρόλ κομμάτια! Και το blinkfeed μου φαίνεται βολικό. Βέβαια για να το τιμήσω θα πρέπει η τιμή να πέσει στα 450,και να δείξει η htc ότι το υποστηρίζει με συχνές αναβαθμίσεις.
Link to comment
Share on other sites

Ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι το s4 υπερέχει στα σημεία,επιλέγω s4 γιατί όντας πελάτης της samsung νιώθω πιο άνετα.

Όταν μένεις ευχαριστημένος από μια εταιρία,δυσκολεύεσαι εξαιρετικά να πάρεις το ρίσκο να την αφήσεις κ να κάνεις πειραματισμούς αφενός και αφετέρου το κίνητρο δεν είναι κ τόσο μεγάλο ..

me > you
Link to comment
Share on other sites

HTC One γιατί :

1) Είναι πανέμορφο,

2) Έχει τρομερό ήχο,

3) Οθόνη που δεν είναι amoled (για εξωτερική χρήση κάποιοι θα καταλάβουν τι εννοώ),

4) Έχει FM radio το οποίο χρησιμοποιώ (κάποιοι άλλοι πάλι όχι),

5) Αίσθηση στο χέρι απλά από αλλού (όχι, δεν χρησιμοποιώ ποτέ θήκη),

6) Μου αρέσουν οι unibody συσκευές (από το 1998, ποτέ δεν αγόρασα 2η μπαταρία και τα 32 gb με υπερκαλύπτουν (κάποιοι πάλι θέλουν να κουβαλάνε όλη την συλλογή από mp3 μαζί τους. Περί ορέξεως…)

7) Είναι κατασκευασμένο από ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, κάτι που ποτέ κάτοχος Samsung δεν πρόκειται να καταλάβει και ίσως να αποδεχθεί.

Φιλικότατα πάντα...:)

Βασίλης

 

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...