DJDB Δημοσιεύτηκε April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 26, 2013 (edited) Με τα Samsung Galaxy S4 και HTC One να αποτελούν τις δύο νέες ναυαρχίδες των γνωστών εταιρειών, δύο συσκευές που (μεταξύ και μερικών ακόμα) είναι σίγουρο πως θα ανταγωνιστούν για την πρώτη θέση στην κατηγορία των smartphones για φέτος, διεκδικώντας την μερίδα του λέοντος τόσο των πωλήσεων όσο και των εντυπώσεων του καταναλωτικού κοινού, νομίζουμε πως ήρθε η ώρα για ένα ακόμη myphone VERSUS. Στην μια πλευρά βρίσκεται λοιπόν το HTC One, η νέα προσπάθεια της κατασκευάστριας από την Ταϊβάν, μέσω της οποίας στοχεύει στο να επανακτήσει την χαμένη της «δύναμη», προσφέροντας αυτό που η ίδια θεωρεί τόσο εντυπωσιακό όσο και «διαφορετικό». Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του One βρίσκουμε οθόνη 4,7 ιντσών ανάλυσης 1080p, chipset Snapdragon 600 με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,7GHz, κάμερα με την Ultrapixel τεχνολογία της HTC, 2GB RAM και Android 4.1. Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής μπορείτε να δείτε στην σχετική σελίδα του myphone.gr. Στην άλλη πλευρά του σημερινού μας VERSUS βρίσκεται το τέταρτο μέλος της σειράς των Galaxy S. Πρόκειται φυσικά για το Galaxy S4, ένα smartphone υψηλών προδιαγραφών που σκοπό έχει να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία της Samsung στην αγορά του Android και των smartphones. Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά βρίσκουμε την οθόνη των 4,99 ιντσών με την Full HD ανάλυση, τον τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon 600 στα 1,9GHz, την κάμερα των 13 MP, την RAM των 2GB και το Android 4.2. Αναλυτικά τα specs της συσκευής εδώ. Ήρθε λοιπόν η ώρα να επιλέξετε ποιο από τα δύο προτιμάτε, ποια συσκευή θέλετε εσείς να «κερδίσει» το σημερινό μας VERSUS, αναφέροντας φυσικά και με ένα σχόλιο σας το γιατί ψηφίζετε την εκάστοτε συσκευή. Διαβάστε το αναλυτικό review του HTC One και το πλούσιο hands-on του Samsung Galaxy S4. Ο λόγος σε εσάς! Edited April 28, 2013 by Mythozz Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Ας μιλήσουν οι ειδικοί :-) :-) :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 HTC one από μένα...αν δεν επανακτήσει τις δυνάμεις της η htc με αυτο το τηλέφωνο δύσκολα θα επιβιώσει,πέρα από αυτό όμως,είναι το φετινό διαμάντι. Κι επίσης http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4603219 Htc One vs Sony Xperia Z vs Samsung Galaxy S4.Η Τιτανομαχια Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MickWellington Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 HTC ONE από μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantouan Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 πολυ πιο ομορφο το htc !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Ενταξει, σε ολα τα σημεια το samsung galaxy s4 ειναι δυο ισως και τρια βηματα πιο μπροστα. Μονο και μονο για τα εφε, τα κολπα και τις καινοτομιες που προσφερει, δεν χωρα κουβεντα. Οσο για το θεμα ομορφιας επειδη ειναι υποκειμενικο το θεμα, παλι το s4 θα προτιμουσα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ... HTC για οθόνη, ποιότητα και λογισμικό ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aposman1982 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Φυσικά και δεν υπάρχει σύγκριση. Ούτε σε οθόνη (η 5αρα οθόνη του S4 δεν υπάρχει σε άλλο smartphone), ούτε σε αποδοση, ούτε σε μπαταρία, ούτε στις διάφορες εφαρμογές/συντομεύσεις. Το μόνο πλεονέκτημα που έχει το HTC είναι η μεταλλική ενιαία κατασκευή, που όμως δεν είναι αυτό που θέλουν όλοι. Εγώ ΘΕΛΩ να μπορώ να αλλάζω την μπαταρία μου, γιατί να μου το απαγορεύεις? Άσε που οι μεταλλικές είναι πιο ευπαθείς σε γρατζουνιές, σπασίματα. Φυσικά και το S4 είναι η ανώτερη επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Πάντως εγώ τα εφέ αυτά του στυλ το κοιτάζω και δεν σβήνει η οθόνη,περνάω σαν σαλιγκάρι το χέρι μου πάνω από την οθόνη για να πιάσει την κίνηση και να πάρει εντολή δεν τα χρησιμοποιώ.χρονοβόρα και ενεργοβόρα...καλό για εφέ αλλά μέχρι εκεί. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 One ψηφίζω κι εγώ, λόγω εξωτερικής εμφάνισης και μόνο. Σαν τηλέφωνο το S4 είναι πολύ καλύτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 καλα δεν υπαρχει και βεβαια για την οθοναρα και μονο το s4 γιατι σιγουρα το μαυρο του one δε θα εχει καμια σχεση με αυτο του s4 και γιατι αλλο 4.7 και αλλο 5 ιντσες αυτο που μου αρεσει ομως στο one ειναι το μπροστα μερος του και οτι εχει fm ραδιο. Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Galaxy s2 κ ξερό ψωμί! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Παρολο που προτιμω samsung σαν εταιρια, θα ψηφισω one γιατι ειναι πολυ ομορφο ενω το S4 δεν μαρεσει καθολου (οπως το S3) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 htc one κοσμημα πραγματικο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 και τα δυο μου αρέσουν φέτος .αλλα στα σημεία θα προτιμήσω το s4 . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Λογικά και τα 2 θα τα τιμήσω φέτος. Χθες είδα από κοντά το One και πραγματικά είναι ένα κόσμημα. Σίγουρα περιμένω να δω και το S4 αλλά δεν νομίζω σε καμία περίπτωση να μου αφήσει την ίδια ή έστω παρόμοια αίσθηση. Απο την άλλη το S4 έχει μαζεμένες διαστάσεις και 5αρα οθόνη αλλά και η 4,7αρα του One μου φάνηκε αρκετή.. Θα πρότεινα να περιμένετε να δείτε από κοντά και τις 2 συσκευές και μετά να κρίνετε.. Επίσης σχόλια του τύπου ότι το S4 "είναι πολύ πιο μπροστά κτλ" τα βρίσκω άκυρα από την στιγμή που δεν έχουμε δει ακόμα καλά καλά τις συσκευές και δεν ξέρουμε που χωλένει η κάθε μία και που είναι δυνατή αντίστοιχα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Μεταξυ των 2... θα επαιρνα το One για λογους σχεδιασμου και ποιοτητας. Μεγαλο ατου του S4 ομως, η μπαταρια του;) Παράθεση Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 HTC One.... Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Εν τέλει, One. Αλλά όχι τόσο αβασάνιστα, όσο αν είχε στις ίδιες διαστάσεις 5αρα οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία. Τότε δε θα υπήρχε versus... Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 χμμμμ τι να επιλέξω? να διαλέξω μεταξύ μερικών αριθμών διαφορά στα benchmarks; που στην σήμερον ημέρα όλα τα κινητά είναι πάνω απο το software σε δυνατοτητες; ή να επιλέξω σύμφωνα με αυτό που έχει την μεγαλύτερη διαφορα; Δηλαδή την εξωτερική εμφάνιση.... χμμμμ Δεν συγκρίνουμε 2 κινητά που το ένα έχει 1 gb ram και το άλλο 2gb ram, ή το ένα είναι 3 φορές πιο δυνατό απο το άλλο... συγκρίνουμε εσωτερικά 2 ίδια κινητά στην πράξη,.,,,,,, άρα θα κοιτάξω τις διαφορές αλλού.. ομορφιά... αίσθηση στο χέρι.... αυτά τα 2 ακόμα και να μην λειτουργώ το κινητό τα νιώθω .... το πιάνω και χωρίς να το χρησιμοποιώ . άρα θέλω κάτι που αφού δώσω 700€ ζεστά ζεστά... να νιώθω ότι πιάνω 700€ ζεστά ζεστά , και όχι να χρειάζεται να ανοίξω το κινητό να το λειτουργήσω για να μου θυμίσει ότι έδωσα 700€ ζεστά ζεστά.....!!!! Καταλάβατε φαντάζομαι την επιλογή μου. Στα σημεία που είναι υπέρ το S4 είναι μικρή η διαφορά και δεν την πολυνιώθεις.... ενω σε αυτά που είναι υπέρ το one (ηχεία, αλουμίνιο κατασκευή, ομορφιά) την διαφορά την απολαμβάνεις... θα πάω λοιπόν εκεί που απολαμβάνω καλύτερα τα 700€ ζεστά ζεστά! ;) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixgrg Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Htc one λόγο ηχου που παίζει μονο του μπάλα,λόγο υλικών κατασκευής και φυσικα οθόνης δεν μου αρέσουν καθόλου τα κόρεσμενα χρώματα των amoled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 δεν τα εχω πιασει στο χερι και τα δυο. οθονη ισως καλυτερη το s4 kai 5ara. το htc φαινεται πιο ομορφο κατασκευαστικα πιο ποιοτικο αλλα 4.7 οθονη σε ιδιο μεγαθος με το s4. καμερα ισως το s4 καλυτερη να δω και με το καινουργιο firmware τι κανει το htc. γουσταρω που το s4 βγαζει βιντεο και φωτο μαζι. ισως s4 ακομα δεν ξερω σιγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveuserxx876 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Έχει πολλή πλάκα αυτό το topic. :lol: Θα το παρακολουθήσω με ενδιαφέρον. One απο εμενα γιατί έτσι γουστάρω :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 αλλα 4.7 οθονη σε ιδιο μεγαθος με το s4. γουσταρω που το s4 βγαζει βιντεο και φωτο μαζι. ισως s4 ακομα δεν ξερω σιγουρα. ναί αλλά στο ίδιο μέγεθος έχεις πολύ ποιοτικότερα STEREO ηχεία! θυσιάζεις δηλαδή 0,3 ίντζες για ήχο... μην το βλέπεις μονόπλευρα... όσο για το φώτο και βίντεο μαζί , αυτό το κάνω εδώ και έναν χρόνο με το HTC ONE X και φυσικά το κάνει και το ΟΝΕ.... :cool: Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Ως τώρα είχα αγοράσει όλη την σειρά galaxy αλλά για φέτος θα αφήσω τα πλαστικά και θα πάω προς αλουμίνιο μεριά. Κακά τα ψέματα φαίνεται πως η HTC προσπάθησε να βγάλει ένα καλό τηλέφωνο φέτος και το κατάφερε. Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts