v@gelis Δημ. May 15, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Εχω παραγγείλει την ιδια σε λευκό... Πόσες μερες σου εκανε βαγγελη??? Επίσης εχω παραγγείλει και την οριτζιναλ παλι σε λευκό εχω βαλει πιο πισω λινγκ... Αστα Νικο, μη... την περιμενεις. Εκανε πανω απο ενα μηνα!!! Η αυθεντικη φαινεται κουκλα, κι εγω αυτη θα χτυπησω, περιμενω να τη φερει ο Νικολας απο μερα σε μερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Από αύριο -που θα πρωτοπαρουσιαστεί κιόλας- οι τιμές στο Public θα κυμανθούν στα €499 για την WiFi έκδοση και στα €599 για την 3G. Πολύ αισιόδοξους τους βλέπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 NEA ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΑΜΑΖΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ !!!! 369 €, γυρω στα 384 € με τα μεταφορικά Καλα, το βλεπω στα 320-350 € συντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Μια χαρά! Άντε σιγά-σιγά να εμφανιστούν και νέα χρωματάκια και κατά προτίμηση πρώτα το γκρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazelost Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Από αύριο -που θα πρωτοπαρουσιαστεί κιόλας- οι τιμές στο Public θα κυμανθούν στα €499 για την WiFi έκδοση και στα €599 για την 3G. Πολύ αισιόδοξους τους βλέπω... Επικοινώνησα σήμερα με public Συντάγματος και μου είπαν ότι έχουν διαθέσιμο μόνο το wifi model(499 ΕΥΡΩ) και ότι το 3G θα αργήσει να κυκλοφορήσει! Εγώ ακόμη αναμένω από Expansys! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Επικοινώνησα σήμερα με public Συντάγματος και μου είπαν ότι έχουν διαθέσιμο μόνο το wifi model(499 ΕΥΡΩ) και ότι το 3G θα αργήσει να κυκλοφορήσει! Εγώ ακόμη αναμένω από Expansys! Κι εγω περιμενω απο εξπανσυς το 3g, αλλα για την ωρα αναμονη. Μην τρελαθουμε και τραβηξουμε καμια παραγγελια απο αμαζον λεω εγω.. :worry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Κι εγω περιμενω απο εξπανσυς το 3g, αλλα για την ωρα αναμονη. Μην τρελαθουμε και τραβηξουμε καμια παραγγελια απο αμαζον λεω εγω.. :worry::cry: Μάλλον αυτό πρέπει να κάνεις. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μάλλον αυτό πρέπει να κάνεις. Αν δεν επαιρνα το 3g σε καλη τιμη (thanks to Νικολα) θα το ειχα ηδη κανει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 499 € στην Ελλαδα και 385 € στο Amazon Γερμανιας (με τα μεταφορικά) ?????? Καλα, ποσο μ......ες μας θεωρουν ??? Ακομα και να σκεφτει καποιος οτι ο ΦΠΑ στη Γερμανια εινια 19%, ενω στην Ελλαδα 23%, παλι μιλαμε για ΚΑΘΑΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Αν δεν επαιρνα το 3g σε καλη τιμη (thanks to Νικολα) θα το ειχα ηδη κανει... Από το extrememobile εννοείς;. Σου έχει φέρει το 3g; Για δώσε details. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 499 € στην Ελλαδα και 385 € στο Amazon Γερμανιας (με τα μεταφορικά) ?????? Καλα, ποσο μ......ες μας θεωρουν ??? Ακομα και να σκεφτει καποιος οτι ο ΦΠΑ στη Γερμανια εινια 19%, ενω στην Ελλαδα 23%, παλι μιλαμε για ΚΑΘΑΡΗ ΛΗΣΤΕΙΑ Κλασικες καταστασεις. Ειναι τεραστια η διαφορα, ναι, πρεπει καποτε να αλλαξει αυτο γιατι θα συνεχιζουμε να αγοραζουμε απο εξωτερικο (και δε μου αρεσει πολυ αυτο)... @nnik_1969 Οχι, το Νικολα του φορουμ μας εννοω (galanakop). Πηρε εγκαιρως το wifi μου και φροντισε για την τιμη του 3g μου. Fair enough :lol: Ο αλλος Νικολας (καλος φιλος) δεν εχει βρει ακομα σε καλη τιμη (αν και μπορει να φερει ευκολα και εκδοση 3g, καθως παιζει με προμηθευτες απο Γερμανια σε καθημερινη βαση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazelost Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Κι εγω περιμενω απο εξπανσυς το 3g, αλλα για την ωρα αναμονη. Μην τρελαθουμε και τραβηξουμε καμια παραγγελια απο αμαζον λεω εγω.. :worry::cry: Άρχισε δειλά δειλά να κάνει την εμφάνιση του στα...skroutzομάγαζα( οχι σαν απόθεμα όμως)!!Πιστεύω μέσα στην εβδομάδα να το έχουμε στα χέρια μας γιατί από το expansys δεν το κόβω.Το πάει απο καθυστέρηση σε καθυστέρηση:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Αναμένουμε άμεσα να παρουσιαστεί και στο Πλαίσιο (Στην ίδια φυσικά τιμή με το Public) και φυσικά θα ακολουθήσουν και τα άλλα καταστήματα. 'Ηδη η Cosmodata "τσίμπησε" λίγο προς τα πάνω την τιμή αλλά αυτή πιστεύω θα είναι και η starting price για πολλά Skroutzομάγαζα μέσα στις επόμενες μέρες (€415)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Και το πάρτι συνεχίζεται!!! Οι 3 κορυφαίες ταμπλέτες 7@8 ιντσών είναι εδώ... Οι δύο θα μείνουν... Ποια θα αποχωρήσει??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Και το πάρτι συνεχίζεται!!! Οι 3 κορυφαίες ταμπλέτες 7@8 ιντσών είναι εδώ... Οι δύο θα μείνουν... Ποια θα αποχωρήσει??? Εγώ ποντάρω στην δεξιά. Τέλος εποχής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Η δεξιά Νικόλα. Να έχεις και τα δυο. Και ios και android. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Να θυμίσω ότι εδώ συζητάμε αποκλειστικά για το Note 8. Υπάρχουν ξεχωριστά θέματα για τέτοιου είδους συζητήσεις (συγκρίσεις, vs κτλ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Μέσα Ιουνίου θα κυκλοφορήσει και σε χρώμα Black-Brown. Φαντάζομαι ότι θα είναι κάτι σαν το καφέ Note 2 που κυκλοφόρησε πρόσφατα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Μέσα Ιουνίου θα κυκλοφορήσει και σε χρώμα Black-Brown. Φαντάζομαι ότι θα είναι κάτι σαν το καφέ Note 2 που κυκλοφόρησε πρόσφατα... ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απο το ασπρο !!!!! http://i-cdn.phonearena.com/images/articles/79526-image/Samsung-Galaxy-Note-8-0-Charcoal-Black.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Μάλλον θα το προτιμήσω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Φαίνεται πιο κλασικό. Το θέμα είναι η διαθεσιμότητα. Μην περιμένετε πριν το τέλος Ιουνίου-αρχές Ιουλίου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Φαίνεται πιο κλασικό. Το θέμα είναι η διαθεσιμότητα. Μην περιμένετε πριν το τέλος Ιουνίου-αρχές Ιουλίου... Για όσους δεν βιάζονται ,σαν και εμένα ,κανένα πρόβλημα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Kαι το cosmodata στα 495 το πήγε. Πανάκριβο είναι το άτιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Kαι το cosmodata στα 495 το πήγε. Εγώ εξακολουθώ να το βλέπω στα €414... http://www.cosmodata.gr/product/163528/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1628 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Aν δεις την περιγραφή αναφέρει: SAMSUNG GALAXY TAB2 P5110 Το σωστό είναι αυτό: http://www.cosmodata.gr/product/163163/tablet-samsung-galaxy-note-8-0-n5100-16gb-wh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts