Jump to content

myphone POLL: Ραδιόφωνο και smartphones – Μια «πονεμένη» ιστορία

DJDB
 Κοινοποίηση

Πόσο σημαντική θεωρείτε την ύπαρξη ραδιοφωνικού δέκτη σε ένα smartphone;  

848 members have voted

1. 1. Πόσο σημαντική θεωρείτε την ύπαρξη ραδιοφωνικού δέκτη σε ένα smartphone;

• Πολύ σημαντική
      379
    • Αρκετά σημαντική
      286
    • Καθόλου σημαντική
      180
    • Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
      3

Recommended Posts

Πολύ σημαντική για μένα ειχα πάρει το galaxy nexus και περυσι και το κράτησα 2 μηνες δεν άντεξα που δεν ειχε ραδιο.

Δε θα ξαναπαρω συσκευη που δεν θα χει ξανα.

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

• Απαντήσεις 246
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προσωπικά δεν ακούω ράδιο ποτέ, από την άλλη όμως θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψην τους οι εταιρίες ότι δεν είναι όλες οι χώρες σαν την Αμερική ώστε να έχουν παντού 4G ή Wifi για να streamάρεις τον σταθμό που θέλεις...

Για μένα ένα κινητό από το πιο φθηνό μέχρι το πιο ακριβό θα έπρεπε να έχει αυτή την λειτουργία...

▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄

Καθόλου σημαντική η ύπαρξη και για εμένα.Δεν ακούω κ οποτε δοκιμάζω να ακούσω το κλείνω αμέσως εξαιτίας των ατελείωτων διαφημίσεων και του χαμηλού επιπέδου γενικά.

Θα προτιμούσα να υπάρχει όμως για τη μερίδα του κόσμου που ακούει..

me > you

Δεν θα αγορασω ποτε συσκευη χωρις ραδιο και λεντακι για φακο..

δεν τα χρησημοποιω καθημερινα αλλα οπως ειπε και ενας αλλος φιλος ειδικα για τους ποδοσφαιροφιλους υπαρχουν στιγμες που σωζει ζωες που λεει ο λογος

Το θεωρώ πολυ σημαντικό, όχι σε σημείο να λειτουργήσει αποτρεπτικά για την αγορά μιας συσκευής.

Το χειρότερο είναι οι ηλίθιες δικαιολογίες των εταιρειών. Όσους ξέρω με note2 χρησιμοποιούν hands free. Μήπως να αφαιρέσουν το ακουστικό απο την συγκεκριμένη συσκευή????

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

"Οι έρευνες μας έδειξαν μια μετατόπιση του ενδιαφέροντος προς τις ψηφιακές εκπομπές, με επικέντρωση στην ακρόαση μουσικού περιεχομένου μέσω των κοινωνικών δικτύων ή του Youtube. Η συσκευή ναυαρχίδα μας απευθύνεται σε καταναλωτές που χρησιμοποιούν ψηφιακό περιεχόμενο, μοντέρνα format και μοντέρνα κανάλια κατανάλωσης"

@DJDB, να τους πεις οτι ειναι καργα καθυστερημενοι. Τις ερευνες αυτες τις εχει κανει η απλ εδω και εξι χρονια....αρα, το s3 μαλλον δεν απευθυνοταν σε καταναλωτες που χρησιμοποιουσαν ψηφιακο περιεχομενο? σε τι απευθυνονταν?

Προσωπικα, σπανια ακουω ραδιο. Μονο στο αυτοκινητο.:p

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Ψήφισα αρκετά σημαντική αν και στο Nexus ως γνωστόν δεν υπάρχει ραδιόφωνο αλλά βολεύομαι με το δεύτερο νούμερο που έχω με ένα ταπεινό xperia mini σε αυτόν τον τομέα. Αν θα έπαιρνα συσκευή μη Nexus θα θυσίαζα το pure android με κάτι που να εχει και αυτή την επιλογή αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξω

Όσο για την απάντηση τησ Samsung... Δηλαδή μέχρι το Galaxy S3 σε τι κοινό απευθυνόταν δηλαδή?

για όσους θέλουν ράδιο μια καλή-αναγκαστική λύση είναι αυτό: http://www.skroutz.gr/s/258697/Sony-Ericsson-MW600.html

;)

Ψηφισα αρκετα σημαντικη. Ακουω ραδιοφωνο αλλα οπως φαινεται απο το avatar μου δεν ειναι ο μοναδικος λογος αυτος για να απορριψω μια συσκευη. Βρηκα τη λυση στο link που γραφει ο φιλος εδω και καιρο βασικα...

Μάριος...

Πάρα πολύ σημαντικό για μένα.

Εϊναι λόγος αποτροπής στην αγορά του S4.:(

Φιλικά Γιώργος

Οι λόγοι που δεν πήρα ποτε iphone ειναι οτι 1. Δεν είχε ραδιόφωνο, 2. Δεν εβγαινε η μπαταρία και 3. Για όλες αυτές τις.." παραξενιές" του λειτουργικού. .

Από την HTC έφυγα λόγω της μη αποσπώμενης μπαταρίας. . Τωρα αν σιγά σιγα όλες οι εταιρείες ακολουθούν το πρότυπο του iphone, πραγματικά υπάρχει θέμα... Σαφώς οι εταιρείες κάτι ξέρουν και για κάποιους λόγους κάνουν αυτές τις επιλογές... Από εκεί και πέρα ο καθένας μας επιλέγει ποιο smartphone τον καλύπτει.. Τώρα αν η αγορά αλλάζει σιγά σιγά , , τότε ή προσαρμόζουμε και τις ανάγκες μας ή κρατάμε το παλιό μας κινητό όσο αντέξει..;)

Έχω απορρίψει πολλά κινητά εξαιτίας αυτής της έλλειψης, για εμένα είναι deal breaker. Ας πούμε το S4 με εμένα δεν έχει καμία ελπίδα. Γιατί να το προτιμήσω, όταν υπάρχουν αντίστοιχα κινητά με FM;

Τώρα αν πια φτιάξουν το απόλυτο κινητό, που με υπερκαλύπτει σε όλα, το ερωτευτώ και δεν έχει ραδιόφωνο, ε, θα σκεφτούμε την λύση του handsfree-ραδιοφώνου. Αλλά τέτοιο κινητό δεν έχει φτιαχτεί.

Το θεωρω συμαντικο να εχει ενα τηλεφωνο. Το πρωτο πραγμα που εκανα με την αγορα του Ν900 ηταν να ενεργοποιησω με το app το "κρυφο" ραδιοφωνο.

Μην μιλησω και για αλλες "περιττες" δυνατοτητες που κοβουν οι κατασκευαστες κανοντας μας να τις θεωρησουμε αχρηστες πχ υπερυθρες που κανουν παλι την εμφανιση τους σε ναυαρχιδες HTC ONE ,οχι για μεταφορα data, ποτε δεν καναμε τετοια χρηση, αλλα για τηλεκοντρολ...'Η για τον FM transmitter που παει πακετο με ενα δεκτη ραδιοφωνου.

Μας εχουν "τυφλωσει" με φανταζι οθονες και καμερες και δεν εχουμε παρει χαμπαρι οτι αγοραζουμε ο,τι αυτοι θελουν να πουλησουν και μετα λεμε "ελα μωρε, ποιος στελνει δεδομενα με BT πια..."

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Πολυ σημαντικη η δυνατοτητα ραδιοφωνου στο smartphone.

Προσωπικα ακουω αρκετα ραδιοφωνο.

Θα απερριπτα την αγορα κινητου που δεν εχει ραδιοφωνο.

Για μενα ειναι ανηκουστο κινητο των 700 ευρω να μην εχει κατι που εχει κινητο των 50 ευρω.

Απλα πραγματα

Eνα (ακομα)μπραβο απο εμενα στην συντακτικη ομαδα,γιατι ποσα thread (ασχετα με το radio)εδω μεσα

δεν εχουν καταληξει στο τελος αν το θελουμε/μας ερεσει ή οχι?

Στο θεμα μας τωρα,εγω το πρωτο που κοιταω σ'ενα smart ειναι αν εχει radio/αξιοπρεπεις μπαταρια.Γιατι πρεπει να πληρωνω και το radio ενω οι αλλοι το δινουν δωρεαν?Ενας λογος που με χαλασε το S4 ειναι αυτος.

Τα χρηματα για την αγορα smart τα δουλεψα δεν μου τα χαρισε κανενας,και ως εκ τουτου,θελω να τα εχει ολα μεσα.Kαι δεν ειναι μονο μουσικη,ειναι και ενημερωση.Δεν μπορω να ειμαι κολλημενος με μια οθονη στη μουρη συνεχεια.:lol:

Και επειδη free/fast internet connection(say what?)στην ελλαδα δεν...τοτε αγαπημενη μου sammy εχεις φαει ακυρο.

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Το ραδιοφωνο στα fm δεν με αποσχολει απο την στιγμη που υπαρχει το ιντερνετικο γ αυτο ψηφισα και καθολου

σημαντικο να υπαρχει σε μια συσκευη.

προσωπικα πιστευω οτι ένας κατοχος ενος smartphone εχει και καποιο data plan στο συμβολαιο οποτε αν θελει να ακουσει ραδιο ακουει online.
Υπογραφή....

Όχι απλά σημαντική, πάρα πολύ σημαντική. Τ χρησιμοποιώ λίγο μεν αλλά είναι μέσο ενημερωσης, χαλάρωσης και είναι δωρεάν που βολεύει πολύ σε ώρες βαρεμάρας, αναμονης κλπ.

Αναγκαίο όπως η SIM και η κάμερα σε ένα κινητο. αποψη μου

MOBILE:

HTC Desire S (2012-2015),

Xiaomi Mi4 LTE(2015-),

SII I9100 (2015- For Fun, Flashing CM roms etc)

Δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Αλλά όταν το χρειαστώ θέλω να υπάρχει. Το θεωρώ κάτι δεδομένο κι έτσι έπρεπε να είναι! Αν δε "συλλέγει" πληροφορίες και γι' αυτό οι εταιρίες δεν ενδιαφέρονται, τότε είναι σειρά των καταναλωτών να το δείξουν.

Ιδιαίτερα σε χώρες όπως η Ελλάδα που οι χρεώσεις ιντερνετ είναι ακόμα σε άλλο επίπεδο!

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Προσωπικα δε χρησιμοποιω ποτέ ραδιοφωνο απο το κινητο, αλλα θεωρω ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ να μην εχει ενα κινητο αυτη τη δυνατοτητα.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Άκρως σημαντική. Τόσο που τιμολογούν τα smartphones, να έχουν όσες περισσότερες δυνατότητες μπορούν. Αν είναι να αφαιρούν μία - μία, να μην τα λένε smartphones. Επίσης, να μπορώ να χρησιμοποιώ το ραδιόφωνο και σε Flight Mode, ακούς Google;
Huawei Nova 5T