Jump to content

Samsung Mega 5.8 (I9150) & 6.3 (I9200)


Bezbozny
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για μενα το κινητο ειναι απλα πολυ καλο.ειναι mid range αυτο ειναι σιγουρο.δεν ειναι s4 αλλα ουτε σχεδιαστεηκε για να ειναι.εγω προσωπικα ερχομαι απο το νοτε 2 και σιγουρα δεν ειναι νοτε 2.αλλα μου φαινεται οτι εχουμε γινει ολοι πολυ περιεργοι....θελουμε 3 gb ram θελουμε hd οθονη θελουμε μεγαλη μπαταρια θελουμε το ενα θελουμε το αλλο.και μαλιστα φτηνα.οποιος θελει ολα αυτα παντα κατα την γνωμη μου παει και παιρνει ενα λαπτοπακι και κανει την δουλεια του.εχουμε γινει θυματα των εταιρειων και οχι καταναλωτες με συνειδηση.τωρα για το θεμα του μεγεθους ολοι ξερουμ οτι ειναι 6 και ιντσες οποτε μην διαμαρτυρεστε

 

κι εγω απο Note 1 και Note 2 ερχομαι και το κινητο ειναιμια χαρα γρηγορο δε με εχει κρεμασει πουθενα και η φωτογραφικη καλη ειναι και η οθονη σχεδον σαν το tablet που εχω ειναι στις 7 ιντσες οποτε μια χαρα κανει τη δουλεια του και στα λεφτα του δεν υπαρχει αλλο.

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 276
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειμαι αναμεσα στο Mega και το Huawei Mate 6.1 ποιο ειναι καλυτερο απο τα δυο ?;)

Είναι καλύτερα να κάνεις την ερώτηση σου στο σωστο θέμα .

Samsung galaxy s21+

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα παιδια, ξερετε εαν θα πάρει το update του S4 οπου μεταφερεις πια και τα apps στην SDcard?

 

Eιναι το μονο που με κοβει. Αλλιως η 8 GB εκδοση ειναι ακυρη... Η τιμη πιστευω κ ελπιζω θα πεσει κι αλλο.

Link to comment
Share on other sites

Ας πω και εγω την γνωμη μου μετα απο μια εβδομαδα χρησης. Το mega στα λεφτά του παιζει μπαλα μονο του. Δεν ειναι note 2 ουτε και s4. Ειναι midrange οπως ειπε και ενας φιλος σε προηγουμενο ποστ. Τι σημαίνει αυτο; Οτι το κατώτερο hardware θα κανει την εμφανιση του με μικρες καθυστηρησεις των 1-2 δευτερολεπτα σε ορισμενες εφαρμογες,χωρις ομως αυτο να ειναι ενοχλητικό σε βαθμο που να σε πειραζει.. Η αναλυση ειναι οριακη σε αυτες της ιντσες και τα έμπειρα ματια κατοχων 1080 αναλύσεων στα κινητα θα δουν διαφορα στην ποιοτητα απεικόνισης. Εχει ωραια χρωματα, πολυ φωτεινότητα και ειναι απολαυστικη στα multimedia και το σερφαρισμα στο ιντερνετ. Η ποιοτητα κατασκευης ειναι η κλασικη πλαστικουρα αντιγραφο του s4 ακομα και στο ντιζαιν. Ο ηχος ειναι καλος σε ολα τα επίπεδα οπως και στης αλλες ναυαρχιδες της samsung . Η καμερα ειναι καλη αλλα οχι και κατι το ιδιαίτερο. Η φωτογραφιες που θα τραβηξει ο κατοχος του μεγα θα ειναι ευχαριστημενος με τα απολεσματα τα οποια φυσικα ειναι παραπλήσια και ισως ελαφρα καλυτερα απο του note 2. Ενα αλλο ενοχλητικο που παρατηρησα ειναι οτι σαν συνολο θελει βελτιωση το λειτουργικο της samsung,δηλαδη ο touchwiz κανει τα λαγκακια του που και που. Απο την πρωτη μαμισια ρομ μεχρι την τελευταια επίσημη υπαρχει μεγαλη διαφορα προς το καλυτερο και σιγουρα θα βελτιωθει και αλλο η κατασταση με της επομενες αναναθμισεις. Τωρα αν αξιζει καποιος να παρει το μεγα η το νοτε2 η το s4 ειναι καθαρα απο το τι θελει απο το κινητο του ο υποψήφιος αγοραστης. Εγω σαν χρηστος αφου εχουν περασει απο χερια μου πολλα νοτε 2 και γυρω στα 6 s4 ,λογο μεγεθους οθονης θα προτιμουσα το μεγα. Εχω βρει το προσωρινό λιμανι μου μεχρι την αφιξει του xperia z ultra . Edited by vezyro

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Link to comment
Share on other sites

@vezyro

- Γι' αυτούς που το μέγεθος οθόνης είναι βασικό αλλά συνάμα και η φορητότητα ,το μεγα ειναι κορυφή! Πλέον σ' αυτό το μέγεθος διαγωνίου αρχίζεις να νιώθεις κάπως άνετα ,μετά τη χρήση 10" ταμπλετ.

- Θυμάμαι μια εποχή που είχα ενα streak ,το τι γραφόταν εδω μέσα ... τι παντόφλα, τι ρακετα,.... άλλος ήθελε σακβουαγιαζ για να το κουβαλάει ... και ήταν μόνο 5" ... και τώρα τα 5ιντσα τα βάζουν μέσα απ' το μαγιώ!!?

- Το χρησιμοποιώ και νιώθω κάθε φορά μια ευχαρίστηση!!! Σα να ήμουν τυφλός και βρήκα το φως μου!! Και το σχέδιό του μου αρέσει πολύ και γουστάρω και το πλαστικό ...,στο χερι μου δείχνει στιβαρό και συμπαγές! Από τις λίγες αγορές που χαίρομαι πραγματικά!!!

- Τώρα στο θέμα της ανάλυσης θεωρώ ότι το HD είναι αρκετό στις 6,3" και βελτιστοποιεί και την κατανάλωση! Εδώ τα 10ιντσα τάμπλετς έχουν hd ανάλυση και είναι μια χαρά ,πόσο μάλλον οι 5" και 6" ?? Το fullHD στις 10" και πάνω θα είχε αξία και θα υπήρχε αισθητή διαφορά στην απεικόνιση αλλά θα αύξανε και την κατανάλωση. Στο ίδιο μήκος κύματος και με τα SoC modules.... φτάσαμε να απαιτούμε ταχύτητα επεξεργασίας 2,3Ghz για να δουλέψει σωστά το android?? Έλεος!!!, την στιγμη που το παλαιό galaxy nexus με το δυπήρυνο TI OMAP 1.2Ghz cortex A9 ,από την εποχή της λάσπης, τρέχει απροβλημάτιστα! Δεν λέω να σταματήσει να εξελίσεται η τεχνολογία ,αλλά να ξέρουμε που την χρησιμοποιούμε! Τα 1 και 2 δεύτερα είναι αμελητέα στην ανθρώπινη φύση ,... τι κι αν ανοίξει ο dialer σε 2" την πρώτη φορά, ... μετά ανοίγει άμεσα!

- Μήπως ,λέω, οι ταιβανέζοι τελικά έφτιξαν μια τίμια συσκευή για τους υποψιασμένους χρήστες που δεν θέλουν να πετάνε τα ψιλά τους άσκοπα ... και όλους τους υπόλοιπους τους περιμένουν την 4η του Σεπτέμβρη στην εμποροπανήγυρη ... για το ρεφάρισμα?.. $$$ :X

- Stathis -
Link to comment
Share on other sites

vezyro,

 

μου επιβεβαιωσες σε μεγαλο βαθμό τα συμπεράσματα που εβγαλα μετα από 1 ωρα που ειχα στα χερια μου το mega!

 

stathi,

 

Συμφωνω απόλυτα επίσης.

 

Γενικά επειδή ειχα κι ενα διαλογο και με το vezyro στο θέμα του sony ultra z, θελω να πω οτι εχω μια συγκεκριμένη αντίληψη για τα gadgets. Θελω να μην κουραζονται τα ματια μου. Να κάνω browsig-multimedia ευκολα και σε καλούς χρόνους, να ειναι φορητά εστω στην μ"μπανανα", να εχουν καλή αυτονομία, χαμηλό βάρος, το πλαστικό βοηθάει στο βαρος. Επίσης αλλαζει γρηγορα,ευκολα και φτηνά το καπάκι αμα ραγισει από πέσιμο, αλλαζεις και μπαταρία και εισαι αρχοντας. Δε με νοιάζει που δε θα πάρει πχ την Key lime pie, εχει όλα όσα θέλω εγω και με το παραπάνω. Τηλέφωνα παίρνω από ενα μικροσκοπικό nokia των 45 ευρω και λίγων γραμμαριων με κουμπια, σιγά τ αυγά. Απλα ειναι καλό να ξερεις οτι παιρνει και το mega τηλέφωνα και μπαινει και 3g ( tο 4G-LTE στην Ελλαδα ειναι αστειο προς το παρόν).

 

Σε όλα..ειτε smartphones, phablets, tablets ειμαι λάτρης του γρηγορου (1-2 δευτερόλεπτα δε με νοιάζει), του απλού, του με καλή τιμή ( μπορεί να το βαρεθείς, να στο κλέψουν κτλ..αρα να μην κλαις και χρεωμενος!), του ελαφριού, του επισκευάσιμου, του καλης αυτονομίας και απροβληματιστης οθόνης μηχανήματος.

 

Αυτό στο οποίο θα επιμεινω αν ξερει καποιος ειναι για τη μεταφορά στην sdcard αν εχουμε νεα ή πληροφόρηση αν και ποτε θα γινει.! Για πείτε please!!!

Επίσης ειμαι ανθρωπος που οταν κυκλοφορώ εκτός σπιτιού, θέλω να τα εχω όλα πάνω μου και ελεγχόμενα σε συγκεκριμένες θεσεις. Μια καλή μπανάνα με το ελαφρύ phablet, τσιγαρα, κλειδιά, χρήματα, ταυτότητα, δίπλωμα. Kai τοαπλό χαζό μικροσκοπικό τηλεφωνο για κλησεις-μηνύματα.

 

To nexus 7 ειναι μεγάλο σε διαστασεις γι αυτα που θέλω. Σπίτι εχω το pc 4 ετών και ενα κινεζικο 10άρι pipo, με καλύπτουν!

Edited by xEnder
Link to comment
Share on other sites

εγω παντως το εχω 1 μηνα και δεν θα το πουλησω.ειναι απλα ενα μεγαλο.....ονειρο.προχωρηστε ειναι μια τιμια λυση σε πολυ καλη τιμη

σημειωση:και το νοτε 3 ειναι ονειρο απλα θα ειναι ενα ονειρο οικονομικα απατηλο.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Link to comment
Share on other sites

εγω παντως το εχω 1 μηνα και δεν θα το πουλησω.ειναι απλα ενα μεγαλο.....ονειρο.προχωρηστε ειναι μια τιμια λυση σε πολυ καλη τιμη

σημειωση:και το νοτε 3 ειναι ονειρο απλα θα ειναι ενα ονειρο οικονομικα απατηλο.

 

Nikola, εχεις πληροφορηση για κανενα update με την sd card?

 

Λογικά από θεμα τιμής θα πέσει μετά τις παρουσιασεςι του Σεπτεμβρίου, θα του δωσω λίγο ακομα χρόνο ή κανα τριαντάρι πιο κάτω!

Link to comment
Share on other sites

Nikola, εχεις πληροφορηση για κανενα update με την sd card?

 

Λογικά από θεμα τιμής θα πέσει μετά τις παρουσιασεςι του Σεπτεμβρίου, θα του δωσω λίγο ακομα χρόνο ή κανα τριαντάρι πιο κάτω!

οχι δεν ξερω κατι.απλα υποψιαζομαι οτι θα αργησει αφου η συσκευη ειναι για..λιγους :(

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Link to comment
Share on other sites

οχι δεν ξερω κατι.απλα υποψιαζομαι οτι θα αργησει αφου η συσκευη ειναι για..λιγους :(

 

τοσο χαλια πωλησεις δηλαδη? Η αληθεια ειναι οτι πια ελαχιστοι αγοραζουν συνειδητοποιημενα.

 

Εχουμε να κανουμε με ενα trimmed tablet που κανει και τις λειτουργιες τηλεφωνου. Θ αργησουν να συνειδητοποιησουν ποιος θελει και γιατί....παντως θα ειναι η μελλοντικη κατηγορια χρυσορυχειο. Το κουβεντιαζαμε με τους φιλους μου απο το καλοκαιρι του 2012 . Ιδωμεν!

Link to comment
Share on other sites

Απο την στιγμη που υπαρχει root στο xda δεν πιστευω οτι υπαρχει προβλημα με την μεταφορα των εφαρμογων στην sdcard.

 

 

Σιγουρα οπως εγραψα στο μινι review μου δεν υπαρχει αντιπαλος για το μεγα σε αυτες της διαστασεις. Ακομα και το z ultra που θα παρω την day one κοστιζει τα διπλασια λεφτα απο οτι το μεγα. Για το θεμα των 2 δευτερων στον dialer υπαρχουν λυσεις στο μαρκετ. Πχ εγω εχω αντικαταστησει τον dialer με τον exdialer . Τα μυνηματα με το chompSMS και τον browser με τον dolphin μαζι με jetpack. Σε ολα αυτα τα προγράμματα ο χρονος ανοίγματος γινεται αστραπιαία. Το smooth σε αυτες της εφαρμογες που αναφερω ειναι κλασεις ανώτερα απο τα stock της samsung. Για αυτο και πιστευω οτι περνει πολυ βελτιωσει ο touchwiz της samsung. Επισης η αντικατασταση του touchwiz με tsf η next launcher μεταμορφονουν την συσκευη σε αλλο κινητο. Επισης ενα αλλο κακο για αυτους που ψαχνονται με μοντες και φλασαρισματα ειναι οτι η πρόοδος στο xda γίνεται υπερβολικα αργα. Το νημα του z ultra κοντεύει να ξεπερασει μεσα σε 2 εβδομαδες το νημα του μεγα το οποιο ειναι καποιων μηνων.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Link to comment
Share on other sites

Στο σκρουτζ πουλανε το mega me Exynos, οχι με S400!

 

τα δικα σας τι φορανε? Ποιος επεξεργαστεις καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια?

 

Στο skroytz εχει μονο αυτο με τους krait. Εχεις λινκ απο αυτο με τον exynos?? Δεν νομιζω να εχει διαφορετικες εκδοσεις με επεξεργαστες. Ειναι το i9200 και το i9205 και η μονη διαφορα νομίζω ειναι το 4g. Το 9200 μαλιστα δεν κυκλοφορει Ελλάδα.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Link to comment
Share on other sites

Στο skroytz εχει μονο αυτο με τους krait. Εχεις λινκ απο αυτο με τον exynos?? Δεν νομιζω να εχει διαφορετικες εκδοσεις με επεξεργαστες. Ειναι το i9200 και το i9205 και η μονη διαφορα νομίζω ειναι το 4g. Το 9200 μαλιστα δεν κυκλοφορει Ελλάδα.

 

 

I purchsed both versions of the Galaxy Mega, the i9200 with a Snapdragon 1.7 and an i9205 with the Exynos 1.7. The i9205 Exynos version runs noticeably smoother and less glitchy than the Snapdragon version. Anyone considering buying this device, do yourself a favor and get the Exynos model. Other than the memory difference 8 vs 16, and one being a UK version (i9200 ordered from Newegg) and the other a model shipped from Hong Kong (i9205 ordered from Negri Electronics) and the regional rom differences, I can only imagine that it's the differences in the processor and core types making the performance difference from one Mega to the other. I used the Snapdragon model for a week before receiving the Exynos version. The differences are night and day.

 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2350244

 

---------------------------------------------------------------------

 

Βεβαι καποιος λεει μετα

 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2350244

 

It doesn't matter what they say, their information is wrong. There is NO model of Mega with Exynos. You can easily check it yourself. In any case, originally the i9200 model, not the i9205 was going to have Exynos, because Exynos doesn't support LTE. I was going to get the Exynos-based i9200 model, but then i discovered that they both have the same chip - MSM8930, which is Qualcomm Snapdragon 400 + Adreno 305.

Edited by xEnder
Link to comment
Share on other sites

I purchsed both versions of the Galaxy Mega, the i9200 with a Snapdragon 1.7 and an i9205 with the Exynos 1.7. The i9205 Exynos version runs noticeably smoother and less glitchy than the Snapdragon version. Anyone considering buying this device, do yourself a favor and get the Exynos model. Other than the memory difference 8 vs 16, and one being a UK version (i9200 ordered from Newegg) and the other a model shipped from Hong Kong (i9205 ordered from Negri Electronics) and the regional rom differences, I can only imagine that it's the differences in the processor and core types making the performance difference from one Mega to the other. I used the Snapdragon model for a week before receiving the Exynos version. The differences are night and day.

 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2350244

 

---------------------------------------------------------------------

 

Βεβαι καποιος λεει μετα

 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2350244

 

It doesn't matter what they say, their information is wrong. There is NO model of Mega with Exynos. You can easily check it yourself. In any case, originally the i9200 model, not the i9205 was going to have Exynos, because Exynos doesn't support LTE. I was going to get the Exynos-based i9200 model, but then i discovered that they both have the same chip - MSM8930, which is Qualcomm Snapdragon 400 + Adreno 305.

 

Αυτο ειναι και το σωστο.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Link to comment
Share on other sites

- Μήπως ,λέω, οι ταιβανέζοι τελικά έφτιξαν μια τίμια συσκευή για τους υποψιασμένους χρήστες που δεν θέλουν να πετάνε τα ψιλά τους άσκοπα ... και όλους τους υπόλοιπους τους περιμένουν την 4η του Σεπτέμβρη στην εμποροπανήγυρη ... για το ρεφάρισμα?.. $$$ :X

 

 

Έχω βαρεθεί να διαβάζω φαμφάρες κατά καιρούς στο forum από κατόχους συσκευών που δήθεν κάνουν τα πάντα αλλά μόλις τις ξεφορτώνονται γράφουν αυτά που πραγματι θα έπρεπε να γράφουν κατά τη διάρκεια που είχαν τις συσκευές στα χέρια τους.

 

Επειδή δεν πληρώνομαι από καμία εταιρία όπως και οι περισσότεροι εδω μέσα, το αντίθετο μάλιστα αφού κάθε εβδομάδα ειμαι με άλλη συσκευή να πω αυτό που οι αντικειμενικοί έχουν αναφέρει.

 

Το mega ειναι μια μέτρια συσκευή που απλά για τα χρήματα της κάνει αυτα που πρέπει αξιοπρεπως και σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιεί η εμπειρία χρήσης του ανθρώπους υψηλών απαιτήσεων. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

 

Παρεμπιπτοντως εγώ ειμαι ενας από αυτούς που περιμένουν τον Σεπτεμβρη να αγοράσουν και να κρίνουν όχι μόνο το note3 αλλά και όλα τα υπολοιπα τέρατα που θα κυκλοφορήσουν και θα τσιμπήσω day one. (Ultra, honami, 5s, g2 κτλ)

Edited by gkp

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Link to comment
Share on other sites

Μόλις ξαναεπιασα για λιγο το GS Mega. Θα το τσιμπήσω, τέλος! Μεσα με τελη Σεπτεμβρίου θα ειναι στα 350 υπολογιζω πολύ value for money. Aυτό που με ξενερωνει λιγο ειναι τα bloatware της Samsung...αλλά τίποτα που ενας καλός launcher δε μπορεί ν αντιμετωπίσει.

 

Εχει αγοράσει κάποιος και δευτερη μπαταρία μαμα και ποσο έκανε?

 

υγ. Βλέπω και την Αlcatel να μπαινει δυνατα μ ενα 6άρι τετραπύρηνο και pen. Θα γίνει χαμός όπως τα παμε σ αυτη την κατηγορία, ολοι θα μπουν!

 

Εαν το G Pro ήταν όπως ειναι ακριβώς τωρα αλλά στις 6.1-6.3 ίντσες και με 3500++ μπαταρία (Καλύτερη ή ίδια αυτονομία με το GS Mega) και με ενα 4.3 JB δεν χρειαζόμουνα τίποτε άλλο!:rolleyes:

Edited by xEnder
Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι λέω ότι για τα λεφτά της είναι super-duper όπως και το Galaxy Grand Duos....Τώρα αν έχει 10GB RAM ή αν ο CPU είναι 10πήρυνος ..με το συμπαθειο αλλά προσωπικά χέστηκα...Ντάξει και γω πιστεύω ότι τα Galaxy S και ειδικά το S4 είναι κορυφή όπως και το Note II (τα έχω στην κατοχή μου και τα 3 μαζί με το 6.3) αλλά τι το κάνει να είναι καλύτερο από ένα Xperia που είναι και ας πούμε αδιάβροχο.. η ταχύτητα....?

 

Προσωπικά αν και λίγο μεγάλο με ικανοποιεί περισσότερο στις εξόδους από τα άλλα 2...Όποιος δεν έχει πρόβλημα μεγέθους με κλειστά μάτια...

Φιλικά πάντα.:p

 

Nαι ωρε ειπαμε θα το πάρω!:lol::)

Αμα διαβασεις τα μηνύματά μου δε μ ενδιαφερουν τα superdooper...αμα ηταν όπως λέω το GPRO το κραταγα και 2 χρόνια μεχρι το andoid 6.2.2:lol: Δεν τελειώνουμε ποτέ μ αυτά και αυτό για μενα ειναι παγίδα!

 

Μυρίζομαι οτι θα βγαλει και η Google 6 αρι μετα το χειμώνα, εχει τον τρόπο να πιασε και αυτη την κατηγορία χωρις να πειραξει ουτε το Nexus 5 , ούτε το Nexus 7. Mε υλικά σα του N7, εστω του παλιού θα σπέρνει...ονειρα λέω τωρα απ οτι καταλάβατε!

 

Οσο για το Grand Duos ελεγα να το πάρω αλλά απογοητευτηκα από την ανάλυση οθόνης και ηθελα τουλάχιστον 5,5 ιντσες.

 

 

Υπαρχει πενακι για το Mega? Third party και απλο?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
Link to comment
Share on other sites

Έχω βαρεθεί να διαβάζω φαμφάρες κατά καιρούς στο forum από κατόχους συσκευών που δήθεν κάνουν τα πάντα αλλά μόλις τις ξεφορτώνονται γράφουν αυτά που πραγματι θα έπρεπε να γράφουν κατά τη διάρκεια που είχαν τις συσκευές στα χέρια τους.

 

Επειδή δεν πληρώνομαι από καμία εταιρία όπως και οι περισσότεροι εδω μέσα, το αντίθετο μάλιστα αφού κάθε εβδομάδα ειμαι με άλλη συσκευή να πω αυτό που οι αντικειμενικοί έχουν αναφέρει.

 

Το mega ειναι μια μέτρια συσκευή που απλά για τα χρήματα της κάνει αυτα που πρέπει αξιοπρεπως και σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιεί η εμπειρία χρήσης του ανθρώπους υψηλών απαιτήσεων. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

 

Παρεμπιπτοντως εγώ ειμαι ενας από αυτούς που περιμένουν τον Σεπτεμβρη να αγοράσουν και να κρίνουν όχι μόνο το note3 αλλά και όλα τα υπολοιπα τέρατα που θα κυκλοφορήσουν και θα τσιμπήσω day one. (Ultra, honami, 5s, g2 κτλ)

 

Ειναι μια συσκευη μεσης κατηγοριας,οχι τοσο μετρια ομως. Δεν απευθυνεται σε σενα,που μπορεις να διαθεσεις 2.000-3.000 ευρω για να "τσιμπησεις" τα "τερατα" απο την "day one" ,αλλα σε αυτους που εχουν μεσο μπατζετ και θελουν συσκευη μπαλαντερ. Σιγουρα θα εχει και αυτη τα θεματακια της ,οπως αλλωστε και ολα τα "τερατα" ,το μαρτυρουν οι εκατονταδες σελιδες των τοπικ: παραπονα και προβληματα,εντυπωσεις απο την μπαταρια,υπερθερμανση στο ταδε τουμπανοκινητο κτλ κτλ

Link to comment
Share on other sites

χωρις δοση ειρωνειας σε κανενα απο τα μελη του φορουμ,δεν μπορει να θεωρηθει απαιτητικος χρηστης καποιος που για παραδειγμα περιμενει το το 5s.η συνταγη ειναι ιδια,απλα το μεγκα εχει για μενα παραπολλα καλα χαρακτηριστικα σε πολυ καλη τιμη!τωρα αν το νοτε 3 το οποιο και εγω τιμω απο το 1και το 2(εχει αγοραστει εννοω) αναμενω να δω την τιμη καθως αν ειναι εξωπραγματικη τοτε θεωρω οτι ειμαστε αβουλοι καταναλωτες αν το αγορασουμε .μαθαμε τωρα αναβαθμιζουμε την ραμ και τον επεξεργαστη δινουμε 4-5 μεγαπιξελς και φτανουμε στα 750 ευρω τι να πω!ελεος

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Link to comment
Share on other sites

Έχω βαρεθεί να διαβάζω φαμφάρες κατά καιρούς στο forum από κατόχους συσκευών που δήθεν κάνουν τα πάντα αλλά μόλις τις ξεφορτώνονται γράφουν αυτά που πραγματι θα έπρεπε να γράφουν κατά τη διάρκεια που είχαν τις συσκευές στα χέρια τους.

 

Επειδή δεν πληρώνομαι από καμία εταιρία όπως και οι περισσότεροι εδω μέσα, το αντίθετο μάλιστα αφού κάθε εβδομάδα ειμαι με άλλη συσκευή να πω αυτό που οι αντικειμενικοί έχουν αναφέρει.

 

Το mega ειναι μια μέτρια συσκευή που απλά για τα χρήματα της κάνει αυτα που πρέπει αξιοπρεπως και σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιεί η εμπειρία χρήσης του ανθρώπους υψηλών απαιτήσεων. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

 

Παρεμπιπτοντως εγώ ειμαι ενας από αυτούς που περιμένουν τον Σεπτεμβρη να αγοράσουν και να κρίνουν όχι μόνο το note3 αλλά και όλα τα υπολοιπα τέρατα που θα κυκλοφορήσουν και θα τσιμπήσω day one. (Ultra, honami, 5s, g2 κτλ)

 

 

φιλε gkp, να πω τη γνωμη μου.

 

Οι φαΝφαρες οντως ειναι κουραστικες. Απο το 2008 μεχρι το 2012/2013 οι φανφαρες συμπυκνωνονταν στο " wow,τα σπαει,wow τα θελω τωρα, wow ειναι πολύ cool, wow ειναι 1,1 δευτερολεπτα γρηγοροτερο,wow θα το επιδειξω, wow η Χ εταιρεια και το Χ λειτουργικό ειναι θρησκεια, wow τι να μας πεις και συ" και γενικά πολύ WOW φανφαρα.

 

Μιλαμε για το μεσο χρηστη, ενα χρηστη που ξεπαραδιαζοταν ενω δεν ειχε μετα να βαλει καρτα, για το χρηστη που λεει πχ για το Νοτε2 ή για Apple iphone 5 και αλλα...και οτι "το θελω για τη δουλεια μου"...σε χωρα με ανεργια 35%...! Και τη στιγμή που ολοκληροι businessmen- στελεχη με ταξιδια κτλ εκαναν μια χαρα δουλεια μ ενα ΒΒ 3 ετίας.

 

Εαν μιλαμε για χομπιστες αλλαζει βεβαια το πραγμα. Αρκει οι χομπιστες να εχουν συναισθηση οτι ειναι χομπιστες. Καλα, για κρυμμενους πωλητες που το ενστικτό μου λεει οτι υπαρχουν σε όλα τα sites, αρα και σ αυτό δε το συζηταω!:lol::X

 

Ρε σεις η ζωη αλλαξε και θα μαστε τυχεροι αν τη σκαπουλαρουμε χωρις επεισοδια λογω φτώχειας! Παρτε αυτα που χρειαζεστε μονο!:O

 

υγ. ΔΕΝ αναφερομαι προσωπικα στο gkp εννοειται!

 

edit: Υπαρχει ενα απλό πενακι για το Μega? Απο τριτους κατασκευστες? Μονο αυτα βρισκω. Ειναι καλά? Μπορεις να γραψεις και να σημειωσεις στο Mega με καποιο προγραμμα?

http://www.amazon.com/GTMax-Universal-Smartphone-Capacitive-Touchscreen/dp/B008HMT6EO/ref=sr_1_11/187-6072674-5309433?ie=UTF8&qid=1376826940&sr=8-11&keywords=samsung+pen

Edited by xEnder
Link to comment
Share on other sites

Ειναι μια συσκευη μεσης κατηγοριας,οχι τοσο μετρια ομως. Δεν απευθυνεται σε σενα,που μπορεις να διαθεσεις 2.000-3.000 ευρω για να "τσιμπησεις" τα "τερατα" απο την "day one" ,αλλα σε αυτους που εχουν μεσο μπατζετ και θελουν συσκευη μπαλαντερ. Σιγουρα θα εχει και αυτη τα θεματακια της ,οπως αλλωστε και ολα τα "τερατα" ,το μαρτυρουν οι εκατονταδες σελιδες των τοπικ: παραπονα και προβληματα,εντυπωσεις απο την μπαταρια,υπερθερμανση στο ταδε τουμπανοκινητο κτλ κτλ

 

χωρις δοση ειρωνειας σε κανενα απο τα μελη του φορουμ,δεν μπορει να θεωρηθει απαιτητικος χρηστης καποιος που για παραδειγμα περιμενει το το 5s.η συνταγη ειναι ιδια,απλα το μεγκα εχει για μενα παραπολλα καλα χαρακτηριστικα σε πολυ καλη τιμη!τωρα αν το νοτε 3 το οποιο και εγω τιμω απο το 1και το 2(εχει αγοραστει εννοω) αναμενω να δω την τιμη καθως αν ειναι εξωπραγματικη τοτε θεωρω οτι ειμαστε αβουλοι καταναλωτες αν το αγορασουμε .μαθαμε τωρα αναβαθμιζουμε την ραμ και τον επεξεργαστη δινουμε 4-5 μεγαπιξελς και φτανουμε στα 750 ευρω τι να πω!ελεος

- Ευτυχώς που υπάρχουν και λογικοί συνάνθρωποι μας εδώ μέσα και αντιμετωπίζουν την τεχνολογία με σύνεση και λογική!!

 

- Είδα την συσκευή τυχαία τον Ιούλιο σε κάποιο κατάστημα ,την περιεργάστηκα για λίγο και με εντυπωσίασε ο τρόπος που λειτουργούσε! Το πρώτο πραγμα που κάνει εντύπωση σε αυτές τις συσκευές (με μεγάλες οθόνες) και καθοριστικός παράγων απόκτησης ,είναι η ποιότητα του μέσου αλληλεπίδρασης (οθόνη) και αυτή ήταν άψογη!! Το ιδιο έκανα και με το xperia z όταν εμφανίστηκε στα καταστήματα ... αλλά μολις είδα την οθόνη του ... το ξανάφησα αδιάφορος στο ράφι!

(- Αντιθέτως το z ultra από φώτος στο νετ, δείχνει να έχει καλύτερη οθόνη αλλά και ποιοτική λεπτή κατασκευή που θα εντυπωσιάσει ,όμως σε σχέση με την διαγώνιο της οθόνης το μέγεθος της συσκευής είναι δυσανάλογο ... μεγάλα κενά πάνω και κάτω που μεγαλώνουν αντιαισθητικά το ύψος ,αλλά και με τα πληκτρα χειρισμού πάνω στην οθόνη το 6,4" γίνεται 6,3" ίσως και λιγότερο, οπότε το μεγα θα παραμείνει το μεγαλύτερο σε οθόνη και πιο εύχρηστο σε θέμα φορητότητας! Με επιφύλαξη το γράφω αλλά έτσι δείχνει!)

 

- Τι να τον κάνω τον 4πύρηνο στα 2,3 όταν ξέρω ότι και ο 2πυρηνος στα 1,7 κάνει μια χαρά την δουλειά; για να μην πω οτι είναι αρκετός. Τι να την κάνω την 3αρα ραμ οταν η μηχανική του λειτουργικού όταν θα χρειαστεί μνήμη θα απελευθερώσει από κάπου που δεν χρειάζεται έστω κι αν έχεις 50mb ελεύθερα μόνο; Έτσι τα 1,5 ή 2Gb είναι άψογα! Ας βγεί ένας να πει ότι έμεινε από μνήμη και κόλλησε η συσκευή του .... Τι να την κάνω την 1080p σε οθονίτσα 5"-6"; ... το γράφω και το ξαναγράφω ,όμως εγγραφή 1080 σε 30fps είναι ευπρόσδεκτη ,ώστε να μπορείς να αναπαράγεις σε μεγαλύτερο μέσο π.χ TV 1080 ,που είναι λογικό!!

- Και έρχομαι να ξαναγράψω πως τελικά το μεγα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το νότε2 πλην της γραφίδας και του δέκτη fm για όποιον τα χρειάζεται (δεν είναι απαρραίτητα για όλους) και για κάποιον που θέλει μεγάλη οθόνη να βλέπει!!! το νοτε την έχει μικρή :shifty: είναι και παλαιό ,.... ενώ το μέγα είναι φρέσκο ,φτηνό και ομορφότερο αλλά την έχει και μεγαλύτερη αντικειμενικά!! Τα ίδια και για το καλορίζικο το 3 με τα 700+€ ,που πάλι θα κολλάει η κύλιση ,κάποιο banding θα εμφανίσει η οθονίτσα του (5,7") και ... χειμώνας έρχεται !!! ... ξέρουν οι κορεάτες και μας συμπονούν ... ακριβή η θερμανση στην ελλάδα;; no problem ... snapdragon 800 + note3 ... free mobile heating for your hands!! Τέλος σαρκασμού..

- Εδώ ο 400άρης ζεσταίνει ,πόσο μάλλον ο 800αρης που θα υποστηρίζει και 1080.

 

- Όλα τα παραπάνω τα γράφω γιατί είναι άδικο κάποιος συνάνθρωπός μας που ψαχνει στο ιντερνετ πληροφορίες για συσκευή με μεγάλη οθόνη ή phablet, να έχει σαν μόνη αξιόλογη επιλογή το νότε ,...

- Υπάρχει και το μέγα με μεγαλύτερη και άψογη οθόνη 6,3" παρότι ειναι lcd, με πολυτελή εμφάνιση, αριστη λειτουργικότητα παρά τον μέσης απόδοσης snap400 dual krait300 1.7Ghz ,που όμως φαίνεται ισχυρότερος του exynos (και ξερός) του νότε2, αλλά και την καλύτερης χωρητικότητας μπαταρία 3200ah.

- Είμαι περίεργος για την αυτονομία του ν3 με την ίδια μπαταρία!!!!! :X

 

- Επίσης για κάποιον που του είναι απαραίτητο το πενάκι ,υπάρχει της σαμσουνγκ για capasitive οθόνες. Υπάρχει αναφορά από κάποιον φίλο 4-5 σελίδες πίσω για όποιον ενδιαφέρεραι.

 

 

Φιλικά πάντα και με τον σχετικό σαρκασμό ... γιατί μερικοί το έχετε παρακάνει με τα νοτε!!

 

- Edit

@xEnder : συμφωνώ φίλε μου ... δεν είχα διαβάσει το μήνυμά σου όταν ανάρτησα το δικό μου!

- Πενάκι όπως γράφω υπάρχει της Samsung ,κοίτα στην τεταρτη ή πέμπτη σελίδα απο την αρχή. Κάποιος φίλος το έχει πάρει.

Edited by hitech
- Stathis -
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω Σταθη. Την ιδια αποψη εχω κι εγω.

 

Να ρωτησω και εσενα και όλα τα παιδιά που εχουν μια ιδεα καποια πραγματα.

 

1). Η gel θηκη μπορει να προκαλει υπερθερμανση λογω χειροτερης απαγωγης θερμότητας? Να μπουκωνει δηλαδη η καλυμενη πλάτη και να μην αεριζεται όπως πρέπει?

 

2). Με βαση το (1) που ρωταω, ο γνωστος μου που το εχει το Mega και εχει θηκη gel, εχει κανει 5 τρυπες στο κεντρο και από 2 σε καθε στο μεσο της καθε πλευρας της θηκης. Μου ειπε οτι δεν ειχε πριν πρόβλημα αλλα το εκανε just in case...on the case:happy:

 

Ειχε κανενας προβλημα υπερθερμανσης με ή χωρίς gel θηκη?

 

Μαλλον υπερβολες κανει αλλα λεει δε τη βγαζει ποτε και θα βαλει και ζελατινα από πάνω, ψαχνει μια καλή. Εχετε αποψη για τις ....τρυπες αλλα και ποια ζελατινα να βαλει?

 

Τα ρωταω αυτά γιατί δεχεται να το πουλήσει (ειναι ψιλοκαμμενος με αναβαθμισεις κτλ!). Εχει μια μικρη γρατσουνια η πλατη, το εχει 1 μηνα και το παζαρευω στα 280.

 

Για πειτε αποψεις στα παραπανω αν θελετε!

Link to comment
Share on other sites

 

Φιλικά πάντα και με τον σχετικό σαρκασμό ... γιατί μερικοί το έχετε παρακάνει με τα νοτε!!

 

 

Πόσο αντιφατική η δήλωσή σου.

Ι need a six month vacation, twice a year.
Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung Mega 5.8 (I9150) & 6.3 (I9200)

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...