Jump to content

xEnder

Members
  • Δημοσιεύσεις

    84
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xEnder

  1. Παιδια ξερει κανενας εαν τα capacitive stylus που ειπε η Νοκια οτι θα διαθεσει εξτρα, θα εχουν και καποιο στοιχειωδες προγραμμα στο market ετσι ωστε απλα τουλαχιστον να γραφουμε χειρογραφα
  2. ωραιος, με το καλο να το παρεις στα χερια σου! Ενημερωσε για τα συν κ πλην να δουμε τι παιζει:)
  3. Επίσης, αφου οι αναβαθμισεις θεωρητικα θα ειναι καθολικές με συγκεκριμενες απαιτησεις, γιατί στο 1520 υπαρχει τερας τετραπυρηνος και 2 γιγα μνημη σε αντιθεση με διπυρηνο και 1 γιγα στο 1320? Αυτο που εχω διαβασει οτι εκανε το 1520 τοσο τουμπανο απλα για να "την πει" στο αντροιντ ειναι αστειο. Δε θα αυξανε το κοστος παραγωγης απλά για μαγκια σε αλλους. Κμια εταιρεια δε δουλευει ετσι. Κατι αλλο παιζει κ φοβαμαι οτι θα ναι οι αναβαθμισεις. Φυσικα μακαρι να βγω λαθος αλλα κατι παιζει βασει λογικης!
  4. καμια οθονη ταμπλετ-smatrphone- "κανονικης" tv δεν δειχνει 4k...
  5. μαλιστα, ειναι οντως μεγαλη και καλη η οθονη αλλα το λαγκ λαγκ.....κριμα ρε γμτ, ας βγαλουν μεγκα 2, γιατι η οθονη ειναι χαρμα πραγματικα! ευχαριστω Παντελη να δω και κανενα lg vu 3 (ποτε θαρθει ξερει κανενας?) ή τι αλλο ρε γμτ...ενα pda απροβληματιστο με πληρες λειτουργικο κοντα στις 5.7 με 6.3 ιντσες θελω...(vu ειναι 4/3 αλλη φαση). Και το νοτε 3 εχει αστοχιες- ασθενειες για ναυαρχιδα του 2013, καπως θπερβολικες. Ιδωμεν. Καθε βοηθεια-γνωμη-παρατηρηση δεκτη.
  6. Φιλε μου καποια αποψη γι αυτο στο οικειο θεμα αν θες? Ευχαριστω! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4972631#post4972631 Δεν ειναι παραλογο να δινεις πολλα λεφτα και να βαζεις μεμβρανη! "Χανει πατηματα" στην οθονη δηλαδη το πενακι με τη μεμβρανη?
  7. Εχουμε καποιο νεο για αφιξη στην Ευρώπη?
  8. Καλησπέρα παιδιά. Πολυ καλό νεο οτι θα παρει την 4.4! Eρωτησεις και παλι...! 1.Επιτρεπεται πια η μεταφορα σε sd χωρις root οπως στο s4? 2. Τωρα μετα από καποιο καιρό χρησης που εχετε, laggarei λογω διπύρηνου? 3. Η μπαταρια βγαζει full μερα? 4. Εχει αναιτια μειωση φωτεινοτητας και υπερθερμανση? Ευχαριστώ προκαταβολικα!
  9. Εχω δευτερες σκεψεις μονο και μονο για την υπερθερμανση......το ψαχνω ακομα...εννοω οτι στο Ν2 δεν υπηρξαν τετοια θεματα. Α ρε αυτος ο Snap 800 τι μας κανει τωρα που μαζευω με κόπο ενα ποσό...
  10. Για να δουμε και λιγες εβδομαδες ακομα. Οτι σοβαρο πεφτει στην αντιληψη σας εαν δε βαριεστε γραφτε το, ακομα κι αν ειναι της πιατσας που λενε! Να δω και Νοκια 1520, κι αν ερθει και Lg Vu 3.....αλλα εαν στο νοτε 3 γραψει 4 μπροστα η τιμη, ειναι η σημαντικοτερη υποψηφιοτητα.
  11. evelinalex, araditsas, ευχαριστώ. Γενικά στο gaming υπερθερμαινεται? Σορρυ παιδια που επιμενω, τα λεφτα ειναι ακριβα στις μερες μας και προσπαθω να δω αν ειναι αξιοπιστο σε χρηση το μηχανημα! Οθονη-αναιτιες αυξομειωσεις φωτεινοτητας, συναρμολογηση υλικων-κομματιων-εξαρτηματων ολα οκ?:rolleyes:
  12. kapapa, kostasp, apitsakis,vageli83,jig ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας... (δεν ειμαι κοπελα ωρε...! χαχα) Ταμπλετ 7-8 ιντσες δε μου κανει να το κουβαλαω, ανωτατο οριο διαστασεων (και ισως πολυ ειναι !) βαζω το mega 6.3. Eπισης για τον ιδιο λογο απορριπτω το z ultra...αλλα και για αλλους...να δωσω για ενα μηχανημα τοσα λεφτα κ να μην εχει φλας, να υπαρχουν τεκμηριωμενα θεματα με γρατζουνιες στην οθονη και απωλεια oleophobic επιστρωσης και 210+ γραμμαρια, γυαλι, μη αποσπωμενη μπαταρια κτλ....δε μου κανει καθολου. Γενικα θελω athletic-casual υφες και σχεδια, εχουν πολλα + για μενα! Ευχαριστω παντως για τη σκεψη σου! Οποιος αλλος φιλος θελει ας πει εαν εχουν διορθωθει τα προβλήματα του Νοte 3 α. Υπερθερμανσης? β. Hard button? γ.Η μπαταρια αντεχει μια μερα γεματη? δ.Τί αλλα προβλήματα εχουν παρουσιασει σε εσας τα Ν3 ή ακουγεται "στην πιάτσα" οτι εχουν παρουσιασει? Πανος υγ. M7ixalis, για το Νote 3 ρωτάω!
  13. Kαλησπερα σε ολους. Σκεφτομαι οτι πλησιαζει ο καιρος να παρω ενα πολυμηχανημα. Χρηση ως pda-organiser-tablet-internet-mail-on line συναλλαγές-media-u tube και ....δευτερευοντως ως κινητό. Να το εχω πάντα μαζι μου με -σχετική- ευκολία. Αλλά ν αραζω και στο σπίτι. Και με μπαταρια τουλαχιστον 15 ωρες full χρηση των παραπανω. Χρονος που θα το κρατησω...εναμισι με δυο χρόνια και μετα αναλογως τις εξελιξεις, την υγεια και το πορτοφολι βλέπουμε. Μ αυτα τα δεδομενα εχω βαλει στοχο phablets. Δεν ενδιαφερομαι για root-flash και άλλα τετοια. Υποψηφια λοιπόν ειναι. 1. Νote 3 2. Note 2 3. Lg Vu 3 ( για τη χρηση που θελω το 4/3 ratio μ ενδιαφερει) 4. Νokia 1520 5. Galaxy Mega (Οχι πολυ πιθανό πια). Tα γραφω αυτά για να δωσω ενα οδικό χάρτη. Θα ηθελα λοιπόν να ρωτησω για το Note 3: Εχουν διορθωθει τα προβλήματα α. Υπερθερμανσης? β. Hard button? Η μπαταρια αντεχει μια μερα γεματη? Τί αλλα προβλήματα εχουν παρουσιασει σε εσας τα Ν3 ή ακουγεται οτι εχουν παρουσιασει? Ευχαριστω προκαταβολικά!
  14. εγω φιλε μου περιμενω το vu 3 να δω τί παίζει. Αν και όλα τα sites μετεδωσαν πληροφοριες για τα specs 5.2 οθονη, stylus μεσα στη συσκευή,καλυτερη αναλυση, snapdragon 800, 2 gb ram κτλ...η LG δεν το ανακοινωσε στην ifa.... Εαν σε κανα μηνα ή δύο δεν εχουμε νέα θα πάω για το Galaxy Μεγα...θα έχει μπορεί και κάτω από 300 τότε το Μεγα...! Παντως ενα φιλος που εχει το VU I, εχεις πιο ανετο browsing λόγω form factor. Oσο κι ανα ακουγεται κάπως το "πιστευω" πολύ το VU III, σαν πολυμηχάνημα οικονομικότερο του Note 2-3. Na δούμε.
  15. Παιδια θα ερθει το 16gb Ελλαδα?
  16. The Purge --- Η Εκκαθάριση http://www.imdb.com/title/tt2184339/?ref_=plg_rt_1 Απιστευτο concept
  17. Καλησπέρα. Παιδιά, οσοι το εχετε δουλεψει το μηχανημα.....τα 4,5 γιγα ελευθερη μνημη φτανουν για 10 apps για διαφορα sites, 1-2 για ebanking, και αλλα 10 αpps για launcher, διαβασμα, κτλ? Με εχει απογοητευσει η Σαμσουνγκ που παλια εδινε 16γιγα, τωρα κολλαει στα 8 επιτηδες.... Αυτο με την μεταφορα apps στην sd λυθηκε, ξερετε κατι? Ειναι αμαρτια να αγοραζεις κατι κ καπακι root....και δεν εχω ιδεα κιολας!
  18. xEnder

    Sony Xperia Z Ultra

    Διαφωνω με την πρωτη προτασή σου. Συμφωνω με την τελευταια.::)
  19. xEnder

    Sony Xperia Z Ultra

    Λοιπον παιδιά, ΔΕΝ τρολλαρω, ΔΕΝ την εχω πιασει στα χερια μου τη συσκευή, αλλα εχω ριξει πολλες ωρες διαβασμα reviews- u tube hands on. Να πω εδω τη γνωμη μου λοιπόν. Με βαση τα παραπανω πιστευω οτι: Απο specs και οθονη ειναι τερας και σφαιρατο σιγουρα.. Απο φορητοτητα πλησιαζει ομως το Nexus 7, εχει υπερβολικά μεγαλα bezels και βαρος. Η αυτονομια του δεν καλύπτει με τιποτα τη δικια μου day usage και ισως ειναι κατω του μεσου ορου που θα δημιουργηθει στην κατηγορια. Ηδη εχει τη μικροτερη αυτονομια.. Ειναι υπερβολικα premium και μεγαλη και "ξερή" η κατασκευή για το ρολο που καποιος το θελει να ειναι παντα και παντού μαζι του και να το χαιρεται χωρις να "φοβαται".. I-phone-ιζει από κατασκευή , φιλοσοφια και σχεση τιμης-χρηστικοτητας, πώς να το πω. Δεν...
  20. Ο γνωστος μου απλα υποθετει, δεν ξερω, εχει και αλλη καταναλωτικη συμπεριφορα! Σε ΗΠΑ και Καναδα αυτες τις μέρες μπαίνει το Mega, ειναι θετικό για μας γιατι θα ζητησουν πολλοι την 5.0. Απο κει και περα κραταω μικρο καλαθι στη Samsung για αναβαθμίσεις σε midrange, ταλαιπωρηθηκαν πολύ οι του S2.... αλλα και του S3 θα περιμενουν...Ιδωμεν! Οσο ειναι 390 το νοτε2 , πριν το Σεπτεμβρη με ανακοινωση νοτε3 και αλλα πιθανά phablets που θ ανακοινωθούν , το Mega εχει ενα καλο περιθωριο πτωσης τιμης...θα του δωσω καποιες εβδομαδες ακομα. Α ρε Samsung ελεος με τη μεταφορα σε SD, στειλε ενα patch!.......
  21. Stathi, ο γνωστος μου ειναι gadgetοθύμα που εχει note2, nexus 7, iphone 5 και ipad3...λεει ειναι πολύ καλό αλλα μετα την 4.3 που θα παρει δε θα παρει το ανδροιδ 5....καταλαβες, "αλλος κοσμος καλει θου-βου" που λεει και η ταινια. Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.
  22. Ευχαριστω Σταθη. Την ιδια αποψη εχω κι εγω. Να ρωτησω και εσενα και όλα τα παιδιά που εχουν μια ιδεα καποια πραγματα. 1). Η gel θηκη μπορει να προκαλει υπερθερμανση λογω χειροτερης απαγωγης θερμότητας? Να μπουκωνει δηλαδη η καλυμενη πλάτη και να μην αεριζεται όπως πρέπει? 2). Με βαση το (1) που ρωταω, ο γνωστος μου που το εχει το Mega και εχει θηκη gel, εχει κανει 5 τρυπες στο κεντρο και από 2 σε καθε στο μεσο της καθε πλευρας της θηκης. Μου ειπε οτι δεν ειχε πριν πρόβλημα αλλα το εκανε just in case...on the case:happy: Ειχε κανενας προβλημα υπερθερμανσης με ή χωρίς gel θηκη? Μαλλον υπερβολες κανει αλλα λεει δε τη βγαζει ποτε και θα βαλει και ζελατινα από πάνω, ψαχνει μια καλή. Εχετε αποψη για τις ....τρυπες αλλα και ποια ζελατινα να βαλει? Τα ρωταω αυτά γιατί δεχεται να το πουλήσει (ειναι ψιλοκαμμενος με αναβαθμισεις κτλ!). Εχει μια μικρη γρατσουνια η πλατη, το εχει 1 μηνα και το παζαρευω στα 280. Για πειτε αποψεις στα παραπανω αν θελετε!
  23. φιλε gkp, να πω τη γνωμη μου. Οι φαΝφαρες οντως ειναι κουραστικες. Απο το 2008 μεχρι το 2012/2013 οι φανφαρες συμπυκνωνονταν στο " wow,τα σπαει,wow τα θελω τωρα, wow ειναι πολύ cool, wow ειναι 1,1 δευτερολεπτα γρηγοροτερο,wow θα το επιδειξω, wow η Χ εταιρεια και το Χ λειτουργικό ειναι θρησκεια, wow τι να μας πεις και συ" και γενικά πολύ WOW φανφαρα. Μιλαμε για το μεσο χρηστη, ενα χρηστη που ξεπαραδιαζοταν ενω δεν ειχε μετα να βαλει καρτα, για το χρηστη που λεει πχ για το Νοτε2 ή για Apple iphone 5 και αλλα...και οτι "το θελω για τη δουλεια μου"...σε χωρα με ανεργια 35%...! Και τη στιγμή που ολοκληροι businessmen- στελεχη με ταξιδια κτλ εκαναν μια χαρα δουλεια μ ενα ΒΒ 3 ετίας. Εαν μιλαμε για χομπιστες αλλαζει βεβαια το πραγμα. Αρκει οι χομπιστες να εχουν συναισθηση οτι ειναι χομπιστες. Καλα, για κρυμμενους πωλητες που το ενστικτό μου λεει οτι υπαρχουν σε όλα τα sites, αρα και σ αυτό δε το συζηταω!:lol::X Ρε σεις η ζωη αλλαξε και θα μαστε τυχεροι αν τη σκαπουλαρουμε χωρις επεισοδια λογω φτώχειας! Παρτε αυτα που χρειαζεστε μονο!:O υγ. ΔΕΝ αναφερομαι προσωπικα στο gkp εννοειται! edit: Υπαρχει ενα απλό πενακι για το Μega? Απο τριτους κατασκευστες? Μονο αυτα βρισκω. Ειναι καλά? Μπορεις να γραψεις και να σημειωσεις στο Mega με καποιο προγραμμα? http://www.amazon.com/GTMax-Universal-Smartphone-Capacitive-Touchscreen/dp/B008HMT6EO/ref=sr_1_11/187-6072674-5309433?ie=UTF8&qid=1376826940&sr=8-11&keywords=samsung+pen
  24. Nαι ωρε ειπαμε θα το πάρω!:lol::) Αμα διαβασεις τα μηνύματά μου δε μ ενδιαφερουν τα superdooper...αμα ηταν όπως λέω το GPRO το κραταγα και 2 χρόνια μεχρι το andoid 6.2.2:lol: Δεν τελειώνουμε ποτέ μ αυτά και αυτό για μενα ειναι παγίδα! Μυρίζομαι οτι θα βγαλει και η Google 6 αρι μετα το χειμώνα, εχει τον τρόπο να πιασε και αυτη την κατηγορία χωρις να πειραξει ουτε το Nexus 5 , ούτε το Nexus 7. Mε υλικά σα του N7, εστω του παλιού θα σπέρνει...ονειρα λέω τωρα απ οτι καταλάβατε! Οσο για το Grand Duos ελεγα να το πάρω αλλά απογοητευτηκα από την ανάλυση οθόνης και ηθελα τουλάχιστον 5,5 ιντσες. Υπαρχει πενακι για το Mega? Third party και απλο?
  25. Μόλις ξαναεπιασα για λιγο το GS Mega. Θα το τσιμπήσω, τέλος! Μεσα με τελη Σεπτεμβρίου θα ειναι στα 350 υπολογιζω πολύ value for money. Aυτό που με ξενερωνει λιγο ειναι τα bloatware της Samsung...αλλά τίποτα που ενας καλός launcher δε μπορεί ν αντιμετωπίσει. Εχει αγοράσει κάποιος και δευτερη μπαταρία μαμα και ποσο έκανε? υγ. Βλέπω και την Αlcatel να μπαινει δυνατα μ ενα 6άρι τετραπύρηνο και pen. Θα γίνει χαμός όπως τα παμε σ αυτη την κατηγορία, ολοι θα μπουν! Εαν το G Pro ήταν όπως ειναι ακριβώς τωρα αλλά στις 6.1-6.3 ίντσες και με 3500++ μπαταρία (Καλύτερη ή ίδια αυτονομία με το GS Mega) και με ενα 4.3 JB δεν χρειαζόμουνα τίποτε άλλο!:rolleyes:
×
×
  • Create New...