PP6210 Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 ο πειραιουλης μου που ειναι και μεγαλη πολη εχει δωρεαν χοτ σποτς??????????? πλιζζζζζζζζ είχε ανακοινωθεί οτι και οι επιβατικοί σταθμοί του λιμανιού θα έδιναν δωρεάν πρόσβαση.... για τσέκαρε και αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 είχε ανακοινωθεί οτι και οι επιβατικοί σταθμοί του λιμανιού θα έδιναν δωρεάν πρόσβαση.... για τσέκαρε και αυτό. Έχουν, αλλά το σήμα είναι πολύ ισχνό, όπου και αν έχω δοκιμάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 kai kanena allo free gia peiraia??? Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 http://www.jiwire.com/search-wifi-hotspots.htm?city_id=3492633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 τζιφος τα φλοκαφε δεν μπηκα ΠΟΥΘΕΝΑ και με ιποντ και με μακ. Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Παιδια εχω ξεχασει τον κωδικο που μπαινω στο ασυρματο router στο σπιτι μου. Πως μπορω να τον βρω η να τον αλλαξω; Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sailoc Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 ρε παιδια ειμαι ασχετος σχετικα με συνδεση wifi+kinhto.Εχω ενα n78.Μπορω να μπω δωρεαν στο ιντερνετ απο wifi?μηπως εχει καμια κρυφη χρεωση?τι πρεπει να προσεχω στις ρυθμισεις του κινητου?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steeve_Mary Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 οχι κρυφη χρεωση ΔΕΝ εχει οταν ειναι free ειναι free hotspot ;) Παράθεση Η ιστοσελίδα μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sailoc Δημ. August 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2008 Thanx man:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Μια αναρώτηση: Εδώ και 3 χρόνια μπαίνω από το λάπτοπ σε διάφορα ξεκλείδωτα δίκτυα wi-fi που "πιάνω" -είμαι στους Αμπελόκηπους Αθήνας. Αυτή τη στιγμή πχ είμαι σε ένα που λέει "ONtelecoms". Τι είναι αυτά τα δίκτυα? Από που εκπέμπουν? α) Από κάποιο "επίσημο" (κρατικό-δημοτικό κλπ) πρόγραμμα δωρεάν ασύρματου ιντερνετ? β) από κάποια επιχείρηση που έχει δωρεάν ξεκλείδωτο ιντερνετ για τους πελάτες της (από το διαμέρισμα μου "βλέπω" το hotel president πχ)? γ) από κάποιον καλό γείτονα (ιδιώτη) που το αφήνει επίτηδες ανοιχτό? δ) από κάποιον αμελή γείτονα που απλά δεν ξέρει να κλειδώσει το wi-fi του? ε) από κάποιον που με παρακολουθεί και μου κλέβει τα προσωπικά μου δεδομένα? στ) μήπως από τη ζώνη του λυκόφωτος? Επιλέξτε την απάντησή σας! :grin: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Mην το ψάχνεις άλλο. Αν κρίνω από την ώρα που ποστάρεις βγάζει μάτι ότι εκπέμπουν από τη ζώνη του λυκόφωτος! :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. October 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2008 Mην το ψάχνεις άλλο. Αν κρίνω από την ώρα που ποστάρεις βγάζει μάτι ότι εκπέμπουν από τη ζώνη του λυκόφωτος! :ninja: :alien: Σωστός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fox Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 Καλησπέρα! Τα φώτα σας, pls! Εδώ και αρκετό καιρό συνδέομαι ασύρματα από router γείτονα, ο οποίος το γνωρίζει και δεν τον ενοχλεί. Όταν άνοιγα το laptop αυτό συνδεόταν αυτόματα στο internet αφού από την πρώτη φόρα το είχα επιλέξει ως προτιμώμενο. Τις τελευταίες μέρες όμως δεν μπορώ να συνδεθώ αν και δείχνει ότι συνδέεται αλλά μου γράφει "Πρόσβαση: Μόνο τοπικά" και όχι "Πρόσβαση: τοπικά και inernet". Δεν έχω πειράξει κάτι... Τι μπορεί να φταίει...; Έχω vista και μερικές φορές μπαίνει στο internet για λίγα λεπτά μέχρι να ξαναγυρίσει στη "πρόσβαση μόνο τοπικά" από μόνο του... Ευχαριστώ Παράθεση Fiat justitia et pereat mundus. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 An 8elete pros8este pws se agrinio k trikala leitourgei asyrmato free internet apo ton dhmo Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Αυτό με την πρόσβαση τοπικά αφορα το ρούτερ το οποίο δεν έχει πρόσβαση στο Ιντερνετ, εφόσον συνδέεσαι κανονικά στο σημείο πρόσβασης του φίλου σου δεν ευθύνεται κατι άλλο, αλλά καμια φορά κάνε και επανεκκίνηση... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob19 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 :!: παιδια καλη χρονια να εχουμε....θελω την βοηθεια σας..... ταξιδευω μυτιληνη,επειδη σπουδαζω εκει και το πλοιο εχει free hot spots... οποτε παω να μπω,ολο μου ζηταει κωδικο,γνωριζετε τιποτα???? επισης,κοντα στο σπιτι μου υπαρχει η forthnet και την βρισκω αλλα και αυτη μου ζηταει κωδικο,ξερετε κανεναν?? μπορω να συνδέσω κινητο wi-fi και λαπτοπ μαζι?? θα περιμενω την απαντηση σας ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob19 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 :!: παιδια καλη χρονια να εχουμε....θελω την βοηθεια σας..... ταξιδευω μυτιληνη,επειδη σπουδαζω εκει και το πλοιο εχει free hot spots... οποτε παω να μπω,ολο μου ζηταει κωδικο,γνωριζετε τιποτα???? επισης,κοντα στο σπιτι μου υπαρχει η forthnet και την βρισκω αλλα και αυτη μου ζηταει κωδικο,ξερετε κανεναν?? μπορω να συνδέσω κινητο wi-fi και λαπτοπ μαζι?? θα περιμενω την απαντηση σας ευχαριστω πολυ! help me.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 χρονια πολλα και καλη χρονια επισης.... αν ειχε free hot spot στο πλοιο δεν θα ζητουσε κωδικο.σωστα? μπορει να βρισκεις διαφορα ασυρματα δικτυα στο σπιτι σου, αλλα στο καθενα απο αυτα να μην υπαρχει ο default κωδικος του router. πιλυ πιθανο να εχει αλλαχτει απο τον ιδιοκτητη;) αν δεν κανω λαθος μπορεις να συνδεσεις το κινητο με το λαπτοπ μεσω wi-fi αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος! (τι κινητο εχεις?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 Παιδιά,σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας έχει Wi-Fi;:worry:.Ξέρω ότι έχει Wi-Fi το αεροδρόμιο της Κέρκυρας αλλά δεν ξέρω με πόσα kb/sec κατεβάζει.Μπορεί κάποιος να μου πεί με πόσα kb/sec κατεβάζει στο αεροδρόμιο της Αθήνας;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob19 Δημ. January 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2009 σωστα,αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει κωδικο............. θέλω να παρω το νοκια n82.....μηπως ξερεις πως χρεωνεται αν τα συνδεω,δηλαδη θα μου τρωει καρτα,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 η συνδεση μεσω wi-fi δεν εχει καμια σχεση με την καρτα sim! ακομη και σε flight mode μπορεις να συνδεθεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob19 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 εκει που σπουδαζω,δεν εχω σταθερο τηλεφωνο....και θελω επειγοντως ιντερνετ.... της κοσμοτε και της βονταφον δεν μου αρεσουν τα ασυρματα..... εγω μπορω να συνδεομαι στο ιντερνετ μεσω του wi-fi του κινητου μου,σωστα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 ναι, πολυ σωστα αλλα μην περιμενεις να ειναι ιδια κατασταση με τον υπολογιστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob19 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 σε ευχαριστω...αν δεν παρω κινητο,μπορω να παρω wi-fi kai να συνδεομαι μονο εγω??? να μην με κλεβουν δηλαδη?? και αν γινεται αυτο τι χρειαζομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bob19 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 σε ευχαριστω...αν δεν παρω κινητο,μπορω να παρω wi-fi kai να συνδεομαι μονο εγω??? να μην με κλεβουν δηλαδη?? και αν γινεται αυτο τι χρειαζομαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts