Jump to content

bob19

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

bob19's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. σε ευχαριστω...αν δεν παρω κινητο,μπορω να παρω wi-fi kai να συνδεομαι μονο εγω??? να μην με κλεβουν δηλαδη?? και αν γινεται αυτο τι χρειαζομαι?
  2. συγνωμη που σας μπερδεψα.. λοιπον εκει που σπουδαζω δεν εχω σταθερο τηλεφωνο αρα δεν μπροω να βαλω ιντερνετ... τα ασυρματα ιντερνετ,wind,cosmote vodafone ειναι πολυ ακριβα και επισης θελω να κατεβαζω και ταινιες και χρεωνει πολυ.... το ερωτημα μου ειναι: μπορω να φτιαξω wi-fi στο οποιο να συνδεομαι μονο εγω και οχι να με κλέβουν 15 ατομα???
  3. συγνωμη που σας μπερδεψα.. λοιπον εκει που σπουδαζω δεν εχω σταθερο τηλεφωνο αρα δεν μπροω να βαλω ιντερνετ... τα ασυρματα ιντερνετ,wind,cosmote vodafone ειναι πολυ ακριβα και επισης θελω να κατεβαζω και ταινιες και χρεωνει πολυ.... το ερωτημα μου ειναι: μπορω να φτιαξω wi-fi στο οποιο να συνδεομαι μονο εγω και οχι να με κλέβουν 15 ατομα???
  4. σε ευχαριστω...αν δεν παρω κινητο,μπορω να παρω wi-fi kai να συνδεομαι μονο εγω??? να μην με κλεβουν δηλαδη?? και αν γινεται αυτο τι χρειαζομαι?
  5. συγνωμη που σας μπερδεψα.. λοιπον εκει που σπουδαζω δεν εχω σταθερο τηλεφωνο αρα δεν μπροω να βαλω ιντερνετ... τα ασυρματα ιντερνετ,wind,cosmote vodafone ειναι πολυ ακριβα και επισης θελω να κατεβαζω και ταινιες και χρεωνει πολυ.... το ερωτημα μου ειναι: μπορω να φτιαξω wi-fi στο οποιο να συνδεομαι μονο εγω και οχι να με κλέβουν 15 ατομα???
  6. γεια...μπορω να σε ρωτησω κατι,αν ξερεις?
  7. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΙΜΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ WI-FI ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ??? ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ....ΓΙΝΕΤΑΙ?? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ?? ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΝΩ.....
  8. καλη χρονια σε ολους σας...θελω να κανω μια ερωτηση....δεν ξερω εαν εχετε ακουσει για το διοδος...ειναι για ιντερνετ για φοιτητες...θα ηθελα να βαλω επειδη δεν εχω σταθερο εκει που σπουδαζω...θα ηθελα την βοηθεια σας....αν γινεται...τι να κανω?
  9. εκει που σπουδαζω,δεν εχω σταθερο τηλεφωνο....και θελω επειγοντως ιντερνετ.... της κοσμοτε και της βονταφον δεν μου αρεσουν τα ασυρματα..... εγω μπορω να συνδεομαι στο ιντερνετ μεσω του wi-fi του κινητου μου,σωστα??
  10. σωστα,αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει κωδικο............. θέλω να παρω το νοκια n82.....μηπως ξερεις πως χρεωνεται αν τα συνδεω,δηλαδη θα μου τρωει καρτα,ε?
  11. :!: παιδια καλη χρονια να εχουμε....θελω την βοηθεια σας..... ταξιδευω μυτιληνη,επειδη σπουδαζω εκει και το πλοιο εχει free hot spots... οποτε παω να μπω,ολο μου ζηταει κωδικο,γνωριζετε τιποτα???? επισης,κοντα στο σπιτι μου υπαρχει η forthnet και την βρισκω αλλα και αυτη μου ζηταει κωδικο,ξερετε κανεναν?? μπορω να συνδέσω κινητο wi-fi και λαπτοπ μαζι?? θα περιμενω την απαντηση σας ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Create New...