Jump to content

Star S5 Butterfly (MIZ Z2 / UMI S1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια.

Ειμαι και εγω αναμεσα σε αυτους που εχουν παραγγειλει το S5 και περιμενουν να ερθει.

Το παραγγειλα απο merimobiles πριν απο 10 μερες και ελπιζω σε αλλες τοσες να εxει ερθει :)

Καθως εψαχνα σημερα βρηκα αυτο

http://www.pandawill.com/replacement-back-shell-battery-cover-for-star-s5-butterfly-miz-z2-smart-phone-p74741.html

Ειναι ανταλακτικο για το πισω καπακι και τσιμπησα ενα επειδη απο οτι διαβαζω ειναι λιγο ευθραυστο το πισω καπακι του S5..

Ας ελπισουμε να μην χρειαστει αλλα ας κραταμε μια πισινη για καλο και για κακο :p

Καλησπερα παιδια.

Καθως εψαχνα σημερα βρηκα αυτο

http://www.pandawill.com/replacement-back-shell-battery-cover-for-star-s5-butterfly-miz-z2-smart-phone-p74741.html

Ειναι ανταλακτικο για το πισω καπακι και τσιμπησα ενα επειδη απο οτι διαβαζω ειναι λιγο ευθραυστο το πισω καπακι του S5..

Είσαι θεός . :D

Letv x800 - US version cuoco 14s

εγω το παρειγγειλα 27/4 απο merimobiles..αργησαν λιγο να το στειλουν..τους ζητησα να το κανουν και root

το στειλαν 3/5 ..χθες εφτασε ελλαδα..σημερα πηρα ειδοποιητηριο...αυριο θα το εχω ..εξαιρετικα γρηγορα !

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Καλησπερα και απο εμενα.

Παρελαβα και εγω με την σειρα μου το ομορφο και τεραστιο κινητο πριν απο 1-2 μερες.

Εχω παθει λεμε μεγαλη πλακα.

Ειναι και η πρωτη μου φορα που παιζω με smartphone... η χαρα του παιδιου.

Θα ηθελα να πω ενα μπιγκ θανκς στο φιλο moumiaq για το πως να κανουμε root,

ηταν μια ευκολη διαδικασια (σαν να βαζεις καινουργιο περιφεριακο στον Η/Υ σου)

Αυτο που δεν εχω καταφερει ακομη ειναι να του βαλω custom room, και ο λογος ειναι

γιατι στην διαδικασια στο flash tool δεν γινονται αυτα που γραφει ο καλιτεχνης στο needrom.com site.

Τα βηματα απο οσο καταλαβαινω ειναι :

1. τρεχουμε το Flash_tool.exe

2. επιλεγουμε το αρχειο in _scatter_emmc.txt στην επιλογη Scatter-loading του flash_tool.exe

3. Παταμε το Firmware-> Upgrade

4. Κλεινουμε το κινητο, βγαζουμε την μπαταρια του και το συνδεουμε στον υπολογιστη.

εδω μετα λιγο τα χανω, μαλλον εννοει οτι περιμενουμε και το κινητο μας θα ειναι ο.κ

Καταρχας, δεν υπαρχει αρχειο με το ονομα in _scatter_emmc.txt αλλα αρχειο με ονομα MT6589_Android_scatter_emmc.txt

Αφου επιλεξεις το αρχειο, εαν πατησεις firmware upgrade, σου βγαζει ενα μηνυμα :

"Please make sure all necessary images are checked to be downloaded for "Firmware Upgrade!"

και καπου εδω τα χανω.

Εαν ειναι ευκολο σε καποιον ας γραψει ενα ωραιο οδηγο εγκαταστασης rom (καλη ωρα σαν του moumiaq :) )

για να μην κανουμε κανα λαθος και τρεχουμε και και δεν φτανουμε( και πεφτει μακρυα το Κινα παναθεμα...)

Απ' οσο εχω καταλαβει πιο ευκολα κανεις bios upgrade στο pc σου, απο οτι flash στο smartphone.

Επισης,

Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω κανα δυο ανταλακτικα για πισω, γιατι και εγω το κοπαναω οπου να'ναι.

Απο θηκες δεν εχω καταφερει τιποτα.

κανα δυο που πηρα απο ebay...δεν, ηταν μικρες.

Σημερα πηγα στα γνωστα καταστηματα μπας και βρω τιποτα, ουτε και εκει.

(οι μαυροι της γειτονιας μου μονο cd-dvd και κανα ρολοι πουλανε :lol:

Edited by devdok

Άλλος ένας στην παρέα. Και εγώ στην ίδια περίπτωση με σένα είμαι. Δεν είχα ξανά smartphone.

Όντως ο οδηγός του moumiaq είναι πολύ κατατοπιστικός. Δυστυχώς ο ibiza που θα μας έδινε οδηγό για custom rom με βίντεο δεν θα μπορέσει. Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και λέω να μην το δοκιμάσω μέχρι να βρεθεί ένας πιο καλός οδηγός. Εξάλλου το κινητό είναι μια χαρά αν το rootαρεις. Δεν είναι και μεγάλη πιστεύω η διαφορά από την μία έκδοση στην άλλη. Όταν και αν ανακοινωθεί το android 5, τότε θα σκάω που δεν την έχω. Προς το παρών όλα καλά.

Θήκη ή αυτή που βρήκε ο tsopanos http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-REAL-LEATHER-PULL-TAB-SLIDE-IN-CASE-COVER-POUCH-/160997087926?rd=1

Αλλιώς αν μένεις αθήνα στο Μοναστηράκι έχει καναδυό μαγαζιά με πολλές θήκες. Θέλω να πάω να δω αν θα ταιριάζει καμία. Όταν παώ θα ενημερώσω για τιμές.

εγω το παρειγγειλα 27/4 απο merimobiles..αργησαν λιγο να το στειλουν..τους ζητησα να το κανουν και root

το στειλαν 3/5 ..χθες εφτασε ελλαδα..σημερα πηρα ειδοποιητηριο...αυριο θα το εχω ..εξαιρετικα γρηγορα !

Εγώ το παραγγειλα 26/4 από merimobilles και ακόμη μου το δείχνει στην Κινα. Τι άδικος κόσμος είναι αυτός :( . Και δεν ζήτησα και root

Edited by maxas

Χωρίς να θέλω να σε ξενερόσω, εγώ στο αυτοκίνητο χρησιμοποιώ αυτό

http://www.focalprice.com/ERE04B/Magic_Sticky_AntiSlip_Antishake_Car_Pad_for_Cell_Phone_Black.html

και σκέφτομαι να πάρω και αυτό

http://www.focalprice.com/ER1389B/Portable_InCar_GPS_and_Phone_Holder_Black.html

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΔΕΝ είναι θήκες :happy:

Αλλαζω καθημερινα 4-5 αμαξια (εκπροσωπος σε νοικιαζομενα αμαξια), οποτε δεν μου κανει κατι τετοιο δυστυχως.

Δεν θα αντεξει αλλο αν παει ετσι χωρις cover το κινητο. Θα παρω αυτο το SLINE και ο'τι γινει.

Edit: Τελικα παρηγγειλα το Nillkin

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140937062712&var=440111114948

Μακαρι να κανει. Μολις μου ερθει θα ενημερωσω.

Edited by Tomygr

Άλλος ένας στην παρέα. Και εγώ στην ίδια περίπτωση με σένα είμαι. Δεν είχα ξανά smartphone.

Όντως ο οδηγός του moumiaq είναι πολύ κατατοπιστικός. Δυστυχώς ο ibiza που θα μας έδινε οδηγό για custom rom με βίντεο δεν θα μπορέσει. Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα και λέω να μην το δοκιμάσω μέχρι να βρεθεί ένας πιο καλός οδηγός. Εξάλλου το κινητό είναι μια χαρά αν το rootαρεις. Δεν είναι και μεγάλη πιστεύω η διαφορά από την μία έκδοση στην άλλη. Όταν και αν ανακοινωθεί το android 5, τότε θα σκάω που δεν την έχω. Προς το παρών όλα καλά.

Θήκη ή αυτή που βρήκε ο tsopanos http://www.ebay.co.uk/itm/GENUINE-REAL-LEATHER-PULL-TAB-SLIDE-IN-CASE-COVER-POUCH-/160997087926?rd=1

Αλλιώς αν μένεις αθήνα στο Μοναστηράκι έχει καναδυό μαγαζιά με πολλές θήκες. Θέλω να πάω να δω αν θα ταιριάζει καμία. Όταν παώ θα ενημερώσω για τιμές.

Θα εχουμε προβλημα με την θηκη,αυτος μου ειπε να τσεκατω οτι θελω θηκη για το εχπιρια Ζ της σονυ αλλα αυτο εχει αλλες διαστασεις οποτε δεν την παραγγειλα,μια απο το ebay δεν εκανε καθολου,μονο απο το Aliexpress βρηκα μια θα το σκεφτω

Παντως για θηκη υπαρχει και η "official" του που σε καποιους την βαζουν σαν δωρο και σε αλλους οχι!

http://www.pandawill.com/protective-case-flip-cover-for-star-s5-butterfly-miz-z2-smart-phone-p74742.html

P.S. σε μαυρο ειναι πολυ πιο ομορφη..

Και εγω που πηρα 1 θηκη και 1 ζελατινα δεν εκαναν.Κριμα

Και ηταν αυτο που ηθελα. tsopanos εσυ μου τα ειχες προτεινει σε ενα προηγουμενο ποστ μου.

Μια θηκη σε στυλ κασετινα (ανοιγεις- κανεις δουλεια-κλεινεις, και οχι βαλε βγαλε)

και μια ζελατινη.

Θελει αρκετο ψαξιμο το θεμα πιστευω, τουλαχιστον για να βρεις αυτο που θες.

EDIT:

Μολις ειδα το link του leykadiotis.

και απο το ιδιο σαιτ παραγγελνεις και ανταλακτικο. :up::up:

Edited by devdok

Και εγω που πηρα 1 θηκη και 1 ζελατινα δεν εκαναν.Κριμα

Και ηταν αυτο που ηθελα. tsopanos εσυ μου τα ειχες προτεινει σε ενα προηγουμενο ποστ μου.

Μια θηκη σε στυλ κασετινα (ανοιγεις- κανεις δουλεια-κλεινεις, και οχι βαλε βγαλε)

και μια ζελατινη.

Θελει αρκετο ψαξιμο το θεμα πιστευω, τουλαχιστον για να βρεις αυτο που θες.

EDIT:

Μολις ειδα το link του leykadiotis.

και απο το ιδιο σαιτ παραγγελνεις και ανταλακτικο. :up::up:

http://www.aliexpress.com/item/1pcs-Free-Shipping-bulk-NEW-PU-Leather-13-colour-Case-For-star-Fashion-Pocket-Bag-For/880968694.html

αυτη μ αρεσει,μαλλον εκει θα καταληξω,η αλλη πιο πανω φαινεται ψευτικη

Απάντησαν οι του fastcrdtech στο paypal και γράφουν πως είναι το ίδιο μοντέλο.

Μου προτείνουν να τρέξω το Z-device για να δω πως όλο το hardware είναι ακριβώς το ίδιο.

Νομίζω πως δεν χρειάζεται να μπω σε τέτοιες διαδικασίες, εφόσον πρόκειται για τελείως διαφορετικό

μοντέλο σε διαφορετική σελίδα στο σαιτ του, με διαφορετικό κωδικό και τιμή.

Μου πρότειναν επίσης να επικοινωνήσω απευθείας μαζί τους να λύσουμε το θέμα.

Φυσικά απάντησα μέσω paypal.

Αφού βρήκαμε θήκη που να το χωράει , ζελατίνες και back cover δώστε και κάνα tip για το πως μπορεί να μπεί η ζελατίνα τέλεια όπως ήταν οταν μας ήρθε το κινητό απο China :lol: .
Letv x800 - US version cuoco 14s

Μόλις κατέβασα και δοκίμασα το Z-device στο κινητο που έχω τώρα, και είναι αξιόπιστο, γιατί μου δείχνει ότι και το AnTuTu benchmark v8.3 που έχω και νομίζω είναι το καλύτερο.

Γιατί δεν το δοκιμάζεις, έτσι για να δείς εαν έχει τελικά 4 ή 8 Mb ?

Εαν έχει 4, τότε τους τραβάς ενα βιντεάκι με ένα ρολόϊ δίπλα για να μην πουν οτι το βίντεο είναι μονταρισμένο, και το στέλνεις και paypal και σε αυτούς. !

rc helicopters / F1

Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ]

Διαβαζοντας ολα τα αλλα φορουμ για τα κινητα που εχουν αγοραστει νοιωθω και πρεπει να νοιωθουμε σχετικα τυχεροι,ολα εχουν τα μικρα ημεγαλα θεματακια τους,σε ενα δεν λειτουεγει η υπολειτουργει το ενα η το αλλο,μεχρι στιγμης το S5 ειναι αυτο με τα λιγοτερα θεματα,η και καθολου.

Διαβαζοντας ολα τα αλλα φορουμ για τα κινητα που εχουν αγοραστει νοιωθω και πρεπει να νοιωθουμε σχετικα τυχεροι,ολα εχουν τα μικρα ημεγαλα θεματακια τους,σε ενα δεν λειτουεγει η υπολειτουργει το ενα η το αλλο,μεχρι στιγμης το S5 ειναι αυτο με τα λιγοτερα θεματα,η και καθολου.

μετά από πολύ διάβασμα στο forum τελικά σκέφτομαι να το παραγγείλω και εγώ απο oklot.

είδα όμως μία κάρτα sd στο dx.com toshiba 32gb με 90 MB/s ταχύτητα και σκέφτομαι ότι αν την βάλω στο star θα απογειωθεί. τι λετε?

The Venus Project

μετά από πολύ διάβασμα στο forum τελικά σκέφτομαι να το παραγγείλω και εγώ απο oklot.

είδα όμως μία κάρτα sd στο dx.com toshiba 32gb με 90 MB/s ταχύτητα και σκέφτομαι ότι αν την βάλω στο star θα απογειωθεί. τι λετε?

Αν λες για αυτη την καρτα http://dx.com/p/genuine-toshiba-sd-c32gr7wa3-sd-memory-card-black-32gb-199839 δεν κανει για το τηλεφωνο.

Θες micro sd.

Επισης θα σου ελεγα να αγορασεις καρτα απο την ευρωπαικη αγορα, ο λογος ειναι οτι υπαρχουν πολλες ψευτικες. Με μεγαλη προσοχη στον πωλητη.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αν λες για αυτη την καρτα http://dx.com/p/genuine-toshiba-sd-c32gr7wa3-sd-memory-card-black-32gb-199839 δεν κανει για το τηλεφωνο.

Θες micro sd.

Επισης θα σου ελεγα να αγορασεις καρτα απο την ευρωπαικη αγορα, ο λογος ειναι οτι υπαρχουν πολλες ψευτικες. Με μεγαλη προσοχη στον πωλητη.

όχι λέω αυτή http://dx.com/p/genuine-toshiba-sd-c32gr7wa3-sdhc-tf-memory-card-black-32gb-199822

The Venus Project

α οκ.

Για το Read speed: 95 MB/s δεν ξερω να σου απαντησω αν θα απογειωθει το star.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Μολις παρελαβα και εγω

1ο ερωτημα..πως καταλαβαινω αν ειναι rooted ? Το λεω γιατι ζητησα με 6$ αν θυμαμε καλα να μου το κανουν root.

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.