Jump to content

devdok

Members
  • Δημοσιεύσεις

    73
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by devdok

  1. devdok

    OnePlus 6

    Λοιπόν, επιτέλους κατάφερα να το αποκτήσω μετά από περιπέτειες. Στα χέρια μου το εξάρι. .Έβαλα twrp, magisk, gcam, και έκανα το τελευταίο update μέσα όμως απο το OOS, και όλα καλά μέχρι στιγμής. Θα μου παρει λίγο καιρό να συνηθίσω το μέγεθος :p Ένα μικρο προβληματάκι μου έβγαλε σήμερα μόνο. Άφησα το κινητό στην πίσω τσέπη του παντελονιού και κάποια στιγμή το έψαχνα και έκανα μία αναπάντητη κλήση και μου είπε ότι η συσκευή είναι κλειστή. TLDR έκλεισε μόνο του χωρίς λόγο. Είναι φυσιολογικό να γράφει κάθε φορά στην επανεκίνηση ότι ο bootloader είναι unlocked;
  2. Για σας. Έχω στα χέρια μου αυτά τα 2. Αξίζει κάποιο από αυτά; Καμία θήκη που να κάθετε όμορφα μαζί τους; NILLKIN Amazing 9H/H+PRO Tempered Glass Screen Protector For OnePlus 6 ASLING HD Tempered Glass Films Screen Protectors for OnePlus 6 2pcs - Black
  3. devdok

    OnePlus 6

    Να πάρει μόλις το παράγγειλα απο gearbest και σε μαύρο. φτουυυυυ!
  4. Για και χαρά και πάλι. Έτσι για το ιστορικό, τα λεφτά μου τα έστειλαν σχετικά γρήγορα από το gearbest για το τηλ. που δεν έφτασε ποτέ στα χέρια μου, όπως είχα γράψει σε προηγούμενο μήνυμα. Από support, μια χαρά το gearbest δεν λέω. Σκέφτομαι να κάνω άλλη μία απόπειρα να ξανα-αγοράσω την συσκευή από εκεί. Σαν μοναδική επιλογή μου έχει αυτό: NETHERLANDS REGISTERED (PDM) Επιλέγω αυτό, βάζω και το SHIPPING GUARANTEE όπου είναι 10-12 ευρώ και προχωράω;
  5. Νομίζω με Βέλγικό το αγόρασα και εγώ Ο όγκος των χρημάτων είναι τεράστιος. Η ποιότητα των υπηρεσιών της DHL είναι αίσχος.
  6. Το έστειλαν. Απλά, κάποια καλή ψυχή το γράπωσε από το τελωνείο στο Βενιζέλος. Είναι γατόνια αυτοί. Γνωρίζουν καλά ότι 99% θα πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Το τηλ. που παρειγγειλα ήταν στο Βενιζέλος από τις 17 Δεκ. Έκανε 15 μέρες περίπου να έρθει από Κίνα, και σκάλωσε ξαφνικά στο τελωνείο της Ελλάδος. Δεν μπορεί το tracking να τσουλάει μιά χαρά παντού, αλλά να σκαλώνει στο Ελλαδιστάν. Κάτι τρέχει. Όταν μίλησα με dhl, μου έλεγαν συνέχεια έχουμε δρομολογίζει το αίτημά σας στο αεροδρόμιο, λες και υπάρχει άλλη εταιρία στο ενδιάμεσο. 100 φορες τηλέφωνο, το ίδιο πράγμα. Μέχρι που δεν άντεξα και τους αρχισα στα βρισίδια και με τα πολλά μου έδωσαν μία υπεύθυνο, η οποία μου είπε τα ίδια ακριβώς και μετά από 10 μέρες που πήρα, μου ανακοίνωσε ότι το τηλέφωνο χάθηκε από Ελλ. πλευράς και να επικοινωνήσω με τον πωλητή. ΠΛΗΡΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. ΔΗΘΕΝ ΓΙΟΡΤΕΣ. Λες και οι άλλες χώρες δεν έχουν γιορτές. DHL Ελλάδος είναι απλά αίσχος. Άλλες εταιρίες διανομής είναι άκρως ανώτερες. Δεν έχω κάνει refund ακόμη. Είμαι σε ομιλία μαζί με gearbest. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να μην πάει μέσω DHL.
  7. Καλησπέρα, Είμαι ακριβώς ίδια περίπτωση με εσένα. Να μην πολυλογώ με επικοινωνία με την DHL το πακέτο χάθηκε. Μίλησα και με gearbest και μου είπαν να περιμένω μέχρι 22 Ιαν.
  8. Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους και σε όλες. Εσείς που ζείτε στο εξωτερικό βιώνετε τέτοιες καθυστερήσεις στα πακέτα σας; Έχω παραγγείλει κάτι από gearbest 23/11. Στις 17 Δεκ. μου ήρθε μήνυμα από dhl ότι το πακέτο βρίσκεται στο Ελ. Βενιζέλος. Έχω πάρει 100 τηλέφωνα την dhl Ελλάδος και μου δίνουν την ίδια απάντηση κάθε φορά, ή φόρτος εργασίας ή το tracking number είναι εικονικό, ή δεν ξέρουν και ψάχνουν να βρουν τι και πως. "Θα σας πάρουμε τηλέφωνο μόλις ανακαλύψουμε κάτι", και ακόμη περιμένω να με πάρουν. Θέλω να ρωτήσω, είναι φυσιολογικό ένα πακέτο να βρίσκεται εντός Ελλάδος και να έχει καθυστερήσει 17 μέρες; Επίσης αξίζει τον κόπο να κάνω καταγγελία για την καθυστέρηση και την μη ενημέρωση της εταιρείας dhl.gr q Ευχαριστώ.
  9. devdok

    OnePlus 6

    Και εγώ μία από τα ίδια σήμερα το έστειλαν. Και για την καθυστέρηση μου έδωσαν και 100 πόντους. Καλό είναι οι περισσότεροι να "προμηθευτείτε" με υπομονή διότι όλη η δύση από gearbest και banggood ψωνίζει σήμερα.
  10. devdok

    OnePlus 6

    Εγώ έκανα παραγγελία το lava red, ισως για αυτό να καθυστερεί τόσο. Όπως και να έχει, είναι περίοδος εορτών/ Black Friday, και είναι αναμενόμενο να υπάρχουν καθυστερήσεις.
  11. devdok

    OnePlus 6

    Και η απάντηση από το support ήταν:
  12. devdok

    OnePlus 6

    Όπως τα λες ακριβώς. Εγώ το παρήγγειλα πριν 8/11 και ακόμη βρίσκεται σε 'Processing time'. Μου είπαν ότι σε 5-10 μέρες θα φύγει από εκεί. Το γέλιο είναι ότι θα μου έρθουν τα παρελκομενα πρώτα και θα κάθομαι να τα κοιτάω σαν χαχας.
  13. devdok

    OnePlus 6

    GBMP1111OP6 GB$MPNP12 GB$MP128
  14. devdok

    OnePlus 6

    Από σένα εξαρτάται αγαπητέ. Εάν δεν έχεις πρόβλημα να σου το ανοίξουν και να σου περάσουν OOS πες τους το. Εάν από την άλλη θες να κρατήσεις την H2OS το αφήνεις όπως έχει. Απλά να ξέρεις η Η2oos έχει βγει για τις ανάγκες του ασιατικού καταναλωτικού κοινού (απ' όσο γνωρίζω τουλάχιστον). Μπορεί να έχει διάφορες 'κινεζιές' μέσα που ενδεχομένως να μην σου αρέσουν . Προσωπικά, παρόλο που δεν ξέρω πολλά από κινητά, μόλις μου έρθει θα του αλλάξω τα φώτα από μόνος μου (root,twrp, custom installs, uninstall bloatware, etc). Οδηγοί υπάρχουν αρκετοί, συν οι αρκετά εξυπηρετικοί συνφορουμίτες.
  15. devdok

    OnePlus 6

    Το παρήγγειλα και εγώ δεν άντεξα, ουφ(lava red/Prio line). Έρχεται με Η2 OOS + PlayStore(Βάσει με αυτά που λένε). Δεν ξέρουν γιατί πίσω από το GB είναι άλλες εταιρίες όπως στο amazon.
  16. Δηλώνω άγνοια, αλλά: 1) Θα μπορούσες να κάνεις έναν web server στοπ Η/Υ σου και να βλέπεις τα email σου από παντού; 2)Να φτιάξεις δικό σου server(cloud) και να συγχρονίζεις από εκεί;
  17. devdok

    OnePlus 6

    Σκέφτομαι να αγοράζω το lava red στα 4 κατοστάρικα περίπου. Τι πιστεύετε, είναι VFM;
  18. devdok

    OnePlus 6

    Καλησπέρα. Οι διαφορές μεταξύ Αμερικανικής/Ευρωπαϊκής έκδοσης(Α6003) και Κινέζικης/Ινδικής(Α6000) είναι τρεις LTE BANDS (30,32,71) και το OS (αντι για OxygenOS έχει HydrogenOS) Τα BANDS είναι πιο πολύ για Αμερική, αλλά για να είστε σίγουροι 100% πάτε στο frequencycheck και βλέπεται εάν υπάρχει πρόβλημα του κινητού με τα BANDS τις χώρας που κατοικοεδρεύετε. Εσείς που έχετε αγοράσει από κίνα, τι παίζει με τελωνείο και gearbest/banggood ?
  19. Για σας και παλι απο εμενα. Ξερει κανεις πως κλεινουμε το mobile internet στην MIUI rom ? Επιπλεον, γνωριζει κανεις εαν υπαρχει η Ελληνικη γλωσσα σε αυτη την rom? Ευχαριστω.
  20. Καλοριζικο theorrion :) Καινουργια ROM --> http://translate.googleusercontent.com/translate_c?act=url&depth=2&hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&u=http://4pda.ru/forum/index.php%3Fshowtopic%3D454827%26st%3D1280&usg=ALkJrhhnF-Jc6sQbtafSeDSFef0atpoy9Q#entry23211627
  21. Για σας και παλι, Λοιπον κατι συμβαινει στο s5 και δεν συμπεριφερεται σωστα. Ειχα παει στο χωριο μου πριν 2 μερες και χωρις να κανω κατι εκει( μιας και δεν εχω Η/Υ εκει) το τηλεφωνο, οταν ανοιγα το ραδιο απο εκει και περα δεν δουλευε σαν τηλεφωνο. Δεν μπορουσα να παρω ουτε να με παρουν. Επρεπε να κανω restart για να παρω τηλεφωνο. Η μπαταρια δε μεσα σε μια ημερα αφου την φορτωνα , το πρωι, το ιδιο βραδυ μου εγραφε 14%-20% υπολοιπο, χωρις να κανω κατι σοβαρο. Εχω την εντυπωση οτι κατι πεζει με τα ρευματα η με τον μετασχ/στη γιατι ηταν πολυ ζεστος, η με την μπαταρτια την ιδια. Προς το παρον τωρα που ειμαι σε Η/Υ θα ξανα περασω καποια rom να δω εαν θα εχω παλι προβλημα. Αυτο το τηλεφωνο, ολο και κατι μου κανει. Μια με το fail to load UI μια με το να μην μπορω να παρω η να με παρουν, η να βαζω widgets να κανει 10 ωρες να τα φορτωσει, και ειναι 4πυρηνο τρομαρα του. Θελει caller ID. Δες το μια στο google play.
  22. Εγω το ειχα δοκιμασει πρωτα στον ssLauncher. Τον αλλαξα και εβαλα nova launcher.
  23. swiftkey Περιεργα πραγματα μου ακουγονται. Για τραβα του ενα φορμα και βαλτου καμια καινουργια rom. Ολο και κατι καλο θα παιζει για το δικο σου smartphone.
×
×
  • Create New...