Jump to content

Star S5 Butterfly (MIZ Z2 / UMI S1)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελειο πλεον το gps, το sygic βρηκε σημα κατευθειαν (μεσα σε 5-10 δευτερολεπτα δηλαδη). Αυριο θα δοκιμασω και το Igo primo, το οποιο με ικανοποιει περισσοτερο απ'ολα τ'αλλα.

Η μουσικη μου κανει πιο γεματη και καθαρος ηχος, αλλα ενταξει, δεν ειμαι σε θορυβωδες περιβαλλον οπως το gym για να βγαλω καθαρο συμπερασμα. Αυριο θα σου πω και για το ακουστικο συνομιλιας.

Το root/rom ηταν μονοδρομος πιστευω. Και οι κινεζιες φυγαν και ειναι πιο γρηγορο στην αποκριση (Με το που πιεσω καποιο app απτο menu, κατευθειαν το πεταει κεντρικη οθονη, διακρινουσα υπεροχη απο την μανισια rom)

Edited by Tomygr

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το θεμα της ακουστικης στη συνομιλια ? Συνεχιζει να ειναι χαλια ο ηχος στη συνομιλια? Γιατι βλεπω τα αλλα εχουν λυθει. Και το θεμα μπαταριας θα μας ενδιεφερε ...... Edited by kwnana

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Ενταξει, αν και πρωτη μου φορα να rootαρω, δεν δυσκολευτηκα πολυ.

Χρησιμοποιησα για root αυτο τον οδηγο:

http://chinaphonearena.com/forum/showthread.php?tid=412

Και για rom εχωσα την updated εδω:

http://www.needrom.com/mobile/star-s5-2/

Ελληνικά βλέπεις σαν γλώσσα μετά το update ?

Επίσης πως τα κατάφερες έτσι εύκολα :oops: αφού περιγράφει 10.000 βήματα ? Θα σου ήταν εύκολο να φτιάξεις ενα βίντεο με το ρουτάρισμα ?

Καλή Ανάσταση :shoot:

και Χρόνια Πολλά

:food:

rc helicopters / F1

Οτι νέο παλιώνει, οτι παλαιό αποκτά αξία [ άντε βγάλε άκρη ]

Ελληνικά βλέπεις σαν γλώσσα μετά το update ?

Επίσης πως τα κατάφερες έτσι εύκολα :oops: αφού περιγράφει 10.000 βήματα ? Θα σου ήταν εύκολο να φτιάξεις ενα βίντεο με το ρουτάρισμα ?

Καλή Ανάσταση :shoot:

και Χρόνια Πολλά

:food:

Για εύκολο root δοκιμάστε αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2247537

Στο δικό μου thl w7 πού έχει ίδιο επεξεργαστή δούλεψε.

Σταύρο σου απάντησα και στο xda!

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Με θηκες ρε παιδια τι παιζει ?

Η μονη που δε δημιουργει προβλημα για την καμερα ειναι αυτη μαλλον. Αλλα ειναι ακριβη και σκληρη ..πραγμα που δε μου αρεσει προσωπικα .

Αλλωστε πιστευω πως πρεπει να ειναι μαλακη ..για να κοπει στα καταλληλα σημεια απελευθερωνοντας και το ηχειο.

Κατα τα αλλα δε ξερω 2 βασικα πραγματα..αν και ειπωθηκε οτι στο Χ920 με το s5 διαφερουν λιγο μεν..αλλα διαφερουν και ως προς τις διαστασεις..αρα και οι θηκες. Αρα δε ξερουμε αν "καθεται" ετσι και αλλιως η καμερα αλλα και τα πληκτρα !

Τωρα που παρατηρω..ειναι αρκετα πιο φαρδυ το S5...απορω αν και οι θηκες σιλικονης του butterfly μπορουν να strechαριστουν αρκετα ωστε να περνουν μεσα το κινητο

Edited by The X
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Η μονη που δε δημιουργει προβλημα για την καμερα ειναι αυτη μαλλον. Αλλα ειναι ακριβη και σκληρη ..πραγμα που δε μου αρεσει προσωπικα .

Αλλωστε πιστευω πως πρεπει να ειναι μαλακη ..για να κοπει στα καταλληλα σημεια απελευθερωνοντας και το ηχειο.

Κατα τα αλλα δε ξερω 2 βασικα πραγματα..αν και ειπωθηκε οτι στο Χ920 με το s5 διαφερουν λιγο μεν..αλλα διαφερουν και ως προς τις διαστασεις..αρα και οι θηκες. Αρα δε ξερουμε αν "καθεται" ετσι και αλλιως η καμερα αλλα και τα πληκτρα !

Τωρα που παρατηρω..ειναι αρκετα πιο φαρδυ το S5...απορω αν και οι θηκες σιλικονης του butterfly μπορουν να strechαριστουν αρκετα ωστε να περνουν μεσα το κινητο

Οι θηκες του χ920 δεν του ταιριαζουν,ειναι πιο φαρδυ,εμενα μου εμεινε αχρηστη μια που παραγγειλα

Και τι του βαζεις ? ..Δε λεει να μεινει ετσι..
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Αύριο το απόγευμα που θα γυρίσω από δουλειά και θα έχω πάρει απο ταχυδρομείο το κινητό θα δοκιμάσω αν χωράει στην

http://www.ebay.com/itm/290893414010?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

και αν όχι μήπως το καταφέρω με κάποιο τρόπο τέλοσπάντων :lol:

Letv x800 - US version cuoco 14s

και εγω για την s-line gel σκεφτομουν ...με λιγο κοπτοραπτικη...απλα το φαρδος ειναι αρκετα μεγαλυτερο

γεια σας παιδια ενδιαφερεται για αυτο το κινητο ο πατερας μου .Θέλω να ρωτήσω υπαρχει καποιο μειωνεκτημα στο κινητο; επισης υπαρχει καποιο review? ακομα βλεπω οτι φαινεται να ειναι κλωνος του http://www.gsmarena.com/htc_butterfly-5118.php οποτε θελω να ρωτησω αμα ταιριαζουν οι θηκες ; τελος απο που προτεινεται να το αγορασω;

Αν και μολις προχτες στειλανε το κινητο ...και θα αργησω να το παραλαβω προφανως..εγω θα επενδυσω σε αυτην τη θηκη

Και αυτη ειναι S-line gel ..πιο ακριβη ..αλλα δε θα κρυβει το flash τουλαχιστον

παρελαβα το κινητο σημερα απο τα ελτα!!!ομορφο κινητο και για τα λεφτα του οχι απλα τιμιο αλλα κατι παραπανω!!!περασα ηση την τελευταια μαμα εκδοση το rootαρα και θα ξεκινησω να το πειραζω σιγα σιγα!!!!

ΑΝτε καλοριζικο μαν, για πες και συ τη γνωμη σου για το ακουστικο συνομιλιας. Εμενα δυστυχως συνεχιζει να "τσιρτσιριζει", οποτε θα χωσω bluetooth ακουστικο και για να ξενοιαστω απο το υψηλο sar.

@ibiza Καλορίζικο να είναι. Εγώ περιμένω ακόμα. Μάλλον αύριο θα έρθει. Θα σε χρειαστώ σίγουρα για το rootαριμα. Και πάλι καλορίζικο.

ΑΝτε καλοριζικο μαν, για πες και συ τη γνωμη σου για το ακουστικο συνομιλιας. Εμενα δυστυχως συνεχιζει να "τσιρτσιριζει", οποτε θα χωσω bluetooth ακουστικο και για να ξενοιαστω απο το υψηλο sar.

κανενα θεμα με το ακουστικο ολα καλα!!!!μαλλον επεσες σε ελλατωματικο φιλε δυστυχως!!!!ισως αν κανεις update να το λυσεις το προβλημα εγω παντως δεν το ανοιξα καν πριν κανω root και update!!!ισως και εμενα να ειχε θεμα με την μαμα rom και να το διορθωσαν με το update!!!

mask2011 σε ευχαριστω αντε να ερθει και εσενα με το καλο!!!θα φτιαξω ενα βιντεο με το rootαρισμα και το update του κινητου!!!απλα παιδια λιιιιγο υπομονη!!!

Edited by ibiza2004

Εννοείται ότι θα περιμένουμε.

Ελπίζω να έρθει αύριο γιατί την παρασκευή είμαι νυχτερινός στην δουλειά(ένας από τους λόγους που πήρα το κινητό) και να έχω προλάβει να το φτιάξω λίγο. Χαίρομαι για αυτό που ακούω για το ακουστικό. Ας ελπίσουμε ότι είναι θέμα firmware και θα φτιαχτεί του παιδιού.

....θα φτιαξω ενα βιντεο με το rootαρισμα και το update του κινητου!!!απλα παιδια λιιιιγο υπομονη!!!

Πολύ καλή κίνηη θα είναι αυτό το βίντεο για το rootαρισμα. :thanks:

Θα αναμένω και εγώ με αγωνία αυτό το βίντεο, όπως αναμένω και το S5 μου,

που ξεκίνησε απο εχθές απ''οτι βλέπω στο tracking trace ;)

rc helicopters / F1

Καλημέρες , δυστυχώς η soft-gel δεν κάνει για το κινητό . Θα δώ μήπως την ζεστάνω με νερό αλλά μάλλον η διαφορά είναι μεγάλη . Μάλλον θα βάψω την δωρεάν θήκη απο OKLOT μαύρη . Μα καλά καφέ δερμάτινη θήκη ? Τέλοσπάντων . Το κινητό είναι κουκλάκι να το χαρείτε όλοι .

Θήκες απο Ελληνικά καταστήματα δεν έχουν βρεθεί ? Edited by 10dimitris

rc helicopters / F1

Καλημέρες , δυστυχώς η soft-gel δεν κάνει για το κινητό . Θα δώ μήπως την ζεστάνω με νερό αλλά μάλλον η διαφορά είναι μεγάλη . Μάλλον θα βάψω την δωρεάν θήκη απο OKLOT μαύρη . Μα καλά καφέ δερμάτινη θήκη ? Τέλοσπάντων . Το κινητό είναι κουκλάκι να το χαρείτε όλοι .

Μιλας για την s-line ? Δεν την "περνει" λογο φαρδους ?

Καλησπερα παλι και απο εμενα.

Περιμενω το εν λογω κινητο απο Pantawill μεσω singapore post.

Το μονο που βλεπω οταν κανω track parcel απο το website τους,ειναι το παρακατω:

26-04-2013 Despatched to overseas (Country code: GR)

Ξερουμε περιπου ποσο χρονο κανει για να φτασει Ελλαδα?

Εχουν περασει σχεδον 2 εβδομαδες, φανταζομαι στην επομενη εβδομαδα θα το εχω.

Τα νεύρα μου... Το κινητό έχει φτάσει από Μεγάλη Πεμπτη πρωί(9.33 για την ακρίβεια). Ούτε σήμερα μου ήρθε. Έλεος.

Πήρα τηλ στο κέντρο διανομής που εξυπηρετεί την περιοχή μου και μου είπαν ότι ακόμα δεν το έχουν αυτοί. Άρα ούτε αύριο με βλέπω να παραλαμβάνω.

EDIT: Το εντόπισα. Είναι ακόμα στο αεροδρόμιο. Καλά κρασιά...

Edited by mask2011

Μιλας για την s-line ? Δεν την "περνει" λογο φαρδους ?

Ναι για S-line

http://www.ebay.com/itm/290893414010?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Δεν χωράει κυρίως λόγω ύψους όχι φάρδους :lol:.