elephant Δημ. July 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2017 Ψάξε κάποια εφαρμογή στο store που να γράφει μεταφορά στην SD. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionkalog Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Το εκανα φιλε μου με την appmgr iii αλλα δεν τις μεταφερει. Μου βγαζει μονο μεταφορα σε εσωτερικο χωρο ο οποιος ειναι και γεματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Αν θυμάμαι καλά αυτό είναι ''πρόβλημα'' του Android 4. Λογικά μπορείς να τις μεταφέρεις συνδέοντάς το στον υπολογιστή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Το εκανα φιλε μου με την appmgr iii αλλα δεν τις μεταφερει. Μου βγαζει μονο μεταφορα σε εσωτερικο χωρο ο οποιος ειναι και γεματος.Είσαι ρουτ? Αν ναι, χρησιμοποίησε την εφαρμογή sdfix:kitkat και μετά δοκίμασε ξανά. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionkalog Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Οχι δεν ειμαι root προσπαθω να το αποφυγω αυτο αλλα αν δεν βρω αλλο τροπο εκει θα καταλήξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Οχι δεν ειμαι root προσπαθω να το αποφυγω αυτο αλλα αν δεν βρω αλλο τροπο εκει θα καταλήξω.Μάλλον δεν το αποφεύγεις αφού δεν μεταφέρονται με τον τρόπο που δοκίμασες. Πάντως παίζει το εν λόγω κινητό να έχει την πιο εύκολη διαδικασία για ρουτ που έχω κάνει ποτέ. Οπότε αν ο λόγος που αποφεύγεις το ρουτ είναι η διαδικασία, μην το σκέφτεσαι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionkalog Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Μαλλον εκει θα καταλήξω. Ευχαριστώ παντως για την ανταπόκριση σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Άσχετο όμως επειδή δεν ξέρω τι να κάνω... Η μικρή πρέπει να κατέβασε κάποιο app ή πιθανότατα να άρπαξε κάνα ιό. Πρόκειται για ένα Xperia L είναι σε κατάσταση: σχεδιάστε μοτίβο. Το κινητό δεν ακούει ούτε στο power button ούτε σε τίποτα. Κάποια πρόταση συμβουλή για να το επαναφέρω; Π.χ. με ποιά κουμπιά γίνεται hard reset....δεν με ενδιαφέρει να χαθεί ότι έχει μέσα. Ευχαριστώ πολύ όποιο μέλος μπορεί να βοηθήσει τα το εκτιμούσα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Delete... Ok το κατάφερα με hard reset ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts