Jump to content

Sony Xperia L

nick2crete
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομιζω οτι ειναι απο τις πιο απροβληματιστες συσκευες της sony το 13
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 983
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Νομιζω οτι ειναι απο τις πιο απροβληματιστες συσκευες της sony το 13

και γενικα οχι μονο το 13!! δινει αυτα που πρεπει με το επεξεργαστη της!!! απροβληματιστη σαν συσκευη δεν κολλαει... τα λιγοστα bug που ειχε εχουν διορθωθει και ακομα και σε βαρια παιχνιδια πχ apshalt 8 δεν κολλαει καθολου...

και γενικα οχι μονο το 13!! δινει αυτα που πρεπει με το επεξεργαστη της!!! απροβληματιστη σαν συσκευη δεν κολλαει... τα λιγοστα bug που ειχε εχουν διορθωθει και ακομα και σε βαρια παιχνιδια πχ apshalt 8 δεν κολλαει καθολου...

Τωρα που το σκεφτομαι, απο τα πολλα sony/SE που εχουν περασει απο τα χερια μου, ειναι απο τις συσκευες που δεν με εχει προβληματισει καθολου και που με καθε update γινεται και καλυτερο.

Ειδικα σαυτην την τιμη ειναι αριστο..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο ακριβως:lol: και ναι οντως η τιμη του δεν συγκρινεται με τπτ!!! και ιδιαιτερα για ολες τις λειτουργιες που εχει (mirroring,nfc κτλ κτλ)

Το έχει rootάρει κανείς και αν ναι με ποια μέθοδο ?

μπορει καποιος ειτε εδω ειτε σε προσωπικο μηνυμα να μου πει για ποιον ακριβως λογο να διακυνδινεψω να χασω την εγγυηση με το root? τι θα μου προσφερει ακριβως και ποια τα πλεωνεκτηματα και μειονεκτηματα του?

Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021

Καλή χρονιά με υγεία !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021

Καλή χρονιά με υγεία !

καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια!! ευχαριστω πολυ!!

καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους

θέλω να rootάρω το τηλέφωνο με τον παρακάτω οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4939697#post4939697

αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά την επιλογή εντοπισμού σφαλμάτων (debugging usb).

υπόψην ότι έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση σε 15.3.Α.1.12

στο tablet που έχω βρίσκω την επιλογή στο μενού "επιλογές για προγραμματιστές" αλλά στο κινητό δεν υπάρχει καθόλου αυτό το μενού.

καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους

θέλω να rootάρω το τηλέφωνο με τον παρακάτω οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4939697#post4939697

αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά την επιλογή εντοπισμού σφαλμάτων (debugging usb).

υπόψην ότι έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση σε 15.3.Α.1.12

στο tablet που έχω βρίσκω την επιλογή στο μενού "επιλογές για προγραμματιστές" αλλά στο κινητό δεν υπάρχει καθόλου αυτό το μενού.

Πάτα καμιά 15αριά taps στο "σχετικά με το τηλέφωνο". ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάτα καμιά 15αριά taps στο "σχετικά με το τηλέφωνο". ;)

Μετα απο αρκετες προσπαθειες τα καταφερα με αρκετα taps στον αριθμο εκδοσης.

Σ'ευχαριστω πολυ φιλε.

καλησπερα και καλη χρονια υπαρχει αλλος τροπος για να κανω την ενημερωση?δεν μου εχει εμφανιστει τιποτα απο το pc companion να αρχίσω να ανησυχώ?

καλησπερα και καλη χρονια υπαρχει αλλος τροπος για να κανω την ενημερωση?δεν μου εχει εμφανιστει τιποτα απο το pc companion να αρχίσω να ανησυχώ?

Δεν ερχεται ταυτοχρονα σε ολους η ενημερωση.

Κανε λογη υπομονη και δοκιμασε και με το seus

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και καλή χρονιά.!

Χθες πήρα το sony xperia L στα χέρια μου και έχω ένα πρόβλημα. Κάποιες στιγμές το κινητό μου (όταν δεν το χρησιμοποιώ) βγάζει μπροστά το logo της cosmote (ο κόσμος μας εσύ :p). Χθες το έκανε 2 φορές πάτησα το ξεκλείδωμα και επανήλθε αν και μου έδειξε ότι είχε βγει από το σήμα. Σήμερα όμως το ξανάκανε και το κινητό δεν με άκουγε καθόλου, αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία.. :( :(

Ξέρετε που μπορεί να οφείλεται?

Χθες πήρα το sony xperia L στα χέρια μου και έχω ένα πρόβλημα. Κάποιες στιγμές το κινητό μου (όταν δεν το χρησιμοποιώ) βγάζει μπροστά το logo της cosmote (ο κόσμος μας εσύ :p). Χθες το έκανε 2 φορές πάτησα το ξεκλείδωμα και επανήλθε αν και μου έδειξε ότι είχε βγει από το σήμα. Σήμερα όμως το ξανάκανε και το κινητό δεν με άκουγε καθόλου, αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία.. :( :(

Πολύ πιθανόν να είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία βιτρίνας (ενδέχεται να ήταν εκθεσιακό κομμάτι). Δοκίμασε να πληκτρολογήσεις στον dialer *#*#73556673#*#*

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Πολύ πιθανόν να είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία βιτρίνας (ενδέχεται να ήταν εκθεσιακό κομμάτι). Δοκίμασε να πληκτρολογήσεις στον dialer *#*#73556673#*#*

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, αλλά εμένα μου το κάνει μερικές φορές ακόμη και όταν το χρησιμοποιώ. Επίσης, μερικές φορές μου τρώει την μπαταρία πολύ γρήγορα(για λίγο χρόνο), χωρίς να κάνω κάτι απαιτητικό,και μετά συνεχίζει κανονικά(να τρώει την μπαταρία). Δοκίμασα στον dialer, αλλά δεν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία βιτρίνας. Καμιά ιδέα κάποιος για το τι φταίει;

Το ίδιο ακριβως συμβαινει και με το δικό μου. Το ξαναεκανα update μπας και στρώσει αλλά τα ίδια... περιμένω να δω με το 15.3.A.0.27 update που υποτίθεται θα διορθώσει διάφορα θέματα αν θα γίνει τιποτα... κρίμα, γιατί κατά τ'άλλα ειναι σούπερ κινητό :confused:

Είχα βαρεθεί να ασχοληθώ άλλο και περίμενα και εγώ την αναβάθμιση μετά την χρήση περίπου μίας εβδομάδας σταμάτησαν οι επανεκκινήσεις αλλά αργούσε στο μενού μετά το ξεκλείδωμα της οθόνης ώσπου πριν από μερικές μέρες το έκλεισα για λίγο και όταν το άνοιξα ξανά άρχισε να κάνει πάλι τα ίδια.. :mad: αναμένω πως και πως την αναβάθμιση ελπίζω να φτιάξει όλα τα προβλήματα γιατί είναι το πρώτο smartphone που αγόρασα και έχω αρχίσει να ξενερώνω με τα προβλήματα του λειτουργικού. :(

Παιδια εχω προβλημα με το 3G. Δεν συνδεεται στο ιντερνετ οσες φορες κ αν προσπαθησα. Ξερετε τι μπορει να φταιει?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εχω προβλημα με το 3G. Δεν συνδεεται στο ιντερνετ οσες φορες κ αν προσπαθησα. Ξερετε τι μπορει να φταιει?

πηγαινε ρυθμισεις και πατα κατα απο την χρηση δεδομενων τα περισσοτερα μπες στα δικτυα και πατα την εταιρια που εχεις και διπλα να λεει 3G και αμα δεν πετυχει και αυτο πηγαινε παλι στισ ρυθμισεις και πατα ρυθμισεις ιντερνετ και θα σου στελει κατι ρυθμισεις αυτοματα! ελπιζω να βοηθησα!!

Κάνεις ενεργοποίηση της μεταφοράς δεδομένων ή απλά επιλέγεις ως δίκτυο το WCDMA/GSM;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Σε ποια έκδοση ;

Υπάρχουν θέματα στο xda.

ακυρο!! καταφερα με τα πολλα να το κανω τωρα ψαχνω για προγραμματα να βγαλω τις διαφημισεις κτλ!!:cool:

παιδια μια ερωτηση.το κινητο φοραει μπαταρια BA900 ??
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia L