Jump to content

nickkr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nickkr

  1. Καλησπέρα. Αγόρασα και εγώ το ίδιο κινητό την προηγούμενη εβδομάδα και έχω και εγώ το πρόβλημα με το +30 στον τηλεφωνικό κατάλογο. Θα μπορούσες να μου πεις τα βήματα που ακολούθησες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. nickkr

    Sony Xperia L

    Είχα βαρεθεί να ασχοληθώ άλλο και περίμενα και εγώ την αναβάθμιση μετά την χρήση περίπου μίας εβδομάδας σταμάτησαν οι επανεκκινήσεις αλλά αργούσε στο μενού μετά το ξεκλείδωμα της οθόνης ώσπου πριν από μερικές μέρες το έκλεισα για λίγο και όταν το άνοιξα ξανά άρχισε να κάνει πάλι τα ίδια.. :mad: αναμένω πως και πως την αναβάθμιση ελπίζω να φτιάξει όλα τα προβλήματα γιατί είναι το πρώτο smartphone που αγόρασα και έχω αρχίσει να ξενερώνω με τα προβλήματα του λειτουργικού. :(
  3. nickkr

    Sony Xperia L

    Γειά σας και από μένα. Πριν από 1 μήνα περίπου αγόρασα το Xperia L. Όλα πήγαιναν μια χαρά δεν είχα κάποιο πρόβλημα, έως ότου έκανα την αναβάθμιση σε 4.2.2 και 15.3.Α.0.26. Από τότε το κινητό κολλάει όταν είναι σε αναμονή και προσπαθώ να το ξεκλειδώσω με αποτέλεσμα να κάνει restart χωρίς κωδικό pin και να δουλεύει μια χαρά στη συνέχεια. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και όταν λαμβάνω εισερχόμενη κλήση. :mad: Δεν το κάνει συνέχεια αλλά τουλάχιστον 3 με 4 φορές την μέρα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Μπορεί να φταίει η κάρτα sim που είναι κάποιον ετών ή δεν υπάρχει περίπτωση; Παίζει να φταίει η αναβάθμιση σε 4.2.2; Υ. Γ. Η πρώτη εγκατάσταση της ενημέρωσης έγινε μέσω wi-fi στη συνέχεια έγινε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Εγκατάσταση εκ νέου από το PCC με επιδιόρθωση μετά ξανά επαναφορά και τώρα σκέφτομαι να το στείλω για service... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια!!!
  4. ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Συγνώμη, είμαι καινούργιος σε forum.
  5. δεν το είχα, απλά είχα τους μαμά χάρτες τις mio (miomap V3) και έληξαν, οπότε μπήκα στην διαδικασία να βάλω σπασμένους (γιατι για καινούργιους μου ζήτησαν την αξια του P350) και κατα τύχη επέσε στα χέρια μου μια sd με το destinator 8.
  6. καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω όποιος ξέρει να μου πει γιατί στο P350 δεν μου βρήσκει δορυφόρους στο detinator 8. Πιστεύω οτι υπάρχει πρόβλημα με τις ρυθμίσεισ των port, γιατί στο εικονήδιο σήμα gps μου λέει οτι δεν βρέθηκε κεραία gps. σκέφτομαι να κάνω συνδιασμούς αλλά νομίζω δεν θα πετύχω κάτι εκτός από χάσιμο χρόνου. επίσεις διαβασα σε προηγούμενους διαλόγους για το gpstmc αλλα μου το δείχνει σαν άγνωστη εφαρμογή και δεν ανοίγει. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τι βοήθεια σας.
×
×
  • Create New...