konstantinoslp Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Νομιζω οτι ειναι απο τις πιο απροβληματιστες συσκευες της sony το 13 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Νομιζω οτι ειναι απο τις πιο απροβληματιστες συσκευες της sony το 13 και γενικα οχι μονο το 13!! δινει αυτα που πρεπει με το επεξεργαστη της!!! απροβληματιστη σαν συσκευη δεν κολλαει... τα λιγοστα bug που ειχε εχουν διορθωθει και ακομα και σε βαρια παιχνιδια πχ apshalt 8 δεν κολλαει καθολου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 και γενικα οχι μονο το 13!! δινει αυτα που πρεπει με το επεξεργαστη της!!! απροβληματιστη σαν συσκευη δεν κολλαει... τα λιγοστα bug που ειχε εχουν διορθωθει και ακομα και σε βαρια παιχνιδια πχ apshalt 8 δεν κολλαει καθολου... Τωρα που το σκεφτομαι, απο τα πολλα sony/SE που εχουν περασει απο τα χερια μου, ειναι απο τις συσκευες που δεν με εχει προβληματισει καθολου και που με καθε update γινεται και καλυτερο. Ειδικα σαυτην την τιμη ειναι αριστο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Αυτο ακριβως:lol: και ναι οντως η τιμη του δεν συγκρινεται με τπτ!!! και ιδιαιτερα για ολες τις λειτουργιες που εχει (mirroring,nfc κτλ κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos2 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Το έχει rootάρει κανείς και αν ναι με ποια μέθοδο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Το έχει rootάρει κανείς και αν ναι με ποια μέθοδο ? μπορει καποιος ειτε εδω ειτε σε προσωπικο μηνυμα να μου πει για ποιον ακριβως λογο να διακυνδινεψω να χασω την εγγυηση με το root? τι θα μου προσφερει ακριβως και ποια τα πλεωνεκτηματα και μειονεκτηματα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 Καλή χρονιά με υγεία ! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021 Καλή χρονιά με υγεία ! καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια!! ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos2 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους θέλω να rootάρω το τηλέφωνο με τον παρακάτω οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4939697#post4939697 αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά την επιλογή εντοπισμού σφαλμάτων (debugging usb). υπόψην ότι έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση σε 15.3.Α.1.12 στο tablet που έχω βρίσκω την επιλογή στο μενού "επιλογές για προγραμματιστές" αλλά στο κινητό δεν υπάρχει καθόλου αυτό το μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους θέλω να rootάρω το τηλέφωνο με τον παρακάτω οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4939697#post4939697 αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά την επιλογή εντοπισμού σφαλμάτων (debugging usb). υπόψην ότι έχω κάνει την τελευταία αναβάθμιση σε 15.3.Α.1.12 στο tablet που έχω βρίσκω την επιλογή στο μενού "επιλογές για προγραμματιστές" αλλά στο κινητό δεν υπάρχει καθόλου αυτό το μενού. Πάτα καμιά 15αριά taps στο "σχετικά με το τηλέφωνο". ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos2 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Πάτα καμιά 15αριά taps στο "σχετικά με το τηλέφωνο". ;) Μετα απο αρκετες προσπαθειες τα καταφερα με αρκετα taps στον αριθμο εκδοσης. Σ'ευχαριστω πολυ φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosseir Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 καλησπερα και καλη χρονια υπαρχει αλλος τροπος για να κανω την ενημερωση?δεν μου εχει εμφανιστει τιποτα απο το pc companion να αρχίσω να ανησυχώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 καλησπερα και καλη χρονια υπαρχει αλλος τροπος για να κανω την ενημερωση?δεν μου εχει εμφανιστει τιποτα απο το pc companion να αρχίσω να ανησυχώ? Δεν ερχεται ταυτοχρονα σε ολους η ενημερωση. Κανε λογη υπομονη και δοκιμασε και με το seus Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 καποιος που γνωριζει απο ροοτ ας μου κανει ενα πμ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AggelikiP Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλημέρα και καλή χρονιά.! Χθες πήρα το sony xperia L στα χέρια μου και έχω ένα πρόβλημα. Κάποιες στιγμές το κινητό μου (όταν δεν το χρησιμοποιώ) βγάζει μπροστά το logo της cosmote (ο κόσμος μας εσύ :p). Χθες το έκανε 2 φορές πάτησα το ξεκλείδωμα και επανήλθε αν και μου έδειξε ότι είχε βγει από το σήμα. Σήμερα όμως το ξανάκανε και το κινητό δεν με άκουγε καθόλου, αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία.. :( :( Ξέρετε που μπορεί να οφείλεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλημέρα και καλή χρονιά.! Χθες πήρα το sony xperia L στα χέρια μου και έχω ένα πρόβλημα. Κάποιες στιγμές το κινητό μου (όταν δεν το χρησιμοποιώ) βγάζει μπροστά το logo της cosmote (ο κόσμος μας εσύ :p). Χθες το έκανε 2 φορές πάτησα το ξεκλείδωμα και επανήλθε αν και μου έδειξε ότι είχε βγει από το σήμα. Σήμερα όμως το ξανάκανε και το κινητό δεν με άκουγε καθόλου, αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία.. :( :( Ξέρετε που μπορεί να οφείλεται? Πολύ πιθανόν να είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία βιτρίνας (ενδέχεται να ήταν εκθεσιακό κομμάτι). Δοκίμασε να πληκτρολογήσεις στον dialer *#*#73556673#*#* Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kratous Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλημέρα και καλή χρονιά.! Χθες πήρα το sony xperia L στα χέρια μου και έχω ένα πρόβλημα. Κάποιες στιγμές το κινητό μου (όταν δεν το χρησιμοποιώ) βγάζει μπροστά το logo της cosmote (ο κόσμος μας εσύ :p). Χθες το έκανε 2 φορές πάτησα το ξεκλείδωμα και επανήλθε αν και μου έδειξε ότι είχε βγει από το σήμα. Σήμερα όμως το ξανάκανε και το κινητό δεν με άκουγε καθόλου, αναγκάστηκα να βγάλω τη μπαταρία.. :( :( Ξέρετε που μπορεί να οφείλεται? Πολύ πιθανόν να είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία βιτρίνας (ενδέχεται να ήταν εκθεσιακό κομμάτι). Δοκίμασε να πληκτρολογήσεις στον dialer *#*#73556673#*#* Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα, αλλά εμένα μου το κάνει μερικές φορές ακόμη και όταν το χρησιμοποιώ. Επίσης, μερικές φορές μου τρώει την μπαταρία πολύ γρήγορα(για λίγο χρόνο), χωρίς να κάνω κάτι απαιτητικό,και μετά συνεχίζει κανονικά(να τρώει την μπαταρία). Δοκίμασα στον dialer, αλλά δεν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία βιτρίνας. Καμιά ιδέα κάποιος για το τι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickkr Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Το ίδιο ακριβως συμβαινει και με το δικό μου. Το ξαναεκανα update μπας και στρώσει αλλά τα ίδια... περιμένω να δω με το 15.3.A.0.27 update που υποτίθεται θα διορθώσει διάφορα θέματα αν θα γίνει τιποτα... κρίμα, γιατί κατά τ'άλλα ειναι σούπερ κινητό :confused: Είχα βαρεθεί να ασχοληθώ άλλο και περίμενα και εγώ την αναβάθμιση μετά την χρήση περίπου μίας εβδομάδας σταμάτησαν οι επανεκκινήσεις αλλά αργούσε στο μενού μετά το ξεκλείδωμα της οθόνης ώσπου πριν από μερικές μέρες το έκλεισα για λίγο και όταν το άνοιξα ξανά άρχισε να κάνει πάλι τα ίδια.. :mad: αναμένω πως και πως την αναβάθμιση ελπίζω να φτιάξει όλα τα προβλήματα γιατί είναι το πρώτο smartphone που αγόρασα και έχω αρχίσει να ξενερώνω με τα προβλήματα του λειτουργικού. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Παιδια εχω προβλημα με το 3G. Δεν συνδεεται στο ιντερνετ οσες φορες κ αν προσπαθησα. Ξερετε τι μπορει να φταιει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Παιδια εχω προβλημα με το 3G. Δεν συνδεεται στο ιντερνετ οσες φορες κ αν προσπαθησα. Ξερετε τι μπορει να φταιει? πηγαινε ρυθμισεις και πατα κατα απο την χρηση δεδομενων τα περισσοτερα μπες στα δικτυα και πατα την εταιρια που εχεις και διπλα να λεει 3G και αμα δεν πετυχει και αυτο πηγαινε παλι στισ ρυθμισεις και πατα ρυθμισεις ιντερνετ και θα σου στελει κατι ρυθμισεις αυτοματα! ελπιζω να βοηθησα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Κάνεις ενεργοποίηση της μεταφοράς δεδομένων ή απλά επιλέγεις ως δίκτυο το WCDMA/GSM; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 κανενας δεν γνωριζει απο ροοτ ρε παιδια να με βοηθησει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 κανενας δεν γνωριζει απο ροοτ ρε παιδια να με βοηθησει :O Σε ποια έκδοση ; Υπάρχουν θέματα στο xda. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepoudiarhs Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Σε ποια έκδοση ; Υπάρχουν θέματα στο xda. ακυρο!! καταφερα με τα πολλα να το κανω τωρα ψαχνω για προγραμματα να βγαλω τις διαφημισεις κτλ!!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 παιδια μια ερωτηση.το κινητο φοραει μπαταρια BA900 ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts