Jump to content

Sony Xperia L

nick2crete
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όσοι έχετε αγοράσει το κινητό είστε ευχαριστημένοι???Παρουσίασε κάποιο πρόβλημα???Και κάτι ακόμα,από παιχνίδια πως πάει,έχει δοκιμάσει καποιος να παίξει κάνα βαρύ παιχνίδι???

• Απαντήσεις 983
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όσοι έχετε αγοράσει το κινητό είστε ευχαριστημένοι???Παρουσίασε κάποιο πρόβλημα???Και κάτι ακόμα,από παιχνίδια πως πάει,έχει δοκιμάσει καποιος να παίξει κάνα βαρύ παιχνίδι???

Το εχω 3 μηνες κ δεν εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.Οσο για παιχνιδια,δυο απο τα ποιο απαιτητικα σε γραφικα(Asphalt 8,NFS) τα εχω δοκιμασει σε high γραφικα κ δεν εχει κανενα προβλημα... :)

Μια χαρά κινητό είναι. Δυνατό ηχείο, καλή κάρτα γραφικών (παίζει όλα τα παιχνίδια πολύ καλά), γρήγορο Internet (δεν καταλαβαίνει τίποτα), καλή κάμερα (προσωπικά είμαι ικανοποιημένος). Τι άλλο να θέλει κανείς; Για τα λεφτά του νομίζω είναι VFM και σίγουρα σύμφωνα με τα λεγόμενα της Sony θα πάρει 4.3.

Όντως είναι πολύ ωραίο το κινητακι αλλά μερικοί βγαίνουν και λενε για κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ψιλοφοβαμε να το πάρω.αξίζει για τα λεφτά του???

Όντως είναι πολύ ωραίο το κινητακι αλλά μερικοί βγαίνουν και λενε για κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ψιλοφοβαμε να το πάρω.αξίζει για τα λεφτά του???

Μεμονωμένα προβλήματα πάντα υπάρχουν σε όλες τις μάρκες, το κινητό όπως είπαν και άλλοι είναι πολύ καλό. Εγώ τουλάχιστον είμαι πολύ ευχαριστημένος, το μόνο που πάσχει είναι η κάμερα

Edited by bathan

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14)

Υπάρχει software ώστε να μπορώ να διορθώσω τον τηλεφωνικό κατάλογο στον υπολογιστή; χωρίς να κάνω οποιουδήποτε είδους συγχρονισμό με υπηρεσίες google ή outlook. To Sony Pc Companion δείνει μόνο αυτές τις επιλογές (αν καταλαβαίνω καλά). Προσπάθησα να κάνω την διαδικασία με "my phone explorer'' αλλά δεν κατάφερα να συνδέσω το τηλέφωνο.

Υπάρχει software ώστε να μπορώ να διορθώσω τον τηλεφωνικό κατάλογο στον υπολογιστή; χωρίς να κάνω οποιουδήποτε είδους συγχρονισμό με υπηρεσίες google ή outlook. To Sony Pc Companion δείνει μόνο αυτές τις επιλογές (αν καταλαβαίνω καλά). Προσπάθησα να κάνω την διαδικασία με "my phone explorer'' αλλά δεν κατάφερα να συνδέσω το τηλέφωνο.

Για να συνδεθεί το τηλέφωνο με το MyPhoneExplorer πρέπει να κάνεις τα εξής:

Στο κινητό: Πήγαινε "Ρυθμίσεις" - "Επιλογές για Προγραμματιστές" και τίκαρε το "Εντοπισμός σφαλμάτων USB".

Στο MyPhoneExplorer: Πήγαινε: "Αρχείο" - "Επιλογές" και στο "Τύπος τηλεφώνου" επέλεξε "Τηλέφωνο με λειτουργικό Android".

Ακριβώς από κάτω, στο "Σύνδεση με..." να είναι επιλεγμένο το "Αυτόματη αναγνώριση".

Μετά σύνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή και πήγαινε (στο MyPhoneExplorer) στο "Αρχείο" - "Σύνδεση" (ή πάτα F1).

Θα σου ζητηθεί άδεια (στο κινητό) να εγκατασταθεί το MyPhoneExplorer Client (ξεκλείδωσε την οθόνη σου για να το δεις).

Αν δεν μπορείς και πάλι να συνδεθείς, πες μας να βοηθήσουμε.

Παιδιά σκέφτομαι να διώξω σιγά σιγά το sole και να έρθω στην παρέα σας.Το κινητό(το L) μου φένεται κομπλέ σε όλα αλλά έχω προβληματιστεί με την κάμερα του,έχω ακούσει διάφορα.Θα μπορούσε κάποιος να βγάλει φωτογραφίες(μέρα-νύχτα) έτσι ώστε να δω πως τα πάει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Παιδιά σκέφτομαι να διώξω σιγά σιγά το sole και να έρθω στην παρέα σας.Το κινητό(το L) μου φένεται κομπλέ σε όλα αλλά έχω προβληματιστεί με την κάμερα του,έχω ακούσει διάφορα.Θα μπορούσε κάποιος να βγάλει φωτογραφίες(μέρα-νύχτα) έτσι ώστε να δω πως τα πάει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2333949 . Θα σου λυθούν όλες οι απορίες σου... ;)

Καλημερα,μετα απο 1 μηνα και 8 ημερες τελικα παρελαβα το κινητο μου(xperia l με φλας που δεν λειτουργουσε) πληρως επισκευασμενο!αντικατασταση πλακετας λεει το χαρτι που μου εδωσαν απο το service,ελπιζω να ηταν αυτο το πρωτο και τελευταιο προβλημα που μου εβγαλε γιατι κινητο ειχα παρει και κινητο δεν ειχα!παντως σε διαφορα μηνυματα που διαβαζω και ρωτανε αν ειναι το κινητο καλο κτλ,να σας πω οτι η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι το κινητο ειναι πολυ καλο για τα λεφτα του,θεωρω οτι σε καθε συσκευη,καθε εταιριας υπαρχει περιπτωση να βγαλουν ζημιες καποιες συσκευες αλλα δεν αποτελει τον κανονα για την καθε συσκευη που αγοραζουμε!απλα ειναι μην σου τυχει.....

Παιδιά γεια σας και από εμένα.

Είμαι κάτοχος του L εδώ και 2-3 βδομάδες περίπου. Μέχρι πρότινος ήμουν 100% ευχαριστημένος για αυτά που ζητάω από ένα κινητό. Πριν μια βδομάδα όμως βγήκε στην επιφάνεια ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα το οποίο δεν έχει λυθεί ακόμα από την Sony. Πρόκειται για το "Memory Full Error" το οποίο συναντάνε πάρα πολλοί χρήστες όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά σε αυτό το forum

http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-L/Device-memory-full-in-xperia-L/td-p/347456/highlight/false?sl=y&sso_no_log=y

Πολύ συνοπτικά το πρόβλημα έχει ως εξής: Η Device Memory (ΟΧΙ Η RAM, ούτε η χωρητικότητα), γεμίζει στο background από άχρηστα αρχεία τα οποία δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος να σβήσεις παρά μόνο αν κάνεις root, κάτι που δεν θέλω να κάνω προς το παρόν. Σαν αποτέλεσμα, εγώ για παράδειγμα από τα 1,57 GB της μνήμης, έχω γεμίσει τα 650MB περίπου και μου δείχνει ελεύθερα άλλα μόλις 160MB!!! Τα υπόλοιπα απλά είναι χαμένα και δεν φαίνονται πουθενά! Σαν αποτέλεσμα το κινητό απενεργοποιεί πολλές λειτουργίες λόγω έλλειψης μνήμης. Πρόκειται για ξεκάθαρο bug το οποίο δεν περιμένω να μου το λύσετε διότι δεν υπάρχει λύση (ακόμα) εκτός του root, απλά το παραθέτω εδώ το πρόβλημά μου για τρεις λόγους:

1) Για να δω πόσοι ακόμα έχετε αυτό το πρόβλημα

2) Για να κάνω τους επίδοξους αγοραστές να το ξανασκεφτούν

3) Μήπως και εισακουστεί το πρόβλημα σε κάποιον αντιπρόσωπο της Sony διότι πραγματικά είναι τραγικό να μην το λύνουν αν και έχει παρατηρηθεί σε πάρα πολλούς χρήστες!!!

Shame on you Sony!!!!

:mad::mad::mad:

Ανήκω στην κατηγορία 2 που αναφέρει ο παραπάνω φίλος. Ήμουν πολύ κοντά στο να το αγοράσω αλλά εδώ και λίγο καιρό παρακολουθώ το σχετικό thread στο φόρουμ της Sony. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και διαπιστωμένο εδώ και μήνες αλλά η Sony κωφεύει επιδεικτικά. Ούτε καν το αναγνωρίζει σαν γενικό πρόβλημα λέγοντας έστω ότι θα το ψάξουν για να βρουν λύση. Προτείνει μόνο επαναφορά που λύνει προσωρινά το πρόβλημα. Αν διαβάζει κάποιος από την Sony να γνωρίζει ότι χάνουν τρέχοντες και δυνητικούς πελάτες... Edited by sputnik77

εγω δεω εχω τετοιο προβλημα. μια χαρα κινητο ειναι

Ούτε κι εγώ. Μιλαμε για Stock χωρίς Root κτλ...

Ανήκω στην κατηγορία 2 που αναφέρει ο παραπάνω φίλος. Ήμουν πολύ κοντά στο να το αγοράσω αλλά εδώ και λίγο καιρό παρακολουθώ το σχετικό thread στο φόρουμ της Sony. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και διαπιστωμένο εδώ και μήνες αλλά η Sony κωφεύει επιδεικτικά. Ούτε καν το αναγνωρίζει σαν γενικό πρόβλημα λέγοντας έστω ότι θα το ψάξουν για να βρουν λύση. Προτείνει μόνο επαναφορά που λύνει προσωρινά το πρόβλημα. Αν διαβάζει κάποιος από την Sony να γνωρίζει ότι χάνουν τρέχοντες και δυνητικούς πελάτες...

το xperia L είναι value for money και δεν βρίσκεις τέτοιο κινητό σε αυτή την τιμή .Είναι ο άξιος αντικαταστάτης του νέου v

Παιδιά γεια σας και από εμένα.

Είμαι κάτοχος του L εδώ και 2-3 βδομάδες περίπου. Μέχρι πρότινος ήμουν 100% ευχαριστημένος για αυτά που ζητάω από ένα κινητό. Πριν μια βδομάδα όμως βγήκε στην επιφάνεια ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα το οποίο δεν έχει λυθεί ακόμα από την Sony. Πρόκειται για το "Memory Full Error" το οποίο συναντάνε πάρα πολλοί χρήστες όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά σε αυτό το forum

http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-L/Device-memory-full-in-xperia-L/td-p/347456/highlight/false?sl=y&sso_no_log=y

Πολύ συνοπτικά το πρόβλημα έχει ως εξής: Η Device Memory (ΟΧΙ Η RAM, ούτε η χωρητικότητα), γεμίζει στο background από άχρηστα αρχεία τα οποία δεν υπάρχει κανένας απολύτως τρόπος να σβήσεις παρά μόνο αν κάνεις root, κάτι που δεν θέλω να κάνω προς το παρόν. Σαν αποτέλεσμα, εγώ για παράδειγμα από τα 1,57 GB της μνήμης, έχω γεμίσει τα 650MB περίπου και μου δείχνει ελεύθερα άλλα μόλις 160MB!!! Τα υπόλοιπα απλά είναι χαμένα και δεν φαίνονται πουθενά! Σαν αποτέλεσμα το κινητό απενεργοποιεί πολλές λειτουργίες λόγω έλλειψης μνήμης. Πρόκειται για ξεκάθαρο bug το οποίο δεν περιμένω να μου το λύσετε διότι δεν υπάρχει λύση (ακόμα) εκτός του root, απλά το παραθέτω εδώ το πρόβλημά μου για τρεις λόγους:

1) Για να δω πόσοι ακόμα έχετε αυτό το πρόβλημα

2) Για να κάνω τους επίδοξους αγοραστές να το ξανασκεφτούν

3) Μήπως και εισακουστεί το πρόβλημα σε κάποιον αντιπρόσωπο της Sony διότι πραγματικά είναι τραγικό να μην το λύνουν αν και έχει παρατηρηθεί σε πάρα πολλούς χρήστες!!!

Shame on you Sony!!!!

:mad::mad::mad:

Για τσεκαρε εδω... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2488573

Εδω και 2 μερες ειμαι κατοχος του Xperia L...Πολυ καλη συσκευη απ' ολες τις αποψεις.Μια μικρη λεπτομερια,ουτε καν προβλημα.Οταν συνδεω τα hand free δεν εμφανιζετε το κλασικο εικονιδιο στο πανω μερος της οθονης.Ξερει κανεις γιατι????Το εχει παρατηρησει κανεις?????

''Ολα ειναι δρόμos''

Sony Xperia L (4.2.2)

Εδω και 2 μερες ειμαι κατοχος του Xperia L...Πολυ καλη συσκευη απ' ολες τις αποψεις.Μια μικρη λεπτομερια,ουτε καν προβλημα.Οταν συνδεω τα hand free δεν εμφανιζετε το κλασικο εικονιδιο στο πανω μερος της οθονης.Ξερει κανεις γιατι????Το εχει παρατηρησει κανεις?????

Δουλευει το hands free;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ούτε στο Xperia p μου το εμφανίζει.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Ναι το hand free δουλευει κανονικα.Απλα συνηθισμενος απο αλλα κινητα μου εκανε εντυπωση που δεν το εμφανιζε....

''Ολα ειναι δρόμos''

Sony Xperia L (4.2.2)

Κάποιες απορίες, διότι με μια γρήγορη ματιά δεν είδα κάτι στο φόρουμ: μπορεί μια εφαρμογή όπως το light flow ή το ledblinker να χειριστεί το notification led; Πόσα χρώματα υποστηρίζει το notification led;

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα :)

Νέος κάτοχος Xperia L (και γενικότερα newbie) θα ήθελα να καταθέσω κι εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου. Ίσως φανεί χρήσιμη σε κάποιον (κάποιους).

Το τηλέφωνο το αγόρασα από ένα από τα λεγόμενα skroutzομάγαζα. Καλό και γρήγορο, δεν είχα πρόβλημα, μέχρι που ανακάλυψα ένα - bug να το πω; δεν είμαι σίγουρος. Σε άτακτα χρονικά διαστήματα και χωρίς να κάνω κάτι, έκλεινε μόνο του. Τα πάντα επάνω είναι stock φυσικά (ούτε τον bootloader δεν έχω ξεκλειδώσει). Η μπαταρία σχεδόν γεμάτη (δεν έκλεινε από μπαταρία).

Συμμετείχα και σε ένα θέμα το οποίο είχε ήδη ανοίξει άλλος στο http://talk.sonymobile.com

Σε μένα το πρόβλημα σαν πρόβλημα, φαινόταν να υπήρχε στην αλλαγή δικτύων από GSM only σε WCDMA. Έτσι τουλάχιστον μπορούσα να το κάνω reproduce μόνος μου. Το τηλέφωνο έκλεινε και δεν άνοιγε ξανά, παρά μόνο αν αφαιρούσα και επανατοποθετούσα την μπαταρία. Το αποτέλεσμα αυτού δεν ήταν πάντα το αναμενόμενο καθώς μερικές φορές όταν το άνοιγα ξανά - έκλεινε ξανά.

Για να τελειώνω με το ποστ, μετά από τρία repair με το PC companion και μετά από αλλαγή κάρτας SIM (καινούριας τεχνολογίας) , φαίνεται να δουλεύει σωστά. Σήμερα μάλιστα του έκανα και ένα "Crash Test" αλλάζοντας δίκτυα (GSM only σε WCDMA) και ανίχνευση-σύνδεση από διάφορα wireless (hot spots και μη) και φαίνεται να το ξεπέρασε το θέμα που είχε. Μακάρι δηλαδή.

Θα περιμένω και το νέο Firmware που έρχεται βέβαια.. ίσως με αυτό φτιάξουν εντελώς τα πράγματα.

Αν έχετε κι εσείς καμιά ιδέα, ρίχτε τη. Αν δηλαδή παίζει να είναι θέμα hardware να το στείλω στο service.

Ευχαριστώ.

Edited by NikTh

• The title was changed to Sony Xperia L