Jump to content

NikTh

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NikTh

  1. NikTh

    Sony Xperia L

    Επειδή δεν έχω δικαίωμα να γράψω στους οδηγούς, υπάρχει περιορισμός λόγο των λίγων ποστ που έχω, δίνω ένα pdf που έφτιαξα και νομίζω περιέχει λίγο-πολύ όλα όσα χρειάζονται. https://www.dropbox.com/s/7aaileqe2i7j3sr/Sony_XperiaL_AIO_Guide_el-signed.pdf?dl=0
  2. NikTh

    Sony Xperia L

    Μόλις την πέρασα. Καλή φαίνεται και έχουν διορθωθεί αρκετά σφάλματα. Δουλεύει GPS, χώρος αποθήκευσης..κλπ. Την διαδικασία την έκανα μέσω Windows 8.1. Αν δεν υπάρχει οδηγός, μπορώ να γράψω έναν.
  3. NikTh

    Sony Xperia L

    Μέσα έπεσες :) Η κάρτα ήταν.. δεν θυμάμαι καλά.. αλλά καμιά 5ετια μπορεί να την είχα. Το θέμα είναι ότι μου το παρουσίασε άλλη μια φορά και με την καινούρια (παρέλειψα να το γράψω στο προηγούμενο ποστ). Εκεί έγινε το 3ο repair με το PC Companion και από τότε λειτουργεί σωστά (και ελπίζω να συνεχίσει).
  4. NikTh

    Sony Xperia L

    Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα :) Νέος κάτοχος Xperia L (και γενικότερα newbie) θα ήθελα να καταθέσω κι εγώ την πρόσφατη εμπειρία μου. Ίσως φανεί χρήσιμη σε κάποιον (κάποιους). Το τηλέφωνο το αγόρασα από ένα από τα λεγόμενα skroutzομάγαζα. Καλό και γρήγορο, δεν είχα πρόβλημα, μέχρι που ανακάλυψα ένα - bug να το πω; δεν είμαι σίγουρος. Σε άτακτα χρονικά διαστήματα και χωρίς να κάνω κάτι, έκλεινε μόνο του. Τα πάντα επάνω είναι stock φυσικά (ούτε τον bootloader δεν έχω ξεκλειδώσει). Η μπαταρία σχεδόν γεμάτη (δεν έκλεινε από μπαταρία). Συμμετείχα και σε ένα θέμα το οποίο είχε ήδη ανοίξει άλλος στο http://talk.sonymobile.com Σε μένα το πρόβλημα σαν πρόβλημα, φαινόταν να υπήρχε στην αλλαγή δικτύων από GSM only σε WCDMA. Έτσι τουλάχιστον μπορούσα να το κάνω reproduce μόνος μου. Το τηλέφωνο έκλεινε και δεν άνοιγε ξανά, παρά μόνο αν αφαιρούσα και επανατοποθετούσα την μπαταρία. Το αποτέλεσμα αυτού δεν ήταν πάντα το αναμενόμενο καθώς μερικές φορές όταν το άνοιγα ξανά - έκλεινε ξανά. Για να τελειώνω με το ποστ, μετά από τρία repair με το PC companion και μετά από αλλαγή κάρτας SIM (καινούριας τεχνολογίας) , φαίνεται να δουλεύει σωστά. Σήμερα μάλιστα του έκανα και ένα "Crash Test" αλλάζοντας δίκτυα (GSM only σε WCDMA) και ανίχνευση-σύνδεση από διάφορα wireless (hot spots και μη) και φαίνεται να το ξεπέρασε το θέμα που είχε. Μακάρι δηλαδή. Θα περιμένω και το νέο Firmware που έρχεται βέβαια.. ίσως με αυτό φτιάξουν εντελώς τα πράγματα. Αν έχετε κι εσείς καμιά ιδέα, ρίχτε τη. Αν δηλαδή παίζει να είναι θέμα hardware να το στείλω στο service. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...