Jump to content

[Προς Κυκλοφορία] Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα!

Λοιπόν βλέποντας ένα βίντεο σύγκρισης του i9505 και του i9500 πρόσεξα ότι κατεβάζοντας την μπάρα με τις ρυθμίσεις από την έκδοση του snapdragon που θα κυκλοφορήσει στην ελλάδα λείπει το Wifi-hotspot..Επειδή σκέφτομαι να πάρω τη συσκευή, υπάρχει περίπτωση να μην έχει wifi-hotspot?Γιατί μου είναι απαρέτητη..Όποιος το γνωρίζει αυτό ας μας πει!! Ευχαριστώ

Εδώ είναι το βίντεο που παρακολούθησα:

Στο 5:34 του βίντεο είναι το σημείο που αναφέρομαι

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα!

Λοιπόν βλέποντας ένα βίντεο σύγκρισης του i9505 και του i9500 πρόσεξα ότι κατεβάζοντας την μπάρα με τις ρυθμίσεις από την έκδοση του snapdragon που θα κυκλοφορήσει στην ελλάδα λείπει το Wifi-hotspot..Επειδή σκέφτομαι να πάρω τη συσκευή, υπάρχει περίπτωση να μην έχει wifi-hotspot?Γιατί μου είναι απαρέτητη..Όποιος το γνωρίζει αυτό ας μας πει!! Ευχαριστώ

Ωραίο μάτι! Κάποια βλακεία έχει κάνει η Sprint μάλλον που τους έδωσε το αμερικάνικο μοντέλο γιατί στο δικό μου ελληνικό είναι μια χαρά:

Πρόσεξα οτι λείπει ένα και κάθησα να δω τι είναι αυτό που έχει η i9500 και δεν το έχει η i9505..Τέσπα αφού έχει λειτουργία wifi-hotspot όλα καλά λοιπόν...thx anyway :)

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Αν το στέλνει με USPS λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά θα αργήσει αρκετά να έρθει (2-3 εβδομάδες)

Phantom Of The Opera

Λογικά από Δευτέρα θα έχω στα χέρια μου το i9500.

Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση στο i9505 για να εντοπίσω διαφορές, αλλά αν θέλει κάποιος να δοκιμάσω ή να τσεκάρω κάτι, μετά χαράς.

Αν το στέλνει με USPS λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Απλά θα αργήσει αρκετά να έρθει (2-3 εβδομάδες)

προφανως δε θα ερθει με usps γιατι οπως λεει και ο ιδιος για διεθνεις αγοραστες , οπου το προιον περιεχει μπαταρια λιθιου στελνει μονο με dhl. Η usps λεει δεν δεχεται να στειλει προιοντα με μπαταρια λιθιου. Αρα dhl νομιζω σημαινει τελωνειο. Δεν ειμαι ομως σιγουρος..

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Λογικά από Δευτέρα θα έχω στα χέρια μου το i9500.

Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση στο i9505 για να εντοπίσω διαφορές, αλλά αν θέλει κάποιος να δοκιμάσω ή να τσεκάρω κάτι, μετά χαράς.

Από που το παραγγείλε ς φίλε? Έχει εδώ και 10μερες έχω ψάξει όλο το Internet και σε Ευρώπη δεν το βρίσκω πουθενά. Εκτός από Κύπρο που δεν στέλνει Ελλάδα..

kountouraN

Από που το παραγγείλε ς φίλε? Έχει εδώ και 10μερες έχω ψάξει όλο το Internet και σε Ευρώπη δεν το βρίσκω πουθενά. Εκτός από Κύπρο που δεν στέλνει Ελλάδα..

Φίλε μου δεν μένω στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και εδώ τα αντίστοιχα "skroutzομάγαζα" φέρνουν συσκευές από το HK/ΝΑ Ασία. Οπότε υποθέτω ότι και το δικό μου από εκεί θα είναι.

Αν ενδιαφερεστε, 2-3 απο εδω ισως αν πάρουμε τον Κύπριο να κατεβάσει κατι.τωρα οσο για την αποστολή η λύση ειναι dhl .ουτε τελωνεία ουτε βλακείες.και σε 2 μερεσ σπιτι σου ομωσ θελει τροπο γιατι οι Κύπριοι ειναι λίγο αποτομοι:rolleyes:;)

Αν ενδιαφερεστε, 2-3 απο εδω ισως αν πάρουμε τον Κύπριο να κατεβάσει κατι.τωρα οσο για την αποστολή η λύση ειναι dhl .ουτε τελωνεία ουτε βλακείες.και σε 2 μερεσ σπιτι σου ομωσ θελει τροπο γιατι οι Κύπριοι ειναι λίγο αποτομοι:rolleyes:;)

Εγώ πάντως αν υσχυει η εγγύηση Ελλάδα ενδιαφέρομαι. Την λύση με την αποστολή δεν κατάλαβα..

kountouraN

προφανως δε θα ερθει με usps γιατι οπως λεει και ο ιδιος για διεθνεις αγοραστες , οπου το προιον περιεχει μπαταρια λιθιου στελνει μονο με dhl. Η usps λεει δεν δεχεται να στειλει προιοντα με μπαταρια λιθιου. Αρα dhl νομιζω σημαινει τελωνειο. Δεν ειμαι ομως σιγουρος..

Έχεις δίκιο, δυστυχώς. Με USPS Εxpress Mail θα ερχόταν και γρήγορα και χωρίς τελωνείο. Με DHL θα έρθει πολύ γρήγορα, αλλά θα πρέπει να το εκτελωνήσω... Εκτός και αν δεν γράψει ο πωλητής τα πάντα για το τι μεταφέρεται (δώρο, μικρή αξία, αξεσουάρ κλπ).

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Φίλε μου δεν μένω στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και εδώ τα αντίστοιχα "skroutzομάγαζα" φέρνουν συσκευές από το HK/ΝΑ Ασία. Οπότε υποθέτω ότι και το δικό μου από εκεί θα είναι.

Σε ποιά χώρα αν επιτρέπεται?Από αυτά τα "skroutzομάγαζα" εμείς δεν μπορούμε να παραγγείλουμε??Δώσε κανένα Link στο λαό !!

Dalas - Mi-4c

Rom - sMiui

Kernel - Stock

Root SuperSU | TWRP

Παιδιά γεια σας μήπως μπορεί κάποιος να μας πει της διαφορες απο το S3 ? δηλαδή πόσο καλητερη οθόνη πόσο γρηγορετερο δηλαδή αξίζει η αλλαγή απο S3 σε. S4 ?? για θα πάμε για Μαλι και θα βγούμε κουρεμενοι ;;

Δεν εχει για την ωρα.

Ξερεις αν ειναι θεμα hardware αυτο? Δλδ υπαρχει περιπτωση στο μελλον με καποιο update να υποστηριζει ή αν δεν εχει τελος?

Και εγω ενδιαφερομαι αν ισχυει η εγγυηση !

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Καλησπέρα,

Μόλις πήρα το S4 και έχω κάποια θέματα που μάλλον έχουν περισσότερη σχέση με το android παρά με το τηλέφωνο.

Αρχικά για timezone Athens μου το δίνει στο +3. Μπορώ να το βάλω στο +2, αλλά μετά χαλάνε τα tasks/events στον s-planner.... πάνε μια μέρα πίσω.... :blink:

Σχετιό πρόβλημα έχω και με το Galaxy Tab.

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω για ένα σετ ρυθμίσεων, ώστε όλα να λειτουργήσουν με τον καλήτερο τρόπο.

Sync κάνω με ένα το Akruto για Android, το δε kies δεν κάνει sync τα contact, ούτε στο S4 ούτε στο tablet, χωρίς μύνημα λάθους, απλά κάνει την διαδικασία, αλλά τα contacts άφαντα!

Για να καταλάβω τι σχέση έχει το τελωνείο με την Κύπρο, δεν είναι στην ευρωπαϊκή Ένωση ;

Και εγω αυτη την απορια ειχα...

Μάριος...

Σε ποιά χώρα αν επιτρέπεται?Από αυτά τα "skroutzομάγαζα" εμείς δεν μπορούμε να παραγγείλουμε??Δώσε κανένα Link στο λαό !!

Ορίστε φίλε μου!

Ξερεις αν ειναι θεμα hardware αυτο? Δλδ υπαρχει περιπτωση στο μελλον με καποιο update να υποστηριζει ή αν δεν εχει τελος?

Όχι είναι θέμα hardware.Δεν έχει τσιπάκι LTE ο exynos.

Για ποιο λογο να το βαλεις στο +2 ? Τωρα με τη θερινη ωρα ειμαστε στο +3

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Όχι είναι θέμα hardware.Δεν έχει τσιπάκι LTE ο exynos.

Εχω την εντυπωση οτι εχει αλλα οχι ολες τις μπαντες (και 90% οχι αυτες που παιζουν Ελλαδα)

Μάριος...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...