galanakop Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Νικόλα σε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες,μερικές ερωτήσεις : 1) Δοκιμασες τον browser πως τα παει απο ταχυτητα σε σχεση με S III και note ειδικα σε σελιδες με flash ? 2) Πως το ειδες απο θεμα φωτογραφιας και video ? 3) To touch ειναι εφάμιλο με SIII και note ? 4) Παρατηρησες καποιο lag οσο το δουλεψες ? οκ browser είναι πολύ γρήγορος εφαμιλλος με νοτελι Το touch είναι το μεγαλύτερο όπλο του και τρομερά σμουθ. Lag όχι πάει σφαίρα και είναι βούτυρο και με χάλασε μόνο το γνωστό όταν ανοίγεις τις επαφές κάνει αυτά τα δευτερόλεπτα για να ανοιξει, καταλαβαινετε τι εννοώ.. Εγώ θα ρωτήσω ένα... Αυτό το νίκελ είναι πλαστικό η αλουμίνιο??? Προσοχή εννοώ καθαρό αλουμίνιο κι όχι fake Ταξιδιώτη δίνει την αίσθηση ότι είναι πραγματικά αλουμίνιο, σχεδόν είμαι βέβαιος.... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Το s2 το ειχες δουλεψει? Εγω αυτο ειχα παλιοτερα και λιγο δυσκολευομουν στον ηλιο. Το παλευα ομως. Αν ειναι καλυτερο απο το s2 και το s3 και κοντα στο note2 δεν πιστευω οτι θα εχω προβλημα... Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 οκ browser είναι πολύ γρήγορος εφαμιλλος με νοτελι Το touch είναι το μεγαλύτερο όπλο του και τρομερά σμουθ. Lag όχι πάει σφαίρα και είναι βούτυρο και με χάλασε μόνο το γνωστό όταν ανοίγεις τις επαφές κάνει αυτά τα δευτερόλεπτα για να ανοιξει, καταλαβαινετε τι εννοώ.. Ταξιδιώτη δίνει την αίσθηση ότι είναι πραγματικά αλουμίνιο, σχεδόν είμαι βέβαιος.... Ευχαριστούμε πολυ Νικο. Απο οτι καταλαβα θα φυσάει το τηλέφωνο. πρεπει να μαθουνε αν ειναι αλουμίνιο. Προσωπικα δεν ξερω ποσο ευκολα θα αλλάζει και πόσο φτηνό θα ειναι. Σε περίπτωση βλάβης δηλαδή Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 δεν ειναι αλουμινιο! iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως τα παει σε ταχυτητες browsing και ανοιγμα εφαρμογων σε σχεση με το s3,.και ποση free ram αφηνει μεσο ορο... αυτο που ειδα στην φωτογραφια (1.17gb απο τα 1.8 δεσμευμενα) δεν μου αρεσε να πω την αληθεια.... εκτος αν ειχε 30 εφαρμογες να τρεχουν απο πισω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι πως τα παει σε ταχυτητες browsing και ανοιγμα εφαρμογων σε σχεση με το s3,.και ποση free ram αφηνει μεσο ορο... αυτο που ειδα στην φωτογραφια (1.17gb απο τα 1.8 δεσμευμενα) δεν μου αρεσε να πω την αληθεια.... εκτος αν ειχε 30 εφαρμογες να τρεχουν απο πισω.... Οταν εκανα clear τι εφαρμογες μου ελεγε οτι εκλεισε 19 εκεινη την στιγμη!!! Γενικά δεν υπάρχει θεμα με την μνημη ρε παιδιά μην τρελαθουμε!!! Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Οταν εκανα clear τι εφαρμογες μου ελεγε οτι εκλεισε 19 εκεινη την στιγμη!!! Γενικά δεν υπάρχει θεμα με την μνημη ρε παιδιά μην τρελαθουμε!!! Καλα, εννοειται οτι δεν υπαρχει θεμα, αυτο ελειπε με 2gb ram να ειχε κ θεμα.... :D πως το ειδες σε ταχυτητα browsing, φορτωνει ακαριαια?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Καλα, εννοειται οτι δεν υπαρχει θεμα, αυτο ελειπε με 2gb ram να ειχε κ θεμα.... :D πως το ειδες σε ταχυτητα browsing, φορτωνει ακαριαια?? Οπως ακριβως και το νοτελι... Ειχε wifi εκει το ονειρο και τα δοκιμασα και τα δυο παράλληλα Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Οπως ακριβως και το νοτελι... Ειχε wifi εκει το ονειρο και τα δοκιμασα και τα δυο παράλληλα Μαλιστα... μια χαρα... ολα τα λεφτα απο οτι εχω καταλαβει παντως ειναι η οθονη ε??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Βαγγελη μετά απο μερικούς μήνες χρήσης του "premium" κινητού που θα αγοράσεις,εννοείτε και χωρίς θηκη, αλλιώς πως θα νιώθεις την φοβερή "premium" αισθηση.Βγαλε μας μια φώτο να δούμε πόσο "premium" θα συνεχίζει να είναι.Πιστεύω ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν να το δουν. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Οπως ακριβως και το νοτελι... Ειχε wifi εκει το ονειρο και τα δοκιμασα και τα δυο παράλληλα Απο τα 16 gb ποσα ειναι διαθεσιμα για τον χρηστη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Βαγγελη μετά απο μερικούς μήνες χρήσης του "premium" κινητού που θα αγοράσεις,εννοείτε και χωρίς θηκη, αλλιώς πως θα νιώθεις την φοβερή "premium" αισθηση.Βγαλε μας μια φώτο να δούμε πόσο "premium" θα συνεχίζει να είναι.Πιστεύω ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν να το δουν. Μην πατε εκει ρε παιδια την συζητηση συνεχεια... ο καθενας αγοραζει συμφωνα με τα γουστα του... οποιος θελει ανωτερα υλικα κατασκευης, παιρνει htc one ή xperia z, οι αλλοι που βαζουν αλλες προτεραιοτητες στην αγορα που θελουν να κανουν, πηγαινουν σε s4... απλα τα πραγματα.... θεμα προτεραιοτητων ειναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Φιλε μου σε ευχαριστουμε...να σε ρωτησω κατι για το τελευταίο. Γιατι οποιος εχει το νοτελι μπορει να το μετανιωσει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Βαγγελη μετά απο μερικούς μήνες χρήσης του "premium" κινητού που θα αγοράσεις,εννοείτε και χωρίς θηκη, αλλιώς πως θα νιώθεις την φοβερή "premium" αισθηση.Βγαλε μας μια φώτο να δούμε πόσο "premium" θα συνεχίζει να είναι.Πιστεύω ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν να το δουν. Για αρχη μπορω να σου βγαλω φωτο htc one 2 μηνων και θα δεις πως ειναι - το ιδιο θα ειναι και σε εξι μηνες. Αντιστοιχα, μπορω να σου βγαλω τα s3, note 2 να δεις πως ειναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Καλησπερα και απο εμενα, μολις γυρισα απο το event του s4, εντυπωσεις αριστες, δεν μετανιωνω που εκανα προπαραγγελια ακομα και απο γνωστο ελληνικο μαγαζι. Η συσκευη ειναι πολυ μπροστα απο το s3, σε σχεση με το note 2 που εχω εκει δυσκολευομαι να κανω συγκριση, Η φωτεινοτητα αν και ηταν σκοταδι την βλεπω αναμεσα στο νοτε και το σ3 οχι κατι σημαντικο, ολα τα ειχαν στο full και ηταν μια χαρα, οταν το εβαλα στο auto εγινε σ3. Η μπαταρια αν και εφυγα 11,30 και ηταν ανοιχτα απο τις 7 περιπου τα επαιξαν τοσα ατομα εφτασε να ειναι στο 35%. Εδω μπορω να πω τα πηγε μια χαρα. Δυνατοτητες και software δεν θα πω ειναι γνωστα σε ολους αν και το λειτουργικο που ειχαν ηταν το demo που βλεπουμε στα καταστηματα. Επεξεργαστης και μνημη καμια σχεση με οτι ξεραμε ως τωρα, δεν κολωνει πουθενα, ανοιχτο video σε μικρο παραθυρο και να ανοιγω φωτο χωρις να δυσκολευτει πουθενα και γενικα σε ο,τι δοκιμασα. Νομιζω θα καταφερει να ειναι και αυτο ακομα ενα κορυφαιο τηλ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) 2 μηνών χωρίς θήκη η με θήκη φίλε μου?Εχει τεράστια διάφορα αυτό... εξάλλου 2 μήνες δεν είναι τιποτα.Εγω αν θέλεις σου δείχνω οχι το 3αρι άλλα το ομνια 2 να δεις πως είναι μετά από τόσα χρόνια.Έξαλλου ας μην κοροιδευομαστε.γιατι όλοι γνωρίζουμε πως όταν αρχίσουν τα μόνιμα παράσημα πάει και οι αίσθηση πάνε και όλα. Edited April 24, 2013 by arfi-gorgona http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellcine Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Λοιπόν εγώ μόλις έφυγα παιδιά... Συνοπτικά ότι πιο ελαφρύ έχουν πιάσει τα χέρια μου και παράλληλα τόσο premium και στο κράτημα αλλά και στην εμφάνιση... Το νικελο σε συνδυασμό με το μαύρο χρώμα του δίνει αυτή την premium εμφάνιση... Οθόνη πραγματικά όλα τα λεφτά σε χρώματα και ανάλυση... Τα βλέπεις όλα μπροστά σου και νομίζεις ότι τα πιάνεις... Όλα αυτά που σας λέω τα είδα μέσα στην αίθουσα υπό το φως των προβολέων... Όμορφα όλα τακτοποιημενα όσον αφορά το tw αλλά και την notification... Το πόσο γρήγορο είναι φαίνεται και σε πολλά βίντεο στο YouTube οπότε τα έχετε δει... Η μπαταρία του φαίνεται πάρα πολύ καλή... Αυτό που δούλευα στην αίθουσα ήταν σε λειτουργία 2:30 ώρες εκ των οποίων μέχρι εκείνη την στιγμή είχε 1:30 ανοικτή οθόνη και η μπαταρία στο 77 % οπότε καταλαβαινετε ότι έχει για πλάκα όπως είναι τώρα 5:30 + ώρες για πλάκα. Μόλις βγει και το καινούριο - τελικό firmware θα έχει την καλύτερη αυτονομία στην κατηγορία του... Εκεί που πιστεύω ότι θα έχει θέμα σε πολλούς είναι κάτω από τον ήλιο... Λίγο καλύτερο από s3 στα ίδια επίπεδα με νοτελι... Ότι σας λέω με φουλ φωτεινότητα και σύγκριση με το νοτελι μου δίπλα δίπλα. Αυτά κρατάω και κλείνοντας μπορώ να πω με πάσα αλήθεια ότι είναι πολύ μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με το S3, πραγματικά άλλο τηλέφωνο παιδιά... Τώρα σε όσους έχουν το νοτελι και κάνουν την μετάβαση ίσως το μετά νιώσουν... Αυτά από εμένα, ότι θέλετε ρωτάτε καλησπερα (νικος αν δεν κανω λαθος)! τελικα συμφωνουμε! δεν ειδα σχολια "τεχνολογιων" εκτος απο αυτα τα βασικα που σχολιαζουμε μερες τωρα. οποτε συμφωνουμε. οθονη, αυτονομια και ισχυ ειναι που μετρανε. ;) το event καλο; σκεψου πως στα plasma wall εβλεπες το κινητο μεσω wifi συνδεδεμενου στο allshare του s3. φιλικα παντα μιλτος C.K.N.D :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Εγώ θα ποσταρω παλι το ποστ του Κώστα Το όλο θέμα έχει να κάνει με την ματαιοδοξία μας. Οταν η apple εβγαζε τα 3g & 3gs κανείς δεν γκρίνιαζε που ηταν όλο πλαστικό κακής ποιοτητας χωρίς αυτό το εσωτερικό που έχουν τα Samsung το οποιο θωρακίζει την συσκευη απο τους κραδασμους στις πτώσεις. Το καπάκι έκανε ραγίσματα ακομα και μέσα σε θηκη εξ αιτίας της κακής ποιότητας του πλαστικού. Δεν τολμούσες να το αφήσεις πουθενά γιατί έκανε γρατζουνιές, ενώ το καπάκι της original flip του ΝΟΤΕ δεν εχει ουτε ενα σημαδι παρόλο που το ακουμπαω όπου να ναι και όπως να ναι. Το bezel του i3g έκανε γραμούλες με το παραμικρό. Θυμάμαι ο Δημήτρης Pik ειχε βρει στην ιταλία αλοιφή που το επανέφερε και του ζητούσαμε να μας στείλει. Ηταν όμως iPhone apple και το δεχόμαστε. Τι έιναι ο πόνος μπρος στα κάλη.:lol: Ακόμα και αν η Samsung βγάλει το επόμενο ΝΟΤΕ μεταλλικό και καλύτερο σε ποιότητα από το i5 και πάλι θα γκρινιάζουμε γιατί θα γράφει Samsung. Ετσι είμαστε όλοι μας κι εγω μεσα. Δηλαδη αν εξαιρεσουμε το πλαστικό που το μόνο κακο είναι οτι λέγεται πλαστικό, τι άλλο μη ποιοτικό έχουν πάνω τους οι κορυφαίες galaxy συσκευές? Η οθόνη, το πάνελ, το κρύσταλλο και το home button είναι κορυφαίας ποιότητας που τα αντίστοιχα του i4s i5 δείχνουν φθηνιάρικά και ψευτικα. Οταν τα έχω και τα δυο σε θήκη που αφήνει να φαίνεται μόνο η οθόνη, το ΝΟΤΕ δείχνει πολύ πιο ακριβό και πιό ομορφο. Περί ορεξεως κολοκυθοπιτα Οσα Samsung πέρασαν απο τα χέρια μου,μια χαρά άντεξαν στο χρονο.Το note 2 το έδωσα μετα απο 4-5 μηνες και το παιδι που το πήρε με ρωταγε αν το είχα μόλις πάρει.Το nexus 4 που το εχω μονο με το bumper, η πλάτη του είναι αψεγαδιαστη.Το ίδιο ελπίζω για το one και το s4.Αναλωνομαστε στα ίδια και στα ίδια.Η κάθε εταιρεια κανει τις επιλογές της ως προς τα υλικά και φυσικά και οι καταναλωτες.Προσωπικά και το one και το s4 τα βρίσκω όμορφα σαν τηλεφωνα ,το κάθε ενα για τους δικούς του λόγους.Πειράζει; Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Σε μαύρο όμως,θέλω λευκό:p Οτι θελει ο φιλος μου. Το εχει και σε λευκο ο Νικολας.:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 καλησπερα (νικος αν δεν κανω λαθος)! τελικα συμφωνουμε! δεν ειδα σχολια "τεχνολογιων" εκτος απο αυτα τα βασικα που σχολιαζουμε μερες τωρα. οποτε συμφωνουμε. οθονη, αυτονομια και ισχυ ειναι που μετρανε. ;) το event καλο; σκεψου πως στα plasma wall εβλεπες το κινητο μεσω wifi συνδεδεμενου στο allshare του s3. φιλικα παντα μιλτος Παρα πολύς ο κόσμος και το τελετουργικό επίσης πολύ καλό!!! Ο μανωλης ηταν εκει και μπορει να σας τα πει και αυτός Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galactic Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 δεν ειναι αλουμινιο! Και αν δεν ειναι αλουμινιο τι ειναι φιλε μου ? Μπορεις να μας πεις σε παρακαλω πολυ ? Ευχαριστω ! (Και αν ειναι απο κασσιτερο η απο μπανανοδεντρο.. Ποια ειναι η διαφορα ?) Καποιος εμπειρος και ειδικος,μπορει να με διαφωτισει και εμενα τον ασχετο ? Εγω λεω οτι ειναι απο αλουμινιο 100%,ατοφιο σαν το τσεμενι του παστουρμα ! Θα μας το κανει κανενας χημικη αναλυση ? Η μηπως θα πηγαινει πιο γρηγορα ? Φαντασου μολις το βαλω πανω στο τραπεζακι θα της πω... Κουκλα εχεις αλουμινια στο σπιτι η να σου δωσω το S4 να μην μπαζεις αγερα τον χειμωνα..:). Αλουμινια,γυαλια και πλαστικα.. Με ανθρωπους τεχνολογικου mobiloενδιαφεροντος συνομιλω (?) η με εργολαβους οικοδομων ? Θελεις αλουμινια ? Παρε το one ! Θελεις γυαλια καρφια ? Παρε το z ! Θελεις μια συσκευη που προγενεστερη της (S2),παιρνει μεχρι και σημερα update,εσπασε καθε προηγουμενο πωλησεων,ακομα και σημερα τα specs της τα καταφαιρνουν μια χαρα με τις απαιτησεις,ακομα ψαχνουν καποιοι να την αγορασουν και αποτελει κοσμημα τεχνολογιας μετα απο 2 και χρονια και..και..και..και μην ξεχασεις ειναι απο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ! Ποσο ακομα να αναλυσουμε τα υλικα κατασκευης ? Ναι καποιοι το θελουν αλιως και το καταννοω ! Εχει φτασει και εχει ξεπερασει τα αυτια και τα ματια των υπευθυνων,θα δουμε αν ασπαζονται τις απαιτησεις μας ! Και απο χαλβα σιμιγδαλι να το κανουν,παντα θα υπαρχουν καποιοι,που δεν θα τους αρεσει η γευση ! Νομιζω πως το θεμα « Υλικα κατασκευης » εχει υπερ εξαντληθει,σε σημειο να διαβαζουμε οτι το Note 3 θα ειναι απο μαστιχοδεντρο ! Αντε να δουμε σε ποσους δεν θα αρεσει τοτε !!! Γιατι θα υπαρξουν και τοτε καποιοι.. @ galanakop σε ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση ! @ marlboro man φιλε.μου, δεν εχουν αφορμη εσενα τα σχολια μου,αλλα το οτι διαβασα ακομα 7 σελιδες και σε αυτο το τοπικ,με θεμα τα υλικα κατασκευης..Οταν πολυ πριν την κυκλοφορια του S4 εχουν γραφτει αλλες 2000 x +.. με ακριβως την ιδια θεματολογια ! Ειπα να κανω χιουμορ και να πω..! Ελεος πιααααα..(περι ορεξεως κ.λ.π/κ.λ.π) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Παρα πολύς ο κόσμος και το τελετουργικό επίσης πολύ καλό!!! Ο μανωλης ηταν εκει και μπορει να σας τα πει και αυτός Νικο εγραψα και εγω πιο πανω δυο λογια, αριστες οι εντυπωσεις μου, κριμα που δεν σε ειδα πριν φυγεις να κανουμε το τελικο σχολιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iva Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Και αν δεν ειναι αλουμινιο τι ειναι φιλε μου ? Μπορεις να μας πεις σε παρακαλω πολυ ? Ευχαριστω ! (Και αν ειναι απο κασσιτερο η απο μπανανοδεντρο.. Ποια ειναι η διαφορα ?) Καποιος εμπειρος και ειδικος,μπορει να με διαφωτισει και εμενα τον ασχετο ? Εγω λεω οτι ειναι απο αλουμινιο 100%,ατοφιο σαν το τσεμενι του παστουρμα ! Θα μας το κανει κανενας χημικη αναλυση ? Η μηπως θα πηγαινει πιο γρηγορα ? Φαντασου μολις το βαλω πανω στο τραπεζακι θα της πω... Κουκλα εχεις αλουμινια στο σπιτι η να σου δωσω το S4 να μην μπαζεις αγερα τον χειμωνα..:). Αλουμινια,γυαλια και πλαστικα.. Με ανθρωπους τεχνολογικου mobiloενδιαφεροντος συνομιλω (?) η με εργολαβους οικοδομων ? Θελεις αλουμινια ? Παρε το one ! Θελεις γυαλια καρφια ? Παρε το z ! Θελεις μια συσκευη που προγενεστερη της (S2),παιρνει μεχρι και σημερα update,εσπασε καθε προηγουμενο πωλησεων,ακομα και σημερα τα specs της τα καταφαιρνουν μια χαρα με τις απαιτησεις,ακομα ψαχνουν καποιοι να την αγορασουν και αποτελει κοσμημα τεχνολογιας μετα απο 2 και χρονια και..και..και..και μην ξεχασεις ειναι απο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ! Ποσο ακομα να αναλυσουμε τα υλικα κατασκευης ? Ναι καποιοι το θελουν αλιως και το καταννοω ! Εχει φτασει και εχει ξεπερασει τα αυτια και τα ματια των υπευθυνων,θα δουμε αν ασπαζονται τις απαιτησεις μας ! Και απο χαλβα σιμιγδαλι να το κανουν,παντα θα υπαρχουν καποιοι,που δεν θα τους αρεσει η γευση ! Νομιζω πως το θεμα « Υλικα κατασκευης » εχει υπερ εξαντληθει,σε σημειο να διαβαζουμε οτι το Note 3 θα ειναι απο μαστιχοδεντρο ! Αντε να δουμε σε ποσους δεν θα αρεσει τοτε !!! Γιατι θα υπαρξουν και τοτε καποιοι.. @ galanakop σε ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση ! @ marlboro man φιλε.μου, δεν εχουν αφορμη εσενα τα σχολια μου,αλλα το οτι διαβασα ακομα 7 σελιδες και σε αυτο το τοπικ,με θεμα τα υλικα κατασκευης..Οταν πολυ πριν την κυκλοφορια του S4 εχουν γραφτει αλλες 2000 x +.. με ακριβως την ιδια θεματολογια ! Ειπα να κανω χιουμορ και να πω..! Ελεος πιααααα..(περι ορεξεως κ.λ.π/κ.λ.π) Where Apple and HTC have both made beautiful, well-made, high-quality phones, the GS4 has Samsung back in the land of cheap, plasticky handsets. I don’t like holding this phone, and I can’t overstate how much that informs the experience of using it. It makes an awful first impression, slippery and slimy and simply unpleasant in your hand. Even the silver band around the sides, which is obviously supposed to look like metal, is plastic. The HTC One is a powerful, feature-rich device that is also beautiful and classy, while Samsung’s handset feels like an overpowered children’s toy. http://www.theverge.com/2013/4/24/4257254/samsung-galaxy-s4-review Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Και αν δεν ειναι αλουμινιο τι ειναι φιλε μου ? Μπορεις να μας πεις σε παρακαλω πολυ ? Ευχαριστω ! (Και αν ειναι απο κασσιτερο η απο μπανανοδεντρο.. Ποια ειναι η διαφορα ?) Καποιος εμπειρος και ειδικος,μπορει να με διαφωτισει και εμενα τον ασχετο ? Εγω λεω οτι ειναι απο αλουμινιο 100%,ατοφιο σαν το τσεμενι του παστουρμα ! Θα μας το κανει κανενας χημικη αναλυση ? Η μηπως θα πηγαινει πιο γρηγορα ? Φαντασου μολις το βαλω πανω στο τραπεζακι θα της πω... Κουκλα εχεις αλουμινια στο σπιτι η να σου δωσω το S4 να μην μπαζεις αγερα τον χειμωνα..:). Αλουμινια,γυαλια και πλαστικα.. Με ανθρωπους τεχνολογικου mobiloενδιαφεροντος συνομιλω (?) η με εργολαβους οικοδομων ? Θελεις αλουμινια ? Παρε το one ! Θελεις γυαλια καρφια ? Παρε το z ! Θελεις μια συσκευη που προγενεστερη της (S2),παιρνει μεχρι και σημερα update,εσπασε καθε προηγουμενο πωλησεων,ακομα και σημερα τα specs της τα καταφαιρνουν μια χαρα με τις απαιτησεις,ακομα ψαχνουν καποιοι να την αγορασουν και αποτελει κοσμημα τεχνολογιας μετα απο 2 και χρονια και..και..και..και μην ξεχασεις ειναι απο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ! Ποσο ακομα να αναλυσουμε τα υλικα κατασκευης ? Ναι καποιοι το θελουν αλιως και το καταννοω ! Εχει φτασει και εχει ξεπερασει τα αυτια και τα ματια των υπευθυνων,θα δουμε αν ασπαζονται τις απαιτησεις μας ! Και απο χαλβα σιμιγδαλι να το κανουν,παντα θα υπαρχουν καποιοι,που δεν θα τους αρεσει η γευση ! Νομιζω πως το θεμα « Υλικα κατασκευης » εχει υπερ εξαντληθει,σε σημειο να διαβαζουμε οτι το Note 3 θα ειναι απο μαστιχοδεντρο ! Αντε να δουμε σε ποσους δεν θα αρεσει τοτε !!! Γιατι θα υπαρξουν και τοτε καποιοι.. @ galanakop σε ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση ! @ marlboro man φιλε.μου, δεν εχουν αφορμη εσενα τα σχολια μου,αλλα το οτι διαβασα ακομα 7 σελιδες και σε αυτο το τοπικ,με θεμα τα υλικα κατασκευης..Οταν πολυ πριν την κυκλοφορια του S4 εχουν γραφτει αλλες 2000 x +.. με ακριβως την ιδια θεματολογια ! Ειπα να κανω χιουμορ και να πω..! Ελεος πιααααα..(περι ορεξεως κ.λ.π/κ.λ.π) εχω να μπω απο το μεσημερι και βλεπω ακομα για τα πλαστικα μιλατε.... θα καταντησετε σαν το XDA, το πιο δημοφιλες θεμα ειναι η καμερα του One :p Τα πλαστικα της Samsung ειναι πολυ ανθεκτικα και οτι και αν παθουν με το περασμα του χρονου τα αντικαθιστας οικονομικα. Το προβλημα ομως δεν ειναι αυτο, τα κινητα δεν ειναι μουσειακα ειδη, ειναι προιοντα υψηλης τεχνολογιας οπου μετα απο 1 χρονο εχουν χασει το 50% της αξιας τους γιατι εχει βγει το επομενο μοντελο. Ετσι και το προβλημα του S4 ειναι οτι ειναι ξαναζεσταμενο φαγητο, ενα βελτιωμενο S3 σε πολυ υψηλοτερη τιμη. Συνυπολογιστε οτι θα βγει και τουλαχιστον αλλη μια εκδοση του σε λιγους μηνες, 1 με exynos και 1 waterproof...φτασαμε ηδη στο S5 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 Where Apple and HTC have both made beautiful, well-made, high-quality phones, the GS4 has Samsung back in the land of cheap, plasticky handsets. I don’t like holding this phone, and I can’t overstate how much that informs the experience of using it. It makes an awful first impression, slippery and slimy and simply unpleasant in your hand. Even the silver band around the sides, which is obviously supposed to look like metal, is plastic. The HTC One is a powerful, feature-rich device that is also beautiful and classy, while Samsung’s handset feels like an overpowered children’s toy. http://www.theverge.com/2013/4/24/4257254/samsung-galaxy-s4-review Στα αγγλικά ο, τι ακριβώς θέλω να γράψω, από το εύστοχο the verge! .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts