zed_86 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλή επιτυχία σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλή επιτυχία σε όλους! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukisalex Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλή επιτυχια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pentium_vi Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλή τύχη σε όλους τους συμμετέχοντες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Ήταν 4 αχώριστοι φίλοι, που πήγαιναν παρέα για κυνήγι ελαφιού κάθε χρόνο. Φέτος, δύο μέρες πριν αναχωρήσουν, η γυναίκα του ενός, του Γιάννη, πατάει πόδι και του λέει ότι δεν θα πάει. Τελεία και παύλα. Οι άλλοι τρεις θύμωσαν, απογοητεύτηκαν, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και τίποτα. Ξεκίνησαν λοιπόν μόνοι τους και σε δύο μέρες που έφθασαν στον προορισμό τους, βλέπουν τον Γιάννη να έχει ήδη στήσει τη σκηνή, είχε μαζέψει ξύλα, είχε ανάψει φωτιά, και είχε έτοιμο και το φαγητό. Καλά ρε φίλε του λέει ο Κώστας, τι έγινε; Δεν σου απαγόρεψε η γυναίκα σου να'ρθεις ; Δεν τσακωθήκατε γι'αυτό ; Πότε ήρθες ; Για να σας πω την αλήθεια, λέει ο Γιάννης, ήρθα χθες το βραδάκι. Και πως έγινε αυτό? του λένε. Χθες το απογευματάκι καθόμουν στην πολυθρόνα και έβλεπα τηλεόραση όταν ήρθε η γυναίκα μου από πίσω, μου κάλυψε τα μάτια με τα χέρια της και με ρώτησε: Μάντεψε ποιος είναι? Της τράβηξα τα χέρια και φορούσε ένα ολοκαίνουριο σέξι νεγκλιζέ. Με τράβηξε στο υπνοδωμάτιο το οποίο είχε στολίσει με ροδοπέταλα και είχε ανάψει κεριά. Στο κρεβάτι είχε χειροπέδες και σχοινιά. Μου είπε να την δέσω στο κρεβάτι, και όταν το έκανα μου είπε : Και τώρα κάνε ότι γουστάρεις !!! Ε λοιπόν, να' μαι κι εγώ εδώ !! Ήρθα!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_cy Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλή τύχη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elenakii Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Είναι τέλειο!!Μακάρι να το κερδίσω!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλή επιτυχία MyPhoners! :) "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλή μας επιτυχία Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 4081 και τυχερός !!! Για να δούμε ??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν θα κερδισω οπως τις αλλες φορες αλλα ποτε δε ξερεις :ρ :lol: καλη τυχη σε ολους Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris3 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Απλά. Θα τρελαθω αμα το πάρω. Καλή επιτυχία σε όλους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik3 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλη τυχη παιδια ;-) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis991 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλη επιτυχια σε ολους!!! Τελειο το κινητοοο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annabal Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malista Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Πολύ όμορφο δωράκι.Ελπίζω να είμαι εγώ ο τυχερός... Καλή επιτυχία σε όλους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordanchios Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλή μου τυχη :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλη μου (μας) τυχη!!! Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Εξαιρετικό, καλή τύχη :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daeman Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλή επιτυχία σε όλους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλή τύχη σε όλους!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasgkas Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλη επιτυχια σε ολους παιδια!!!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappoulis_7 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλη επιτυχιαααααα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_a_d Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 αχχ ονειρααα...μακαρι να το κερδισω βρε παιδια..το εχω αναγκη:( καλη τυχη σε ολους ομως... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλή επιτυχία! Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts