Jump to content

Μεγάλος διαγωνισμός: Κερδίστε ένα Sony Xperia Z προσφορά της Cosmote!


Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

(και) Το 2013 έχει μπει γεμάτο δώρα στην κοινότητά μας, όπως θα καταλάβατε. Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Cosmote να επιστρέψει δυναμικά στους πασίγνωστους διαγωνισμούς μας με μία συσκευή που πολλοί έχετε «τιμήσει» εντός των τειχών της κοινότητάς μας, στο επίσημο θέμα της, αλλά και στο αναλυτική (review) παρουσίασή της.

 

Ο λόγος για το Sony Xperia Z, ένα Android Jelly Bean smartphone, ιδανικό τόσο για δουλειά όσο και για ψυχαγωγία, για εκείνους τους χρήστες που αναζητούν ένα «ψαγμένο» σχεδιαστικά κινητό με σκληροτράχηλο «χαρακτήρα». Περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή θα βρείτε εδώ, ενώ μη χάσετε το αναλυτικό της review, στις σελίδες του My Devices.

 

Η Cosmote φέρνει το προηγμένο 4G Smartphone Sony Xperia Z

 

Το εντυπωσιακό Smartphone Sony Xperia Z φέρνει στους πελάτες της η Cosmote για να μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία των ταχυτήτων 4G, που πρώτη η Cosmote έφερε στην Ελλάδα, και στο κινητό τους για απίστευτα γρήγορο mobile internet.

 

Ανθεκτικό σε νερό και σκόνη, το Xperia Z διαθέτει κορυφαία οθόνη 5” full HD Reality Display με Mobile BRAVIA® Engine 2 για κρυστάλλινη ευκρίνεια και εντυπωσιακή φωτεινότητα. Με πανίσχυρο τετραπύρινο επεξεργαστή, η συσκευή διαθέτει, επίσης, 13MP κάμερα ταχείας λήψης, είναι το πρώτο Smartphone με φακό για HDR video, ενώ έχει και Battery STAMINA mode, για ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία. Σχεδιασμένο με υλικά κορυφαίας ποιότητας, το εξαιρετικά λεπτό Xperia Z (7,9 χιλιοστά) είναι ότι καλύτερο έχει η Sony σ’ ένα Smartphone.

 

Το Xperia Z διατίθεται φθηνότερα στα προγράμματα Cosmote Απεριόριστα, σε όλα τα καταστήματα Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, OTE, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας.

 

 

http://content.myphone.gr/photo/full/12482/sony-xperia-z-durability-water-resistance-1024x680.jpg

 

 

Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά:

 

 

  • Like στο Fanpage του Myphone.gr (κλικ εδώ) (προαιρετικά) ή εναλλακτικά Follow us στο Twitter (προαιρετικά)
  • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές.

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν σε 10 ημέρες ακριβώς, την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013, στις 23.59.

 

Όπως πάντα, ο νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email.

 

 

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr
  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.
  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).
  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.
  • Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

άντε να δούμε !!

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

 

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

 

Oneplus 5 - 128GB

Link to comment
Share on other sites

καλή επιτυχία σε όλους

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

Link to comment
Share on other sites

καλη επιτυχια σε ολους ,και ο ποιο τυχερος ας το κερδισει

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...