Jump to content

daeman

Members
  • Δημοσιεύσεις

    62
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by daeman

  1. Ρε παιδια σταματηστε με την καραμελα του bluetooth. Μικρη μεριδα χρηστων χρησιμοποιει το bluetooth για μεταφορα αρχειων πια...
  2. εγω είμαι στο MMB29P
  3. είναι φυσιολογικο να μην μου εχει ερθει ακομα ΟΤΑ το update του μαρτιου?
  4. Καλα τι χρηση ειναι αυτη; δεν το ακουμπας το κινητο ; :p
  5. Spotify απλα κορυφη. Προσωπικα με 2.5gb data plan μου βγαζει ανετα τον μηνα spotify, browsing, fb κ.α..
  6. Ααα ναι σορρυ φιλε μου. Απλα εγω δεν ζωγραφιζω....γιατι μονο εκει μπορω να χρησιμοποιησω τα pressure levels.
  7. Παντως εγω δεν εχω χρησιμοποιησει σχεδον ποτε το bluetooth για αποστολη δεδομενων. Ειναι χρονοβορο σε αντιθεση με viber mail messenger κ.α.. Επισης δεν υπαρχει συγκριση αναμεσα στο toy-πενακι της samsung με της apple. Το πενακι του note δεν σου προσφερει κατι που δεν μπορεις να το κανεις με γυμνο χερι, παρα μονο ευκολια. Οσο για το αρθρο, για μενα ειναι τελειως off για το λογο οτι στο ενα η apple απερριψε την ιδεα του stylus ΓΙΑ ΤΟ IPHONE το 2007 και σημερα παρουσιαζει ενα stylus για ενα μεγαλο tablet, το οποιο προοριζεται για επαγγελματικους χωρους.
  8. Μπορεις να τη βαλεις απλα ισως να εχει καποιες εφαρμογες μεσα απο τον παροχο.
  9. Υποτιθεται οτι οι εταιρειες - developers την εχουν αρκετα πιο πριν απο το κοινο. Εσυ θεωρεις σωστη τη χρονικη στιγμη που ΑΡΧΙΖΕΙ να εμφανιζεται η 5.1.1 για note 4, εχοντας στον νου οτι η 5.0.1 ειναι απαραδεκτη;
  10. Δηλαδη να πουμε καλες αποκριες (και αν) για την 6.0 ... οτι να ναι...
  11. Εγω αρχισα το ηλεκτρονικο πριν 4 μηνες. Στους 3 μηνες καπνισα 10 τσιγαρα. Χθες εκλεισα το πρωτο μου μηνα χωρις κανενα τσιγαρο. Το λουκι στο ηλεκτρονικο ειναι να βρεις ενα υγρο που θα σου ειναι ευχαριστο ολη την ημερα. Αυτο που με εξεπληξε ηταν οτι αρχισα να νιωθω πιο καλα, το πρωι πια ξυπναω χωρις καποιο "βαρος" στο στηθος και αυτο που εχε μεγαλη διαφορα ειναι η αναπνοη μου, αναπνεω πια πολυ πιο καλα και βαθια. Ολα αυτα με εκαναν πραγματικα να αντιπαθησω το τσιγαρο.
  12. Στο e-banking της eurobank οντως δεν φαινονται υπολοιπα δοσεων - πληρωμενες δοσεις για πιστωτικες.
  13. Απιστευτη υποστηριξη προιοντων απο την Apple. Επισης το ipad παραμενει αρκετα μπροστα απο τον ανταγωνισμο.
  14. Ναι ειναι απαραδεκτο... Εγω το συχαθηκα και το εβγαλα.
  15. οκ θα περιμενω να βγει σε OTA. Σε ευχαριστω πολυ!
  16. Καλημερα παιδια, αμα βαλω αυτην http://www.sammobile.com/firmwares/download/43168/N910FXXU1BOB4_N910FOXA1BOB4_DBT/ θα εχω καποιο θεμα? Θα γραψει το knox? Τελος το κινητο μου ειναι με πορτογαλικη rom αν βαλω αυτη που ειναι γερμανικη τα επομενα ΟΤΑ updates θα τα παιρνω οταν βγαινουν για γερμανια?
  17. Κατι ασχετο με το "αρθρο". Ειναι τουλαχιστον αστειο να βλεπουμε ως <<Επισημασμένη Είδηση>> ενα κειμενο το οποιο αποτελει μια μπερδεμενη μεταφραση του γνησιου αρθρου, οπως και να παρουσιαζονται γνωμες του γνησιου αρθρογραφου ως γενικες αληθειες. Μαλιστα ο ιδιος ο ανθρωπος που εγραψε το αρθρο κοινοποιησε μεσα σε αυτο ενα νεο κειμενο με τιτλο: I regret having published this. http://www.marco.org/2015/01/05/popular-for-a-day , αναφεροντας ακριβως το ιδιο πραγμα που εγινε και εδω.
×
×
  • Create New...