Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Τον Chameleon τον λάτρεψα ακόμα και στο nexus s μου, που όπως είναι λογικό, λαγκαρε πολύ άσχημα. Έχει φοβερά widgets και είναι σούπερ smooth.

Τελικα εχει λαγκ ή ειναι super smooth??:blink:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Να συμπληρώσω πως στα gestures δεν υπάρχει επιλογή για διπλό tab όπως επίσης η δυνατότητα απόκρυψης της dock bar.

Και συμφωνώ για τα εικονίδια.

διπλο ταμπ υπαρχει ρε παιδια!

εγω το εβαλα με διπλο χτυπημα να ανοιγει η καμερα ..

εκτος αν εννοεις κατι αλλο και δεν καταλαβα εγω καλα

Να συμπληρώσω πως στα gestures δεν υπάρχει επιλογή για διπλό tab όπως επίσης η δυνατότητα απόκρυψης της dock bar.

Και συμφωνώ για τα εικονίδια.

Υπάρχουν και τα δύο.

Τελικά δοκιμάζοντας όλους τους μινιμαλιστικούς launchers ( δλδ όχι τους εφετζίδικους Next,TSF,SPB ) κατέληξα στον Atom γιατί η απαλότητά του στην κύλιση δεν παίζεται.Σε ICS τον έχω και είναι σαν να φοράω jelly bean στην κύλιση.Άπαιχτος πραγματικά σε αυτό το κομμάτι και όσοι φοράνε ICS θα το καταλάβουν εύκολα.Υστερεί σε τρία θέματα που με ενδιαφέρουν : 1) Του λείπει η δυνατότητα δημιουργίας tabs στο appdrawer (φακέλους όμως έχει) 2) η προσθήκη παραπάνω από 5 εικονίδια σε κάθε σειρά dock ( scrollable σειρές όμως έχει ) και 3) η πλήρη συμβατότητα με όλα τα θέματα/icon packs.Ωστόσο η απαλότητά του κατάφερε τελικά να με κάνει να αφήσω τον Nova Prime ο οποίος έχει όλες τις επιλογές που θέλω αλλά ορισμένες φορές έκανε ένα λόξυγγα όταν μετέβαινα σε home screens που είχαν μεγάλα widgets.Σε jelly bean ωστόσο η διαφορά τους μικραίνει οπότε σε λίγες μέρες που θα την έχω επίσημα στο κινητό μου θα κάνω ένα συγκριτικό μεταξύ των δυο τους όσο αφορά την κύλιση και θα δω σε ποιον θα καταλήξω τότε.:)

διπλο ταμπ υπαρχει ρε παιδια!

εγω το εβαλα με διπλο χτυπημα να ανοιγει η καμερα ..

εκτος αν εννοεις κατι αλλο και δεν καταλαβα εγω καλα

Υπάρχουν και τα δύο.

Να υποθέσω δηλαδη πως δεν υπάρχουν σε εμενα επειδή χρησιμοποιω την trial;

Να υποθέσω δηλαδη πως δεν υπάρχουν σε εμενα επειδή χρησιμοποιω την trial;

Καλά υποθέτεις..;)

Τελικα εχει λαγκ ή ειναι super smooth??:blink:

δικιο εχεις. τα ειπα λιγο μπερδεμενα...

ο launcher ειναι πολυ smooth αλλα καμια φορα μου κανει καποια βαριά λαγκαρισματα για τα οποια ευθύνεται το nexus s μου που δεν εχει τις δυνατοτητες να τον σηκωσει.

σε ενα καλυτερο κινητο (τουλαχιστον διπύρηνο) δεν θα εχει κανενα προβλημα με λαγκ.

καταλαβες τι εννοω;

δικιο εχεις. τα ειπα λιγο μπερδεμενα...

ο launcher ειναι πολυ smooth αλλα καμια φορα μου κανει καποια βαριά λαγκαρισματα για τα οποια ευθύνεται το nexus s μου που δεν εχει τις δυνατοτητες να τον σηκωσει.

σε ενα καλυτερο κινητο (τουλαχιστον διπύρηνο) δεν θα εχει κανενα προβλημα με λαγκ.

καταλαβες τι εννοω;

Ναι, κατάλαβα. Ίσως να έχεις δίκιο, αλλά (από την πείρα μου) για τα λαγκαρίσματα (ειδικά στους launchers) συνήθως φταίει το κακογραμμένο πρόγραμμα, παρά το αδύνατο hw.

Ναι, κατάλαβα. Ίσως να έχεις δίκιο, αλλά (από την πείρα μου) για τα λαγκαρίσματα (ειδικά στους launchers) συνήθως φταίει το κακογραμμένο πρόγραμμα, παρά το αδύνατο hw.

ελπιζω να εχεις αδικο γιατι σκοπευω να παρω ενα s3 και θα ηθελα πολυ αυτον τον launcher.

καλα βεβαία και με τον action βολεύομαι. πολυ καλος και αυτος...

ελπιζω να εχεις αδικο γιατι σκοπευω να παρω ενα s3 και θα ηθελα πολυ αυτον τον launcher.

καλα βεβαία και με τον action βολεύομαι. πολυ καλος και αυτος...

Να παρεις το s3 και ελπιζω να εχω αδικο :)

Ο tsf από παράταση σε παράταση το πάει, μιας και η ενημέρωση της 31ης Μαρτίου δεν ήρθε.

Version 1.9.9 Beta (Apr.1~3,2013)

We apologize for the inconvenience caused to the users since the update interval is too long. We try to release official TSF Shell version 2.0 in a short time.

New ands Improvement:

1.Innovative Smart Dock (free size/position/capacity).

2.Desktop menu buttons integrate in Smart Dock, easy operation and save desktop space.

3.Amazing Message widget.

4.Amazing Clock/Weather/Alarm clock widget.

5.New efficient move or delete icon mode.

6.Scrollable widget optimized.

7.Memory footprint optimized.

8.Many known bugs fixed.

Ο tsf από παράταση σε παράταση το πάει, μιας και η ενημέρωση της 31ης Μαρτίου δεν ήρθε.

Version 1.9.9 Beta (Apr.1~3,2013)

Αν όντως αργήσει 1 με 3 μέρες δεν το λες και καημό, λίγη υπομονή ακόμα..:)

Αν όντως αργήσει 1 με 3 μέρες δεν το λες και καημό, λίγη υπομονή ακόμα..:)

Σίγουρα. Όμως είχε ξαναπάρει παράταση, και πάει πολύς καιρός από την τελευταία αναβάθμιση.Έχω αρχίσει να τους φοβάμαι.:p

Σίγουρα. Όμως είχε ξαναπάρει παράταση, και πάει πολύς καιρός από την τελευταία αναβάθμιση.Έχω αρχίσει να τους φοβάμαι.:p

Εγώ τους φοβήθηκα καιρό τώρα, τόσο πολύ μάλιστα που αγόρασα και τον next για καλό και για κακό..! :lol:

Παιδιά, εγώ έχω βάλει (από χθες) αυτήν εδώ την ρομ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860

Ξέρετε ποιόν launcher πρέπει να βάλω, για να μπορώ μέσα (όχι στην Home) να κατηγοριοποιήσω τις εφαρμογές σε "dockers"/φακέλους και να μην είναι "χύμα";

Παιδιά, εγώ έχω βάλει (από χθες) αυτήν εδώ την ρομ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1434860

Ξέρετε ποιόν launcher πρέπει να βάλω, για να μπορώ μέσα (όχι στην Home) να κατηγοριοποιήσω τις εφαρμογές σε "dockers"/φακέλους και να μην είναι "χύμα";

Nova απο μενα..

Και μπορώ "έτσι απλά" να τον εγκασταστήσω στην ρομ αυτή που 'χω βάλει;

Δεν ξέρω την διαδικασία, είμαι "ψάρακας" με το Android (μόλις χθες φλάσαρα για πρώτη φορά Android στο HD2 μου).

Eπίσης, στο Google Play App store, διάβασα στο λινκ του, ότι δεν κάνει φακέλους μέσα στο μενού!!!

Άρα...; Πως μου κάνει;;; Με ενδιαφέρουν οι φάκελα μέσα στο μενού, κατάλαβες; Όχι στην επιφάνεια εργασίας - αυτό το κάνει κι ο stock.

Edited by simfan

Και μπορώ "έτσι απλά" να τον εγκασταστήσω στην ρομ αυτή που 'χω βάλει;

Δεν ξέρω την διαδικασία, είμαι "ψάρακας" με το Android (μόλις χθες φλάσαρα για πρώτη φορά Android στο HD2 μου).

Eπίσης, στο Google Play App store, διάβασα στο λινκ του, ότι ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ φακέλους μέσα στο μενού!!! Άρα...; Πως μου κάνει;;;

Οι περισσότεροι έχουν δωρεάν εκδόσεις. Κατέβασε και δοκίμασε.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Βασικά μόνο οι Apex & Nova έχουν free εκδόσεις - δεν βρήκα πχ. των ADW ή του Next 3D.

Τεςπα, θα δοκιμάσω τον Apex ή τον Nova και θα δω. Και τί κάνει, αντικαθιστά/απενεργοποιεί τον stock launcher; Δεν ξέρω, ρωτώ από περιέργεια.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Βασικά μόνο οι Apex & Nova έχουν free εκδόσεις - δεν βρήκα πχ. των ADW ή του Next 3D.

Τεςπα, θα δοκιμάσω τον Apex ή τον Nova και θα δω. Και τί κάνει, αντικαθιστά/απενεργοποιεί τον stock launcher; Δεν ξέρω, ρωτώ από περιέργεια.

Θα σου βγάλει επιλογή να επιλέξεις default launcher. Δεν διαγράφεται ο stock.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

HD widgets

https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNsb3VkdHYuaGR3aWRnZXRzIl0.

Όποιο μέγεθος θέλεις,με φόντο ή χωρίς,με όποιο χρώμα θες,με όποια γραμματοσειρά΄και με ότι θες να σου παρουσιάζει.Επίσης έχεις 3 επιλογές για weather services (accuweather, weatherbug, weather underground).A και τα εικονίδιά του είναι για μένα τα ομορφότερα όλων και με πολύ καλή ανάλυση.

Ok, ευχαριστώ.

Οφτόπικ: Μήπως ξέρουμε κάποιο καλό weather-clock widget, όμορφο κι αξιόπιστο;

Beautiful widgets και hd widgets. Για πιο minimal πράγματα, κυρίως με text δηλαδή, υπάρχουν ορισμένα ωραία. Zooper, uccw, minimalistic text, simple text.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

HD widgets

https://play.google.com/store/apps/details?id=cloudtv.hdwidgets&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNsb3VkdHYuaGR3aWRnZXRzIl0.

Όποιο μέγεθος θέλεις,με φόντο ή χωρίς,με όποιο χρώμα θες,με όποια γραμματοσειρά΄και με ότι θες να σου παρουσιάζει.Επίσης έχεις 3 επιλογές για weather services (accuweather, weatherbug, weather underground).A και τα εικονίδιά του είναι για μένα τα ομορφότερα όλων και με πολύ καλή ανάλυση.

A, ευχαριστώ πάρα πολύ! Θα το τσεκάρω!

Δεν ξέρω αν παρατηρήσατε κάτι στο play όσοι έχετε τον next..

Τσεκάρωντας χτες για κανένα νέο update του -και αφού βεβαια διαβασα σε ανακοίνωσή τους στο facebook για τη νέα έκδοση 1.25.1 που καταφθάνει..- παρατήρησα ότι έχει σαν τελευταία ενημέρωση την 1η Απριλίου του 2013 (χτες δηλαδή) κι όμως η ενημέρωση δεν δώθηκε όλη μέρα αλλά ούτε μέχρι στιγμής που δοκίμασα. Πρωταπριλιάτικο της ομάδας ή "θεματάκι" του play είναι αυτό;:confused:

Πάντως δοκίμασα να σβήσω την cache του play μήπως και..

Επίσης έχετε υπόψιν τον task manager που ετοίμασαν για τον next, μπήκε μόλις χτες στο play και θα τον βρείτε ψάχνοντας για "next task manager widget" (γράφω από tapatalk και δεν μου είναι εύκολο να βάλω λινκ)

Υποθέτω ότι θα πρέπει να εγκαταστήσουμε την νέα έκδοση του launcher όμως πρώτα, επειδή εμένα δεν με ξετρέλανε δεν μπήκα και στον κοπο να δοκιμάσω αν δουλεύει στην ήδη υπάρχουσα 1.25..:p

Edited by makis206

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II