Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Tι γελιο κανω με τα Ελληνικα, ακου 'επιθετικη επιφανεια εργασιας'.

Εγω λεω να μην το ενεργοποιησετε, γιατι τον κραταει συνεχως στην μνημη.

Αν εχεις πολυ μνημη, δεν εχεις προβλημα ουτως η αλλως.

Αν εχεις λιγη, και χρειαστει και αλλη το κινητο, δεν θα μπορει να παρει γιατι την δεσμευει ο Nova.

Καλυτερα λοιπον κανενα redraw που και που, παρα συνεχεια στην μνημη.

Και μετά από 10 μήνες παρέα με τον Nova Prime, πέρασα στον Go Prime :)

O λόγος που το έκανα αφορούσε καθαρά την εμφάνιση.Πριν κάτι μήνες ένας άλλος launcher o Vire είχε βγάλει ένα crystal 3D scrolling εφέ που με είχε αφήσει άφωνο.Ωστόσο από εκείνον τον launcher έλειπαν πολλά βασικά πράγματα και μερικές φορές κολλούσε οπότε δεν τον κράτησα ούτε μία μέρα.Στη συνέχεια πληροφορήθηκα ότι αυτό το εφφέ το έβαλε και ο Next launcher αλλά λόγω τιμής, κατανάλωσης μνήμης και μπαταρίας δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να τον αγοράσω.Σήμερα μετά από μια βόλτα στο Google Play είδα το εφέ στην τελειότερη μάλιστα version του στον Go Prime.Μιας και η τιμή του ήταν πιο φυσιολογική από τον Next ( η μισή ) τον αγόρασα με τη μία.Φοβόμουν ότι θα είχα μεγάλη κατανάλωση μνήμης αλλά ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Τρώει παραπάνω από τον Nova αλλά τι διαφορά έχει να έχω 320mb ελεύθερη ram και τι 300mb.

Tα μόνα αρνητικά του Go Prime για μένα σε σχέση με τον Nova Prime είναι η απουσία επιλογής δημιουργίας καρτελών,η απουσία δυνατότητας overlap των widgets και κάποιες bloatiές που σου βγάζει όταν τον πρωτοβάζεις ( το ίδιο κάνει και ο εξαιρετικός Buzz ).Lags δεν έχω και αυτό είναι το σημαντικότερο ενώ θέτοντας χαμηλή ταχύτητα ( στο 35 την έχω βάλει ) , το κρυσταλένιο 3D εφέ ρολάρει απαλότατα.Μπαταρία ok, ram ok, smoothness ok -> Passed !:)

Edited by ipred

Και μετά από 10 μήνες παρέα με τον Nova Prime, πέρασα στον Go Prime :)

O λόγος που το έκανα αφορούσε καθαρά την εμφάνιση.Πριν κάτι μήνες ένας άλλος launcher o Vire είχε βγάλει ένα crystal 3D scrolling εφέ που με είχε αφήσει άφωνο.Ωστόσο από εκείνον τον launcher έλειπαν πολλά βασικά πράγματα και μερικές φορές κολλούσε οπότε δεν τον κράτησα ούτε μία μέρα.Στη συνέχεια πληροφορήθηκα ότι αυτό το εφφέ το έβαλε και ο Next launcher αλλά λόγω τιμής, κατανάλωσης μνήμης και μπαταρίας δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να τον αγοράσω.Σήμερα μετά από μια βόλτα στο Google Play είδα το εφέ στην τελειότερη μάλιστα version του στον Go Prime.Μιας και η τιμή του ήταν πιο φυσιολογική από τον Next ( η μισή ) τον αγόρασα με τη μία.Φοβόμουν ότι θα είχα μεγάλη κατανάλωση μνήμης αλλά ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Τρώει παραπάνω από τον Nova αλλά τι διαφορά έχει να έχω 320mb ελεύθερη ram και τι 300mb.

Tα μόνα αρνητικά του Go Prime για μένα σε σχέση με τον Nova Prime είναι η απουσία επιλογής δημιουργίας καρτελών,η απουσία δυνατότητας overlay των widgets και κάποιες bloatiές που σου βγάζει όταν τον πρωτοβάζεις ( το ίδιο κάνει και ο εξαιρετικός Buzz ).Lags δεν έχω και αυτό είναι το σημαντικότερο ενώ θέτοντας χαμηλή ταχύτητα ( στο 35 την έχω βάλει ) , το κρυσταλένιο 3D εφέ ρολάρει απαλότατα.Μπαταρία ok, ram ok, smoothness ok -> Passed !:)

Πολυ bloat οτιδηποτε βγαζει η GO team. Eγω μενω μακρυα, μεχρι να αλλαξουν το bloatοστυλ τους σε οτιδηποτε.

Ειχα βάλει και εγώ τον Go αλλά δεν μου άρεσε λόγο του πολύ bloatware που φέρνει μαζί του.

Μεχρι και το μενου του ενα τεραστιο bloat ειναι, με κατι αθλια go store κλπ

http://img.tapatalk.com/d/13/09/05/4apapadu.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/09/05/y6y8e8a3.jpg

Ας ενημερώσω και εγώ μια φορά!

Νέα έκδοση Nova beta v4 : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45296919

Η τελευταία δεν είναι η 2.2.2?

Η τελευταία δεν είναι η 2.2.2?

Μιλάνε για τις Beta εκδόσεις του nova, δεν βρίσκονται στο play αυτές.. ;)

Βασικά πρέπει να τον πουν Bloat launcher :p

Όντως το menu του περιλαμβάνει bloatware ( go store, go market, go locker, go handbook ) και υστερεί σε σχέση με τον Nova σε κάποιες επιλογές που προανέφερα ( αν και έχει κάποιες άλλες που δεν έχει ο Nova ) αλλά με κέρδισε το ότι ρολάρει πιο εύκολα από τον Nova Prime στις home screens και το ότι έχει ασύλληπτα εφέ στο σκρολάρισμα.Όταν λέω ότι ρολάρει πιο εύκολα, εννοώ ότι το δάχτυλό χρειάζεται να κάνει μικρότερη διαδρομή αριστερά ή δεξιά για να γίνει η αλλαγή της σελίδας.Ο Nova πάντα υστερούσε σε αυτό το θέμα.

Καλημέρα σας,

Έχω τον νόβα και έχω αγορασει ενα , το laminated , αλλά δεν δουλεύει. Δηλαδή το επιλέγω αλλά δεν αλλάζουν τα εικονίδια. Ξέρεις κανείς γιατί;

Όντως το menu του περιλαμβάνει bloatware ( go store, go market, go locker, go handbook ) και υστερεί σε σχέση με τον Nova σε κάποιες επιλογές που προανέφερα ( αν και έχει κάποιες άλλες που δεν έχει ο Nova ) αλλά με κέρδισε το ότι ρολάρει πιο εύκολα από τον Nova Prime στις home screens και το ότι έχει ασύλληπτα εφέ στο σκρολάρισμα.Όταν λέω ότι ρολάρει πιο εύκολα, εννοώ ότι το δάχτυλό χρειάζεται να κάνει μικρότερη διαδρομή αριστερά ή δεξιά για να γίνει η αλλαγή της σελίδας.Ο Nova πάντα υστερούσε σε αυτό το θέμα.

Βάλε στον nova σαν εφέ κύλισης το wipe και θα δεις πόσο εύκολα ρολάρει και με πολύ μικρή διαδρομή του δαχτύλου.

Εβαλα χθες τον buzz launcher και ειναι καταπληκτικος. Εχει ετοιμες homescreens που ανεβαζουν αλλοι χρηστες και ουσιαστικα αλλάζει τελειως η εικονα του κινητου με καθε theme. Μπορεις να κανεις φακελους στο συρταρι εφαρμογων, δεν κολλαει, ειναι πανεμορφος, τα σπαει :D

http://about.homepackbuzz.com/launcher

Βάλε στον nova σαν εφέ κύλισης το wipe και θα δεις πόσο εύκολα ρολάρει και με πολύ μικρή διαδρομή του δαχτύλου.

To Wipe είχα φίλε μου και ήταν πράγματι το καλύτερο από όλα τα εφέ του Nova Prime από θέμα κύλισης.Όμως και πάλι στον Go Prime κάνει μικρότερη διαδρομή το δάχτυλο με πολύ ελαφρό πάτημα.:)

To Wipe είχα φίλε μου και ήταν πράγματι το καλύτερο από όλα τα εφέ του Nova Prime από θέμα κύλισης.Όμως και πάλι στον Go Prime κάνει μικρότερη διαδρομή το δάχτυλο με πολύ ελαφρό πάτημα.:)

Με το wipe πάντως κάνω ελάχιστα χιλιοστά σύρσιμο για να αλλάξει. Εσύ αυτό που θέλεις είναι να ακουμπάς την οθόνη και να αλλάζει.

Ερώτηση:

Apex ή Nova μορούν να έχουν άλλο grid στη μια home screen(π.χ. 4χ4) και άλλο στην επόμενη (π.χ 5χ4); Το κάνει ο buzz αλλά σκέφτομαι για nova....

Ασχετο αλλά μήπως έχετε παρατηρήσει ότι ο touchwiz (τουλάχιστον σε s3) με την τελευταία αναβάθμιση του έχει βελτιωθεί αρκετά (για να μην πω πολύ) στην ταχύτητα του;

Ερώτηση:

Apex ή Nova μορούν να έχουν άλλο grid στη μια home screen(π.χ. 4χ4) και άλλο στην επόμενη (π.χ 5χ4); Το κάνει ο buzz αλλά σκέφτομαι για nova....

Όχι δεν μπορούν.Είναι ένα μείον τους σε σχέση με τον Buzz.

Aπορια: με τον buzz launcher μου εβγαζε notification στη στοκ εφαρμογη sms οταν ειχε ερθει καποιο και δεν το ειχα διαβασει. Δηλαδη στο εικονιδιακι για τα sms εβγαζε εναν αριθμο αναλογα με τα ποσα αδιαβαστα sms εχω. Οταν εβαλα το handcent ομως και ρυθμισα το εικονιδιο να αντιστοιχει στο handcent και οχι στη στοκ εφαρμογη σταματησε να μου δειχνει notifications. Τι κανω σε αυτη τη περιπτωση?

Ηρθε και ο κωδικος απο aviate launcher.ενα μηνα μετα...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Aπορια: με τον buzz launcher μου εβγαζε notification στη στοκ εφαρμογη sms οταν ειχε ερθει καποιο και δεν το ειχα διαβασει. Δηλαδη στο εικονιδιακι για τα sms εβγαζε εναν αριθμο αναλογα με τα ποσα αδιαβαστα sms εχω. Οταν εβαλα το handcent ομως και ρυθμισα το εικονιδιο να αντιστοιχει στο handcent και οχι στη στοκ εφαρμογη σταματησε να μου δειχνει notifications. Τι κανω σε αυτη τη περιπτωση?

Λογικά δεν υποστηρίζεται αυτή η εφαρμογή από τον Buzz launcher και ίσως να δουλεύει μόνο με τη στοκ sms. Για δοκίμασε με κάποια άλλη πχ 88sms, go sms.

Πάντως το handcent έχει widget απ' ότι θυμάμαι με εικονίδιο που δείχνει αν έχεις νέο μήνυμα. Βάλε αυτό αν είναι.

καλησπερα!

χρησιμοποιω τον nova launcher free και ηθελα να ρωτησω αν η εκδοση με αγορα τρεχει το ιδιο καλα οπως με τον free χωρις κολληματα.

και αν εχει καποια χαρακτηριστικα χρησιμα που να αξιζει να τον αγορασω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II