Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Εγω πάντως στο s3 μου εχω action launcher pro. Απο την πρώτη στιγμή έδειξε ότι ηταν καλος και το αποδεικνύει κάθε μερα. Απίστευτος launcher... Αλλα νομίζω πρεπει να βγει και μια trial έκδοση.

ενταξει παιδες καμια σχεση nova με next στο θεμα μπαταριας!

κοιταξτε εδω...

εδω ειναι η photo που εβαλα και πιο πανω με τον next..

https://www.dropbox.com/s/8xefz1mxupeej13/2013-06-15%2011.25.45.png

και εδω ειναι σημερα με τον nova..

https://www.dropbox.com/s/13xt49hsms29v8r/2013-06-16%2001.20.13.png

μιλαμε η διαφορα ειναι χαοτικη...

καλος χρυσος ο next την αυτονομία μου δεν την θυσιαζω με τιποτα...

Έβαλα ξανά τον nova αφήνοντας για λίγο στην άκρη τον next να δω κι εγώ τι παίζει μετά τις τελευταίες αναφορές περί κατανάλωσης, για αρχή να πω το εξής.. αδερφέ μου ο nova δεν βλέπεται σε σύγκριση με τον next..:lol:

Τουλάχιστον εμφανισιακά αισθάνομαι σαν να επέστρεψα σε "περσινό" android.. τα υπόλοιπα τα βλέπουμε.:)

Έβαλα ξανά τον nova αφήνοντας για λίγο στην άκρη τον next να δω κι εγώ τι παίζει μετά τις τελευταίες αναφορές περί κατανάλωσης, για αρχή να πω το εξής.. αδερφέ μου ο nova δεν βλέπεται σε σύγκριση με τον next..:lol:

Τουλάχιστον εμφανισιακά αισθάνομαι σαν να επέστρεψα σε "περσινό" android.. τα υπόλοιπα τα βλέπουμε.:)

Εντάξει, αν οι μόνες σου απαιτήσεις είναι φρου φρου και αρώματα, όντως δεν βλέπεται...

Εμένα μου φαίνεται πανέμορφος πάντως :)

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=33460&d=1371362260

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Για τον Holo launcher τι γνωμη εχετε. Εγω τον εχω σχεδον 1 χρονο και ειμαι πολυ ικανοποιημενος

Τον είχα για αρκετό στο Xperia μου κ ήμουν πολύ ικανοποιημένος,κάτι με είχε χαλάσει ως προς τα γραφικά του κ έβαλα τον holo hd για καλύτερα αλλά σα να lagαρε λιγάκι κ τον έβγαλα κ έβαλα nova.

Μπηκα κι εγω λοιπον στο θεμα launchers με αφορμη να επιστρεψω σε stock εμφανιση μετα από 6 μηνες (ομαλης κατα τα άλλα) συμβιωσης με το NatureUX του S2. Προτεινομενος launcher λοιπον σε σχετικο αρθρο γνωστου android site ήταν πλην Nova & Apex ο HoloHD τον οποιο και δοκιμασα αρχικα και...εμεινα! Αν κάποιος δεν ενδιαφερεται για απειρα features και ατελειωτη παραμετροποιηση όπως φανταζομαι προσφερουν οι λοιποι διασημοι της κατηγοριας, αλλα βασικα θελει να επιστρεψει σε stock jelly bean αμεσα, χωρις αν του λειψει τιποτα κρισιμο, τον προτεινω ανεπιφυλακτα μετα από 2 μερες σκαλισματος :happy:

Από smoothness και ανταποκριση είναι αψεγαδιαστος χωρις redraws κλπ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ από τις ρυθμισεις την επιλογη "KEEP IN MEMORY" που με τις συγχρονες πια συσκευες θα επρεπε ο developer να εχει on by default...Τέλος να μην ξεχασω οτι η καταναλωση RAM στο background ειναι μονο 19ΜΒ :happy:

Edited by dbal

Sony logo.gif

Μπηκα κι εγω λοιπον στο θεμα launchers με αφορμη να επιστρεψω σε stock εμφανιση μετα από 6 μηνες (ομαλης κατα τα άλλα) συμβιωσης με το NatureUX του S2. Προτεινομενος launcher λοιπον σε σχετικο αρθρο γνωστου android site ήταν πλην Nova & Apex ο HoloHD τον οποιο και δοκιμασα αρχικα και...εμεινα! Αν κάποιος δεν ενδιαφερεται για απειρα features και ατελειωτη παραμετροποιηση όπως φανταζομαι προσφερουν οι λοιποι διασημοι της κατηγοριας, αλλα βασικα θελει να επιστρεψει σε stock jelly bean αμεσα, χωρις αν του λειψει τιποτα κρισιμο, τον προτεινω ανεπιφυλακτα μετα από 2 μερες σκαλισματος :happy:

Από smoothness και ανταποκριση είναι αψεγαδιαστος χωρις redraws κλπ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ από τις ρυθμισεις την επιλογη "KEEP IN MEMORY" που με τις συγχρονες πια συσκευες θα επρεπε ο developer να εχει on by default...Τέλος να μην ξεχασω οτι η καταναλωση RAM στο background ειναι μονο 19ΜΒ :happy:

Μωρέ το χα κάνει κ γω αυτό που λες αλλά δεν!Ίσως στο Xperia p να μην έκατσε καλά!Ο απλός holo ήταν πραγματικά σφαίρα!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Καλησπέρα παίδες.. Ξέρει κανείς αν γίνεται και πως στον next launcher στις αρχικές οθόνες τα εικονίδια να είναι σταθερά και να μην κουνιούνται σε κάθε αλλαγή από την μία οθόνη στην άλλη?
kountouraN

Καλησπέρα παίδες.. Ξέρει κανείς αν γίνεται και πως στον next launcher στις αρχικές οθόνες τα εικονίδια να είναι σταθερά και να μην κουνιούνται σε κάθε αλλαγή από την μία οθόνη στην άλλη?

EFFECTS SETTINGS ξετικαρεις το SWING WITH SCROLL

UOTE=georgep;4754848]EFFECTS SETTINGS ξετικαρεις το SWING WITH SCROLL

Ευχαριστώ φίλε μου.. Με έχει ζορίσει πολύ η έλλειψη ελληνικής γλώσσας..

kountouraN

Δυστυχώς καίει αρκετή μπαταρία φίλε μου.

Από χθες που το παρατηρώ το θέμα συνεχώς ο next είναι πάνω στην λίστα.

Sent from my note2

Ποια εφαρμογή είναι αυτή που παρακολουθείς τα στατιστικά της μπαταρίας;

Ποια εφαρμογή είναι αυτή που παρακολουθείς τα στατιστικά της μπαταρίας;

με προλαβε ο φιλος πιο πανω...:)

τεσπα παιδια καλος χρησος ο Next αλλα σε κατανάλωση μπαταριας ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ NOVA..

poooooo επαθα πλακα εδω....

ο next ηταν τοπ 3 στο GSam Battery Monitor και ο Nova εκτος δεκάδας μην πω 15 αδας...:)

τα δοκιμασα και σας λεω ...καλα τα εφε παιδες αλλα σαν την αυτονομία τιποτα!

νομιζω πλεον οτι ο nova ειναι ο πιο ολοκληρομενος launcher out there απο καθε αποψη...:)

Σε ευχαριστώ πολύ όπως και τον φίλο που πρόλαβες!!! Σχετικά με τον Nova να πω κι εγώ με τη σειρά μου, πως το μόνο πράγμα που δεν αλλάζει πλέον στο κινητό μου είναι αυτός. Μακράν ο καλύτερος!

Σας διαβαζω και σε αυτο το thread και στο προηγουμενο launchers εχω δοκιμασει προσωπικα go,adw,tsf,next,3d spb,apex,nova,holo,thunder, android pro launcher σαν τον στοκ launcher μιας miui δεν εχει ουτε σε παραμετροποιηση ουτε σε καταναλωση ολοι μενουν τρελα πισω παιδια φοραω συγκεκριμενα τη miui 2.3.7 ενταξει απλα νιωθω μακρια στο μελλον. Ολα τα power widget στο κουρτινακι που κατεβαζω χωρις καν να χρειαζεται να σκρολαρω,μονο κατεβαζω το κουρτινακι και τα εχω ολα wifi,gps,φακος,bluetooth,tilt lock,lock screen,brightness και οσα αλλα θελετε. Μπορειτε αμετρητα rows στο dock,αμετρητες επιφανειες εργασιας οτιδηποτε στην οθονη απο την ωρα το logo τηλεφωνιας που εχετε να κυλλαει αν θελετε μπορειτε να τα κρυψετε ή να τα βαψετε οτι χρωμα θελετε και να τα αλλαξετε γραμματοσειρα και ολες οι miui εχουν ετοιμα αναριθμητα θεματα για ολα τα γουστα και εσεις ακομα καθεστε και παιζετε με τους launchers?

Σας διαβαζω και σε αυτο το thread και στο προηγουμενο launchers εχω δοκιμασει προσωπικα go,adw,tsf,next,3d spb,apex,nova,holo,thunder, android pro launcher σαν τον στοκ launcher μιας miui δεν εχει ουτε σε παραμετροποιηση ουτε σε καταναλωση ολοι μενουν τρελα πισω παιδια φοραω συγκεκριμενα τη miui 2.3.7 ενταξει απλα νιωθω μακρια στο μελλον. Ολα τα power widget στο κουρτινακι που κατεβαζω χωρις καν να χρειαζεται να σκρολαρω,μονο κατεβαζω το κουρτινακι και τα εχω ολα wifi,gps,φακος,bluetooth,tilt lock,lock screen,brightness και οσα αλλα θελετε. Μπορειτε αμετρητα rows στο dock,αμετρητες επιφανειες εργασιας οτιδηποτε στην οθονη απο την ωρα το logo τηλεφωνιας που εχετε να κυλλαει αν θελετε μπορειτε να τα κρυψετε ή να τα βαψετε οτι χρωμα θελετε και να τα αλλαξετε γραμματοσειρα και ολες οι miui εχουν ετοιμα αναριθμητα θεματα για ολα τα γουστα και εσεις ακομα καθεστε και παιζετε με τους launchers?

Αν δεν κάνω λάθος ο launcher της miui δεν έχει app drawer όμως. Μεγάλο μειονέκτημα.

Αν δεν κάνω λάθος ο launcher της miui δεν έχει app drawer όμως. Μεγάλο μειονέκτημα.

μειονεκτημα ή πλεονεκτημα γιατι σκεψου ποση καταναλωση γινεται με εφφε ή χωρις στο μπες βγες απο επιφανεια εργασιας σε συρταρι εφαρμογων και οσα πραγματα δεν τα χρησιμοποιεις απλα τα πετας σε ενα φακελο να μην σε πιανουν και χωρο και επιφανεια εργασιας και τελειωσες ή επιλεγεις να μην φαινονται. Και launcher της επειδη ειναι ενσωματωμενος με την ρομ σκεψου και απο εκει τη μηδαμινη καταναλωση. Και οι αλλοι launchers το οτι εχουν συρταρι εφαρμογων θα μπορει ποτε να τους κανει ισαξιους με τη τρελη παραμετροποιηση της miui ή την εξοικονομηση καταναλωσης μιας και πολλες αλλες ευκολιες της σε γλιτωνουν απο το να εχεις διαφορες εφαρμογες? Η΄ συγκρινεται ποτε ο αριθμος θεματων της με ολα τα θεματα ολων των launcher μαζι?

Edited by tzivas31

μειονεκτημα ή πλεονεκτημα γιατι σκεψου ποση καταναλωση γινεται με εφφε ή χωρις στο μπες βγες απο επιφανεια εργασιας σε συρταρι εφαρμογων και οσα πραγματα δεν τα χρησιμοποιεις απλα τα πετας σε ενα φακελο να μην σε πιανουν και χωρο και επιφανεια εργασιας και τελειωσες ή επιλεγεις να μην φαινονται. Και launcher της επειδη ειναι ενσωματωμενος με την ρομ σκεψου και απο εκει τη μηδαμινη καταναλωση. Και οι αλλοι launchers το οτι εχουν συρταρι εφαρμογων θα μπορει ποτε να τους κανει ισαξιους με τη τρελη παραμετροποιηση της miui ή την εξοικονομηση καταναλωσης μιας και πολλες αλλες ευκολιες της σε γλιτωνουν απο το να εχεις διαφορες εφαρμογες? Η΄ συγκρινεται ποτε ο αριθμος θεματων της με ολα τα θεματα ολων των launcher μαζι?

Δεν διαφωνώ ότι είναι μία πολύ καλή rom με πολλά θέματα και χαμηλή κατανάλωση. Για μένα όμως που έχω πάνω από 200 εφαρμογές, θέλω να έχω app drawer. Δεν μπορώ να τις πετάξω σε ένα φάκελο όλες και να κάνω μία ώρα να βρω αυτή που θέλω, γιατί μπορεί να μην θυμάμαι και το ακριβές όνομα της εφαρμογής ώστε να το βρω με αναζήτηση.

Δεν διαφωνώ ότι είναι μία πολύ καλή rom με πολλά θέματα και χαμηλή κατανάλωση. Για μένα όμως που έχω πάνω από 200 εφαρμογές, θέλω να έχω app drawer. Δεν μπορώ να τις πετάξω σε ένα φάκελο όλες και να κάνω μία ώρα να βρω αυτή που θέλω, γιατί μπορεί να μην θυμάμαι και το ακριβές όνομα της εφαρμογής ώστε να το βρω με αναζήτηση.

Θα μπορούσες να τις βάλεις σε διάφορους φακέλους πχ tools, games, work, browser, Google, root κτλ. Βεβαία και εγώ δεν μπορω χωρίς app drawer γιατί φακέλους δεν θέλω να έχω στην home screen.....

Στον nova έχετε ενεργοποιημένη την "Επιθετική επιφάνεια εργασίας";

Τι ειναι αυτο? Για στειλε ενα screenshot που ειναι αυτη η επιλογη

Τι ειναι αυτο? Για στειλε ενα screenshot που ειναι αυτη η επιλογη

Θα το βρεις στο "ρυθμίσεις nova - για προχωρημένους" ;)

Στον nova έχετε ενεργοποιημένη την "Επιθετική επιφάνεια εργασίας";

Καλημέρα φίλε! Αυτή η επιλογή εμποδίζει το OS να κλείσει τον Nova Launcher, όταν χρειαστεί να απελευθερωθεί RAM για να εκτελεστεί κάποια άλλη διεργασία/εφαρμογή, έτσι ώστε κάθε φορά που πατάς home button για να πας στις homescreens να μη φορτώνει εξ' αρχής όλα τα widgets κλπ. (γνωστό και ως redraw). Είναι κυρίως για συσκευές με μικρή RAM ή για ROMs με "κακή" διαχείριση της RAM. Εγώ στο S2 δεν το έχω ενεργοποιημένο και δεν έχω κανένα θέμα (redraws ή πρόβλημα με RAM).

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Καλημέρα φίλε! Αυτή η επιλογή εμποδίζει το OS να κλείσει τον Nova Launcher, όταν χρειαστεί να απελευθερωθεί RAM για να εκτελεστεί κάποια άλλη διεργασία/εφαρμογή, έτσι ώστε κάθε φορά που πατάς home button για να πας στις homescreens να μη φορτώνει εξ' αρχής όλα τα widgets κλπ. (γνωστό και ως redraw). Είναι κυρίως για συσκευές με μικρή RAM ή για ROMs με "κακή" διαχείριση της RAM. Εγώ στο S2 δεν το έχω ενεργοποιημένο και δεν έχω κανένα θέμα (redraws ή πρόβλημα με RAM).

πολυ καλο,ευχαριστουμε για τις πληροφοριες :)

Πάντως και ο νόβα είναι δυνατή επιλογή. next, nova και tsf είναι μόνιμα εγκατεστημένοι πλέον και ανάλογα με τα κέφια έχω τον έναν ή τον άλλον.:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II